ASSUBAN FINANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSUBAN FINANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.710.669

Publication

25/03/2014
ÿþ(b1 Mod 2.0

Iz " `~~.q : '; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I G-RFFf 1Z= ncC" ITSANK VAN KOOPHANDEL



1 2 klAARi 2014

DENDERMONDE

_~ II~~YWIYII~IW~~VW~IIIIII~

*19066990

Griffie

Ondernemingsar : 0841710669

Benaming

(voluit) : ASSUBAN FINANCE IN VEREFFENING

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BOUDEWIJNLAAN 73 BUS 1- 9300 AALST

Onderwerp akte : SLUITING I VEREFFENING

Uit het verslag der buitengewone algemene vergadering dd 26.02.2014 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd aanvaard :

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de vereffenaar, heeft de besluiten van het

verslag bijgetreden en de rekeningen en de stukken tot staving van de liquidatie goedgekeurd,

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist om algehele kwijting te verlenen aan de bestuurders voor de uitoefening van

hun mandaat tot op het ogenblik van de in vereffeningstelling van de vennootschap.

De vergadering heeft vervolgens beslist om algehele kwijting te verlenen aan de vereffenaars voor de door; hen in het kader van de vereffening gestelde handelingen.

DERDE BESLUIT

Vervolgens heeft de vergadering vastgesteld dat de activa en de passiva van de vennootschap vereffend

werden, zoals vermeld in het verslag van de vereffenaars.

De vergadering heeft vastgesteld dat er geen aanleiding bestaat om iets te deponeren in de Deposito- en.

Consignatiekas.

Bijgevolg kan de vereffening van de vennootschap definitief gesloten worden.

De vergadering heeft de vereffening van de vennootschap definitief gesloten en heeft beslist dat de boeken, en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden te 9300, Aalst, Boudewijnlaan 73 bus 1.

Tegelijk hiermee neergelegd : kopie vonnis goedkeuring van het verdelingsplan.

Aalst, 26.02.2014

BOEL GUY

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/11/2013
ÿþOndernemingsnr  0841.710.669

Benaming (voluit) : ASSUBAN FINANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boudewijnlaan 73 bus 1

9300Aalst

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - AANSTELLING VAN VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 30 september 2013, geregistreerd te Aalst, 1° kantoor op 2 oktober 2013, boek 940, blad 91, vak 19, blijkt dat de vennootschap; vervroegd werd ontbonden.

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een toelichting de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat ge voegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2013,

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag de dato 20 september, opgesteld door de Heer Dolf De Backer, bedrijfsrevisor met kantoor te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150A, over de samenvattende staat en over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van; de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, Dolf De Backer, Bedrïjfsrevisor, vennoot van DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, Burg, Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, werd aangesteld op 13 september 2013 door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid ASSUBAN FINANCE om in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva op basis waarvan, de ontbinding van de vennootschap wordt voorgesteld.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan een staat van activa en passiva per 30 juni 2013i opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap,; een balanstotaal opgeeft van 368.908,40 EUR en een

netto-actief van 216.984,68 EUR.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft getracht de realisatiewaarde van de activa vast te stellen. Kosten verbonden met de vereffening werden voorzien".

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke beroepsnormen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door dei vennoot; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

TWEEDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar, vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

DERDE BESLUIT: BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

IV

iu

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1,1L19131111

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOP!-t NDEL

0 6 NOV 2013 DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stelten op één. Zij benoemt als vereffenaar de Heer Guy Boel, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

VIERDE BESLUIT: MACHTIGING

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie, worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbindt, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit door het college van vereffenaars moet doen blijken. .

VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1. - De vennootschap, opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt: "ASSUBAN FINANCE, in vereffening". Artikel 2.- De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.- De vennootschap heeft tot doel:

Het optreden als tussenpersoon, bemiddelaar en verzekeringsagent voor alle financiële verrichtingen, met inbegrip van leningen, van financiële en verzekeringsinstellingen.

Projectontwikkeling van nieuwbouw en/of renovatiewerken van individuele woningen en appartementsgebouwen.

Gebouwen oprichten of laten oprichten met het oog op de verkoop ervan.

Handel in eigen onroerende goederen, flatgebouwen en woningen en niet voor bewoning bestemde gebouwen en grond.

Verhuur van niet gemeubelde appartementen en huizen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, aandeelhouders of bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Artikel 4.- De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 9300 Aalst,

Boudewijnlaan 73 bus 1. De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de

vereffenaars gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van

vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6. - De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Artikel 8. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 19 uur op de zetel van de vennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.

if;

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

\NF



Artikel 9. Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars

Artikel 10. De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd door de zorgen van de vereffenaar(s) samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11. In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend warden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden. Deze staken worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening. In voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

ZESDE BESLUIT: COORDINATIE

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan ondergetekende notaris.,

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN;-afschrift van de akte-ontbinding.- coordinatie statuten; - verslagen bestuursorgaan &

bedrijfsrevisor; -staat van aktief en passief  vonnis ter bevestiging van aanstelling verfeffenaar.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2013
ÿþMod Wolel 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

Ondernemingsnr : 0841710669

Benaming

(voluit) : ASSUBAN FINANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BOUDEWIJNLAAN 75 - 9300 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING ADRES MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag der buitengewone algemene vergadering dd 31.05.2013 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd aanvaard

ingevolge wijziging huisnummers wordt het adres van de maatschappelijke zetel gewijzigd van 9300 Aalst,

Boudewijnlean 75 naar 9300 Aalst, Boudewijnlaan 73 bus 01.

Dit met ingang vanaf 01.06.2013.

Aalst, 31.05.2013

Guy Boel

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE

KÓO~hiÁNb~L

2 2 JULI 2013

DEI\kp;eMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 25.06.2013 13216-0407-014
18/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

.1*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GEIRFCHIBAKIK

VAN KOOPHANDEL

- l JllN! 2013

DENDERMONDE

Voor-

behoude aan hot Beigiscl

SUaatsble

Ondernemingsnr . 0841710669

Benaming

(volup) : ASSUBAN FINANCE

(ve ort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BOUDEWIJNLAAN 75 - 9300 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - KWIJTING EN VERGOEDING ZAAKVOERDER

Uit het verslag der buitengewone algemene vergadering dd 30.05.2013 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd aanvaard

- ontslag ingediend door zaakvoerder Van der Weeën Karen, wonende te 9310 Moorsel, Steven 20 niet ingang vanaf 31 mei 2013

- er wordt kwijting verleend aan Van der Weeën Karen voor het bestuur over de periode van 01,01.2012 tot 30.05.2013

- de vergoedingen aan zaakvoerder Van der Weeën Karen toegekend voor het boekjaar 2012 en 2013

de bijdragen in het kader van het sociaal statuut der zelfstandigen zijn ten laste van de zaakvoerder,

de algemene vergadering bekrachtigt expliciet deze toekenning van de vergoedingen aan de betrokken

zaakvoerder.

Aalst, 30.05.2013

Boel Guy

aandeelhouder

zaakvoerder

flp r.t~ 13at5tp biz `larf Llk11r '!a`+Yie#Llsi Recto ` Naair 2!1 hGECiarrÎJh.e1ct 'f3r1 i 9lrlstiutYlvnter?nCiv loi ans, 1-1S12 l'.'3tl rl? parso('Jjr

be,iouQ.d de rechtuA::rsporl ten a8nrran <:an derden te veiïe,Q.env:oord gyil 11c:rsU . T13arri grv hlarfdic::erlíf3g.

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 11.07.2012 12285-0533-013
22/12/2011
ÿþ 1i mod 11.1

(Hn



J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsblai

111111,M.1111f1t1!1/1110

Ondememingsnr: gy~, ~ nO, 669 Benaming (voluit) : ASSUBAN FINANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boudewijn laan 75

9300 Aalst

Onderwerp akte :Oprichting als gevolg van partiële splitsing

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 22 november 2011, geregistreerd te Aalst I op 24 november 2011, boek 929, blad 16, vak 12, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden door de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van de stemmen:

Besluit tot partiële splitsing overeenkomstig het splitsingsvoorstel, door oprichting van een nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam "ASSUBAN FINANCE"

De vergadering besluit de partiële splitsing door oprichting (in de zin van artikel 677 iuncto 742 en volgende van het Wetboek van vennootschappen) goed te keuren en uit te voeren overeenkomstig de bepalingen van voornoemd splitsingsvoorstel zoals vermeld in de Eerste Beslissing, waarbij de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap die verband houden met bankverrichtingen en aanverwanten en dergelijke toegescheiden conform de splitsingsbalans opgesteld op 31 december 2010, zoals gehecht aan het splitsingsvoorstel, met inbegrip van zowel de rechten als de verplichtingen (hierna het Afgesplitste Vermogen genoemd), overgaan naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "ASSUBAN FINANCE", die thans wordt opgericht.

OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID:: "ASSUBAN FINANCE" GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR OMZETTING VAN RESERVES

Bij deze wordt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal ingevolge de partiële splitsing tweeduizend driehonderddrieënnegentig euro tweeëntachtig cent (¬ 2.393,82) bedraagt, verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng

Het maatschappelijk kapitaal wordt gevormd door de inbreng van het Afgesplitst Vermogen, met inbegrip van het kapitaal dat aan het Afgesplitst Vermogen wordt toegekend. Voor een uitvoerige beschrijving ervan wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel en naar voormelde verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig de artikelen 745 en 746 van het Wetboek der Vennootschappen.

Het verslag vereist overeenkomstig artikel 219 van het wetboek van Vennootschappen, wanneer ter gelegenheid van een oprichting een inbreng niet in geld bestaat, werd opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor Joseph Van Wemmel op 30 september 2011.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het wetboek van Vennootschappen luiden als volgt: "Ondergetekende, Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV o.v.v. BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen, 26 VWK, werd aangesteld op 16 augustus 2011 om het verslag op te stellen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 742, 745 en 746, verwijzend naar het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 78

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

fibTád - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

et:

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

rijlagen bij Piet lletgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot de uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan de netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig con tinufteitsprincipe en dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "ASSUBAN FINANCE" is gebleken dat:

1. de beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "ASSUBAN FINANCE" aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

2. de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 31 december 2010 weergegeven netto-boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekeninghoudend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activa- bestanddelen in "going concern"-optiek;

3. de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding vijfendertigduizend

negenhonderdachtendertig euro negenendertig eurocent (35.938,39 EUR) bedraagt voor de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifte van 750 aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/750e van het maatschappelijk kapitaal.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering, overeenkomstig het con tinuïieitsprincipe aan de netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde, heeft geleid, komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, BVBA "ASSUBAN'; toe te kennen 750 aandelen.

De aan ondergetekende toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig controleverslag bevat geen "fairness opinion".

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA "ASSUBAN FINANCE" onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de BVBA "ASSUBAN" en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Opgesteld te Gent op 30 september 2011. Joseph Van Wemmel, Bedrijfsrevisor. " Uitreiking der aandelen

In vergelding van deze inbreng, worden aan enige vennoot van de gesplitste vennootschap ASSUBAN, zevenhonderdvijftig (750) aandelen uitgereikt van de opgerichte vennootschap ASSUBAN FINANCE.

De vennoot erkent dat alle aandelen volledig afgelost zijn, en dat het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van nu af ter beschikking is van de nieuw opgerichte vennootschap ASSUBAN FINANCE.

Eerste boekiaar

Het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte vennootschap ASSUBAN FINANCE zal eindigen op 31 december 2011.

Verhoging van het kapitaal van de nieuw opgerichte vennootschap ASSUBAN FINANCE door incorporatie van beschikbare reserves

Onmiddellijk daaropvolgend beslist de vergadering over te gaan tot een verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de nieuw opgerichte vennootschap door incorporatie van beschikbare reserves, met een bedrag van zeventienduizend zeshonderdenzes euro achttien cent (¬ 17.606,18) om het te brengen van tweeduizend driehonderddrieënnegentig euro tweeëntachtig cent (¬ 2.393,82) op twintigduizend euro (E 20.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Statuten

De statuten van de nieuwe vennootschap ASSUBAN FINANCE luiden als volgt:

TITEL 1. BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR.

Artikel 1: Aard

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder

de naam "ASSUBAN FINANCE".

Artikel 2; Zetel.

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 9300 Aalst, Boudewijnlaan, 75 .

Artikel 3: DoeL

De vennootschap heeft tot doel:

- Het optreden als tussenpersoon, bemiddelaar en verzeke-ringsagent voor alle financiële verrichtingen, met inbegrip van leningen, van financiële en verzekeringsinstellingen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Projectontwikkeling van nieuwbouw en/of renovatiewerken van individuele woningen en ; appartementsgebouwen.

Gebouwen oprichten of laten oprichten met het oog op de verkoop ervan.

Handel in eigen onroerende goederen, flatgebouwen en woningen en niet voor bewoning bestemde gebouwen en grond.

Verhuur van niet gemeubelde appartementen en huizen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, aandeelhouders of bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

TITEL IL KAPITAAL.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde die elk één/zevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL FIL BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 29, 30 en 31 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 9: Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een

vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 11: Bestuursbevoeqdheid.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel f2: Verte_genwoordigin_gsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. '

TiTEL IV: ALGEMENE VERGADERING.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11,1



Voor- --------------------------------------------------------

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 15: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om 19 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 16: Bijeenroeping.

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer alle vennoten, obligatiehouders, certificaathouders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het Wetboek van vennootschappen werden nageleefd. Deze algemene vergadering kan dan rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaat met de voorgestelde agenda.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 17: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

TITEL V. INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 18: Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december

van ieder jaar.

Artikel 19: Winstbestemming.

Van de netto winst wordt elk jaar ten minste ééntwintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éérl/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, bij gewone meerderheid.

TITEL Vi. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 20: Ontbinding.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-aktief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de aktiviteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-aktief gedaald is tot beneden het minimumbedrag voorzien in het wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 22 : Vereffening.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.



















Bijlagen bij het Bëlgiscfi Staatsblad - 22/12/2011- Annexés du Moniteur belge























Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1



TITEL VI!. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS

EEN VENNOOT TELT.

Artikel 29: Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en

verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder

benoemd worden.

Artikel 30: Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van

duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een

bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Benoeming zaakvoerder

De vergadering benoemt voornoemde Heer Guy Boel, die aanvaardt, alsmede mevrouw Karen Van der Weeën, wonende te 9300 Aalst, Erpestraat 10A, als eerste niet-statutaire

zaakvoerders voor onbepaalde duur van de nieuw opgerichte vennootschap ASSUBAN FINANCE.

Machtigingen

De vergadering verleent bovendien aan Accountantskantoor Vermoesen Guido NV, met zetel te 9000 Gent, Mijlbekelaan 19, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, bijzondere volmacht teneinde de vervulling te verzekeren van de formaliteiten in uitvoering van voorgaande beslissingen bij het Rechtspersonenregister en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De vergadering besluit de.costirdinatie van de statuten van de gesplitste vennootschap toe te vertrouwen aan ondergetekende notaris.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN: -afschrift van de akte-splitsing; statuten; verslag bedrijfsrevisor

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

-

" ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

agen bij liét Bélgiscdi Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ASSUBAN FINANCE

Adresse
BOUDEWIJNLAAN 73, BUS 01 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande