ATAM-INVEST

Divers


Dénomination : ATAM-INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 435.650.259

Publication

07/10/2014
ÿþ &kid +Nard lU

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie - na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behouden

aan het Belgisch Staatsblad

lànn110

P" JEEFi:7`271... GD

2 6 S.

Fi FI 0gfr,S. K. Wi

KCIOPHAJVDE1 TE. GF'11T

Ondernemingsnr : 0435.650.259

Benaming

(voie) ATAM4NVEST

(verkort)

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap Zetel Broekkantstraat 2, 9051 Afsnee

(volledig adres)

"

Onderwerp akte z Wijziging statuten - Ontbinding-vereffening

Er blijkt uit een akte ver(eden voor kleester Anne PEDE, geassecieerd notes te Mereibeire-Botteiare, op 22 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap ATAlvi-INVEST, met zetel te Broekkantstraat 2, 9051 Afsnee, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondememingsnummer 0435.650.259, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  VOORLEGGING VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF

De voorzitster legt het verslag voor van het bestuursorgaan de dato 28 augusutus 2014 waarbij de voorgestelde ontbinding en Vereffening van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passive van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per 28 augustus 2014.

Vervolgens legt de voorzitster het verslag voor de dato 18 september 2014 van JACQUES STEYAERT, BV ovv BVBA, vertegenwoor-digd door Jacques STEYAERT, bedrijfsrevisor te Poolse-Winglaan 98, 9051 Sint-Denijs-Westrem, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. "

Het besluit van dat verslag luidt als volgt:

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de raad van be-stuur van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap  ATAM-INVEST" een boekhoudkundige staat per 28 augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 140.689,07 EUR en een, netto actief van 137.689,07 EUR.

De overige vorderingen ten belopen van 140.629,47 betreffen de rekening couranten op aanverwante vennootschappen L Gezien het beperkt eigen vermogen van deze vennootschappen, kan er m.i. twijfel ontstaan over de inbaarheid van deze vorderingen.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en onder voor-behoud van het effect op de staat van activa en passive per 28 augustus 2014 van: hetgeen in voorgaande paragraaf vermeld is, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw weergeeft, In zoverre de vennootschap gevrijwaard zal blijven van verplichtingen die mogelijks rusten op de' vennootschap maar die tot op heden nog niet gekend zijn

Uit de staat van activa en passive blijken geen andere schulden ten aanzien van derden, behalve de voorziening voor de kos-ten in het kader van de liquidatie ten belopen van 3,000,00 EUR,

Op heden heb ik hiervan geen bewijs van betaling of consignatie bij de Consignatie-en Depositokas mogen ontvangen.

Bijgevolg heb ik niet kunnen vaststellen dat deze schulden, waarvoor een voorziening werd aangelegd, op datum van onder-tekening van dit controleverslag werden betaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De bestuurders hebben voorts bevestigd dat conform art. 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen aile schulden ten aanzien van derden zullen betaald of geconsigneerd worden voor het verlijden van de akte, eveneens de schulden die zullen ontstaan naar aanleiding van de vereffening, dewelke zullen betaald worden voor het verlijden van de akte of waarvoor de nodige gelden om die te voldoen worden geconsigneerd.

Bovendien wil ik erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, die zal ontstaan op het ogenblik van het nemen van de beslissing tot -vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen verdere inlichtingen die ik ter voorlichting 'van de aandeelhouders en derden onontbeerlijk acht. Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 18 september 2014."

Op de laatste blz. van j} .B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde staat van actief en passief alsook van voormelde verslagen.

De voorzitster verklaart dat de schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of dat de nodige gelden werden geconsig-neerd.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de. externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en vereffening.

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een eensluidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING VRIJWILLIGE VROEGTIJDIGE ONTBINDING,

De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden,

DERDE BESLISSING  AFGIFTE VAN DE MAATSCHAPPELIJKE GOEDEREN TERUGNAME RESTEREND ACTIEF.

De aandeelhouders zijn door de uitoefening van hun rechten ,verbonden aan de eigendom van de aandelen gemachtigd het hele vermogen, zowel actief als passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. Er werd vastge-steld dat er geen passief meer is en de aandeelhouders hebben het resterend abtief teruggenomen.

VIERDE BESLISSING VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR VERKLARINGEN EN

VERBINTENISSEN VAN DE AANDEELHOUDERS.

Alle aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk hun akkoord te geven om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennoot-schappen en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 .van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verklaren uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen.

De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte te zijn gebracht van de verhoogde aansprakelijkheid die in hunnen hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Ven-nootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaren de aandeelhouders zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, voor hun rekening te nemen, en dit in evenredigheid met hun aande-lenbett.

De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren en ontslaan ondergetekende notaris van aile aansprakelijkheid dienaangaande.

VIJFDE BESLISSING SLUITING VAN DE VEREFFENING.

Gezien de afgifte van de goederen aan de aandeelhouders en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten teste neming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit verklaart de vergadering der aandeelhou-ders de afrekening voor gesleten en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

ZESDE BESLISSING  BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard bij voornoemde mevrouw Nadia VERBRUGGE-DAVI D.

" ZEVENDE BESLISSING KWIJTING MN DE BESTUURDERS EN VASTSTELLING VAN

MANDAATBEËINDIGING, -

De vergadering der aandeelhouders beslist rekening houdend met de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting van de bestuurders te verlenen voor hun beheer van de ven-nootschap, en anderzijds verklaart de vergadering der aandeel-houders dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het man-daat van de bestuurders van rechtswege beëindigd is.

ACHTSTE BESLISSING  VOLMACHT FORMALITEITEN.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Véronique Ryckaert, de heer Roeland Vereecken of enige andere medewerker van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mazars Legal Services", met maatschappelijke zetel te 9050

Gent, Bellevue 5 bus 1001, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0454.253.374, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue 5 bus 1001, met bevoegdheid ieder

afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de belasting over de toegevoegde waarde, of enige andere administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE,

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-de verslagen van het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor, inclusief staat van actief & passief.

Notaris Anne PEDE.

Merelbeke-Bottelare.

, \loge: 1>hot.rden e aan het

Belgisch Staatsblad









ilijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Lulk B vermelden Recto Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 14.05.2013, NGL 26.06.2013 13217-0272-011
16/08/2012
ÿþ Mod Wort! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte------.__ ___

N ;= i= n (2.



Voorbehouden 1111111 11111 liii! III!! 11111 11111 1111! 111/1 11/11111

aan het " iai4znss*

Belgisch Staatsblad

AUG, 2012

RECHTBAiVK VAN -

'tO®~?HANDEL TE GENT

~ ' J ~rÎffÏè ~

Ondernemingsnr : 0435.650.259

Benaming

(voluit) : ATAM - INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze vennootschap

Zetel : Broekkantstraat 2, 9051 Afsnee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders 1 benoeming gedelegeerd bestuurder

uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 13 april 2012:

"De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van stemmen mevrouw Nadia Verbrugge, woonachtig te

Broekkantstraat 2, 9051 Afsnee te benoemen tot gedelegeerd bestuurder met ingang van 1 januari 2010.

Dit mandaat zal automatisch een einde nemen samen met het bestuursmandaat en wordt onbezoldigd

uitgeoefend."

Uittreksel uit de notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders dd. 31 mei 2011:

"De vergadering beslist volgende personen opnieuw als bestuurder te benoemen:

- Nadia Verbrugge, Broekkantstraat 2, 9051 Afsnee ;

- Adolf Standaert, Beukenlaan 55A, 9051 Sint-Renijs-Westrem ;

- Mike Standaert, Dorpstraat 47, 9830 Sint Martens-Latem ;

-Thierry Van Damme, Kerkstraat28, 9070 Destelbergen ;

- André Van Damme, Chiddingstone 50, SW6 3TG Londen, Verenigd Koninkrijk.

Hun mandaat gaat in met terugwerkende kracht van 28 mei 2010 en wordt toegekend voor een periode van

6 jaar en zal behoudens herverkiezing onmiddellijk eindigen na de jaarvergadering van 10 mei 2016.

Het mandaat van de zopas herbenoemde bestuurders is onbezoldigd."

Nadia Verbrugge

Bestuurder

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 08.05.2012, NGL 31.07.2012 12368-0220-012
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 31.05.2011, NGL 30.06.2011 11240-0411-012
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 31.08.2009 09740-0192-013
13/03/2009 : GET000323
05/09/2008 : GET000323
17/07/2007 : GET000323
06/07/2006 : GET000323
03/08/2005 : GET000323
24/09/2004 : GET000323
12/08/2004 : GET000323
07/08/2003 : GET000323
21/10/2002 : GET000323
06/07/2001 : GET000323
01/09/1999 : GET000323
15/12/1998 : GET323

Coordonnées
ATAM-INVEST

Adresse
BROEKANTSTRAAT 2 9051 AFSNEE

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande