ATLAS INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATLAS INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.527.388

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.03.2014, NGL 18.04.2014 14095-0028-011
14/02/2014
ÿþ N,odWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9800 Deinze, Heidehof 5

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Kapitaalverhoging

Blijkens een proces-verbaal afgesloten door Notaris Marc VAN CAUWENBERGHE met standplaats te Deinze op achttien december tweeduizend en dertien en met volgende registratierelaas: "Geregistreerd twee bladen geen verzendingen te DEINZE op drieëntwintig december tweeduizend en dertien, Boek 511, Blad 67, Vak 8. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). Voor De ea. Inspecteur, Getekend: Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent."

Heeft de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ATLAS INVESTMENTS" waarvan de zetel gevestigd is te 9800 Deinze, Heidehof 5, onder meer beslist:

1.tot verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negenennegentigduizend euro (99.000,00 EUR) om het te brengen van tweehonderd éénentachtigduizend tweehonderd vijftig euro (281.250,00 EUR) op driehonderd tachtigduizend tweehonderd vijftig euro (380.250,00 EUR), door middel van inbreng in speciën van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door het creëren van twintig (20) nieuwe aandelen met dezelfde waarde en die dezelfde rechten zullen genieten als de bestaande aandelen, en in de winsten zullen delen vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering.

Verwezenlijking van gemelde kapitaalverhoging  volstorting

Op voormelde kapitaalverhoging wordt door de bestaande vennoot ingeschreven als volgt:

door de heer Dewulf Hans Camiel Leo, geboren te Deinze op drie december negentienhonderd zevenenzeventig, ongehuwd, wonende te 9800 Deinze, Heidehof 5, nationaal nummer: 77.12.03 049-10, dewelke verklaart hiervoor een bedrag in te brengen van negenennegentigduizend euro (99.000,00 EUR) in speciën, welk bedrag bij het kapitaal zal worden geboekt.

Voormelde ingebrachte gelden werden ten bedrage van negenennegentigduizend euro (99.000,00 EUR) vââr heden gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap blijkens bewijs van storting afgeleverd door de Naamloze Vennootschap Belfius Bank op 12 december 2013 welk bewijs door ons, notaris, zal bewaard worden, zodat de som van negenennegentigduizend euro (99.000,00 EUR) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Vergoeding voor de gedane inbreng

De inbreng door de heer Hans Dewulf wordt vergoed door de creatie van twintig (20) aandelen, zonden nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone, algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen, deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Bestemming der inbreng - Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Gemeld bedrag van negenennegentigduizend euro (99.000,00 EUR) zal integraal als kapitaal worden geboekt. Dien ten gevolge, stelt de vergadering vast en verzoekt zij mij, notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal werd verhoogd van tweehonderd éénentachtigduizend tweehonderd vijftig euro (281.250,00 EUR) tot, driehonderd tachtigduizend tweehonderd vijftig euro (380.250,00 EUR), door het creëren van twintig (20) nieuwe aandelen met dezelfde waarde en die dezelfde rechten zullen genieten als de bestaande aandelen.

2.het artikel 5 der statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD TACHTIGDUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EURO (380.250,00 EUR). Het is verdeeld in honderd twintig (120) aandelen zonder vermelding van waarde."

3. Het bestuursorgaan wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

\11TEUR BE _GE NEERGELEGD

I 7. -02- 20' + 2 2JAN: 2014

SCH STAAl t~CI~TBANK VAN

HANDEL TïMMT

Ondernemingsnr : 0827.527.388

Benaming

(voluit) : ATLAS INVESTMENTS

(verkort)

1.111111(1111

YI d MO

ELG

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

~, 4, De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Marc Van Cauwenberghe tè Deinze, alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

, Voor- behouden aan het Beigisch Staatsblad



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

M. Van Cauwenberghe

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie wijzigingsakte;

gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

22/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V, la~h 111111 MIMAI

aad

Bet Staa

111







Ondernemingsnr : 0827.527.388 Benaming

(vafuit) :

(verkort) :









i I2(:_`.,~tj~



rErl~ié ... ~





ATLAS INVESTMENTS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9800 Deinze, Heidehof 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Blijkens een proces-verbaal afgesloten door Notaris Marc VAN CAUWENBERGHE met standplaats te Deinze op achtentwintig oktober tweeduizend en dertien en met volgende registratierelaas: "Geregistreerd twee, bladen geen verzendingen te DEINZE op zes november tweeduizend en dertien, Boek 511, Blad 46, Vak 20.: Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). Voor De ea. Inspecteur, Getekend: Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent."

Heeft de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ATLAS INVESTMENTS" waarvan de zetel gevestigd is te 9800 Deinze, Heidehof 5, B.T.W. BE 0827.527.388, Rechtspersonenregister Gent onder meer beslist:

1.Het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderd vijftigduizend euro (150.000,00 EUR), om het van vierhonderd éénendertigduizend tweehonderd vijftig euro (431.250,00 EUR) terug te brengen op tweehonderd éénentachtigduizend tweehonderd vijftig euro (281.250,00 EUR), en zonder vernietiging van, aandelen. De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap. De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit. De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van' honderd vijftigduizend euro (150.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus' daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd éénentachtigduizend tweehonderd vijftig euro (281.250,00 EUR).

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouder verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de: schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de' bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde, bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

2.0m artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen in overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit:

De tekst van het artikel 5 wordt als volgt vervangen:

"ARTIKEL 5

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD EENENTACHTIGDUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EURO (281.250,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde",

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

M. Van Cauwenberghe Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie wijzigingsakte; gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 22.05.2013 13127-0234-011
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.03.2012, NGL 16.04.2012 12087-0182-011
22/03/2012
ÿþ4 ~ r

].Sad 2.0



/l'el, I in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

111 II

*12060984*

be

a

Bi Ste

111

Ondernemingsnr : 0827.527.388

Benaming

(voluit) : Atlas Investments

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heidehof 5, 9800 Deinze

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering dd, 06 februari 2012 beslist te benoemen tot niet-statutaire' zaakvoerder met ingang van 01 januari 2012

- Mevrouw Rosanne Vandemaele wonende te Heidehof 5, 9800 Deinze.

Hans Dewuif

Zaakvoerder

Coordonnées
ATLAS INVESTMENTS

Adresse
HEIDEHOF 5 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande