ASSUBAN IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSUBAN IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.209.711

Publication

28/02/2014
ÿþRechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: BOUDEWIJNLAAN 73 BUS 1 - 9300 AALST

Onderwerp akte: SLUITING /VEREFFENING

Uit het verslag der buitengewone algemene vergadering dd 30 november 2013 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd aanvaard

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de vereffenaar, heeft de besluiten van het

verslag bijgetreden en de rekeningen en de stukken tot staving van de liquidatie goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist om algehele kwijting te verlenen aan de bestuurders voor de uitoefening van

hun mandaat tot op het ogenblik van de in vereffeningstelling van de vennootschap.

De vergadering heeft vervolgens beslist om algehele kwijting te verlenen aan de vereffenaars voor de door hen in het kader van de vereffening gestelde handelingen.

DERDE BESLUIT

Vervolgens heeft de vergadering vastgesteld dat de activa en de passive van de vennootschap vereffend

werden, zoals vernield in het verslag van de vereffenaars.

De vergadering heeft vastgesteld dat er geen aanleiding bestaat om iets te deponeren in de Deposito- en

Consignatiekas.

Bijgevolg kan de vereffening van de vennootschap definitief gesloten worden.

De vergadering heeft de vereffening van de vennootschap definitief gesloten en heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden te 9300 Aalst, Boudewijnlaan 73 bus 1.

Tegelijk hiermee neergelegd : kopie vonnis goedkeuring van het verdelingsplan.

Aalst, 30 novem ber 2013

BOEL GUY

Vereffenaar

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening,

11111111!1!!11311,illi

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

9 FEB 2414 DENDEMONDE

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

Ondememingsnr : 0822209711

Benaming

(voluit) : ASSUBAN IMMO IN VEREFFENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.06.2013, NGL 30.12.2013 13702-0579-012
22/11/2013
ÿþOndernemingsnr : 0822.209.711

Benaming (voluit) : ASSUBAN IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boudewijnlaan 73 bus 1

9300Aalst

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING -AANSTELLING VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 30 september 2013, geregistreerd te Aalst, 1° kantoor op 2 oktober 2013, boek 940, blad 91, vak 20, blijkt dat de vennootschap vervroegd werd ontbonden.

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat ge- voegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2013.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag de dato 20 september 2013, opgesteld door de Heer Dolf De Backer, bedrijfsrevisor met kantoor te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150A, over de samenvattende staat en over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, Dolf De Backer, Bedrijfsrevisor, vennoot van DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, Burg, Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, werd aangesteld op 13 september 2013 door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid ASSUBAN IMMO om in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva op basis waarvan de ontbinding van de vennootschap wordt voorgesteld,

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan een staat van activa en passiva per 30 juni 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 4.445,12 EUR en een netto-passief van (17.706,34 EUR).

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft getracht de realisatiewaarde van de activa vast te stellen. Kosten verbonden met de vereffening werden voorzien,

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke beroepsnormen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar."

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vennoten; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

TWEEDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

DERDE BESLUIT: BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één. Zij benoemt ais vereffenaar de Heer Guy Boel, die verklaart te aanvaarden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

__1

V~~ KÓ~ RECHTBANK

12 NOV. 2013

D ENDtbifiMON D E

[ i3k~ ~~ ~s

5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

iR mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



VIERDE BESLUIT: MACHTIGING

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie, worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbindt, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit door het college van vereffenaars moet doen blijken.

VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1. - De vennootschap, opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt: "ASSUBAN IMMO, in vereffening". Artikel 2.- De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.- De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Voor rekening van derden, de activiteit van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

Voor rekening van derden, de activiteit van beheerder van goederen die instaat voor -ofwel het beheer van onroerende goederen of rechten

-ofwel het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom.

Het verlenen van dienstprestaties van economische of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, waartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen van personeel,

De vennootschap kan deze verrichtingen uitvoeren in eigen naam, maar ook voor rekening van derden, inzonderheid in de hoedanigheid van makelaar en commissionair.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, aandeelhouders of bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake. Deze opsomming is niet limitatief en de term beheer van een vermogen in deze statuten vermeld is een activiteit anders dan deze vermeld in artikel honderd zeven en vijftig van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële markten.

Artikel 4.- De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Boudewijnlaan 73 bus 1. De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaars gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 5.- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6. - De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de

goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7. Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Artikel 8. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede maandag van december om 20 uur op de zetei van de vennootschap.

Artikel 9. Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10. De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd door de zorgen van de vereffenaar(s) samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11. In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffe van de rechtbank " Hian

koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. "

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen,en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden. Deze staken worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening. In voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten,

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

ZESDE BESLUIT: COORDINATIE

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan ondergetekende notaris.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge





VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL,

BIJLAGEN:-afschrift van de akte- vervroegde ontbinding.- coordinatie statuten; - verslagen bestuursorgaan & bedrijfsrevisor; -staat van aktief en passief -- vonnis ter bevestiging van aanstelling verfeffenaar.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/01/2013
ÿþ1111111111 ~IIII*NNVW136

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0822 209 711

Benaming

(voluit) : ASSUBAN IMMO

(verkort) .

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BOUDEWIJNLAAN 75 - 9300 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag der buitengewone algemene vergadering dd 27.12.2012 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd aanvaard

- ingevolge wijziging huisnummers wordt het adres van de maatschappelijke zetel gewijzigd van 9300 Aalst, Boudewijnlaan 75 naar 9300 Aalst, Boudewijniaan 73 bus 01 met ingang vanaf 01.01,2013

Aalst, 27,12.2012

VAN LANDUYT MICHAEL zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.12.2012, NGL 21.12.2012 12675-0393-013
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 12.12.2011, NGL 06.01.2012 12005-0011-013

Coordonnées
ASSUBAN IMMO

Adresse
BOUDEWIJNLAAN 73, BUS 01 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande