ATEES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATEES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.147.142

Publication

02/07/2014
ÿþg Mod Word 11.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie meeeediontvangen op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111el!,111,111M

Vi behi aai Bel Staa

2 3 JUNI 20111

- ter griffie van de Nederlandstalige :'RePligiank van koordefridel Brussel

Onclememingsnr 0846.147.142

Benaming

(voluit) ATE ES

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Kapelleveld 7, 1742 Temat

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijke zetel en ontslag zaakvoerder Uittreksel uit de Bijzondere Algemene Vergadering van 16 juni 2014

Met éénparigheid van stemmen wordt de verplaatsing van de maatschappelijke zetei goedgekeurd.

Vanaf 16 juni 2014 zal de maatschappelijke zetel zich bevinden in

Stationsstraat 32

9400 Ninove

Tevens wordt met éénparigheid van stemmen het ontslag van Mevrouw Cattoor Petra als zaakvoerder goedgekeurd.

: Het ontslag gaat in vanaf 16 juni 2014.

Van den Spiegel Francois Cattoor Petra

Zaakvoerder Zaakvoerder

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 28.08.2013 13494-0117-010
12/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302136*

Neergelegd

10-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845147142

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): ATEES BVBA

(verkort): /

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1742 Ternat, Kapelleveld 7

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Blijkens akte verleden voor Meester Peter DE SCHEPPER, notaris met standplaats te Roosdaal, op

5 april 2012, ter registratie, hebben:

1. De Heer VAN DEN SPIEGEL Francois, geboren te Strijtem op zesentwintig januari duizend negenhonderdvijfenvijftig (NN.550126-457-22), wonende te 1760-Roosdaal, Kleemstraat, 55.

2. Mevrouw CATTOOR Petra Jeannine Madeleine, geboren te Blankenberge op zevenentwintig augustus duizend negenhonderdvierenzestig (NN.640827-536-54), wonende te 1760-Roosdaal, Kleemstraat, 55.

Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ATEES BVBA", met zetel te 1742 Ternat, Kapelleveld 7, hebben opgericht.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volledig geplaatst is. Het is verdeeld in honderdzesentachtig aandelen zonder nominale waarde. Op de aandelen wordt door de oprichters als volgt ingeschreven :

- door VAN DEN SPIEGEL François voor negenduizend driehonderd euro

(9.300,00 Eur) hetzij drieënnegentig aandelen: 93

- door CATTOOR Petra voor negenduizend driehonderd euro

(9.300,00 Eur) hetzij drieënnegentig aandelen: 93

Totaal: honderd zesentachtig aandelen 186

De oprichters verklaren dat ieder aandeel volstort is ten belope van één/derde. De vennootschap heeft thans een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 Eur) ter beschikking.

STATUTEN

De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "ATEES BVBA ".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1742 Ternat, Kapelleveld 7.

De vennootschap stelt zich tot doel, zowel in België als in het buitenland, rechtstreeks of als tussenpersoon, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruiksalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijk koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs- en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

- De uitbating van alle horeca-automaten, en meer bepaald de uitbating van automaten voor eetwaren, dranken en tabak.

- De vennootschap zal alle mogelijke diensten kunnen aanbieden en presteren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

- Het beheer van alle roerende en onroerende goederen en van welk danige rechten daarop betrekking hebbende evenals van immateriële en financiële activa en of rechten, met uitsluiting van beheer van onroerende goederen voor rekening van derden dat onder toezicht ressorteert van het B.I.V. en met uitsluiting van het beheer van roerende goederen voor rekening van derden dat onder het toezicht ressorteert van de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen.

- Het verwerven en het te gelde maken van alle roerende en onroerende goederen, van materiële, immateriële en financiële activa evenals met alle mogelijke rechten die betrekking hebben op voorgaande, alsook het huren en verhuren van roerende en/of onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het instandhouden, onderhouden, verbeteren van roerende en onroerende goederen in eigendom, in huur of vruchtgebruik aangehouden en meer in het algemeen van alle goederen dewelke de vennootschap onder haar activa heeft of waarop de vennootschap enig recht kan laten gelden, alsook het verbouwen van onroerende goederen

- Het management voeren en het waarnemen van het bestuur in vennootschappen

- De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van haar onroerende goederen, of voor verbintenissen van ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België en/of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is, of van die aard de realisatie van haar eigen doel te vergemakkelijken of te bevorderen. De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft. Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en verdeeld in honderdtachtig aandelen, zonder een nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig geplaatst en bij de oprichting volstort ten belope van één derde hetzij voor een totaal bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 Eur).

Het maatschappelijk kapitaal kan verminderd of verhoogd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de voorwaarden voor de wijziging van de statuten. Bij kapitaalverhoging in twee fasen dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze benoemt, bepaalt hun aantal, duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien zij met meerderen zijn, hun machten.

De zaakvoerder(s) kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt de geheelheid van de machten hem toevertrouwd. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

- Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, heeft elk van de zaakvoerders afzonderlijk alle machten hun toevertrouwd. Zij vertegenwoordigen de vennootschap afzonderlijk jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerder(s) mogen onder hun verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat opdragen aan een of meer directeurs of andere personen al dan niet vennoten. Zij bepalen de bezoldigingen die aan deze opdrachten verbonden zijn. Indien er meerdere zaakvoerders zijn dient deze volmacht echter gezamenlijk door alle zaakvoerders gegeven worden.

Ingeval van tegenstrijdig belang, is de zaakvoerder, of zijn de zaakvoerders verplicht de bepalingen voorzien in het wetboek der vennootschappen na te leven.

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Ieder van hen zal dan onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben over de maatschappelijke activiteiten en zal meer bepaald kennis kunnen nemen, zonder zich te verplaatsen van de boeken briefwisseling en al de geschriften van de vennootschap. Een commissaris dient slechts benoemd te worden in de gevallen door de wet voorzien.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de tweede donderdag van de maand juni te 20 uur, op de zetel of de plaats vermeld in de oproepingsbrieven. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens als het belang van de vennootschap dit vereist, of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen .

Ieder vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag ook zijn stem schriftelijk uitbrengen. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In gevallen bepaald bij het wetboek der vennootschappen hebben zij gewoon stemrecht.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het wetboek der vennootschappen.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door vereffenaars verricht die door de algemene vergadering worden benoemd en goedgekeurd door de bevoegde Rechtbank. De vereffenaars of de raad van bestuur beschikken over de meest uitgebreide machten verleend door het wetboek vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars.

De zuivere opbrengst der vereffening, na betaling der schulden en lasten der vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na in voorkomend geval gelijkmaking der aandelen wat betreft hun afbetaling.

Voor al hetgeen in de statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het wetboek der vennootschappen.

Eerste boekjaar Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van huidige akte en afgesloten worden op 31 december 2012.

Datum van de eerste algemene vergadering De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2013.

Eerste zaakvoerders De comparanten in algemene vergadering samengekomen beslissen het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee. Worden tot niet-statutair zaakvoeder benoemd: de Heer VAN DEN SPIEGEL François en Mevrouw CATTOOR Petra, beiden voornoemd, die aanvaarden. Hun mandaat zal onbezoldigd zijn tenzij de algemene vergadering hierover anders zou beslissen.

Volmacht: Volmacht wordt verleend aan de BVBA Beeckmans, Nieuwborg & Co (BE 0811.751.230, RPR Dendermonde), vertegenwoordigd door de heer Patrick Beeckmans, Donkerstraat 20 te 1760 Roosdaal en kantoorhoudend te 9300 Aalst, Boudewijnlaan 135 bus 1, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, bij de fiscale administraties en andere officiële instanties.

Voor gelijkvormig uittreksel.

Gelijktijdig neergelegd: uitgifte van de akte

Notaris Peter DE SCHEPPER te Roosdaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ATEES

Adresse
STAIONSSTRAAT 32 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande