ASSURCOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSURCOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.918.662

Publication

30/09/2013
ÿþ Mob Warel 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 9 SEP. 2013

Griffie

11

*13147865

Vo,

behm aan Belg

Staat:

Ondememingsnr: 0837.918.662

Benaming

(voluit) : Assurcom

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 1742 Ternat, Notestraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - verplaatsing zetel

Ingevolge buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 6 september 2013, werden volgende beslissingen genomen :

- De algemene vergadering stelt vast dat de heer Paul Timmermans wonende te 1742 7ernat, Notestraat 48 met ingang van 1 september 2013 zijn ontslag heeft aangeboden ais zaakvoerder van de vennootschap en de vergadering neemt nota van dit ontslag.

- De algemene vergadering stelt vast dat de heer Aimé Van Den Bosch wonende te 1755 Gooik, Havllandslraat 13 met ingang van 1 september 2013 zijn ontslag heeft aangeboden ais zaakvoerder van de vennootschap en de vergadering neemt nota van dit ontslag.

- De vergadering beslist dat de heer Bruno Vanderoost, wonende te 1654 Huizingen, A. Vaucampstaan 24

te benoemen tot nieuwe zaakvoerder met ingang van dezelfde datum, die over alle bevoegdheden zal beschikken zoals voorzien in de statuten.

Aan de ontslagnemende zaakvoerders zal decharge van hun mandaten gegeven worden ter gelegenheid van de volgende algemene vergadering met dien verstande dat de decharge van de in functie zijnde zaakvoerder automatisch decharge zat Inhouden van zijn mandaat, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen.

- De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen met ingang van 1 september 2013 om deze over te brengen naar Abdijstraat 8, 9400 Ninove,

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie In de Bislagen

voor het Belgisch Staatsblad

AANHANGSELS:

1 uittreksel

Bruno VANDEROOST

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 23.08.2013 13458-0229-014
26/09/2012
ÿþ ldod Word 77,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaieoosi* PRvSSe.

17 % r~i te l, L~~~-.._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0837.918.662

Benaming

(voluit) : Assurmom

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1740 Ternat, Industrielaan 26, a.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - verplaatsing zetel

Ingevolge buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 7 juli 2012, werden volgende beslissingen genomen:

- De algemene vergadering stelt vast dat de heer Michel Vanderhasselt wonende te 1740 Ternat, Vitselroelstraat 66 met ingang van 1 juli 2012 zijn ontslag heeft aangeboden als zaakvoerder van de vennootschap en de vergadering neemt nota van dit ontslag.

- De vergadering beslist de heer Paul Timmermans, wonende te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Notestraat 48, te benoemen tot nieuwe zaakvoerder met ingang van dezelfde datum, die over alle bevoegdheden zal beschikken zoals voorzien in de statuten.

Aan de ontslagnemende zaakvoerder zal decharge van zijn mandaat worden gegeven ter gelegenheid van de volgende gewone algemene vergadering met dien verstande dat de decharge van de in functie zijnde zaakvoerder automatisch decharge zal inhouden van zijn mandaat, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen.

- De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen met ingang van 7 juli 2012 om deze te brengen naar Notestraat 48, 1742 Ternat.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen

voor het Belgisch Staatsblad

AANHANGSELS:

1 uittreksel

Paul Timmermans Aimé Van den Bosch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304538*

Neergelegd

15-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ASSURCOM

0837918662

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1740 Ternat, Industrielaan 26a.

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Not. P.BAUWENS, te Dilbeek, op datum van vijftien juli tweeduizend elf, aangeboden ter registratie, blijkt dat navolgende personen zijn overgegaan tot de oprichting van een BVBA als volgt:

1. VERSCHIJNERS:

1) De heer VANDERHASSELT Michel Emile Léon, echtgenoot van mevrouw Rochette Marina Cesarina, geboren te Sint-Gillis op 19 april 1950, nationaal nummer 50.04.19-307.07, wonende te 1740 Ternat, Vitseroelstraat 66.

Gehuwd te Asse op 21 januari 1977 onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen, ingevolge akte verleden voor Notaris Stefaan Van den Eynde, te Asse, in datum van 21 januari 1977,tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

2) De heer VAN den BOSCH Aimé François Vincentius, echtgenoot van mevrouw De Wael Maria, geboren te Lubbeek op 22 januari 1945, nationaal nummer 45.01.22-225.67, wonende te 1755 Gooik, Havilandstraat 13.

Gehuwd te Groot-Bijgaarden op 4 augustus 1971 onder het stelsel van gemeenschap van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor Notaris August David, destijds te Denderleeuw, in datum van 7 juli 1971, tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

2. NAAM-VORM: Assurcom, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3.. ZETEL : 1740 Ternat, Industrielaan 26a.

4. DOEL: De vennootschap heeft als doel alle verrichtingen en bewerkingen in verband met de activiteit van agent, makelaar, consulent, en in het algemeen, van tussenpersoon voor verzekeringen, leningen, financieringen, reizen en onroerende verrichtingen. Tevens mag zij managementopdrachten en administratieve taken uitvoeren voor derden. Zij mag tevens alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks kaderen in haar maatschappelijk doel.

Zij kan eveneens het mandaat uitoefenen van zaakvoerder of bestuurder in andere vennootschappen.

Zij mag deelnemen aan, belangen nemen in andere zaken, of vennootschappen dewelke ene gelijkaardig doel hebben of er betrekking op hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

5.KAPITAAL : 18.870,83 ¬ vert door honderd zesentachtig (186) aandelen zavnw.Onderschreven en volstort als volgt: Door de comparant sub 1 op 185 aandelen, zijnde voor 18.869,37 EUR en door de comparant sub 2 op 1 aandeel zijnde voor 101,46 EUR.

6. BESTUUR :De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten;De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.De zaakvoerders beschikken elk afzonderlijk over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

7. JAARVERGADERING : Laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur - elk aandeel geeft recht op 1

stem.

8.BOEKJAAR: 01/01  31/12

Reserves-Winst: Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle

aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het wetboek van vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen. Vereffening : De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overgangsmaatregelen:

3) het eerste boekjaar aanvangt op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

4) de eerste jaarvergadering plaats zal hebben op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur, in het jaar 2013.

5) de comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

V. BENOEMINGEN

En bij onafgebroken schrijven, na dit vastleggen van de statuten en het oprichten van de vennootschap, zijn de verschijnende partijen in buitengewone algemene vergadering der vennoten verenigd.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het aantal zaakvoerders op twee te bepalen en benoemt tot die functie:

De Heer VANDERHASSELT Michel, geboren op negentien april duizend negenhonderdvijftig, te Sint-Gillis (bij-Brussel), nationaal nummer 500419-307-07, wonende te 1740 Ternat Vitseroelstraat 66 en De Heer VAN DEN BOSCH Aimé, geboren op tweeëntwintig januari duizend negenhonderdvijfenveertig, te Lubbeek, nationaal nummer 450122-225-67, wonende te 1755 Gooik Havilandstraat 13, die aanvaarden.

De duur van hun mandaat is onbeperkt, en hun afzetting kan plaatshebben met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hiervan afwijkt.

Zij beschikken over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend. De zaakvoerders worden onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; zij beschikken over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kunnen zij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Hun handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen

voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS :

1 uittreksel

1 expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 29.09.2015 15621-0070-014

Coordonnées
ASSURCOM

Adresse
ABDIJSTRAAT 8 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande