ASSELMAN - LIEVENS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ASSELMAN - LIEVENS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 834.779.030

Publication

04/04/2011
ÿþi.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*110503]5"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 83y qqg o3c)

Benaming

(voluit) : ASSELMAN - LIEVENS

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : DAAL 35A, 9450 HAALTERT (DENDERHOUTEM)

Onderwerp akte : Uittreksel van de oprichting van een vennootschap die de vorm aanneemt van een vennootschap onder firma

1) De Heer ASSELMAN JURGEN, beherend vennoot wonende te 9450 Haaltert, Daal 35 A,

Mevrouw LIEVENS CAROLINE, beherend vennoot wonende te 9450 Haaltert, Daal 35 A,

De Heer ASSELMAN FRANKIE, beherend vennoot wonende te 9472 Iddergem, Leliestraat 27/1

2) Een vennootschap die de vorm aanneemt van een vennootschap onder firma met als maatschappelijke benaming "ASSELMAN - LIEVENS"

3) Zaakvoerders: De Heer Asselman Jurgen

Mevrouw Lievens Caroline

4) Doel van de vennootschap zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als aannemer of onderaannemer, vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, in België ais in het buitenland :

Het uitvoeren van alle pleister en stukadoorswerken voor woningen, industriële gebouwen, overheidsgebouwen, etc. zowel binnen- als buitenmuren,

Afwerking van gebouwen in de ruimste betekenis,

Alle werkzaamheden die verband houden met gevelrenovatie zoals gevelbepleistering, -reiniging en alle andere gevelwerken,

Plafoneer- en cementeer-, en andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle wand-, vloer- en plafondbekleding ongeacht het materiaal. Plaatsen van tussenwanden of gipsplaten, plafonds, spiegels in allerlei materiaal met in begrip van glas.

De uitvoering van alle voegwerken,

Aanbrengen van thermisch isolatiemateriaal  isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen in gebouwen en andere bouwwerken,

Algemene bouwinstallatie,

Onderneming voor het verlenen van advies op gebied van hygiene, schoonheidszorgen, welt-ness. Het uitvoeren en aanbrengen van schoonheidszorgen in de ruimste betekenis met inbegrip van gezichts-, huid-, voetverzorging, epileren, manicure en pedicure, kapsalon, massages, visage, aromatherapeut, nagelstylist, aanbrengen van makeup, accupuntuur, overige lichaamsverzorging, fitness.

Alle activiteiten van een schoonheids- en wellnesssallon in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

Gezondheidsconsulente met inbegrip van kruidengeneeskunde, slaapconsulente, kleur en stijlconsulente,

Groot- en kleinhandel in cosmetica, schoonheidsproducten, reukwerk en toiletartikelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Groot- en kleinhandel in sierraden, juwelen, kleding, kleding- en diverse accessoires, Deze opsomming is enkel aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap mag om het even welke commerciële, industriële, immobiele of financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit doel.

Zij zal haar doel nastreven zowel in België als in het buitenland op allerlei wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt lijken.

Zij zal deel mogen nemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardige of verwant doel, en dit door inbreng, versmelting, borgstelling of hoe dan ook.

Het verwerven, inrichten, herstellen en tot waarde brengen, beheren, verhuren of laten gebruiken op alle mogelijke wijzen, van gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en ongemeubelde onroerende goederen.

Het verwerven, beheren en verkopen van roerende waarden, van aandelen en van participaties en belangen in alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen. Het opnemen van bestuursmandaten in- en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen, en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde `houdstermaatschappij' en dit alles zowel in het binnenland als in het buitenland.

De vennootschap mag alle daden stellen zowel van burgerlijke als van commerciële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijke in verband staan met haar maatschappelijk doel.

5) Zetel van de vennootschap: Daal 35 A, 9450 Haaltert (Denderhoutem)

6) Duur: onbepaalde duur

7) Maatschappelijk kapitaal en inbreng :

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 500,00 ( vijfhonderd ) euro, volledig volstort, vertegenwoordigd door 20 ( twintig ) aandelen. Het wordt onderschreven als volgt: :

- Comparant sub 1, ten belope van 225,00 euro, wat 9 aandelen vertegenwoordigt.

- Comparant sub 2, ten belope van 250,00 euro, wat 10 aândelen vertegenwoordigt. - Comparant sub 3, ten belope van 25,00 euro, wat 1 aandelen vertegenwoordigt.

8) Aansprakelijkheid van de vennoten :

Vanaf de datum van oprichting, zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

9) Aanvangsdatum van de vennootschap en boekjaar.

De Vennootschap neemt een aanvang op 21.03.2011.

Elk boekjaar loopt van 01.01 tot 31.12.

Het eerste boekjaar loopt vanaf oprichting om te eindigen op 31.12.2012

Aile verrichtingen die gebeurden tussen 01.01.2011 en de datum van effectieve oprichting, worden geacht ten laste van de vennootschap te zijn en door de vennootschap te zijn uitgevoerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e 14 Voo -

` behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voclr- behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

10) De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de venno en, verenigd op de algemene vergadering die plaats vindt op de derde zaterdag van de maand juni óm 20.00 uur. De eerste algemene vergadering vindt plaats in 2013.

11) Machten van de zaakvoerders. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder.

12) De zaakvoerder verleent aan de vennootschap Boekhouding & Fiskaliteit BVBA vertegenwoordigd door de heer Marc De Troch, boekhouder-fiscalist, met kantoor te 9300 Aalst, Leo De Bethunelaan 127/5, bijzondere volmacht teneinde de inschrijving en eventuele wijzigingen van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook bij de BTW-administratie te vervullen voor hogervermelde vennootschap.















De vennoten,

ASSELMAN JURGEN LIEVENS CAROLINE

Tegelijk hiermede neergelegd : de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ASSELMAN - LIEVENS

Adresse
DAAL 35A 9450 DENDERHOUTEM

Code postal : 9450
Localité : Denderhoutem
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande