ASSU-BO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSU-BO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.169.008

Publication

06/06/2012
ÿþ~

Mod 20

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaioiass"

Qp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Qndernemingsnr : Benaming

(votult) : ASSU-BO

© .V-1,6 ©en

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9800 Deinze, Priester Joris Eeckhoutlaan 9

Onderwerp akte : OPRICHTING

UIT een akte verleden voor ondergetekende notaris Patrick Maere te Deinze op 24 mei 2012, ter registratie

neergelegd,

BLIJKT DAT:

Mevrouw DE BO Stephanie Godelieve Roger, geboren te Deinze op 04 juni 1985, ongehuwd, wonend te

9800 Deinze, Priester Joris Eeckhoutlaan 9.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, waarvan het geplaatste kapitaal

18.600,00¬ bedraagt, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde.

Op deze aandelen werd door De Bo Stephanie ingeschreven in geld, waarvoor haar 186 aandelen werden

toegekend volstort voor 100%.

VORM en NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt

de naam " ASSU-BO ".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Priester Joris Eeckhoutlaan 9.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgie als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor

rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden:

" Op te treden als tussenpersoon voor de verzekeringsmaatschappij DIB nv (ook gekend onder de handelsnaam DVV), gevestigd te Brussel, Galileela n 5, of haar rechtsopvolger en dit overeenkomstig de overeenkomst en de bijvoegsels van de bemiddelilfgsovereenkomst voor zelfstandig verzekeringsagent die zullen worden gesloten tussen de genoemde verzekeringsmaatschappij en de onderhavige vennootschap.

" Beheren van een roerend patrimonium

Het verwerven, beheren en valoriseren van allerhande roerende waarden en rechten, beleggingen, titels en andere financiële instrumenten.

Het onderschrijven bij de oprichting of het verwerven na de oprichting van aandelen in andere vennootschappen, Het beheren en valoriseren van een aandelenportefeuille, meer bepaald via aan- en verkoop of andere eigendomsoverdrachten, via het ontvangen van dividenden, via het geven van voorschotten, via borgstellingen, via samenwerking en via interventies in het bestuur, al of niet na benoeming als bestuurder.

" Beheren van een onroerend patrimonium

Het kopen en verkopen, huren en verhuren, ruilen, bouwen en verbouwen, onderhouden en herstellen van onroerende goederen of rechten, met het oog op het behoud van de waarde ervan of het realiseren van een rendement of meerwaarde.

" Opnemen van bestuursmandaten

Het opnemen van bestuursmandaten, al of niet bezoldigd, in andere ondernemingen of vennootschappen, al of niet met een gelijkaardig doel als deze vennootschap, al dan niet verbonden met deze vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

" Optreden ais zelfstandig gemandateerd spaarbankagent en/of bankagent inzake geldplaatsingen en allerlei, leningen en kredieten.

" Het ter beschikking stellen van alle onroerende goederen aan bedrijfsleiders, zaakvoerders, bestuurders.

DUUR

De vennootschap werd voor een onbeperkte duur opgericht.

BESTUUR

NEERGELEGD `25 MEI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

f

Voor-

beheuden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen,; al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten,de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht voor onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Mevrouw De Bo Stephanie, voornoemd als oprichter, wordt als statutaire zaakvoerder benoemd, en verklaart haar onbezoldigd mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt.

Iedere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die aan de algemene vergadering zijn voorbehouden door de wet.

Echter voor het kopen, verkopen en hypothekeren van alle onroerende goederen alsmede voor het aangaan van leningen en kredietopeningen moeten alle zaakvoerders gezamenlijk optreden.

Beperkingen inzake bevoegdheden kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen en gelden niet voor de statutaire zaakvoerder,

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen of te verminderen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen,

VERTEGENWOORDIGING.

De statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om 14u op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid In het bericht van bijeenroeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

UITKERING

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resultaatsbestemming.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

VEREFFENING

Bij vervroegde ontbinding heeft de Algemene Vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. De benoeming moet wel nog bevestigd worden door de rechtbank van koophandel. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013, zodat de eerste jaarvergadering zal doorgaan in het jaar 2014.

Bijzondere volmacht werd toegekend door de zaakvoerder aan:

De Heer Boerjan Geert, Leiedam 4, 9800 Deinze.

Om in hun plaats aile formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap in te schrijven of te registreren bij de Kruispuntbank Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de registratiecommissie, de administratie der directe belastingen, en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend Maere Patrick, notaris te Deinze.

Tegelijk neergelegd: Expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,.hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 25.07.2016 16356-0214-015

Coordonnées
ASSU-BO

Adresse
PRIESTER JORIS EECKHOUTLAAN 9 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande