ASSIMBEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSIMBEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.271.593

Publication

15/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0464.271.593

Benaming

(voluit) ASSIMBEL

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Baasrodestraat 149 te 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING ZETELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING.

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 20 maart 2014, dragende de melding "Geregistreerd 5 bladen 1 verzending te Dendemionde op 31 maart 2014 reg.5 boek 130 blad 55 vak 14 ontvangen: vijftig euro (¬ 50) getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ASSIMBEL" met zetel te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 149, opgericht bij akte verleden voor Notaris Anne Vanner Donckt te Dendermonde op achttien september negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien oktober daarna onder nummer 981015-272, waarvan de statuten niet werden gewijzigd. Waarvan he vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.271.593, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATS1NG

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de zetelverplaatsing van 9250 Waasmunster, Wareslagestraat 60 naar 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 149 zoals bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig september tweeduizend en tien onder nummer 10138172 te bekrachtigen.

De algemene vergadering besluit dienvolgens de statuten aan te passen aan de hiervoren genomen beslissing.

2. OMZETTING VAN KAPITAAL IN EURO

De algemene vergadering besluit met éériparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal, dat thans in de statuten in frank uitgedrukt staat, voor zover ais nodig van zevenhonderd vijftigduizend frank (750.000,-) om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

De algemene vergadering besluit dienvolgens de statuten aan te passen aan de hiervoren genomen beslissing.

3. KENNISNAME NOTULEN

De algemene vergadering verwijst naar de notulen van de buitengewone algemene vergadering van zes maart laatstleden houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd vijfenvijftigduizend euro (155.000,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij vijftienduizend vijfhonderd euro (15.500,00 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Het dividend werd toegekend voor de geheelheid aan de vennoten.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen.

De vennoten hebben verklaard dit dividend overeenkomstig artikel 537 W1B onmiddellijk en volledig te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering bevestigt dat het netto-dividend aan de vennoten werd uitgekeerd en dat de roerende voorheffing binnen de wettelijke termijn door de vennootschap werd betaald,

4, KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering besluit met éériparigheid van stemmen om, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen niet een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd negenendertigduizend vijfhonderd euro (139.500,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op honderd achtenvijftigduizend tweeënnegentig euro één cent (158.092,01 EUR), door inbreng in speciën, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

----- " .....

Op de laatste bIL van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111J1,1.11111011111,111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

03 APR, 2014

AFDELINCeffiSERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ti

%

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening geopend bij AXA Bank op naam van de vennootschap.

Het bewijs van deponering werd door genoemde instelling afgeleverd op zeventien maart laatstleden en zal aan de akte gehecht blijven.

5. VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd negenendertigduizend vijfhonderd euro (139.500,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd achtenvijftigduizend tweeënnegentig euro één cent (158.092,01 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde.

De algemene vergadering besluit dienvolgens de statuten aan te passen aan de hiervoren genomen beslissingen en de huidige wetgeving.

6. VERVANGING VAN DE STATUTEN

"De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De naam luidt:" ASSIMBEL". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 149.

De zetel kan worden overgebracht naar iedere andere plaats, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan dat bekendgemaakt wordt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland administratieve zetels oprichten, bedrijfszetels, kantoren, bijhuizen en agentschappen, alsook handelsvertegenwoordigers aanwijzen.

De vennootschap heeft tot doel:

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, in leasing geven, het doen bouwen of laten verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin dit zowel in binnen- als buitenland.

Zij mag al haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel van zichzelf als van alle derden.

Het voeren van zakenkantoren. Dit bevat ondermeer het optreden als makelaar of tussenpersoon in takken zoals verzekeringen, leningen, financiële verrichtingen, kredieten, geldplaatsingen, immobiliën, reizen zonder dat deze opsomming limitatief is.

Zij heeft eveneens tot doel het verstrekken van alle juridische en financiële markteconomische raadgevingen.

De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-industriële en financiële ondernemingen, zowel in Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van aandelen, obligaties, waarden en titels.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland aile industriële, handels-, roerende-, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. De opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks las door bemiddeling van derden verwezenlijken.

Hotel en logementshuis. Patrimoniumvennootschap. Tussenpersoon in de handel.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming. Zij mag verder aile verrichtingen doen die met het voorgaande verband houden, met inbegrip de deelname in andere vennootschappen of ondernemingen. Ze mag optreden als holding, deelnemen in aile andere vennootschappen onder gelijk welke vorm en elle portefeuilles beheren, roerende zaken en waarden verwerven en verhandelen.

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtenvijftigduizend tweeënnegentig euro één cent (¬ 158.092,01). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd zijn door aandelen met of zonder stemrecht. Wederinkoop van de aandelen zonder stemrecht kan door de vennootschap te allen tijde geëist worden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doei van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

................. .... .............

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de derde maandag van de maand september om negentien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, heizij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het maatschappelijk jaar begint op één april van elk jaar en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen."

T. COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte

-bankattest

-gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 22.10.2013 13634-0224-012
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 30.10.2012 12625-0474-012
04/01/2011
ÿþVoorbehoud[ aan hei Belgisc Staatsbh

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tertErE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

24, 12. 2010

DENDGERMONDE

e

111111Jupi11,1111M1111111

Ondernemingsnr : 0464.271.593

Benaming

(voluit) : ASSIMBEL

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 149.

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap op 2 september 2010 :

De vergadering aanvaardt het ontslag als niet-statutaire zaakvoerder met ingang van heden van :

- de Heer Luc Vermeir, wonende te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 149.

Hem wordt eervol ontslag verleend.

Kwijting zal hem verleend worden op de eerstvolgende jaarvergadering.

De beslissing worden met unanimiteit van stemmen getroffen.

Voor eensluidend uittreksel,

Rita Ost

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.09.2010, NGL 28.10.2010 10589-0564-012
21/09/2010 : DE055267
01/10/2009 : DE055267
30/10/2008 : DE055267
10/10/2007 : DE055267
27/09/2006 : DE055267
10/10/2005 : DE055267
07/10/2004 : DE055267
06/10/2003 : DE055267
25/10/2002 : DE055267
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 29.09.2015, NGL 01.10.2015 15618-0227-011
15/10/1998 : DE55267
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 26.09.2016, NGL 06.10.2016 16644-0468-011

Coordonnées
ASSIMBEL

Adresse
BAASRODESTRAAT 149 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande