ASTRUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASTRUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.323.454

Publication

17/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0831.323.454

Benaming

(voluit) : ASTRUS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Parklaan 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - kapitaalsverhoging - kapitaalsvermindering

Het jaar TWEEDUIZEND DERTIEN, op VIJFENTWINTIG NOVEMBER

Voor mij, Benjamin Van Hauwermeiren, Notaris met standplaats te OORDEGEM, thans deelgemeente van

Lede,

Werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ASTRUS, met maatschappelijke zetel te Aalst, Parklaan 22, RPR Dendermonde nummer 0831.323.454.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Van Hauwermeiren te Oordegem op 22 november 2010, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 december 2010, onder nummer 10176078 en waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van mevrouw Rafiee Mehrvash, hierna genoemd. De voorzitter stelt als secretaris en stemopnemer aan: de heer Dirk Roosen, hierna genoemd.

Zijn aanwezig, de volgende vennoten, die volgens hun verklaringen het hierna genoemde aantal aandelen in volle eigendom bezitten :

1.Mevrouw FRANCX Lydia Renée, geboren te Brussel op 2 mei 1967, wonende te Dilbeek, Bociegemstraat 195, eigenares van vijfentwintig (25) aandelen;

2.De heer ROOSEN Dirk Hector Lena , geboren te Aalst op 21 mei 1948, wonende te Aalst, Parklaan 22, eigenaar van vijfentwintig (25) aandelen;

3.mevrouw RAFIEE Mehrvash, geboren te Teheran (Iran) op 19 september 1975, wonende te Holsbeek, Zagerijwijk 4, eigenares van vijfentwintig (25) aandelen;

4.mevrouw ELSHAFEI Nadia Hussein Mohamed Hussein, geboren te Giza (Egypte) op 20 februari 1955, wonende te 25 Abdel Wahab Selim El Beshry Street - Sheraton Building, Caïro  Egypte; mevrouw RADWAN Nesrine Mohamed Ahmed Ahmed, geboren te Caïro op 1 oktober 1980 en mevrouw RADWAN Nahla Mohamed Ahmed Ahmed Mohamed, geboren te Cairo (Egypte) op 24 januari 1983, allen wonende te 25 Abdel Wahab Selim El Beshry Street - Sheraton Building, Caïro  Egypte, , eigenaars van vijfentwintig (25) aandelen, mevrouw Nadia Elshafei voor het vruchtgebruik en mevrouw Nesrine Radwan en mevrouw Nahla Radwan voor de blote eigendom, elk voor de onverdeelde helft.

Hetzij samen honderd (100) aandelen vertegenwoordigend het volledige maatschappelijke kapitaal.

Mevrouw Nesrine Radwan en mevrouw Nahla Radwan zijn niet in persoon aanwezig doch worden vertegenwoordigd door mevrouw Nadia Elshafei, voornoemd, ingevolge de machten haar verleend bij onderhandse volmacht.

Voornoemde verschijners, allen alhier aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, vertegenwoordigend de totaliteit van de maatschappelijke aandelen van voormelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ASTRUS", zijnde honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, verklaren vervolgens te weten dat de wet straffen stelt op het zich wetens aanmelden als eigenaar van aandelen welke hen niet toebehoren en aldus deel te nemen aan de stemming in de vergadering.

De voorzitter zet vooreerst uiteen en verzoekt de ondergetekende Notaris te akteren dat huidige buitengewone algemene vergadering tot agenda heeft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE AECHTI3ANK

VAN KOOPHANDEL

0 5 DEC 2013

DÉNL}felVI+DNDE

I111~n~u~ni~n~i~m1muu

*1318 000

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. Lezing en bespreking van het bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen, welk verslag de voorstellen verantwoordt en de maatregelen die de zaakvoerder meent te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

2, wijziging van het aantal aandelen om het te brengen van honderd (100) aandelen op honderd vierentwintig (124) aandelen

3. kapitaalsverhoging met achtentachtigduizend achthonderd euro (¬ 88.800,00) om het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) te verhogen tot honderd en zevenduizend driehonderd vijftig euro (¬ 107.350,00). De kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zal gepaard gaan met de uitgifte van duizend zevenhonderd zesenzeventig (1.776) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen beiden als de bestaande kapitaalsaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

4. te nemen beslissing met betrekking tot het voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

5. inschrijving op de kapitaalsverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalsaandelen

6. vaststelling dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt

7, vermindering van het maatschappelijk kapitaal met twaalfduizend driehonderd vijftig euro (¬ 12.350,00) om het van honderd en zevenduizend driehonderd vijftig euro (¬ 107.350,00) terug te brengen op vijfennegentigduizend euro (¬ 95.000,00) door vrijstelling van de verplichting tot storting van het saldo van de inbrengen van de honderd vierentwintig niet-volstorte aandelen.

De kapitaalsvermindering kan enkel plaatsvinden met naleving van de voorwaarden van artikel 615 ev van het Wetboek van vennootschappen.

8. wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalsverhoging en kapitaalsvermindering.

9. verslag van de zaakvoerder in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen houdende voorstel tot uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven. Dit verslag is vergezeld van een staat van actief en passief van de vennootschap die niet ouder is dan drie maanden.

10. Voorstel om het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de tekst van artikel 3 door volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

"I HOLDING

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

EIPATRIMONIUMVENNOOTSCHAP

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

IIICONSULTANCY- OF MANAGEMENTVENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen

genomen, op een of andere wijze verband houden met:

 Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

--Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

 Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van

bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel

tussenpersoon.

-Het verstrekken van adviezen van bedrijfseconomische aard

-Het verstrekken van adviezen van bedrijfseconomische aard op projectmatige basis

-Het organiseren van evenementen rond training, opleidingen en coaching

-Het organiseren van evenementen in het algemeen

-Het verstrekken van trainingen, coaching & opleidingen

-Het uitvoeren van assesments

-Het organiseren van kunsttentoonstellingen, kunstateliers, workshops en het kopen en verkopen van kunst

in zijn meest brede betekenis.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

IV Cosmetica

- de vervaardiging van parfums en toilet- en cosmetica artikelen

- groot- en kleinhandel in parfumerieën en cosmetica

- detailhandel in cosmetica en toiletartikelen in gespecialiseerde winkels

- import en export van parfums, toilet- en cosmetica-artikelen en medisch materiaal binnen en buiten Europa

- vervaardiging, groot- en kleinhandel van voedingssupplementen"

En overeenkomstig over te gaan tot aanpassing van artikel 3 van de statuten aan de genomen beslissing. 11. Aanvaarding van het ontslag gegeven door mevrouw Christiane Schellekens uit haar functie van zaakvoerder van de vennootschap en het verlenen van volledige kwijting over de uitoefening van haar mandaat 12, benoeming van de heer Dirk Roosen tot zaakvoerder van de vennootschap.

13. Volmacht voor de coordinatie van statuten

14. machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen

15. volmacht voor de administratieve formaliteiten.

Vervolgens stelt de voorzitter vast dat de vennoten vrijwillig in vergadering zijn bijeengekomen, dat zij voltallig aanwezig zijn en dat de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal aldus vertegenwoordigd is, zodat de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen vervuld zijn. Hij stelt vast dat de vergadering geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten van de agenda, daar minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd,

De zaakvoerder, zijnde mevrouw Christiane Schellekens, wonende te Aalst, Parklaan 22, verklaart te verzaken aan de oproepingsformaliteiten zoals voorzien bij artikel 263 van het Wetboek van vennootschappen overeenkomstig haar verklaring de dato 20 november 2013.

ledere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van de voormelde verslagen.

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. Zij stelt vast dat zij geldig werd samengesteld en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

BESLUITEN

Na beraadslaging en met éénparigheid van stemmen worden de volgende besluiten genomen

EERSTE BESLUIT:

Na lezing te hebben gehoord van voormeld bijzonder verslag overeenkomstig artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen en na te hebben beraadslaagd over de eventuele ontbinding van de vennootschap, gelet op het geit dal het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, verwerpt de algemene vergadering de mogelijkheid tot ontbinding van de vennootschap en zij beslist de activiteit van de vennootschap voort te zetten. Zij verleent haar goedkeuring aan het bijzonder verslag van de zaakvoerder en aan de maatregelen die erin zijn voorzien voor het herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Na beraadslaging wordt het besluit aangenomen met éénparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het aantal aandelen te wijzigen door het aantal te brengen van honderd (100) aandelen naar honderd vierentwintig (124) aandelen en overeenkomstig aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Ingevolge voormelde beslissing zef elke aandeelhouder vanaf heden éénendertig (31) aandelen bezitten (in plaats van elk vijfentwintig (25) aandelen),

DERDE BESLUIT:

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achtentachtigduizend achthonderd euro (E 88.800,00) om het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) te verhogen tot honderd en zevenduizend driehonderd vijftig euro (E 107.350,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van duizend zevenhonderd zesenzeventig (1.776) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande kapitaalsaandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

VIERDE BESLUIT:

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalsaandelen zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT:

Vervolgens hebben de voormelde verschijners verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ASTRUS en verklaren zij in te schrijven op de duizend zevenhonderd zesenzeventig (1.776) nieuwe aandelen van deze vennootschap als volgt:

-Door mevrouw Lydia Francx aandeelhouder voornoemd, ten belope van vierhonderd negenenzestig (469) kapitaalsaandelen;

-Door de heer Dirk Roosen, aandeelhouder voornoemd, ten belope van vierhonderd negenenzestig (469) kapitaalsaandelen;

-Door mevrouw RAFIEE Mehrvash, aandeelhouder voornoemd, ten belope vierhonderd negenenzestig (469) kapitaalsaandelen;

-Door mevrouw ELSHAFEI Nadia Hussein Mohamed Hussein, door mevrouw RADWAN Nesrine Mohamed Ahmed Ahmed, en door mevrouw RADWAN Nahla Mohamed Ahmed Ahmed Mohamed, allen voornoemd, die alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn, ten belope van driehonderd negenenzestig (369) kapitaalsaandelen als volgt:

" Mevrouw Nadia Elshafei, voornoemd, voor het vruchtgebruik

" Mevrouw Nesrine Radwan en mevrouw Nahla Radwan, beiden voornoemd, voor de blote eigendom, elk voor de onverdeelde helft.

Mevrouw Nesrine Radwan en mevrouw Nahla Radwan, beiden voornoemd, zijn thans niet in persoon aanwezig doch worden vertegenwoordigd door mevrouw Nadia Elshafei, voornoemd, ingevolge de machten haar verleend bij volmacht zoals hiervoor vermeld.

De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering, tegenwoordig of vertegenwoordigd als voormeld, erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volstort is. De kapitaalsverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van achtentachtigduizend achthonderd euro (¬ 88.800,00).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE50 7340 3804 4318 op naam van de vennootschap bij KBC Bank nv te Groot-Bijgaarden, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 21 november 2013, welk attest zal bewaard worden in het dossier van de ondergetekende notaris.

ZESDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalsverhoging van achtentachtigduizend achthonderd euro (¬ 88.800,00) daadwerkelijk werd verwezenlijkt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

en dat het kapitaal aldus daadwerkelijke gebracht werd op honderd en zevenduizend driehonderd vijftig euro (¬ 107.350,00) vertegenwoordigd door duizend negenhonderd (1.900) aandelen zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLUIT:

De vergadering beslist het maatschappelijke kapitaal te verminderen met een bedrag van twaalfduizend driehonderd vijftig euro (¬ 12.350,00) teneinde het te brengen van honderd en zevenduizend driehonderd vijftig euro (¬ 107,350,00) op vijfennegentigduizend euro (¬ 95.000,00) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalsvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalsvermindering zal geschieden door vrijstelling van de verplichting tot storting van het saldo van de honderd vierentwintig niet-volgestorte aandelen.

De verschijners verklaren uitdrukkelijk akkoord te gaan met deze vermindering en verklaren dat het gelijkheidsbeginsel ten opzichte van de verschillende aandeelhouders behouden blijft..

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsvermindering van twaalfduizend driehonderd vijftig euro (¬ 12.350,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfennegentigduizend euro (¬ 95.000,00).

Toelichting van de instrumenterende notaris.

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 636ev van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalsvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalsvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

ACHTSTE BESLUIT:

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalsverhoging en kapitaalsvermindering die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfennegentigduizend euro (¬ 95.000,00) vertegenwoordigd doorduizend negenhonderd (1.900) aandelen zonder een nominale waarde, die elk éénlduizend negenhonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

NEGENDE BESLUIT:

De vergadering krijgt, overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen, lezing van het

verslag van de zaakvoerder, waarin zij de voorgenomen doeiswijziging omstandig verantwoordt en waarbij een

staat van actief en passief van de vennootschap is gevoegd.

De vergadering keurt dit verslag goed.

TIENDE BESLUIT:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het doel van de vennootschap te wijzigen door

vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten zoals voorgesteld in punt 8 van de agenda.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

ELFDE BESLUIT;

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het ontslag gegeven door mevrouw Christiane Schellekens voornoemd uit haar functie van zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden te aanvaarden. De vergadering beslist tevens met éénparigheid van stemmen aan mevrouw Schellekens volledige kwijting te verlenen over de uitoefening van zijn mandaat tot heden.

TWAALFDE BESLUIT:

De vergadering beslist tot zaakvoerder te benoemen de heer Dirk Roosen, hier aanwezig, die verklaart deze benoeming te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

DERTIENDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de nieuw gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VEERTIENDE BESLUIT:

De vergadering geeft machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VIJFTIENDE BESLUIT:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Moore Stephens Verschelden, die te dien einde

woonstkeuze doen te Aalst, Molenkouterstraat 75, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers,

Voor-

behouden

aan het

. Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket' met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en desgevallend, bij de Administratie van de Belastingen over de toegevoegde waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, op 3 december 2013

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal dd 25 november 2013

-

coördinatie der statuten met overzichtstabel

Benjamin Van Hauwermeiren

"

Notaris

Grote Steenweg 108A 9340 Oordegem - Lede Tel. 09 369 06 26

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.06.2013 13236-0052-010
29/01/2015
ÿþMotl Waid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KOOPHANDEL8GEN7AN

19 JAti. z015

AFDELING D MONDE

à Il



Illuollgt11111

Ondernemingsnr : 0831.323.454

Benaming

(voluit) : ASTRUS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Parklaan 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - kapitaalsverhoging

Br blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede), op 14/12/2014, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de bvba ASTRUS, met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Parklaan 22, met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

Het jaar TWEEDUIZEND VEERTIEN, op ACHTTIEN DECEMBER

Voor mij, Benjamin Van Hauwermeiren, Notaris met standplaats te OORDEGEM, thans deelgemeente van`

Lede.

Werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid ASTRUS, met maatschappelijke zetel te Aalst, Parklaan 22, RPR Dendermonde nummer; 0831.323.454.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Van Hauwermeiren te Oordegem op 22 november 2010, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 december 2010, onder nummer 10176078 en waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Van Hauwermeiren te Oordegem (Lede) op 25 november 2013, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 december nadien, onder nummer 13189000.

De voorzitter zet vooreerst uiteen en verzoekt de ondergetekende Notaris te akteren dat huidige buitengewone algemene vergadering tot agenda heeft

1, kapitaalsverhoging met vijfduizend euro. (¬ 5.000,00) om het kapitaal van vijfennegentigduizend euro (¬ 95.000,00) te verhogen tot honderdduizend euro (¬ 100.000,00). De kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zal gepaard gaan met de uitgifte van honderd (100) kapitaalaandelen van ° dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen beiden als de bestaande kapitaalsaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving,

2. te nemen beslissing met betrekking tot het voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

3. inschrijving op de kapitaalsverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalsaandelen

4. vaststelling dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt

5. wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalsverhoging.

6. coördinatie van statuten

7. volmacht voor de administratieve formaliteiten,

1)e vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda. BESLU1TEN

Na beraadslaging en met éénparigheid van stemmen worden de volgende besluiten genomen :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

--------------------

EERSTE BESLUIT:

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfduizend euro (¬ 5.000,00) om het kapitaal van vijfennegentigduizend euro (¬ 95.000,00) te verhogen tot honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van honderd (100) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalsaandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

TWEEDE BESLUIT:

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalsaandelen zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

DERDE BESLUIT:

Vervolgens hebben de voormelde verschijners verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ASTRUS en wordt verklaard in te schrijven op de honderd (100) nieuwe aandelen van deze vennootschap als volgt:

-Door mevrouw ELSHAFEI Nadia Hussein Mohamed Hussein, door mevrouw RADWAN Nesrine Mohamed Ahmed Ahmed, en door mevrouw RADWAN Nahla Mohamed Ahmed Ahmed Mohamed, allen voornoemd, die alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn, ten belope van de honderd (100) kapitaalsaandelen als volgt:

" Mevrouw Nadia Elshafei, voornoemd, voor het vruchtgebruik

" Mevrouw Nesrine Radwan en mevrouw Nahla Radwan, beiden voornoemd, voor de blote eigendom, elk voor de onverdeelde helft.

Mevrouw Nesrine Radwan en mevrouw Nahla Radwan, beiden voornoemd, zijn thans niet in persoon aanwezig doch worden vertegenwoordigd door mevrouw Nadia Elshafei, voornoemd, ingevolge de machten haar verleend bij volmacht zoals hiervoor vermeld.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering, tegenwoordig of vertegenwoordigd als voormeld, erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volstort is. De kapitaalsverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van vijfduizend euro (¬ 5.000,00).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE35 7490 1027 7537 op naam van de vennootschap bij KBC Bank Groot-Bijgaarden zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 15 december 2014, welk attest zal bewaard worden in het dossier van de ondergetekende notaris.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijke gebracht werd op honderdduizend euro (E 100.000,00) vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT:

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalsverhoging en kapitaalsvermindering die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdduizend euro (E 100.000,00) vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder een nominale waarde, die elk één/tweeduizendste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de nieuw gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

ZEVENDE BESLUIT:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Moore Stephens Verscheiden, die te dien einde woonstkeuze doen te Aalst, Molenkouterstraat 75, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en desgevallend, bij de Administratie van de Belastingen over de toegevoegde waarde, te verzekeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Benjamin Van Hauwermeiren

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal dd 18/12/2014

- coördinatie der statuten met overzichtstabel

Benjamin Van Hauwermeiren

Notaris

Grote Steenweg 108A

9340 Oordegem - Lede

Tel. 09 369 06 26

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-tehoudan

aan het Belgisch Staatsblad

10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12386-0375-008
03/05/2012
ÿþi~~_~ 1 -~ " { 1] Mod PpF 11.1

( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

R IiIIII NIINIIIII III

" izoessas*

Voorbehouden u

aan het Belgisch Staatsblad









GRIFFUE 1,4RE~'''i

VAN O r~

2 0 APR. 2012 I

D E Pr Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad- 03/05/2012 --Annexes-du-Moniteur-beige

Ondernemingsnr : 0831.323.454

Benaming (voluit) : Astrus

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

' Zetel : Truyenbosweg 1 9310 Aalst

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel - Ontslag en benoeming zaakvoerder -

Tekst: Onbezoldigd mandaat Cl

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van S april 2012

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar Parklaan 22 te 9300 Aalst.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder van de heer Luc Van Dyck wonende te 9310 Aalst, Truyenbosweg 1.

De vergadering beslist zijn ontslag te aanvaarden en hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

De vergadering beslist om vanaf heden mevrouw Christiane Schellekens wonende te 9300

Aalst, Parklaan 22 als nieuwe zaakvoerder te benoemen.

Haar mandaat is onbezoldigd.

Deze besluiten worden aangenomen met algemeenheid van stemmen.

Christiane Schellekens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 11.08.2015 15419-0558-012

Coordonnées
ASTRUS

Adresse
PARKLAAN 22 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande