ASR

Société en commandite simple


Dénomination : ASR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.699.152

Publication

04/09/2013
ÿþ(gal Moa Word 11.1

Ltiik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111).t11'111)111111111111

NEERGELEGD

2 6 AUG, 2013

KUD H ï'

AND~~E~NT

Ondernemingsnr : 0500.699.152

Benaming

(voluit) : ASR

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Scheldéstraat 751C 9040 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding en sluiting vereffening

Er blijkt uit een proces-vetbaat opgesteld door Asan Nazif Mehmed, zaakvoerder en de heer Radllov Aslyan Atanasov, stille vennoot, dat de buitengewone algemene vergadering van de Gewone Commanditaire Vennootschap "ASR" volgende beslissingen heeft genomen :

-De vennootschap is sedert 15 juli 2013 ontbonden en in vereffening gesteld

-Aangezien aan alle vaarwaarden is voldaan van artikel 181 Wetboek Vennootschappen, is de sluiting van de vereffening gelijktijdig met de ontbinding mogelijk

-Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt. Het wordt vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitgespreken

-Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, niet ouder dan drie maanden -De ex eme accountant bréngt verslag uit van deze staat

-Er wordt geen vereffenaaraangeduid, er is geen passiva, alle vennoten zijn op de vergadering aanwezig en de beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen, en de terugname van het resterende actief gebeurt door de vennoten

-De algemene vergadering stelt vast dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap afgesloten is en dat bijgevolg de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan

-De algemene vergadering beslist dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende tenminste vijf jaar in de woonplaats van Asan Nazif Mehmed, Scheldestraat 751C te 9040 Gent.

Man Nazif Mehmed (71.05 20-581-54)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : $laam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/11/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

NEERGELEGD

-9 110Y, 2012

RECHTBADeyAN

KOOPHANDethIE GENT

*12189158*

Ondernemingsnr : OSOO . loçbc 4.52-

Bene ming

(voluit) ASR

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Scheldestraat 751C te 9040 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit akte van 07/11/2012 blijkt dat ï

Dhr Asan Nazif Mehmed (71.05.20-581.54), woonachtig te Scheldestraat 751C te 9040 Gent, een gewone

commanditaire vennootschap heeft opgericht onder de benaming: ASR en dit onder de volgende

voorwaarden.

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap onder de maatschappelijke benaming ASR

en zal zijn maatschappelijke zetel vestigen te 9040 Gent in de Scheldestraat 751C

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats mits toestemming van alle vennoten.

Het doel van de vennootschap is:

"bouw en renovatie

duinaanleg

-schoonmaak

" inpakken

.algemene handelsbemiddeling

" commissionaris

'transport

'horeca

.toerisme

De vennootschap zal alle burgerlijke , industriële, commerciële, en financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk nuttig of zelfs allen maar vervorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen,hetzij door deelneming, inbreng of op welke andere wijze ook, in alle vennootschappen, ondernemingen , economische samenwerkingsverbanden beroepsverenigingen, groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland , die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen onder gelijk welke vorm een de oprichting, uitbreiding omzetting , fusie,opslorping,het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige aanverwante of aanvullende activiteiten, ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt ondermeer in de vorm van feningen,voorschotten of borgstelling,alsook bij wijze van bijstand bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap mag bij gevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen voorschotten, en kredieten toestaan, behoudens wettelijke beperkingen ter zake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen en verklaren tevens uitbreiden,mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake,

De vennootschap vangt aan per 07 november 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Voor

behoud

aan hs

Belgis Staatsti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, iedere vennoot zal een einde kunnen stellen aan de vennootschap, mits zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief te verwittigen. Het maatschappelijke kapitaal bedraagt 100 ¬ (euro),vertegenwoordigd door 100 volstortte aandelen Voor onbepaalde duur wordt benoemd tot zaakvoerder Dhr Asan Nazif Mehmed (71.05.20-581.54), woonachtig te Scheldestraat 75/C te 9040 Gent, brengt 50 ¬ in en worden hem 50 aandelen toegekend. Stille vennoot, Radilov Asiyan Atanasov (93.08.09-531.44) brengt 50 euro in en worden hem 50 aandelen toegekend.

Deze inbreng werd bij ondertekening volstort.

De zaakvoerder alsook de vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk en worden beherende vennoten genoemd. De winsten worden verdeeld in verhouding tot de inbreng van de vennoten conform de wettelijke proportionaliteitsregel.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, en wordt tot die hoedanigheid benoemd voor onbepaalde duur, Dhr Asan Nazif Mehmed (71.05.20-581.54), woonachtig te Scheldestraat 751C te 9040 Gent.

De zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Zij kan alle daden van beheer en beschikking stellen, voor alle vervreemding van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van kredieten, is evenwel het éénpang akkoord van alle vennoten vereist. De zaakvoerder is gemachtigd tot het laten uitvoeren van het geheel of een deel van haar opdracht door een IDAC Accountant of boekhouder,zoals ook de stille vennoot zich kan laten bijstaan en zich vertegenwoordigen door een IDAC Accountant of boekhouder.

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle vennoten.

Het overlijden van een vennoot geeft geen ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn /haar erfgenaam of legatarissen. Indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht op vergoeding in overeenstemming met de nominale waarde van de aandelen van de overledene, volgens de gegevens in de laatste balans. De overlevende vennoten zullen mits deze betaling de aandelen van de overledene verweven en deze onder hun verdelen in verhouding tot hun aandelen.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of gerechtelijke inventaris laten opmaken,noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder, zal de stille vennoot optreden als voorlopige bewindhouder, die niet verder aansprakelijk zal zijn dan voor de uitvoering van zijn opdracht.

Het boekjaar gaat in op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van ieder daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar gaat in vanaf verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal afgesloten worden op 31/12/2013 .ieder jaar op 31 Mei zal een inventaris, een balans met een winst en verliesrekening worden opgemaakt.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten .Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld,hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar,hetzij bij gebreke aan winst. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhoudingen als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoot nooit haar inbreng mogen overtreffen.

De beslissingen genomen door de algemene vergadering geschieden bij gewone meerderheid der stemmen .De stemming gebeurt per hoofd. ln geval van staking der stemmen is de stem van de oudste vennoot doorslaggevend, De commanditaire vennoot beschikt niet over een vetorecht.

De Commanditaire Vennootschap kan winstaandelen al dan niet met stemrecht toekennen aan derden,mits instemming van alle vennoten. De besprekingen gekoppeld aan winstbewijzen zoals voorzien in de vennootschapswet zullen niet van toepassing zijn. De algemene vergadering zal de rechten verbonden aan deze winstbewijzen vooraf bepalen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 10 u ten maatschappelijke zetel.

ln geval van ontbinding,benoemd de zaakvoerder tijdens een algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder bepaald hun aantal bevoegdheden en bezoldigingen , alsook de wijze van de vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheid die de vennootschapswet aan vereffenaars toekent,tenzij de algemene vergadering daarbij gewone meerderheid anders beslist. Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten of hun rechtsopvolgers hun inbreng terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhouding van ieders aandeelbezit.

De zaakvoerder Dhr Asan Nazif Mehmed (71.05.20-581.54), woonachtig te Scheldestraat 75/C te 9040 Gent, is gemachtigd aangetekend postzendingen in ontvangst te nemen.

Aldus opgemaakt te Gent op 07/11/2012 in 4, originele exemplaren, waarbij elke ondertekende partij

,gb



I bor-behouden aan het Belgisch Staatsblad verklaart één exemplaar ontvangen te hebben.

De Commanditaire Vennoot,

Dhr Asan Nazif Mehmed.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Coordonnées
ASR

Adresse
SCHELDESTRAAT 75, BUS C 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande