ASSENEEDSE DAKWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSENEEDSE DAKWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.809.129

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 17.09.2014 14588-0392-014
17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 12.12.2013 13683-0453-013
05/07/2011
ÿþ/22\ Mnd 2.1

MgeM

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V.

beis'

aai Bel! Staa

ï-tJ EERGFLEGD

2 3 JUNI 2011

1'.17_(.: t I i EANK VAN

' f.r1P1-1ANDE rtffEGENT

lll1u~u~u~wn~~~~~

" 11101028

Ondernemingsnr; 0833809129

Benaming

(voluit) : Asseneedse dakwerken

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aabsprakelijkheid

Zetel ; 9960 Assenede , Waalpoelstraat 36

Onderwerp akte :

Neerlegging bijzonder verslag zaakvoerder dd. 22 juni 2011 en verslag dd. 21 juni 2011 m.b.t. de quasi inbreng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/02/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ASSENEEDSE DAKWERKEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9960 Assenede Waalpoelstraat 36

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Pol VANDEN BROECKE, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, op zestien februari tweeduizend elf, te registreren, blijkt dat:

De heer MOENS Marnix Maurice, geboren te Assenede op 9 juli 1968 en zijn echtgenote mevrouw VAN DE WALLE Brigitte Leona, geboren te Gent op 25 januari 1969, samen wonende te 9960 Assenede, Waalpoelstraat 36, een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  ASSENEEDSE DAKWERKEN , waarvan de voornaamste standregelen luiden als volgt:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

opgericht onder de naam:  ASSENEEDSE DAKWERKEN .

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9960 Assenede Waalpoelstraat 36.

3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of als tussenpersoon:

a) zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als

vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, de volgende activiteiten :

- bouw van daken

- plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal

- plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen

- waterdicht maken van daken en dakterrassen

- bedekken van gebouwen met asfalt en teer

- behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten

- het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen

- loodgieterswerk

- plaatsen van zonnepanelen op daken met aansluiting van het elektrisch gedeelte door een erkend

installateur

Deze activiteiten, met inbegrip van de handel in voorgaande artikelen en grondstoffen alsmede de

bijhorende studie, fabricatie, plaatsing en afwerking kan gebeuren hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks

door onderaannemers. Dit alles in de breedste zin van het woord.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

b) De vennootschap mag bovendien alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

c) De vennootschap kan tevens alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

*11301238*

0833809129

Griffie

Neergelegd

16-02-2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

d) Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samen- werkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten.

e) Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het terbeschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin . De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan of van hen ontvangen, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Dit alles in de breedste zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen of machtigingen bezit.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen,verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke bepalingen terzake.

4  DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De vennootschap begint te werken op één maart tweeduizend elf. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend Euro (30.000 EUR). Het

is verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/ driehonderd deel (1/300) en genummerd van één (1) tot en met driehonderd (300).

Ieder aandeel werd volledig volgestort zodat de som van dertigduizend euro (30.000,00 euro) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Voornoemd bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00), vertegenwoordigend het geheel der ingebrachte gelden werd overeenkomstig artikel 224 van het Vennootschappenwetboek vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap "Fortis Bank".

6  BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

De heer Marnix MOENS en mevrouw Brigitte VAN DE WALLE, beiden voornoemd, worden voor onbepaalde duur als statutair zaakvoerder van de vennootschap aangesteld; genoemden Marnix MOENS en Brigitte VAN DE WALLE verklaren dit mandaat te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd een mogelijk rechterlijke toetsing.

Andere niet statutaire zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nutum ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen of goedkeuren.

7 - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op eerste vrijdag van de maand juni om negen uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden

8  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

9  WINSTVERDELING EN VEREFFENING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Het resultaat, samen met de resultaten van de vorige boekjaren, krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

10  STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van één maart tweeduizend elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

...

C. BIJZONDERE VOLMACHT

Onmiddellijk daarna werd door de zaakvoerders, zopas benoemd, beslist overeenkomstig artikel 15 der statuten, als bijzondere en beperkte lasthebber aan te stellen:  Biz Ondermeningsloket , kantoorhoudende te Gent, Sint-Pietersplein 60A bus 1, die alleen rechtsgeldig de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de directie erkenning der aannemers, bij de administratie der directe belastingen, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en, meer in het algemeen voor het tekenen van alle briefwisseling tegenover derden dit doch enkel met betrekking tot de oprichting van de vennootschap.

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd: - uitgifte van oprichtingsakte

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL Geassocieerd notaris Pol Vanden Broecke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ASSENEEDSE DAKWERKEN

Adresse
WAALPOELSTRAAT 36 9960 ASSENEDE

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande