ATAB

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ATAB
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 629.893.551

Publication

12/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15307927*

Neergelegd

08-05-2015

Griffie

0629893551

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ATAB

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor Notaris Benoît Meert te Antwerpen op 7 mei 2015, neergelegd voor reigistratie blijkt dat :

1.- 1. De vennootschap naar Engels recht  IKO HOLDINGS PLC met maatschappelijke zetel te Lancashire WN6 9AB, Wigan, Appeley Bridge, Appley Lane North (Verenigd Koninkrijk), met Belgisch ondernemningsnummer 0628.777.853. Opgericht onder de benaming  Ruberoid Public Limited Company blijkens akte van 24 november 1989.

2. De vennootschap naar Engels recht  RUBEROID INTERNATIONAL LIMITED met maatschappelijke zetel te Lancashire WN6 9AB, Wigan, Appeley Bridge, Appley Lane North (Verenigd Koninkrijk), met Belgisch ondernemningsnummer 0628.778.051.

Opgericht onder de benaming  Ruberoid Public Limited Company blijkens akte van 11 oktober 1993.

2.-een naamloze vennootschap hebben opgericht met als naam "ATAB".

3.-De zetel is gevestigd te 9120 Beveren, Zwaluwbeek 7. De zetel mag naar elke andere plaats overgebracht worden, hetzij in België, hetzij in het buitenland, op eenvoudige beslissing genomen door de raad van bestuur.

4.-De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van neerlegging der stichtingsakte op de griffe van de rechtbank van koophandel, op welke dag de bedrijvigheid van de vennootschap zal aanvangen.

5.- De vennootschap heeft voor doel :

- het in- en verkopen van bitumen, asfalt, chemische producten en al hun onderproducten, bouwmaterialen, epdm, pvc, isolatie, etc..

- alle aannemingen van openbare en private werken, opmaken van plannen en bestekken en alles wat hiermede of rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- algemene bouwonderneming;

- de bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van

voltooiingwerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd;

- het uitvoeren van alle asfaltwerken voor bouw- en wegenis, zowel deze waar het asfaltproduct het hoofdbestanddeel vormt als in samenstellingen waarvan het slechts een onderdeel vormt, bij voorbeeld in een samenstelling met metaal, kurk, houtvezels, kunststoffen, beton, enzovoort, de opslag van alle vloeibare produkten, enzovoort, in het algemeen het uitbaten van alle inrichtingen en afsluiten van handelsovereenkomsten dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks in verbinding staan met haar doel.

- Algemene bouwwerken

- Algemene dakwerken

- Algemene onderhoudswerken

- Gevelwerken

- Isolatiewerken

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Zwaluwbeek(MEL) 7

9120 Beveren

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Waterdichtingswerken

- het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen; alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en beleggingsproducten, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

- Raadgeving/consultancy in het algemeen voor wat betreft bouw

- Inkoop-verkoop-handel in bouwmaterialen

- Inkoop  verkoop, huur  verhuur materieel, de aan- en verkoop van alle nodige materialen, aanverwante artikelen en bijhorigheden;

- Geven van opleidingen in de bouwsector;

- Financieringen aangaan, het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm;

- Alle gerelateerde werkzaamheden aan bovenstaande.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samensmelten met dergelijke ven¬nootschappen, in één woord alles doen wat van aard is om haar doel te be-rei¬ken of de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming,

inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval ver¬lenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere ze¬ker¬heden verstrekken.

De vennootschap kan optreden als vereffenaar en mag bestuursfuncties uit¬oe¬fenen in andere vennootschappen.

6.-Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op EEN MILJOEN ACHTHONDERDDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door 67.559 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal wordt a pari onderschreven als volgt :

a.-door Iko Holdings PLC voor een bedrag van tweehonderdzesenzestig euro vierenveertig cent (266,44 ¬ )

waarvoor hem tien aandelen worden toegekend.

b.- door Ruberoid International Limited voor een bedrag van één miljoen zevenhonderdnegen en negentigduizend

zevenhonderd drieëndertig euro zesenvijftig cent (1.799.733,56 ¬ ) waarvoor hem zevenenzestigduizend vijfhonderd negenenveertig aandelen worden toegekend.

Ieder aandeel werd volledig volstort. De inbreng, zijnde 1.800.000,00 ¬ , werd gestort op een bijzondere bankrekeningnumer bij de naamloze vennootschap Bnp Paribas Fortis Bank.

7.-De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de leden, al dan niet aandeelhouders, door de algemene vergadering der aandeelhouders, voor een termijn die de zes jaar niet te boven gaat, benoemd worden, en door zelfde vergadering steeds afzetbaar zijn. Het aantal leden van de raad van bestuur wordt vastgesteld door de algemene vergadering. De bestuurders zijn herkiesbaar.

De raad van bestuur mag tussen zijn leden één of meerdere gedelegeerde bestuurders aanstellen, wiens mandaat eindigt met hun mandaat van bestuurder.

De beslissingen van de raad worden getroffen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. De voltallige raad van bestuur of één gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Behoudens bijzondere machtiging voorzien bij de statuten worden alle akten die de vennootschap verbinden en alle daden van dagelijks bestuur en beschikking geldig ondertekend en gesteld door één gedelegeerd bestuurder alleen handelend of door twee bestuurders samen optredend. 8.- Het batig saldo van de jaarrekening, na aflossing van de maat¬schappe¬lijke las¬ten en aflossingen, vormt de nettowinst van de vennootschap. Op deze winst wordt vooreerst vijf ten honderd afgenomen, voor het vormen van het wettelijk reservefonds, welke afhouding niet meer verplichtend is van zodra dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, maar wordt opnieuw verplichtend wanneer dit tiende is aangetast.

Het overschot blijft ter beschikking van de algemene vergadering, die over de bestemming ervan zal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

beslissen, onder vorm van dividenden, tantièmes, reserves, aflossingen, overdracht op nieuw boekjaar of anderszins.

9.-Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal lopen tot éénendertig december tweeduizend en vijftien (2015).

10.-De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op laatste dinsdag van de maand juni om 10 uur. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend en zestien.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouders mogen zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, zelf aandeelhouder of niet, en dragen van een bijzondere volmacht, waarvan de raad van bestuur eventueel de vorm zal opleggen en de nederlegging ervan kan bevelen ten laatste vijf dagen voor de vergadering.

11.-Onmiddellijk na de oprichting werd door de oprichters, met éénparigheid, het aantal bestuurders vastgesteld op twee en werden volgende personen benoemd tot onbezoldigde bestuurders tot na de jaarvergadering van 2021:

- voornoemde vennootschap  RUBEROID INTERNATIONAL LIMITED

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BAKERMAN , met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Voorne 42, RPR Antwerpen, ondernemingsnummer BE 0825.732.096 vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Herman De Backker, wonende te 2980 Zoersel, Voorne 42

die allen aanvaard hebben.

Commissaris.

De oprichters hebben beslist een commissaris aan te stellen en benoemd als commissaris de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Wouters, Van Merode & C° Bedrijfsrevisoren , met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen, Bredastraat 140, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Wouters, wonende te D Oultremontlei 8, 2930 Brasschaat, België. De benoeming van de bestuurdersen commissaris heeft uitwerking vanaf de datum der verkrijging van rechtspersoonlijkheid der vennootschap.

RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders zijn onmiddellijk in raad van bestuur bijeengekomen, en hebben met eenparigheid van stemmen benoemd als gedelegeerd bestuurder: Bakerman BVBA vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger Herman De Backker, voornoemd. Die zijn mandaat heeft aanvaard. VOLMACHT

De vennootschap  ATAB , vertegenwoordigd door haar gedelegeerde bestuurder, de Heer Herman De Backker, heeft ons verklaard aan de mandatarissen hierna vernoemd, een volmachtsdelegatie te verlenen, ieder van hen samen met een minimum van twee mandatarissen, en met de macht van indeplaatstelling, maar met het vermogen om, onder of maximum de driehonderdvijftigduizend euro (350.000,00 ¬ ) in hoofdsom, te handelen:

- De Heer John OOMS, wonende te 2610 Wilrijk, Europalaan 19;

- De Heer André DE KEERSMAECKER, wonende te 1830 Machelen, Koning Albertlaan 24; - De Heer Kris DE BACKER, wonende te 2650 Edegem, Joe Englishlaan 51;

- De Heer Peter KINNE, wonende te 2950 Kapellen, Essenhoutstraat 232;

- De Heer Matthias TIERENS, wonende te 1840 Londerzeel, Haan 80.

Enkel en alleen met betrekking tot volgende handelingen:

- Dagelijkse correspondentie met openbare besturen

- Overeenkomsten arbeiders

- Inschrijving privé  en/of overheidsopdrachten

- Aannemingsovereenkomsten

Hiertoe alle akten, stukken, offertes en processen-verbaal te tekenen, woonplaats te kiezen en in het algemeen al het nodige te doen om hiervoor verleende volmachten uit te voeren.

De onderhavige volmacht zal zowel in België als in het buitenland uitgeoefend kunnen worden. De onderhavige volmacht verliest automatisch zijn uitwerking ten aanzien van voormelde personen vanaf het ogenblik voormelde personen niet meer in dienst zijn (einde tewerkstelling) bij huidige vennootschap.

Al deze hiervoor verleende machten zullen effectief zijn vanaf de dag van hun publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bijzondere volmacht.

Bijzondere volmacht, met macht om in de plaats te stellen en met macht om afzonderlijk te handelen, wordt verleend aan de heer Frank Hautman Michel teneinde de nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

worden.

Hierop wordt de vergadering gesloten.

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Benoit MEERT

Samen neergelegd :

-afschrift akte

29/05/2015
ÿþ,1

_ ~ 1

Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 9 MEI 2015

AFDELINSeletERMONDE

klit#11111311

Ondernemingsnr : 0629.893.551

Benaming

(voluit) : ATAB

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zwaluwbeek7, 9120 Beveren Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel

Opgesteld in uitvoering van artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur van de NV Antwerps Teer- en Asphaltbedrijf en gedaan aan de aandeelhouders van de NV Antwerps- Teer en Asphaltbedrijf die in buitengewone algemene vergadering zullen bijeengeroepen worden teneinde onder meer over dit partieel splitsingsvoorstel te beraadslagen en beslissen.

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

De aan de voorgestelde partiële splitsing door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

- Antwerps Teer- en Asphaltbedrijf NV

- Atab NV

1.1. Antwerps Teer- en Asphaltbedrijf NV

Naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te D'Herbouvillekaai 80, 2020 Antwerpen 2.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0406.317,459.

Deze vennootschap heeft volgend doelt

De vennootschap heeft voor doel het in- en verkopen van teer, bitume, asfalt, chemische produkten en al hun onderprodukten, bouwmaterialen, het vervaardigen van alle produkten op basis van teer, bitume, asfalt, teerderivaten, petroleumderivaten en alle scheikundige produkten, het vervaardigen van asfaltpapier, roofing, geasfalteerde jute, geasfalteerd glasvlies, geasfalteerd weefsel, geasfalteerd asbest en isoleerproducten; alle aannemingen van openbare en private werken, opmaken van plannen en bestekken en alles wat hiermede of rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt; algemene bouwonderneming; de bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd; het uitvoeren van alle asfaltwerken voor bouw- en wegenis, zowel deze waar het asfaltproduct het hoofdbe-=standdeel vormt als in samenstellingen waarvan het slechts een onderdeel vormt, bij voorbeeld in een samenstelling met metaal, kurk, houtvezels, kunststoffen, beton, enzovoort, de opslag van alle vloeibare produkten, enzovoort, het uitbaten van tankinrichtin-'gen,, tankschepen, tankauto's en tankwagons, in het algemeen het uitbaten van alle inrichtingen en afsluiten van handelsovereenkomsten dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks in verbinding staan met haar doel.

De vennootschap kan bij middel van inbrengst, afstand, inschrijving, deelneming, aankoop van aandelen of andere waarden, aansluiting bij een andere vennootschap of bij welke ander middel ook, deelnemen in andere maatschappijen en ondernemingen, dewelke hetzelfde doel of een gedeelte ervan hebben of die zouden kunnen bijdragen tot het uitbreiden van haar handel.

De Raad van Bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Theuns Dirk, Gedelegeerd bestuurder, wonende te Kleine Horendonk 9, 2910 Essen, België.

-De heer Koschitzky Jonathan, bestuurder, wonende te Hatayasim Street 5, 43264 Raanana, Israël.

Zij wordt hierna "de Partieel te Splitsen Vennootschap" genoemd.

De Partieel te Splitsen Vennootschap wordt, voor wat betreft de ondertekening van dit voorstel tot partiële splitsing door overneming, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de heer Theuns Dirk en door haar bestuurder de heer Koschitzky Jonathan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

1.2. Atab NV

Naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Zwaluwbeek 7, 9120 Beveren.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0629.893.551.

Deze vennootschap heeft volgend doel:

-het in-- en verkopen van bitumen, asfalt, chemische producten en al hun onderproducten, bouwmaterialen,

epdm, pvc, isolatie, etc..

-alle aannemingen van openbare en private werken, opmaken van plannen en bestekken en alles wat

hiermede of rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

-algemene bouwonderneming;

-de bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of

op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd;

-het uitvoeren van alle asfaltwerken voor bouw- en wegenis, zowel deze waar het asfaltproduct het

hoofdbestanddeel vormt als in samenstellingen waarvan het slechts een onderdeel vormt, bij voorbeeld in een

samenstelling met metaal, Kurk, houtvezels, kunststoffen, beton, enzovoort, de opslag van alle vloeibare

produkten, enzovoort, in het algemeen het uitbaten van alle inrichtingen en afslui-'ten van

handelsovereenkomsten dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks in verbinding staan met haar doel.

-Algemene bouwwerken

-Algemene dakwerken

-Algemene onderhoudswerken

- Gevelwerken

_ Isolatiewerken

-Waterdichtingswerken

-het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen; alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en beleggingsproducten, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

-Raadgeving/consultancy in het algemeen voor wat betreft bouw

-Inkoop-verkoop-handel in bouwmaterialen

-Inkoop  verkoop, huur -- verhuur materieel, de aan- en verkoop van alle nodige materialen, aanverwante artikelen en bijhorigheden;

-Geven van opleidingen in de bouwsector;

-Financieringen aangaan, het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm;

-Alle gerelateerde werkzaamheden aan bovenstaande.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samen-4smel-'ten met dergelijke vennootschappen, in één woord alles doen wat van aard is om haar doel te be-irei-iken of de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan optreden als vereffenaar en mag bestuursfuncties uitoefenen in andere vennootschappen.

De Raad van Bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-BVBA Bakerman, met zetel te Voorne 42, 2980 Zoersel, gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Herman De Backker wonende te Voorne 42, 2980 Zoersel, België.

-De vennootschap naar Engels recht Ruberoid International LTD, bestuurder, met zetel te Lancashire WN6 9AB, Wigan, Appeley Bridge, Appley Lane North, Verenigd Koninkrijk, vertegenwoordigd door de Heer Frank Hautman.

Zij wordt hierna de "Verkrijgende Vennootschap" genoemd.

De Verkrijgende Vennootschap wordt, voor wat betreft de ondertekening van dit voorstel tot partiële splitsing door overneming, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de BVBA Bakerman, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer De Backker Herman en door haar bestuurder, de vennootschap naar Engels recht Ruberoid International LTD vertegenwoordigd door de Heer Frank Hautman.

~.}

f(' ~l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

Daar de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap dezelfde zijn als de aandeelhouders van de Verkrijgende Vennootschap en het aantal aandelen in beide vennootschappen identiek zijn wordt een ruilverhouding gehanteerd waarbij de bestaande aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap 1 nieuw aandeel van de Verkrijgende Vennootschap krijgt voor 1 bestaand aandeel van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Op basis van bovenstaande ruilverhouding zullen 67.559 nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap uitgegeven en uitgereikt worden aan de thans bestaande aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

3, De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap warden uitgereikt

Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen er 67.559 nieuwe aandelen worden uitgereikt.

Daar de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap op naam luiden zal onmiddellijk na het verlijden van de authentieke akte houdende vaststelling van de totstandkoming van de partiële splitsing, zijnde een met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting, de Raad van Bestuur van de Verkrijgende Vennootschap, of een persoon daartoe gemachtigd door de Raad van Bestuur in het aandelenregister van de Verkrijgende Vennootschap, op datum van de totstandkoming de volgende gegevens aanbrengen met betrekking tot de Partieel te Splitsen Vennootschap:

-De identiteit van de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap;

-Het aantal aandelen van de Verkrijgende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het partiële splitsingsbesluit;

-De datum van het partiële splitsingsbesluit.

Deze inschrijving zal worden ondertekend door de Raad van Bestuur, of hun gevolmachtigde, namens de Verkrijgende Vennootschap en door de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap, of hun gevolmachtigde.

4. De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari

2015.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

5, De datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De Raad van Bestuur van de Partieel te Splitsen Vennootschap stelt voor om als datum vanaf dewelke de handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap, boekhoudkundig geacht zullen worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap dat naar de Verkrijgende Vennootschap overgaat, de 1° januari 2015 te nemen.

6. De rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de vennoten van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Partieel te Splitsen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

7. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig de bepaling van artikel 734 W. Venn., te verzaken aan het opmaken van het schriftelijk verslag van de bedrijfsrevisor zoals omschreven in art. 731 §1 van het W. Venn..

ln de agenda van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is artikel 734 W. Venn. toe te passen.

Bijgevolg dient er geen schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel te worden opgesteld door een bedrijfsrevisor en zodoende ook geen bezoldiging te worden toegekend voor deze specifieke opdracht.

Wel zal, conform de wet van 8 januari 2012 tot wijziging van het W. Venn. ingevolge richtlijn 200911091EEG, artikel 731 §2 van het W. Venn. nageleefd worden in de zin dat de BVBA Wouters, Van Merode & C°, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder-vennoot, de heer Dirk Wouters, bedrijfsrevisor, zal aangesteld worden om het verslag op te stellen m.b.t, de inbreng in natura zijnde de toepassing van artikel 602 W, Venn..

8. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

Aan de bestuurders van de Verkrijgende Vennootschap en van de Partieel te Splitsen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

9, De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen

9.1. Algemene omschrijving van de over te dragen activiteiten

De voorgenomen partiële splitsing omvat alle activiteiten m.b.t. de dakwerkzaamheden, roofprotect, gevelwerken, isolatiewerken,... (de contracting afdeling) van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

De partiële splitsing door overneming behelst de ganse activiteit m.b.t. dakwerkzaamheden die in casu contrario kan worden omschreven als alles wat niet tot de Productie, distributie en product verkoopactiviteit" van de Partieel te Splitsen Vennootschap behoort.

9.2. Onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen overgedragen naar aanleiding van de partiële splitsing,

9.3. Personeel

De personeelsleden werkzaam binnen de activiteit dakwerkzaamheden zullen na de partiële splitsing tewerkgesteld zijn in de Verkrijgende Vennootschap.

9.4. Nadere omschrijving van de over te dragen activa en passiva bestanddelen

De activa- en passivabestanddelen van de over te nemen activiteit dakwerkzaamheden, zoals die voortvloeien uit de staat van activa en passiva van de Partieel te Splitsen Vennootschap per 31/12/2014 en geïdentificeerd aan de hand van hun boekhoudkundige waarde, zijn de hiernavolgende. Deze staat werd opgemaakt op basis van de ontwerpjaarrekening van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

.1

,f Z

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

ACTIVA 31/12/2014

Vaste Activa 20/28 287.997,45

Oprichtingskosten 20 0,00

Immateriële vaste activa 21 0,00

Materiële vaste activa 22/27 287.997,45

Terreinen en gebouwen 22 0,00

Installaties, machines en uitrusting 23 8.246,56

Meubilair en rollend materieel 24 279.750,89

Leasing en soortgelijke rechten 25 0,00

Overige materiële vaste activa 26 0,00

Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 27 0,00

Financiële vaste activa 28 0,00

Verbonden ondernemingen 280/1 0,00

Deelnemingen (VO) 280 0,00

Vorderingen (VO) 281 0,00

Ondernemingen deelnemingverh. bestaat 282/3 0,00

Deelnemingen (00) 282 0,00

Vorderingen (OD) 283 0,00

Andere financiële vaste activa 284/8 0,00

Aandelen 284 0,00

Vorderingen en borgtochten in contanten 285/8 0,00

Vlottende activa 29/58 3.390.404,04

Vorderingen op meer dan één jaar 29 0,00

Handelsvorderingen (LT) 290 0,00

Overige vorderingen (LT) 291 0,00

Voorraden en bestellingen in uitvoering 3 469.677,29

Voorraden 30/36 441.242,91

Grond- en hulpstoffen 30/31 0,00

Goederen in bewerking 32 0,00

Gereed product 33 0,00

Handelsgoederen 34 441.242,91

Onroerende goederen bestemd voorverkoop 35 0,00

Vooruitbetalingen 36 0,00

Bestellingen in uitvoering 37 28.434,38

Vorderingen op ten hoogste één jaar 40/41 2.867.911,10

Handelsvorderingen 40 2.735.937,45

Overige vorderingen 41 131.973,65

Geldbeleggingen 50/53 0,00

Eigen aandelen 50 0,00

Overige beleggingen 51/53 0,00

Liquide middelen 54/58 1.505,27

Overlopende rekeningen 490/1 51.310,38

TOTAAL DER ACTIVA 20/58 3.678.401,49

rr" 'f

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

PASSIVA 31/12/2014

Eigen vermogen 10/15 2.957.037,98

Kapitaal 10 768.731,71

Geplaatst kapitaal 100 768,731,71

Niet-opgevraagd kapitaal 101 0,00

Uitgiftepremies 11 0,00

Herwaarderingsmeerwaarden 12 0,00

Reserves 13 1.637.965,07

Wettelijke reserve 130 76.873,17

Onbeschikbare reserves 131 5.346,84

Voor eigen aandelen 1310 0,00

Andere 1311 5.346,84

Belastingvrij reserves 132 158.122,92

Beschikbare reserves 133 1.397.622,14

Overgedragen winst (verlies) (+)1() 14 550.341,20

Kapitaalsubsidies 15 0,00

Voorschot aan de vennoten op verd. Netto Act. 19 0,00

Voorzieningen en uitgestelde belastingen 16 149.800,00

Voorzieningen voor risico's en kosten 160/5 149.800,00

pensioenen en soortgelijke verplichtingen 160 0,00

Belastingen (voorziening) 161 0,00

Grote herstellings- en onderhoudswerken 162 0,00

Overige risico's en kosten 163/5 149.800,00

Uitgestelde belastingen 168 0,00

Schulden 17/49 571.563,51

Schulden op meer dan één jaar 17 0,00

Financiële schulden 170/4 0,00

Achtergestelde leningen 170 0,00

Niet-achtergestelde obligatieleningen 171 0,00

Leasingschulden en soortgelijke schulden 172 0,00

Kredietinstellingen (LT) 173 0,00

Overige leningen (LT) 174 0,00

Handelsschulden 175 0,00

Leveranciers (LT) 1750 0,00

Te betalen wissels (LT) 1751 0,00

Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 176 0,00

Overige schulden (LT) 178/9 0,00

Schulden op ten hoogste één jaar 42/48 571.563,51

Schulden + één jaar die binnen jaar vervallen 42 0,00

Financiële schulden 43 0,00

Kredietinstellingen 430/8 0,00

Overige leningen 439 0,00

Handelsschulden 44 343.690,95

Leveranciers 440/4 343.690,95

Te betalen wissels 441 0,00

Ontvangen vooruitbetaling op bestellingen 46 35.314,32

Schulden mbt belastingen, bezold. en soc. lasten 45 192.558,24

Belastingen 450/3 79,34

Bezoldigingen en sociale lasten 454/9 192.478,90

Overige schulden 47/48 0,00

Overlopende rekeningen 49213 0,00

TOTAAL DER PASSIVA 3.678.401,49

. I t

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te Splitsen Vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt hierbij uitdrukkelijk overeengekomen dat aire activa en passiva zullen worden toebedeeld aan de vennootschap waarin het betreffende activa- of passivabestanddeel is gebleven of werd ingebracht.

Tevens wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarover niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat zij aan de Partieel te Splitsen Vennootschap dan wel aan de Verkrijgende Vennootschap respectievelijk toekomen, toegewezen zullen worden aan de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Tussen de boekhoudkundige retroactiviteitsdatum en de notariële splitsingsdatum zullen geen wezenlijke vermogensmutaties plaatsvinden.

10. De verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

De aandeelhouders zijn dezelfde in beide bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen.

De naar aanleiding van de partiële splitsing te creëren aandelen van de Verkrijgende Vennootschap zullen aan de aandeelhouders in verhouding tot hun respectieve participatie in het kapitaal van de Partieel te Splitsen vennootschap worden toebedeeld als volgt;

-1ko Holdings PLC: 10 aandelen

-Ruberoid International Ltd 67.549 aandelen

De Verkrijgende Vennootschap zal aldus, na de partiële splitsing, de volgende aandeelhouders hebben met

de onmiddellijke ingang na hun naam volgende totale aandelenparticipatie:

-Iko Holdings PLC; 20 aandelen (10 bestaande + 10 nieuwe)

-Ruberoid International Ltd 135.098 aandelen (67.549 bestaande + 67.549 nieuwe)

Totaak 135.118 aandelen

De verhouding tussen de verschillende aandeelhouders in de Partieel te Splitsen Vennootschap zal juist

dezelfde zijn als deze bij de Verkrijgende Vennootschap.

11. Statutenwijziging (Art. 738 W. Venn.)

De Raad van Bestuur van de Verkrijgende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om overeenkomstig artikel 738 W. Venn. haar statuten te wijzigen teneinde o.a, haar doet uit te breiden naar aanleiding van deze partiële splitsing, aangezien het doel van de Verkrijgende Vennootschap de activiteiten verbonden aan de over te nemen activiteit van dakwerkzaamheden van de Partieel te Splitsen Vennootschap reeds omvat,

Wel dient artikel 5 van de statuten van de Verkrijgende Vennootschap inzake het maatschappelijk kapitaal te worden aangepast, Tevens stelt de Raad van Bestuur van de Verkrijgende Vennootschap aan de buitengewone algemene vergadering voor het maatschappelijk kapitaal te verhogen tot 2.600.000 ¬ door middel van incorporatie van de beschikbare reserves.

Tevens wordt voorgesteld om artikel 5 van de statuten van de Partieel te Splitsen Vennootschap aan te passen om het in overeenstemming te brengen met de door de partiële splitsing voorvloeiende kapitaalvermindering voor een bedrag ten belope van 768.731,71 ¬ zonder vernietiging van aandelen. Na de partiële splitsingsoperatie zal de Partieel te Splitsen Vennootschap aldus een kapitaal hebben ten belope van 5.082.268,29 ¬ . De Raad van Bestuur van de Partieel te Splitsen Vennootschap stelt aan de buitengewone algemene vergadering voor het maatschappelijk kapitaal te verhogen tot 5.100.000,00 ¬ door middel van incorporatie van de beschikbare reserves.

De Raad van Bestuur van de Partieel te Splitsen Vennootschap stelt eveneens voor om artikel 1 van de statuten met betrekking tot de naam van de vennootschap en artikel 24 van de statuten met betrekking tot de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen.

12. Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing door overneming van de activiteit dakwerkzaamheden van de Partieel te Splitsen Vennootschap door de Verkrijgende Vennootschap door de onderscheiden algemene vergaderingen is dinsdag 30 juni 2015.

indien het voorstel tot partiële splitsing niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

13. Neerlegging

Het bovenstaande voorstel tot partiële splitsing wordt door de zorgen van de daartoe door de respectieve raden van bestuur aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Antwerpen en Dendermonde en dit uiterlijk zes weken voor de geplande partiële splitsingsakte.

14, Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18§3 van het B.T.W.-Wetboek.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 8 mei 2015 te Antwerpen, in vier originele exemplaren. Elke Raad van Bestuur erkent twee exemplaren door of in naam van alle betrokken raden van bestuur ontvangen te hebben, waarvan één kopie bestemd is voor het dossier van de vennootschap op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en het andere dient te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Getekend 8 mei 2015 te Antwerpen,

Namens de raad van bestuur van Namens de raad van bestuur van

Antwerps Teer- en Asphaltbedrijf NV Atab NV

Theuns Dirk

Gedelegeerd bestuurder

Jonathan Koschitzky

Bestuurder

Tegelijk hierbij neergelegd: splitsingsvoorstel

BVBA Bakerman

Gedelegeerd Bestuurder

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Herman De Backker

BVBA Bakerman

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Herman De Backker

Ruberoid International Ltd

Bestuurder

Vertegenwoordigd door de heer

Frank Hautman

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/07/2015
ÿþ mod 11.1

1.1-1Z-E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111

*15101900*



GRI F FIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 6 juil 2015

AFDELING ifERMONDE

r --

Ondernemingsnr : 0629893551 !!

;; Benaming (voluit) : Atab

ii il

!. !i

Onderwerp akte : NV : Partiële splitsing door overname

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Benoit Meert te Antwerpen op 1 juli 2015, neergelegd ter; !; registratie, dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap; "ATAB" met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Zwaluwbeek 7, rechtspersonenregister;

e Dendermonde met ondememingsnummer 0629.893.551.

Op deze vergadering werden volgende besluiten goedgekeurd:

!; 1. EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het;

splitsingsvoorstel bedoeld onder punt '1 op de agenda.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van het splitsingsvoorstel. .

Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en Dendermonde neergelegd! :! op 19 mei 2015, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering (art. 728 al, 3 W. Venn.) en; bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 mei 2015 daarna onder het nummer! 15075996 en nummer 15076049.

!! De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van;

de griffie van de rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

2. TWEEDE BESLISSING: verzaking aan artikel 730, 731 en 733 Wetboek Vennootschappen.

!; Met eenparigheid beslist de vergadering overeenkomstig artikel 734 Wetboek Vennootschappen te!

; verzaken aan het opstellen van een omstandig verslag van de raad van bestuur en een revisoraal verslag zoals! voorschreven door artikel 730 en 731 Wetboek Vennootschappen en haar bekendmaking conform artikel 7331

;; van zelfde Wetboek. .

3. DERDE BESLISSING KENNISNEMING EN BESPREKING VERSLAG COMMISSARIS EN RAAD VAN! BESTUUR CONFORM ARTIKEL 602 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

!; A. De besluiten van het verslag van de commissaris bvba Wouters, Van Merode & C°, vertegenwoordigd;

door de heer Dirk Wouters met registratienummer B00483 de dato 30 juni 2015 opgesteld overeenkomstig;

artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen luiden als volgt: ;

!! "Besluit van de commissaris ;

°' !' Ondergetekende BVBA Wouters, Van Merode & C° Bedrijfsrevisoren, Bredastraat 140 B302, B-2060;

Antwerpen, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder-vennoot de heer Dirk Wouters, bedrijfsrevisor, werd!

aangesteld om overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te stellen, dit! :: alles onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen partiële splitsing van de N !! Antwerps Teer- en Asphaltbedrijf.

Hef betreffende splitsingsvoorstel werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te; ;! Antwerpen (afdeling Antwerpen) op 19 met 2015 en op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent; (afdeling Dendermonde) op 19 mei 2015.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

! Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de betrokken vennootschap;

!! verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het!

aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

; c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering!

;! Modr sçemczogiett-Y.tantwaogfJ Jn_?ekCeolog_hoirSLel cLmet_tiQ_Jtt_ iitsficete _wegrgegeveo _Çon`ext

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zwaluwbeek 7

9120 Beveren

red 11.1

waarbij de oude en de nieuwe aandeelhouders dezelfde zijn en de boekhoudkundige continuïteit van

de partiële splitsingsverrichting, en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt

tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven

aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 67.559 aandelen zonder vermelding van nominale

waarde van ATAB NV.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Antwerpen, 30 juni 2015

BVBA Wouters, Van Merode & C° Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

haar zaakvoerder-vennoot"

B. Het verslag van de raad van bestuur de dato 30 juni 2015 opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura en de voorgestelde Kapitaalverhogingen van belang zijn, wordt aan huidige akte gehecht.

C. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de voormelde verslagen.

D. De aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de

inhoud van alle voormelde verslagen.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij

instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Alle voormelde verslagen worden aan deze akte gehecht na door de notaris "ne varietur" te zijn getekend.

4. VIERDE BESLISSING: VERKLARING GEBEURLIJKE WIJZIGINGEN

Uit de verklaring van heden gedaan door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van liet vermogen van de vennootschap.

5. VIJFDE BESLISSING: VERRICHTING MET SPLITSING GELIJKGESTELD: PARTIËLE SPLITSING A.Goedkeurinq van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van een deel van het vermogen van de vennootschap "ANTWERPS TEER- EN ASPHALTBEDRIJF" voornoemd, bestaande uit aile activiteiten m.b.t. de dakwerkzaamheden, roofprotect, gevelwerken, isolatiewerken,...(de contracting afdeling) in de vennootschap "ATAB" voormeld.

De hiervoor genoemde activiteiten zullen overgaan naar de vennootschap "ATAB" volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel, hieraan gehecht.

B.Beschrjving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de vennootschap "ATAB" wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel hieraangehecht, waarin de activa en passiva van de over te dragen activiteiten uitvoerig en gedetailleerd worden beschreven.

Niet-toegekende bestanddelen

De vergadering beslist met eenparigheid, teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de Vennootschap "ANTWERPS TEER-EN ASPHALTBEDRIJF", ingeval de weergegeven toescheiding zoals beschreven in het splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt hierbij uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva zullen worden toebedeeld aan de vennootschap waarin het betreffende activa- of passivabestanddeel is gebleven of werd ingebracht.

Tevens wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat aile activa en passiva waarover niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat zij aan de Vennootschap "ANTWERPS TEER- EN ASPHALTBEDRIJF" dan wel aan de Verkrijgende Vennootschap "ATAB" respectievelijk toekomen, toegewezen zullen worden aan de vennootschap "ANTWERPS TEER- EN ASPHALTBERIJF".

Onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de vennootschap "ATAB".

Personeel

De personeelsleden werkzaam binnen de activiteit dakwerkzaamheden zullen na de partiële splitsing tewerkgesteld zijn in de Verkrijgende Vennootschap "ATAB".

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de vennootschap ATAB.

C. De verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap "ANTWERPS TEER- EN ASPHALTBEDRIJF" van de aandelen van de verkrijgende vennootschap "ATAB" alsmede het criterium waarop deze verdeling is qebaseerd

De vergadering beslist met eenparigheid dat de naar aanleiding van de partiële splitsing te creëren aandelen van de Verkrijgende Vennootschap "ATAB" aan de aandeelhouders in verhouding tot hun respectieve participatie In het kapitaal van de Partieel te Splitsen vennootschap "ANTWERPS TEER- EN ASPHALTBEDRIJF" zullen worden toebedeeld als volgt;

Op de laatste bie. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

./ mod 11.1



r Iko Holdings PLC: 10 aandelen

Ruberoid International Ltd 67.549 aandelen

De Verkrijgende Vennootschap "ATAB" zal aldus, na de partiële splitsing, de volgende aandeelhouders

hebben met de onmiddellijke ingang en volgende totale aandelenparticipatie:

Iko Holdings PLC: 20 aandelen (10 bestaande + 10 nieuwe)

Ruberoid International Ltd 135.098 aandelen (67.549 bestaande + 67.549

nieuwe)

Zijnde in totaal: 135.118 aandelen

De verhouding tussen de verschillende aandeelhouders in de Partieel te Splitsen Vennootschap "ANTWERPS TEER- EN ASPHALTBEDRIJF" zal juist dezelfde zijn als deze bij de Verkrijgende Vennootschap "ATAB",

D. Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de nieuwe gecreëerde aandelen van vennootschap "ATAB"

onmiddellijk in de winst deelnemen.

E. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2015 uitgevoerd door de vennootschap "ANTWERPS TEER- EN ASPHALTBEDRIJF" voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap "ATAB",

6. ZESDE BESLISSING: "

7. ZEVENDE BESLISSING: KAPITAALSVERHOGING IN DE VENNOOTSCHAP ATAB ALS GEVOLG VAN DE PARTIELE SPLITSING EN KAPITAALSVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat, als gevolg van de partiële splitsing, het kapitaal van de vennootschap "ATAB", voormeld, verhoogd is met ZEVENHONDERD ACHTENZESTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EENENDERTIG EURO EN EENENZEVENTIG CENT (768.731,71 ¬ ), zoals blijkt uit het bovenvermelde verslag van de commissaris, opgesteld conform artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap beslist onmiddellijk over te gaan tot een kapitaalverhoging ten belope van EENENDERTIGDUIZEND TWEEHONDERD ACHTENZESTIG EURO EN NEGENENTWINTIG CENT (31.268,29 ¬ ), door incorporatie van beschikbare reserves, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal gebracht wordt naar TWEE MILJOEN ZESHONDERDDUIZEND EURO (2.600.000,00 ¬ ).

De algemene vergadering beslist met eenparigheid de tekst van artikel 5 van de statuten te wijzigen ais volgt om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling:

"Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 7WEE MILJOEN ZESHONDERDDUIZEND EURO (2.600.000,00 ¬ ).

Dit kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd vijfendertigduizend honderd achttien (135.118) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

8. ACHTSTE BESLISSING:

9. NEGENDE BESLISSING:

10. TIENDE BESLISSING: COORDINATIE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN "ATAB" en "ANTWERPS TEER- EN ASPHALTBEDRIJF"

Na voorgaande wijzigingen besluit de vergadering de statuten van de vennootschap "ATAB" en de vennootschap "ANTWERPS TEER- EN ASPHALTBEDRIJF" te coördineren.

11. ELFDE BESLISSING : VOLMACHT COORDINATIE STATUTEN

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Meert aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

12. TWAALFDE BESLISSING: VOLMACHT FORMALITEITEN

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer HAUTMAN Frank, voornoemd, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Benoit Meert

Samen neergelegd:

- afschrift akte;

- verslag commissaris en raad van bestuur

- coördinatie der statuten





Bijlagen bij liée SélgiseT Staatsbl a-= T57Û7I2ûi5- Annexes du Môniteur beïgë

,Voor- ..a behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : faam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 29.08.2016 16508-0059-040

Coordonnées
ATAB

Adresse
ZWALUWBEEK 7 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande