ATLETIEKCLUB GERAARDSBERGEN, AFGEKORT : ACG

Association sans but lucratif


Dénomination : ATLETIEKCLUB GERAARDSBERGEN, AFGEKORT : ACG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 423.577.125

Publication

11/02/2013
ÿþkrill 9 9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

)uilenaarde

3 0 JAN. 2013

Griffie



111111 MIR







s.j 1

7 0423.577.125

Atletiekclub Geraardsbergen

ACG

. vereniging zonder winstoogmerk

Waaienberg 104 9500 Geraardsbergen

ana erettele_ ek4e. Wijziging statuten

NIEUWE STATUTEN-BENOEMINGEN-RAAD VAN BESTUUR

(v

áj De leden van de algemene vergadering kwamen bijeen op 12 januari 2013 en besloten om de statuten,

gepubliceerd in bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 07/04/2006 als volgt te wijzigen :

L« TITEL I -naam,zetel,doei,duur.

artikel 1 :De vereniging draagt de naam "Atletiekclub Geraardsbergen" VZW,afgekort "ACG".

c" ' artikel 2 : De vereniging heeft haar maatschappelijke en administratieve zetel te 9572 Sint Martens-'

Lierde,Hoogstraat 22,gerechterlijk arrondissement Oudenaarde en dit op het secretariaat. De zetel kan bij beslissing van de algemene vergadering worden overgebracht naar een andere gemeente binnen het Vlaamse

e Gewest,

reartikel 3 : Het doel van de vereniging is bijte dragen tot de bevordering van de atletieksport. Om dit doel te

> bereiken kan de vereniging alle rechtshandelingen verrichten en activiteiten organiseren omde nodige

C werkingsgelden te verzamelen.

sel artikel 4 : De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il -leden

Martikel 5 : Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste vier bedragen; Nieuwe leden worden aanvaard door de raad van bestuur op voorlegging van de nodige inschrijvingsformulieren.

re Minimum drie vijfde van de ledenmoet de Belgische nationaliteit bezitten of in het Rijk verblijvende

jvreemdeling zijn, ingeschreven in het bevolkingsregister van een Belgische gemeente.

ce De vaste leden vormen de algemene vergadering en worden opgenomen in een ledenregister die ter inzage

is op eenvoudige vraag van ieder vast lid en dit op de zetel van de vereniging. Wijzigingen aan het ledenregister worden bekrachtigd op de eerst volgende algemene vergadering.

De rechten en plichten van de vaste en toegetreden leden worden geregeld in het huishoudelijk reglement dat ter inzage ligt op het secretariaat en/of gepubliceerd wordt op de website van ACG.

-ª% 1 artikelti : Het jaarlijks lidgeld wordt bepaald door de raad van bestuur en wordt gedetailleerd opgenomen en

e omschreven in het huishoudelijk reglement.

ce

artikel 7 : Een uittredend en uitgesloten lid en de rechthebbende van een overleden lid kunnen nooit

z aanspraak maken op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave eisen van de gestorte

t bijdragen of andere prestaties. In geen geval kan het uittredende of uitgesloten lid mededeling of afschrift van

" Ct de rekeningen, verzegeling van de goederen of hel opmaken van een Inventaris verlangen. De uitsluiting van

een lid is enkel mogelijk bij beslissing van de algemene vergadering met een meerderheid van twee derde van

elk afzonderlijk of als college kunnen handelen. Dit dagelijks bestuur staat in voor de werking van de vereniging, Genomen beslissingen worden ter kennis gebracht aan de voltallige raad. De raad van bestuur kiest tevens alle andere noodzakelijke functies voor de werking van de vereniging.

pq de stemmen. Een lid kan zelf zijn ontslag indienen gericht aan de raad van bestuur vna de vereniging en dit door middel van een aangetekend schrijven.



el artikel 8 : Naast de leden kunnen toetredende verenigingen en groeperingen en steunende leden dee(

:r.7, uitmaken van ACG.

TITEL III -bestuur

artikel 9 : De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minstens drie bestuurders benoemd

door de algemene vergadering. Hun mandaat is van onbepaalde duur. Zij zijn herkiesbaar. De raad van bestuur

-~ kiest onder zijn leden een dagelijks bestuur dat bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester welke

1. 'Ir ta,'

- _n

, " .' " 'rc'~.j~~g c ,r

" ], ü 3,~ L~ icr._,:CIti.~~G,: [lai~'" ~, h@'[~1 2t1 (te 1Fi ` l' . a6([])fllerl'i

11 (lfildtii-.li " " c'ff:gan.,hnl(il Pfi

~

e") MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge artikel 10 : De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. De raad heeft de meest uitgebreide bevoegdheid. Al wat niet uitdrukkelijk wordt voorbehouden door de statuten of door de wet aan de algemene vergadering valt binnen de bevoegdheid van de raad. Voor rechtshandelingen waarvan de waarde 1. 000,00 euro te boven gaat moeten voorafgaand op een bijeenkomst van de raad van bestuur bekrachtigd worden.

artikel 11 : De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door de secretaris of door minstens twee bestuurders.

TITEL lV -algemene vergadering

artikel 12 : De algemene vergadering vertegenwoordigt alle leden, haar besluiten verbinden evenzeer de leden die niet of tegen stemmen. Zij beraadslaagt en beslist in de zaken die de vereniging aanbelangen. De wijziging van de statuten, de benoeming en afzetting van de bestuurders en desgevallende commissarissen , de goedkeuring van de rekeningen en de begroting. Ontlasting van de boekhouding, de ontbinding van de vereniging en de uitsluiting van de leden. De algemene vergadering beslist tevens over de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk en geeft kwijting aan de bestuurders en commissarissen. Zij beslist over alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Voor een statutenwijziging is er een bijzondere algemene vergadering nodig met een bijzondere agenda die de voorgestelde wijzigingen bevat en die enkel geldig kan beslissen wanneer twee derde van de vaste leden aanwezig of vertegenwoordigd is en met een meerderheid van vier vijfde van de aanwezige stemmen. Is geen twee derde van de vaste leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering bijeengeroepen worden, minstens vijftien dagen na de eerste algmene vergadering waarop geldig kan beslist worden ongeacht het aantal aanwezigen maar wel mits een meerderheid van vier vijfde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

artikel 13 : De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging dat vereist. Zij moeten minstens één maai per jaar worden bijeengeroepen. De bestuurders zijn bovendien verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen als minstens één vijfde van de vaste leden daarom schriftelijk vraagt en dit binnen de maand na dit verzoek. Het oproepen gebeurt minstens acht dagen vooraf bij gewone brief of via de website van de vereniging met vermelding van agenda, plaats en tijdstip. Ook de toegetreden leden kunnen de algemene vergadering bijwonen. Zij hebben echter geen stemrecht.

artikel 14 : De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of een persoon aangeduid door de raad van bestuur. Elk vast lid beschikt over één stem en kan zich laten vertegenwoordigen door een ander vast lid, voorzien van een schriftelijke volmacht, met beperking van één volmacht per lid. Een afwezig en vast lid wordt geacht volmacht te hebben gegeven aan een bestuurder om hem/haar te vertegenwoordigen indien er geen volmacht aanwezig is, mits beperking van maximum één volmacht per bestuurder. Over onderwerpen die niet op de agenda voorkomen kan niet geldig gestemd worden tenzij mits akkoord van twee derde van de aanwezige stemmen . Elk onderwerp dat schriftelijk door één twintigste van de vaste leden wordt voorgedragen moet op de agenda geplaatst worden.

artikel 15 : De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezge stemmen, Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Als de statutenwijzigingen één der doeleinden betreft waarvoor de vereniging werd opgericht, alsook voor de vrijwillige ontbinding van de vereniging, is een vier vijfde aanwezigheid van de vaste leden vereist en moet zij door de aanwezige vaste leden met minstens vier vijfde van de aanwezige stemmen goedgekeurd worden.

artikel 16 : De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een register en ondertekend door minstens drie bestuurders. Zij liggen ter beschikking op het secretariaat van de vereniging waar ieder lid en iedere belanghebbende derde kennis kan krijgen van de genomen besluiten.

TITEL V - financieel beleid

artikel 17 : Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Rekeningen en begrotingen worden door de raad van bestuur opgesteld en ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

TITEL VI -ontbinding en vereffening

artikel 18 : In geval van ontbinding zal de bestemming van de netto-activa bepaald worden door de algemene vergadering aan een vereniging met gelijkaardige doelen.

TiTEL VII -huishoudelijk reglement

artikel 19 : Ieder lid kan kennis nemen van de statuten en van het huishoudelijk reglement. Van hemlhaar wordt verwacht dat door zijn/haar aansluiting bij de club deze worden nageleefd. De statuten en het huishoudelijk reglement zijn ter beschikking op het secretariaat. Het huishoudelijk reglement is tevens te raadplegen op onze website.

TITEL VIII -raad van bestuur

Ontslag uit raad van bestuur :

- De Meuleneire Paul ais secretaris-bestuurder vanaf 31/12/2012

De Vlaminck Marc als penningmeester-bestuurder vanaf 31/12/2012

Impens Albert als bestuurder vanaf 31/12/2012

- De Prez Marijke als bestuurder vanaf 31/12/2012

- Couvreur Jan als bestuurder vanaf 31/12/2012

- De Bruyne Firmin als bestuurder vanaf 15/12/201 (overleden)

Benoeming in raad van bestuur:

Leers Erik als secretaris-bestuurder vanaf 01/01/2013

- Grimmonprez Muriel als penningmeester-bestuurder vanaf 01/01/2013

- Van Wayenberg Mario als bestuurder vanaf 01/01/2013

M0D22

- De Cock Peter als bestuurder vanaf 01/0112013

- Van Lierde Jan als bestuurder vanaf 01/01/2013

- De Ville Marijke ais bestuurder vanaf 0110112013

De huidige raad van bestuur bestaat uit :

-Leers Erik, geboren te Eeklo op 11/01/1969 en wonende te 9572 Sint-Martens-Lierde, Hoogstraat 22,is

secretaris-bestuurder

-Grimmonprez Muriel, geboren te Gent op 06/07/1970 en wonende te 9572 Sint-Martens-Lierde, Hoogstraat

22, is penningmeester-bestuurder

- Van Lierde Lutgarde, geboren te Geraardsbergen op 15/12/1958 en wonende te 9500 Geraardsbergen,

Gemeentestraat 17312, is voorzitter-bestuurder

-Van Lierde Jan, geboren te Geraardsbergen op 01/05/1960 en wonende te 9661 Brakel, Koestraat 16, is

bestuurder

- Van Wayenberg Mario, geboren te Gent op 05/03/1973 en wonende te 9550 Herzeie, Hoogstraat 41, is

bestuurder

- De Cock Peter, geboren te Geraardsbergen op 18/09/1964 en wonenede te 9500 Geraardsbergen, Dreef

55, is bestuurder

- De Ville Marijke, geboren te Geraardsbergen op 15/07/1974 en wonende te 9500 Geraardsbergen,

Kouterstraat 60, is bestuurder

- De Vulder Luc, geboren te Geraardsbergen op 23/07/1959 en wonende te Geraardsbergen,

Gemeenstestraat 173/2, is bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belg

Leers Erik, secretaris ACG

Do tir" , ,t1y t' r+'. ., . Y" '_C_:r,, i~;~a,^r ~ ,r t'" »., i ~~,!-, rl,. In,Sr,,raiGnri- onde n(tit:-+:IF i" f'r-(j van d'.'" (3Sts£s(a)ï1(pi1)

rÿrJ U. Irrfr+±. v) 0.1.r +r,l7f!!: IF.ri 7Qrtzien hart derítt ilf-G" vcrte;c,)t3hwaorslignn

Vivrbó " ndtr" ~.-,rnnçf

06/07/2015
ÿþF MOD 2,2

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Gent

Afdeling Oudenaarde

2 5 JUNI 2015

Griffie.

11RgIgil

lila

u

Onderneniingsnr : 0423.577.125

Benaming

(voluit) ; Atletiekclub Geraardsbergen

(verkort) : ACG

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Hoogstraat 22 9572 Sint-Martens-Lierde

Onderwerp akte : Wijziging statuten

NIEUWE STATUTEN-BENOEMINGEN-RAAD VAN BESTUUR

De leden van de algemene vergadering kwamen bijeen op 12 mei 2015 en besloten om de statuten, gepubliceerd in bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 11/02/2013 als volgt te wijzigen :

TITEL I -naam,zetel,doel,duur,

artikel 1 : De vereniging draagt de naam "Atletiekclub Geraardsbergen" VZW,afgekort "ACG".

artikel 2 : De vereniging heft haar maatschappelijke en administratieve zetel te 9500 Geraardsbergen, Dreef 55,gerechterlijk arrondissement Oudenaarde en dit op het secretariaat. De zetel kan bij beslissing van de algemene vergadering worden overgebracht naar een andere gemeente binnen het Vlaamse Gewest.

artikel 3 : Het doel van de vereniging is bijte dragen tot de bevordering van de atletieksport. Om dit doel te bereiken kan de vereniging alle rechtshandelingen verrichten en activiteiten organiseren omde " nodige werkingsgelden te verzamelen.

artikel 4 : De vereniging is opgericht voor onbepaalde duurs

TITEL II -leden

artikel 5 : Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste vier bedragen; Nieuwe leden worden aanvaard door de raad van bestuur op voorlegging van de nodige inschrijvingsformulieren.

Minimum drie vijfde van de ledenmoet de Belgische nationaliteit bezitten of in het Rijk verblijvende vreemdeling zijn, ingeschreven in het bevolkingsregister van een Belgische gemeente.

De vaste leden vormen de algemene vergadering en worden opgenomen in een ledenregister die ter inzage is op eenvoudige vraag van ieder vast lid en dit op de zetel van de vereniging. Wijzigingen aan het ledenregister worden bekrachtigd op de eerst volgende algemene vergadering.

De rechten en plichten van de vaste en toegetreden leden worden geregeld in het huishoudelijk reglement dat ter inzage ligt op het secretariaat en/of gepubliceerd wordt op de website van ACG.

artikelti : Het jaarlijks lidgeld wordt bepaald door de raad van bestuur en wordt gedetailleerd opgenomen en omschreven in het huishoudelijk reglement.

artikel 7 : Een uittredend 'en uitgesloten lid en de rechthebbende van een overleden lid kunnen nooit aanspraak maken op het vermogen van de vereniging en kunnen ncoit teruggave eisen van de gestorte bijdragen of andere prestaties. In geen geval kan het uittredende of uitgesloten lid mededeling of afschrift van de rekeningen, verzegeling van de goederen of het opmaken van een inventaris verlangen. De uitsluiting van een lid is enkel mogelijk bij beslissing van de algemene vergadering Met een meerderheid van twee derde van de stemmen. Een lid kan zelf zijn ontslag indienen gericht aan de raad van bestuur vna de vereniging en dit door middel van een aangetekend schrijven.

artikel 8 : Naast de leden kunnen toetredende verenigingen en groeperingen en steunende leden deel uitmaken van ACG.

TITEL III -bestuur

artikel 9 : De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minstens drie bestuurders benoemd door de algemene vergadering. Hun mandaat is van onbepaalde duur. Zij zijn herkiesbaar. De raad vah bestuur kiest onder zijn leden een dagelijks bestuur dat bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester welke elk afzonderlijk of als college kunnen handelen. Dit dagelijks bestuur staat in voor de werking van de vereniging. Genomen beslissingen worden ter kennis gebracht aan de voltallige raad, De raad van bestuur kiest tevens alle andere noodzakelijke functies voor de werking van de vereniging.

artikel 10 : De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. De raad heeft de meest uitgebreide bevoegdheid. Al wat niet uitdrukkelijk wordt voorbehouden door de

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

iYIOD 2.2

statuten of door de wet aan de algemene vergadering valt binnen de bevoegdheid van de raad, Voor rechtshandelingen waarvan de waarde 1. 000,00 euro te boven gaat moeten voorafgaand op een bijeenkomst van de raad van bestuur bekrachtigd worden.

artikel 11 : De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door de secretaris of door minstens twee bestuurders.

TITEL IV -algemene vergadering

artikel 12 : De algemene vergadering vertegenwoordigt alle leden, haar besluiten verbinden evenzeer de leden die niet of tegen stemmen. Zij beraadslaagt en beslist in de zaken die de vereniging aanbelangen. De wijziging van de statuten, de benoeming en afzetting van de bestuurders en desgevallende commissarissen , de goedkeuring van de rekeningen en de begroting. Ontlasting van de boekhouding, de ontbinding van de vereniging en de uitsluiting van de leden, De algemene vergadering beslist tevens over de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk en geeft kwijting aan de bestuurders en commissarissen. Zij beslist over aile gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Voor een statutenwijziging is er een bijzondere algemene vergadering nodig met een bijzondere agenda die de voorgestelde wijzigingen bevat en die enkel geldig kan beslissen wanneer twee derde van de vaste leden aanwezig of vertegenwoordigd is en met een meerderheid van vier vijfde van de aanwezige stemmen. Is geen twee derde van de vaste leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering bijeengeroepen worden, minstens vijftien dagen na de eerste algmene vergadering waarop geldig kan beslist worden ongeacht het aantal aanwezigen maar wel mits een meerderheid van vier vijfde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

artikel 13 : De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging dat vereist, Zij moeten minstens één maal per jaar worden bijeengeroepen. De bestuurders zijn bovendien verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen als minstens één vijfde van de vaste leden daarom schriftelijk vraagt en dit binnen de maand na dit verzoek. Het oproepen gebeurt minstens acht dagen vooraf bij gewone brief of via de website van de vereniging met vermelding van agenda, plaats en tijdstip. Ook de toegetreden leden kunnen de algemene vergadering bijwonen. Zij hebben echter geen stemrecht.

artikel 14 : De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of een persoon aangeduid door de raad van bestuur. Elk vast lid beschikt over één stem en kan zich laten vertegenwoordigen door een ander vast lid, voorzien van een schriftelijke volmacht, met beperking van één volmacht per lid, Een afwezig en vast lid wordt geacht volmacht te hebben gegeven aan een bestuurder om hem/haar te vertegenwoordigen indien er geen volmacht aanwezig is, mits beperking van maximum één volmacht per bestuurder. Over onderwerpen die niet op de agenda voorkomen kan niet geldig gestemd worden tenzij mits akkoord van twee derde van de aanwezige stemmen . Elk onderwerp dat schriftelijk door één twintigste van de vaste leden wordt voorgedragen moet op de agenda geplaatst worden.

artikel 15 : De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aénwezge stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Als de statutenwijzigingen één der doeleinden betreft waarvoor de vereniging werd opgericht, alsook voor de vrijwillige ontbinding van de vereniging, is een vier vijfde aanwezigheid van de vaste leden vereist en moet zij door de aanwezige vaste leden met minstens vier vijfde van de aanwezige stemmen goedgekeurd worden.

artikel 16 : De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een register en ondertekend door minstens drie bestuurders. Zij liggen ter beschikking op het secretariaat van de vereniging waar ieder lid en iedere belanghebbende derde kennis kan krijgen van de genomen besluiten.

TITEL V - financieel beleid

artikel 17 : Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Rekeningen en begrotingen worden door de raad van bestuur opgesteld en ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

TITEL VI -ontbinding en vereffening

artikel 18 : In geval van ontbinding zal de bestemming van de netto-activa bepaald worden, door de algemene vergadering aan een vereniging met gelijkaardige doelen.

TITEL VII -huishoudelijk reglement

artikel 19 : Ieder lid kan kennis nemen van de statuten en van het huishoudelijk reglement. Van hem/haar wordt verwacht dat door zijn/haar aansluiting bij de club deze worden nageleefd, De statuten en het huishoudelijk reglement zijn ter beschikking op het secretariaat. Het huishoudelijk reglement is tevens te raadplegen op onze website.

TITEL VIII -raad van bestuur

Ontslag uit raad van bestuur;

- Leers Erik als secretaris-bestuurder vanaf 13/05/2015

- Grimmonprez Muriel als penningmeester-bestuurder vanaf 13/05/2015

De huidige raad van bestuur bestaat uit :

- Van Lierde Lutgarde, geboren te Geraardsbergen op 15/12/1958 en wonende te 9500 Geraardsbergen,

Gemeentestraat 17312, is voorzitter-bestuurder

-Van Lierde Jan, geboren te Geraardsbergen op 01/05/1960 en wonende te 9661 Brakel, Koestraat 16, is

bestuurder

- Van Wayenberg Mario, geboren te Gent op 05/03/1973 en wonende te 9550 Herzele, Hoogstraat 41, is bestuurder

- De Cock Peter, geboren te Geraardsbergen op 18/09/1964 en wonende te 9500 Geraardsbergen, Dreef 55, is bestuurder

f

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

- De Ville Marijke, geboren te Geraardsbergen op 15/07/1974 en wonende te 9500 Geraardsbergen, Kouterstreat 60, is bestuurder ,

- De Vuider Luc, geboren te Geraardsbergen op 2310711959 en wonende te Geraardsbergen, Gemeentestraat 173/2, is bestuurder

Peter b ock, secretaris ACG

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ATLETIEKCLUB GERAARDSBERGEN, AFGEKORT : ACG

Adresse
HOOGSTRAAT 22 9572 SINT-MARTENS-LIERDE

Code postal : 9572
Localité : Sint-Martens-Lierde
Commune : LIERDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande