ATILIS UNIVERSAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ATILIS UNIVERSAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.303.219

Publication

24/10/2013
ÿþ mod 11.1





1u re In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vt ~

hler;rgelegd ter e~~" ,, de Rechtbank

r~ r~

van Koophandel ie An,erpenp

~ 5 OKT, ZQ13

Griffie

1

uuh1Iu~u~~ii~uM~iu1uu

13 61853"

Ondernemingsnr : 0437.303.219 Benaming (voluit) : ATILIS UNIVERSAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vestingstraat 53-57 vierde verdieping 2018 Antwerpen

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalvermindering - Wijziging

boekjaar - Verplaatsing maatschappelijke zetel - Benoeming

Uit de akte verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap niet de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROG, BLINDEMAN,; VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter! 27, op zesentwintig september tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat:

1/ de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen :

VASTSTELLING DAT HET KAPITAAL IS OMGEZET IN EURO i

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van drieëndertig miljoen Belgische frank (BEF. 33.000.000,00) werd omgezet In euro en thans achthonderdachttienduizend achtenveertig euro drieënzestig: cent (¬ 818 048,63) bedraagt. De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten in die zin aan te passen.

REËLE KAPITAALVERMINDERING E

De vergadering besluit, in toepassing van artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, het kapitaal te; !i verminderen met een bedrag van vijfhonderdachtenzestigduizend achtenveertig euro drieënzestig cent (E' 568.048,63), om het kapitaal te brengen van achthonderdachttienduizend achtenveertig euro drieënzestig cent;

(E 818.048,63) op tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00) door een terugbetaling aan de,

aandeelhouders van een bedrag van vijfhonderdachtenzestigduizend achtenveertig euro drieënzestig cent (¬ ; 566.048,63), hetzij een terugbetaling aan elk bestaand aandeel van een (afgerond) bedrag van duizend t honderdzesendertig euro tien cent (t 1.136,10), hetzij 1/500 van het bedrag van de kapitaalvermindering. Deze terugbetaling aan de aandeelhouders kan slechts plaatsvinden na het verloop van de termijn voorzien in artikel; : 613 van het Wetboek van vennootschappen.

De kapitaalvermindering wordt aangerekend op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal, door externe inbrengen ;; gevormd, en zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR 1

De vergadering beslist het boekjaar voortaan te laten beginnen op 1 januari van elk jaar om te eindigen op 31

december van elk jaar,

OVERGANGSBEPALING MET BETREKKING TOT HET LOPEND BOEKJAAR

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 30 september 2013 te laten eindigen;

op 31 december 2013.

WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

Ingevolge de wijziging van het boekjaar zal de jaarvergadering voortaan plaats vinden op de tweede zaterdag,

van de maand mei om 11 uur.

VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel met ingang vanaf heden te verplaatsen van 2018 Antwerpen,?

Vestingstraat 53-57 vierde verdieping, naar 9000 Gent, Gouvernementstraat 16.

BENOEMING VAN DE BESTUURDERS

De vergadering beslist volgende personen te herbenoemen als bestuurder voor een duur van zes jaar:

- Mevrouw Florizoone Chantal,

- De heer Henneuse Willy,

- De heer Thybaut Axel,

Ter uitvoering van de vorige besluiten en teneinde de statuten van de vennootschap in overeenstemming tej brengen met de vigerende wetgeving beslist de vergadering nieuwe statuten aan te nemen die luiden als volgt:; (bij uittreksel)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam " ATILIS UNIVERSAL", Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Gouvernementstraat 16.

De zetel van de vennootschap mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

De raad van bestuur kan, in België of in het buitenland, administratieve zetels, bedrijfszetels, agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de aan- en verkoop, import en export, commissiehandel, vertegenwoordiging, bewerking en fabricage van edele metalen en juwelen.

- de handel in edele metalen, ruwe en geslepen diamant, in afvallen, juwelen, Juweliersgoederen en horloges, alsmede in aile koopwaren, grondstoffen, alle wel of niet gemanufactureerde voorwerpen.

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, fabricage en herstelling van machines dienstig voor de bewerking en productie van edele metalen en juwelen.

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, herstelling en onderhoud van wisselstukken voor machines dienstig voor de bewerking en productie van edele metalen juwelen.

- het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering;

de uitvoering van algemene technologische en economische studies inzake industrialisering en investering, productie- diversificatie, nieuwe producten en/of procedés;

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie; raadgeving; prospectie; marketing, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

- het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden; - het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; - het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen;

- het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering, van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in't kort tussenpersoon in de handel;

- aile verrichtingen van commerciële, industriële onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen; Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4: Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 8: Aard van de effecten

De aandelen zijn en zullen altijd op naam blijven, zelfs ais ze volledig volgestort zijn.

Het eigendomsrecht van de aandelen wordt bepaald door een inschrijving in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd,

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 71,1

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging.'

Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

Artikel 15: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet

aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering

van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee

aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone

algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders

zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze

onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt

met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn die zes

jaar niet mag overschrijden, zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar,

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering

van het jaar waarin hun mandaat vervalt.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen.

Artikel 21: Bestuur

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen

de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de

vennootschap opdragen, Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de

raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij

bestuurder is, de titel van "dagelijks bestuurder";

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in

het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun

keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 22: Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte,

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer

de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de

vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen, alleen handelend;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is

opgedragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen

van hun opdracht.

Artikel 27: Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand mei om 11 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag,

Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris,

bespreekt de jaarrekening en hecht er haar goedkeuring aan, zij verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de

bestuurders en eventuele commissaris, gaat over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende

of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris en neemt alle besluiten in verband met de andere

punten die voorkomen op de agenda.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door de raad van bestuur, In geval van nalatigheid van de

raad zullen de oproepingen tot voormelde vergaderingen uitgaan van de commissaris, indien zij bestaan.

Artikel 32: Toelating

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun

vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone

brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk vijf werkdagen voor de datum van de voorgenomen

vergadering.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de

vergadering,

Artikel 37: Stemrecht

u

Voor-

behouden

aan het

l3eIglsoh Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, , ti mod 111

Voor-

behouden

r dan het

- Belgisch Staatsblad

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 41: Boekjaar - Jaarrekening- Controleverslaq

Het boekjaar begint op 1 januari van eik jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar, maakt de raad van bestuur een inventaris op, als ook de jaarrekening volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, dient de raad van bestuur bovendien een verslag op te stellen, "jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, Het verslag bevat de commentaren, inlichtingen en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van Vennootschappen, voor zover die van toepassing is.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigt het bestuur de stukken opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, met het jaarverslag aan de eventuele commissaris.

De eventuele commissaris stelt, met het oog op de jaarvergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van Vennootschappen. Tenminste vijftien dagen voor de jaarvergadering mogen de aandeelhouders, de houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op de zetel van de vennootschap kennis nemen van: de jaarrekening, in voorkomend geval, de geconsolideerde jaarrekening, de lijst van de aandeelhouders die hun aandeel niet volledig hebben volgestort met vermelding van hun aantal en

hun woonplaats, de lijst van de openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken, het eventueel jaarverslag en verslag van de commissaris. De jaarrekening en de voormelde verslagen worden gezonden aan de houders van aandelen op naam, tezelfdertijd

als de oproeping. Iedere effectenhouder heeft het recht kosteloos een exemplaar te bekomen van de hiervoor

vermelde stukken overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen, na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer.

Wanneer de vennootschap, naast de bij het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, het jaarverslag en de jaarrekening hetzij in hun geheel of in verkorte versie, op een andere wijze verspreidt, dan dient dit te gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

Artikel 42: Wettelijke reserve - bestemming van de winst - dividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd,

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Artikel 47: Benoeming van vereffenaar(S)

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering,

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen,

Artikel 48: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

- bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

- het eventueel saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering verleent aan de raad van bestuur alle bevoegdheden voor de uitvoering van de genomen besluiten, meer specifiek om de uitvoering van voormelde kapitaalvermindering te concretiseren.

MACHTIGING

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor Sabine Van den Buick te Grobbendonk, Nachtegalendreef 7, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

2/ Raad van bestuur

Onmiddellijk na de sluiten van de algemene vergadering hebben de bestuurders zich verenigd om te beraadslagen over de benoeming van een gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur beslist eenparig om mevrouw Chantal Florizoone te benoemen tot voorzitter van de raad bestuur en tot gedelegeerd bestuurder.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen-bij riet BeLgiscli Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

' aan het

" Belgisch Staatsblad  _,V 5.. ..

19/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 15.03.2013 13063-0504-008
29/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 28.03.2012 12070-0329-008
25/10/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

nad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte ,~~~

nf enrnp~pnet j'rr rri ïm 'ven o .R te?:lfr t'% X opÎÎLnda :te Xalwaripen1 s.B'

13 0x1.2011

Ilitilf111I1111,11.1HFIJI111

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

.1

Ondernemingsnr : 0437.303.219

Benaming : (voluit) ATILIS UNIVERSAL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vestingstraat 53-57/44 . 2018 Antwerpen

Onderwerp akte :Algemene vergadering - benoeming bestuurders en Raad van bestuur - ,

benoeming gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 28 septembers ii 2011 blijkt dat de vergadering volgende bestuurders heeft (her)benoemd voor de duur van 6 jaar :

- mevrouw Florizoone Chantal, wonende te 9000 Gent, Gouvernementstraat 16 i

- de heer Henneuse Willy, wonende te 9000 Gent, Gouvernementstraat 16 ;

i - de heer Thybaut Axel, wonende te 9032 Gent, Schildpadstraat 4.

ii Aansluitend hierop is de raad van . bestuur bijeengekomen en heeft mevrouw Florizoone ii (her)benoemd tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel

Samen hiermee neergelegd : notule van de bijzondere algemene vergadering en van de raad van bestuur

getekend : Mevrouw Florizoone Chantal, gedelegeerd bestuurder

Chantal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 03.03.2011, NGL 31.03.2011 11072-0212-009
06/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 03.03.2010, NGL 31.03.2010 10081-0225-009
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 03.03.2009, NGL 30.03.2009 09091-0058-009
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 03.03.2008, NGL 10.03.2008 08067-0148-009
02/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 12.02.2007, NGL 27.02.2007 07061-2030-012
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 22.06.2015 15190-0463-009
28/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 06.03.2006, NGL 20.03.2006 06077-0406-012
15/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 05.03.2005, NGL 11.03.2005 05074-5136-012
21/10/2004 : VE031670
24/03/2004 : VE031670
03/07/2003 : VE031670
21/05/2003 : VE031670
11/04/2001 : VE031670
25/03/2000 : VE031670
24/04/1999 : VE031670
01/01/1997 : VE31670
25/06/1996 : VE31670
01/01/1995 : VE31670
01/01/1993 : VE31670
01/01/1992 : VE31670
17/05/1989 : VE31670

Coordonnées
ATILIS UNIVERSAL

Adresse
GOUVERNEMENTSTRAAT 16 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande