ATCON

Divers


Dénomination : ATCON
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 560.661.483

Publication

02/09/2014
ÿþMod Word 11.1

i--111:4,7717 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

111.1411.16113.111111

.~. ,.....~.....~.-

~~`r.:~RGELf~GD

2 2 M16r 2014

......~..~...__~-

efie+l

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : d 5 go 6G, 1, e)

Benaming

(voluit) : Atcon

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Keizer Karelstraat 113, bus B, 9000 Gent

(volledig adres)

: Onderwerp akte : Oprichting

Op 24 juni 2014, zijn samengekomen de hierna vermelde personen: De heer Tom Aerts, woonachtig te . Keizer karelstraat 113 bus B, 9000 Gent, geboren te Brussel op 29 april 1989: Mevrouw Céline Aerts, woonachtig te Lippenslaan 118 bus 5, 8300 Knokke, geboren te Gent op 3 februari 1992, hierna de oprichters genoemd,

I, De oprichters richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op. De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt: Atcon

Zij wordt gevestigd te Keizer karelstraat 113 bus B, 9000 Gent. De heer Tom Aerts neemt deel aan de' oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap, Mevrouw Céline Aerts treedt op' als stille vennoot. Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1,000,00 EUR en is verdeeld in 100 aandelen, met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het kapitaal.

De heer Tom Aerts heeft ingetekend op 99 aandelen en betaalde hierop 990,00 EUR.

Mevrouw Céline Aerts heeft ingetekend op 1 aandeel en betaalde hierop 10,00 EUR,

Samen 100 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Il, Statuten van de vennootschap

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt: Atcon.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Keizer karelstraat 113 bus B, 9000 Gent,

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor de rekening van derden en/of tussenpersonen, zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als: tussenpersoon alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" Het beheer van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals ondermeer de aan- en verkoop, de bouw, verbouwing en renovatie, de afbraak, de huur en verhuur, de ruil, de grondverkaveling,. projectontwikkeling evenals de coördinatie van de bedrijvigheden door onderaannemers, het onderhoud en de; herstellingen, schattingen en evaluatie en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke; rechten;

" Het verlenen van advies, bijstand en know-how inzake makelarij in onroerende goederen, verzekeringen en leningen, alsook alle prestatie van administratieve aard omtrent roerende en onroerende goederen zoals' ondermeer het afsluiten van onderhandse verkoopsovereenkomsten, het opstellen van huurcontracten, het: opmaken van plaatsbeschrijvingen, inventarissen van meubilair, het vervullen van syndicus in een flatgebouw,: opmaken van schattingen en expertises, uitwerken van projecten, bouwbegeleiding, alle services die: samenhangen met het beheer van onroerende goederen en dit alles in de meest ruime zin;

" Leningen toestaan en het toestaan van borgen;

" Publiciteitsagentschappen, beheer van publiciteitsdragers, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes via verschillende media, het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven, overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, overige activiteiten in verband met administratie;

" Handelsbemiddeling;

" Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel en niet-residentieel onroerend goed, met inbegrip van terreinen en sociale woningen;

" Handel in eigen onroerend goed;

" Algemene zakelijke dienstverlening;

" De organisatie van de boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent evenals het openen, net houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

à Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge 'De adviesverlening inzake financiële, fiscale, juridische en sociale aangelegenheden;

" De vennootschap kan, teneinde haar doel te bereiken maar ook met het oog op het opbouwen, uitbreiden, beheren en rendabiliseren van een patrimonium, alle onroerende goederen oprichten, aankopen, verkopen, huren, verhuren en in leasing geven en nemen, zowel in volle eigendom, blote eigendom als vruchtgebruik. Ze kan ook andere zakelijke rechten vestigen en bekomen, zoals recht van opstal en erfpacht alsmede alle handelingen stellen die van aard zijn de opbrengst van het onroerend vermogen te bevorderen, zoals ondermeer het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing van deze goederen, het aangaan van leningen en het hypothekeren van haar onroerende goederen teneinde alle verhandelingen mogelijk te maken. De vennootschap mag tevens voor eigen rekening een roerend patrimonium opbouwen en het beheren door het beleggen in, het verwerven, beheren en verkopen van ondermeer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet vast rentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke beleggingsfondsen, orderbriefjes, promessen, termijnrekeningen, onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, juwelen, antiek en andere materie zowel als immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking komen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag op om het even welke wijze participaties verwerven en aanhouden in elk bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële vennootschap of onderneming. De vennootschap heeft eveneens tot doel het stimuleren, het plannen en coördineren van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. Zij mag optreden als lesgever en organisator van voordrachten, seminaries en opleidingen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1000,00 EUR en is verdeeld in 100 aandelen, met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het kapitaal.

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en de verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van

hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Een zaakvoerder Kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte. Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden. De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

De jaarvergadering wordt gehouden op de 1ste zaterdag van de maand maart om 14.00 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in de uitnodigingen. De vergadering vindt plaats op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats zoals vermeld in de uitnodigingsbrief, tenzij unaniem anders wordt beslist. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, de voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen. Over de winstverdeling en

reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten

wordt vereist. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten

nooit hun inbreng mogen overtreffen. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

, 9 ~

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. Voor al wat niet voorzien is in de statuten wordt verwezen naar de ter zake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder van het vennootschapsrecht.

III. Slot- en overgangsbepalingen

De oprichters hebben beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: de heer Tom Aerts, voornoemd,

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van maart2016.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de . vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

De oprichters geven bij bijzondere volmacht aan NV Morbee  Ballegeer accountants en belastingconsulenten, Leopoldlaan 67, 8300 Knokke, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor beknopt ontledend uitreksel,

Tom Aerts (zaakvoerder)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

fe In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0560.661.483

Benaming

(voluit) : Atcon

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Keizer Karelstraat 113, bus b, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist, vanaf 23/02/2015, de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Lippenslaani

118, b5, 8300 Knokke-Heist.

Tom Aerts (zaakvoerder)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11,1111111,1#!11111j19111111111111

NEERGELEGD

10 JULI 2015

REcHTBariffièVA

KOOFH/Lt<!'3r:. ": L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ATCON

Adresse
Zetel : Keizer Karelstraat 113, bus b, 9000 Gent

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande