ASTPAST

Association sans but lucratif


Dénomination : ASTPAST
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 508.799.246

Publication

03/01/2013
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1. De vereniging draagt de naam  vzw astPast en heeft haar maatschappelijke zetel te 9473 Welle, Broekstraat 28 en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

Artikel 2. De vereniging wordt opgericht door:

- Gunther Hendrik Juliaan De Grom, Broekstraat 28, 9473 Welle, rijksregisternummer: 640811-341 50

- Luc Andre Lieven Diependaele, Hogeweg 10 a, 9320 Erembodegem, rijksregisternummer: 680326-325 53 - Eric Marino Gabrielle Duwé, Vooruitgangstraat 57, 9473 Welle, rijksregisternummer: 640915-355 20

- Christel Anna Louis Gens, Flieterkouter 105, 1570 Tollembeek, rijksregisternummer: 650624-462 31

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel om socio-culturele en sportactiviteiten te organiseren. De vereniging mag alle activiteiten en rechtshandelingen ondernemen die nodig of nuttig zijn om haar maatschappelijk doel te realiseren. Zij mag hiertoe tevens alle roerende of onroerende goederen verwerven, behouden en van de hand doen in welke vorm ook. De vzw kan tevens economische activiteiten uitoefenen voor zover de opbrengst hiervan integraal besteed wordt aan het realiseren van het statutaire doel.

Artikel 4. Het aantal leden is minimaal drie. Nieuwe leden worden enkel aanvaard door de Raad van Bestuur. De maximumbijdrage van het lidgeld is bepaald op ¬ 1000 per jaar.

Artikel 5. De Algemene Vergadering bestaat uit de Raad van Bestuur en alle effectieve leden. Toegetreden leden maken geen deel uit van de Algemene Vergadering. Elk lid van de Algemene Vergadering beschikt over één stem. Bij gelijk aantal stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend voor een beslissing. Toegetreden leden hebben geen stemrecht.

De Algemene Vergadering is bevoegd voor goedkeuring en wijziging van de statuten, (her)benoeming en afzetting van bestuurders, en het bepalen van hun bezoldiging, het goedkeuren van de rekeningen en van de begroting, de kwijting aan de bestuurders, het opstellen van een reglement van inwendige orde, de uitsluiting van een lid, de ontbinding van de vereniging.

De besluiten van de Algemene Vergadering worden aan de leden ter kennis gebracht per brief of e-mail. De Algemene Vergadering wordt jaarlijks minstens eenmaal per jaar samengeroepen. De wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering zijn geregeld volgens de artikeleb 5 tot 8, 12, 20 en volgende van de vzw-wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 02 mei 2002.

Artikel 6. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minstens drie leden. Gunther De Grom, Luc Diependaele en Eric Duwé werden door de Algemene Vergadering tot bestuurder benoemd voor onbepaalde tijd. De Raad van Bestuur beslist zelf over de functies binnen haar schoot.

De Raad van Bestuur vergadert geldig wanneer de helft van de bestuurders aanwezig zijn en beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd.

Artikel 7. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt en verbindt de vereniging in alle gerechtelijk en buitengerechtelijke handelingen. Zij kan alle handelingen van beheer en beschikking stellen, voor zover zij niet door de wet of bij uitsluiting aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Ten aanzien van derden is de vereniging verbonden door één handtekening van één der bestuurders. De Raad van Bestuur mag zijn

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : vzw astPast

België

Onderwerp akte : Oprichting

*13300061*

(afgekort) :

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Zetel : Broekstraat 28

0508799246

9473

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Denderleeuw (Welle)

Griffie

Neergelegd

29-12-2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

bevoegdheden overdragen aan één of meerdere bestuurders voor de handelingen van het dagelijkse bestuur.

Artikel 8. Het dienstjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Artikel 9. Bij ontbinding van de vereniging zal de bestemming van de activa bepaald worden door de Algemene

Vergadering, maar dient in ieder geval tot een andere vereniging zonder winstoogmerk te worden aangewend.

Artikel 10. Voor alles wat niet expliciet door deze statuten geregeld wordt, is de wet van 27 juni 1921, gewijzigd

door de wet van 02 mei 2002, toepasselijk.

Opgemaakt te Welle op 28 december 2012 in vier exemplaren, waarvan één op het adres van de

maatschappelijke zetel bewaard zal blijven.

De oprichters,

Gunther De Grom, bestuurder

Luc Diependaele, bestuurder

Eric Duwé, bestuurder

Christel Gens, effectief lid

Coordonnées
ASTPAST

Adresse
BROEKSTRAAT 28 9473 WELLE

Code postal : 9473
Localité : Welle
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande