ASSELMAN LUC TANDARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSELMAN LUC TANDARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.145.081

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 03.02.2014 14027-0086-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 09.01.2015 15009-0338-011
04/04/2012
ÿþ Mod 2.0

1fflIt~ e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d¢Id~

rt-rr~~ REC1-ir:4 "





1 bel Ï11111t111j11111!11 2 3 1,1AARi 2012

Be DENDERji.w.10Nl:)E

Sta

Griffie



Ondememingsnr : 0843145081

Benaming

(voluit) : Asselman Luc Tandarts

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mottantstraat 2 te 9308 Hofstade

Onderwerp akte : Quasi-Inbreng

Bijzonder verslag van de zaakvoerder en revisoraal verslag met betrekking tot de overdracht van vermogensbestanddelen in uitvoering van artikel 220-222 van het wetboek vennootschapsrecht. Ingevolge een beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 19 maart 2012 wordt de overdracht van vermogensbestanddelen goedgekeurd.

Luc Asselman

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2012
ÿþOndernemingsnr : v-cb A k 5 0?3_4

Benaming (voluit) : ASSELMAN LUC TANDARTS

" (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mottantstraat, 2

9308 Hofstade

~o f Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Cli el notaris te 9200

J ç Pp

1.«

Dendermonde, op zesentwintig januari tweeduizend en twaalf, dat :

De Heer Luc Louis Bernard ASSELMAN, wonende te 9308 Hofstade, Mottantstraat, 2, eeW

° ; burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met,

beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder benaming "ASSELMAN LUC;

TANDARTS".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9308 Hofstade, Mottantstraat, 2.

i Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van hete

is bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels,;

administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenlands

oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland uitsluitend in eigen naam en

voor eigen rekening:

A- De uitoefening van de tandheelkunde en zijn specialiteiten, in de ruimste zin van het woord, voor eigen rekening dan wel voor rekening van derden, met name:

- de orthodontie



- de radiologische onderzoeken in verband met de uitoefening van de tandheelkundige

verzorging en/of orthodontie

- de aankoop, verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke apparatuur en tandheelkundige producten die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van orthodontist - opleiding, begeleiding en advies-opdrachten met betrekking tot bovenvermelde sector.

B- De vennootschap heeft tevens tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke

rechten, zoals de aan- en verkoop. de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en', decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Eue el In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ak

01111 IVI IIIInIYRnlI IRII 111

*iao3s9os"

r.

10/02/2012

mad 11.1

Bilagen bij het Bé gisefi Staatslilud -1-0f02/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het pro ductief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatievan de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is niet het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks,belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van zesentwintig januari tweeduizend en twaalf.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,-) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdtwintigste (I20ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op al de honderd twintig (120) kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door de Heer Luc Asselman, voornoemd.

Ieder aandeel werd volstort ten belope van twee/derden.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand december te achttien uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers _yerplicht..de..aanvvezigb idslijst,.met_aanduiding__van__le_naam,_ de. _voorna(a)m(en)._.en.de_ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 111

woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd tot statutair zaakvoerder benoemd:

De Heer Luc Asselman, voornoemd.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De _bev_Qegd.e_rechtbankis. die. man« hei arrondissement waard ena t, cbap op_de_ dag.man_ hei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijragen bij lièt Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan liet Belgisch

Staatsblad

besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van zesentwintig januari tweeduizend en twaalf en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien. VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Volmacht werd verleend aan vennootschap `VDV Accountants, met zetel te 9000 Gent, Voskenslaan, 127, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktïjdige neerlegging : expeditie en bankattest).

Notaris François De Clippel.

Dit uittreksel werd neergelegd véér registratie, met als enig doel de neerlegging ter Griffie van

de_Rechtbank_u_an Koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.12.2016, NGL 27.01.2017 17031-0205-011

Coordonnées
ASSELMAN LUC TANDARTS

Adresse
MOTTANTSTRAAT 2 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande