ATON

Société en commandite simple


Dénomination : ATON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 558.877.178

Publication

19/08/2014
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbias

1111

q11.16618*

Gent

Atlaaing Oudenaarde

Griffie 0 7 AMOK 2014

Ondernemingsnr:©55$ 2,tfJ1

Benaming

(voluit) : Aton

Rechtsvorm : Comm. V.

Zetel : Prinsenhof 19 A, 9750 Huise

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Heden, 8 juli 2014 verklaren ondergetekenden:

" David Buysse, wonende te 9750 Huise, Prinsenhof 19 A

en

" Peggy Verzele, wonende te 9750 Huise, Prinsenhof 19 A

over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap waarvan de statuten in onderhavige onderhandse akte worden vastgesteld als volgt:

Hoofdstuk 1: Benaming, zetel en doel

Artikel 1

De vennootschap wordt aangegaan tussen de beherende vennoot, zijnde David Buysse en de stille vennoot, zijnde Peggy Verzele.

Artikel 2

De vennootschap handelt onder de benaming Aton. De Zetel van de vennootschap is gevestigd te 9750 Huise, Prinsenhof 19 A, maar kan door eenvoudige beslissing van de beherende vennoot worden overgebracht naar om het even welke plaats In België. Door eenvoudige beslissing van de beherende vennoot, kunnen in België en in het buitenland bijhuizen worden opgericht.

Artikel 3

De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbepaalde duur,

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doe! in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1)I-let optreden als tussenpersoon in de handel van eendere welke producten en goederen;

2)Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden in de ruimste zin van het

woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst;

van haar patrimonium te bevorderen;

3)De aankoop, de verkoop, de ruiling, de commissie, het in huur of in erfpacht nemen, de huur, het bouwen,

d0 uitbating, het valoriseren, de verdeling, het beheer van alle onroerende goederen van welke aard ook, onder,

meer bejaardentehuizen, landbouwgronden, bosgronden, etc.;

4)Onroerende leasing;

5)Het verstrekken van diensten aan personen en bedrijven inzake vervoer, zowel personen- als.

goederenvervoer en dit met gebruik van eigen, gehuurde of geleende voer-, vaar- en vliegtuigen;

6)Het geven van taallessen aan derden en het uitvoeren van copywriting en vertaalopdrachten;

7)Het aannemen en uitvoeren van alle decoratieopdrachten voor zowel privé- als beroepsdoeleinden en dit

in de meest ruime zin, waarvoor het getuigschrift bloembinden en  schikken vereist is;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

8)1-let aannemen en uitvoeren van administratieve taken waarvoor het diploma secretariaat-moderne talen vereist is;

9)De activiteiten als aannemer voor algemene bouwwerkzaamheden en aanverwante;

10)Het uitvoeren van studies inzake immobiliën en verkopen van deze studies;

11)Het oprichten van, het deelnemen in en het voeren van het bestuur over vennootschappen en andere vennootschapsvormen, alsmede het verlenen van advies en bijstand in verband hiermede, één en ander met inbegrip van het aanvaarden en uitoefenen van aile vormen van mandaat van onder meer bestuurder en vereffenaar, het ter beschikking stellen van lokalen, loonadministratie en factoring, het optreden als gevolmachtigde voor derden in het bestuur van hun handelsactiviteiten en organisatorische aangelegenheden;

12)Het verstrekken van diensten en adviezen aan personen en bedrijven inzake fiscaliteit, boekhouding, bedrijfsorganisatie, -beleid en  beheer, managementtechnieken, verkoop, marketing, het verstrekken van juridisch en financieel advies en het uitvoeren van marktstudies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

13)1-let uitvoeren van interne audits;

14)Het beheer van haar eigen middelen en het beleggen van deze middelen in financiële waarden, door het verwerven door inschrijving, aankoop en verkoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, al dan niet ter beurs genoteerd;

15)1-let optreden als bemiddelaar bij onderhandelingen betrekking hebbende op de volledige of gedeeltelijke aan- of verkoop van aandelen, in de meeste ruime zin, deelnemen aan uitgifteactiviteiten van aandelen en waarden met vaste of variabele rente;

16)1-let verlenen van waarborgen ten voordele van derde vennootschappen, waarin zij een belang heeft;

17)Alle financiële operaties, onder andere; het toekennen van leningen aan particuliere vennootschappen met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de banken en aan andere financiële tussenpersonen;

18)Het uitoefenen van handelsactiviteiten met name in- en uitvoer, aan- en verkoop, huur en verhuur en aanverwante contracten, productie en assemblage, alsmede de huur en verhuring van diensten en, het uitvoeren van onderhoudscontracten;

19)1-let nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen uitvoeren , behalve deze voorbehouden aan depositobanken.

Zij mag onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zeif belang bij heeft.

Daarnaast mag zij alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen; haar grondstoffen verschaffen of de afzet van haar producten en diensten vergemakkelijken.

Hoofdstuk 2: Beheer, kapitaal, aansprakelijkheid van de vennoten

Artikel 5

Beherend vennoot en tevens zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met eenparigheid, is de heer David Buysse voornoemd.

Artikel 6

Aan de beherende vennoot kan een al dan niet periodieke bezoldiging worden toegekend.

Artikel 7

De stille vennoot draagt in de schulden en verliezen van de vennootschap slechts bij tot beloop van de gelden welke hij in de vennootschap heeft beloofd in te brengen.

Artikel 8

Het geplaatste kapitaal bedraagt ¬ 500,00 en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen van elk ¬ 5,00 ; ingeschreven door David Buysse voor 99 aandelen en Peggy Verzele voor 1 aandeel.

Hoofdstuk 3: Algemene vergadering

Artikel 9

De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op 30 juni om 16 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag

is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zij komt in buitengewone zitting bijeen telkens de beherende vennoot het nodig acht.

6

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hoofdstuk 4: Inventaris, Jaarrekening, winstverdeling

Artikel 10

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op het einde van het boekjaar wordt een inventaris opgemaakt met de wettelijke opgaven, de vennootschapsgeschriften en het boekjaar wordt afgesloten.

Artikel 11

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de delgingen, vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de aanwending en de verdeling van de winst.

Hoofdstuk 5; Ontbinding, vereffening

Artikel 12

In een buitengewone zitting kan de algemene vergadering besluiten de vennootschap in vereffening te stellen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de ontzegging, het faillissement of het onvermogen van een vennoot.

In geval van overlijden van één der vennoten, zullen zijn erfgenamen of legatarissen binnen de vier maanden van het overlijden, de goedkeuring van de overlevende vennoten voor de overdracht van zijn deel in de vennootschap moeten vragen,

Artikel 13

Na ontbinding van de vennootschap, ongeacht de grond van ontbinding, blijft de vennootschap van rechtswege voorbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Aile vennoten zijn van rechtswege vereffenaars van de vennootschap ingeval er geen vereffenaars zijn benoemd.

De vereffenaars zijn bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig zijn of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto actief onder de vennoten verdeeld, ieder voor hun deel in het kapitaal.

Hoofdstuk 6: Overgangsbepalingen,

Artikel 15

Het eerste boekjaar loopt van 08/07/2014 tot 31/12/2015 De eerste algemene vergadering wordt gehouden in 2016.

Artikel 16

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen, met recht van indeplaatstelling, aan DR Accountants & Belastingconsulenten BVBA, met zetel te 9620 Zottegem, Hospitaalstraat 54 bus 1, om in haar naam aile nodige formaliteiten te vervullen voor latere eventuele wijzigingen en doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen; evenals voor het bekomen van de inschrijving bij de Administratie der Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere licenties en vergunningen; daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van bovenvermeld doel.

Aldus opgemaakt te Huise op 8/07/2014 in zes exemplaren.

Iedere vennoot verklaart één exemplaar te hebben ontvangen. Een exemplaar wordt bewaard op de zetel van de vennootschap, de andere exemplaren zijn bestemd voor de registratie, de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en de aanvraag van een BTW-nummer.

Tegelijk hiermee neergelegd de oprichtingsakte.

Voor akkoord,

David Buysse Peggy Verzele

Belerende vennoot Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

17/06/2015
ÿþ Matl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il jl.p.111,11111111

Gent

Afdaling Oudenaarde

0 5 JUNI 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0558.877.178

Benaming

(voLuit) : ATON

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : PRINSENHOF 19 A - 9750 NUISE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vereffening - sluiting van de vereffening

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "Aton" met maatschappelijke zetel te 9750 Huise, Prinsenhof 19 A op 1 juni 2015 dat er ondermeer beslist werd wat volgt;

1. De vergadering stelt vast dat er op de voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders en zij beslist zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

2. De vergadering beslist om de vennootschap te ontbinden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

3. Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van zaakvoerder van de heer David Buysse. De vergadering beslist kwijting te geven aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat.

4, De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de balans van 31 mei 2015 die tevens geldt als de vereffeningsrekening welke hierbij uitdrukkelijk door de aandeelhouders wordt goedgekeurd.

De aandeelhouders bevestigen uitdrukkelijk dat er op 31 mei 2015 geen schulden meer zijn,

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening,

Macht er na 1 juni 2015 toch nog een schuld van deze vennootschap ontstaan of blijken te bestaan, verklaren de aandeelhouders uitdrukkelijk zich persoonlijk, hoofdelijk en solidair borg te stellen voor de betaling ervan, zodat de sluiting van deze vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers,

5. Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap "Aton" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaren bewaard warden op volgend adres te 9750 Huize, Prinsenhof 19 A,

Buysse David

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: Boekhoudkundige staat 31/05/2015 - Verslag van de zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ATON

Adresse
PRINSENHOF 19A 9750 HUISE

Code postal : 9750
Localité : Huise
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande