ASFALT DE PAEPE STEFAN

Société en commandite simple


Dénomination : ASFALT DE PAEPE STEFAN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 578.877.984

Publication

04/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

23 JAN, 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

w,-,r)r-

oe i-laiaden

aé,n het

8,-it..psGh

Asfalt De Paepe Stefan

Gewone commanditaire vennootschap

Margrietendreef 9, 9900 Eeklo

_ Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse oprichtingsakte, opgesteld te Eeklo op 20 januari 2015

Rechtsvorm:

Gewone commanditaire vennootschap

Naam:

Asfalt De Paepe Stefan

Zetel:

Margrietendreef 9, 9900 Eeklo

Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in aanneming, onderaanneming als in tijdelijke vereniging, zowel in de sector van de privé-woningbouw, als van industriële constructiewerken en de openbare werken, met betrekking tot het voeren van een onderneming voor:

De bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen, het herstellen, onderhouden en reinigen van daken, alsook het behandelen van muren en daken met vochtwerende en waterafstotende producten.

Alle werkzaamheden inzake lood- en zinkwerk, het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstellings- en onderhoudswerken ervan.

De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, de huur en verhuur, de distributie en de verwerking van alle grondstoffen, producten, benodigdheden, toeleveringen, installaties, inrichtingen, handelsgoederen, materiaal, machines en werktuigen betreffende de voormelde activiteiten.

Voorgaande opsomming is exemplatief, maar niet limitatief. Het voorgaande betreft alle aannemingen, leveringen, plaatsingen, herstellingen, onderhoud, fabrikaten, transformaties, aanpassingen, advisering, studiewerk, evenals de toepassing van alle soortgelijke en nieuwe technieken die op heden bestaan of zullen bestaan, zonder beperkend karakter van voormelde opsomming.

11.VOOR EIGEN REKENING

Ai-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen

Op de laatste,. <,iI ~ ver 1

mr ,cc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur:

Onbepaalde duur

Hoofdelijk aansprakelijke vennoot:

De Paepe Stefan

Kapitaal:

Het kapitaal bedraagt achttienduizendzeshonderd euro en is volstort in speciën.

Samenstelling kapitaal:

Het kapitaal is samengesteld uit honderdzesentachtig aandelen, met een fractiewaarde van honderd euro

ieder.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart

Aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de jaarvergadering over de bestemming die aan het resultaat zal worden gegeven.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden, zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Zaakvoerder:

De Paepe Stefan, voornoemd

De zaakvoerder bezit alle machten van bestuur en van beschikking. Zijn afzonderlijke handtekening verbindt

geldig de vennootschap voor alle akten die haar aanbelangen, zelfs de akte waarbij een openbaar of

ministerieel ambtenaar tussenkomt.

Commissaris:

Er wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere en fiscale administratie, aan de BV ovve BVBA Sucabo, te 9971 Lembeke, Nieuwstraat 11 en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

"

à Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 31 maart 2016.

De vennootschap bekrachtigt alle akten, die voor de vennootschap in oprichting werden verricht sedert 1

januari 2015 en neemt ze over overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

lesamen hiermee neergelegd: - exemplaar oprichtingsakte

be Paepe Stefan

Zaakvoerder

Op de iaatste bi; ,, e

13/02/2015
ÿþ~

V oot-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\,

7

Eaer:r.,rv+rf- _

Onderwerp et,:.4-.

0578.877.984

Asfalt De Paepe Stefan Comm.V.

Gewone commanditaire vennootschap Margrietendreef 9, 9900 Eeklo

Correctie publicatie oprichtingsakte

3cRerietect

Mevrouw de Paepe Sotie is eveneens(werkend)en hoofdelijk aansprakelijk vennoot en werd eveneens

benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur.

De Paepe Stefan

Zaakvoerder

iildt,tUi lhoeG.IA ,b`1 "ey4ui 2Cikitcee d%º%ticcido,,,,ae4 -

4ç de iaatste bl.:

Coordonnées
ASFALT DE PAEPE STEFAN

Adresse
MARGRIETENDREEF 9 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande