ATTEMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATTEMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.805.520

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.05.2014, NGL 23.06.2014 14203-0578-014
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 12.06.2013 13178-0131-013
07/09/2011
ÿþ rrsod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





\E1.,iPt,ELEc;D

26AU6.2011

RECHTVAN

KOOPHANDEL TE GENT

l 1111 IIU 1Il lU 1111 lI lU 1111

*11135655*

Vc

behc aar Belt

Staal

Ondernemingsnr : o^ " 5-2-0

Benaming : ATTEMO

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Peter Benoitlaan 63

9800 Deinze

Bijiagen bijpet Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belt

Onderwerp akte :BVBA Oprichting + Benoeming

Uit een akte verleden voor notaris Ludwig Vermeulen te Merelbeke, op tweeëntwintig augustus; tweeduizend en elf, afgeleverd voor registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte3,i aansprakelijkheid "ATTEMO", werd opgericht met de volgende kenmerken: 1. Zetel: Peter Benoitlaan 63, 9800 Deinze

;E 2. Duur: Onbepaalde duur

3. Oprichters:

a) De heer DE CLERCQ Piet Jozef Maria, geboren te Machelen op vijftien april;' negentienhonderd vierenvijftig, echtgenoot van mevrouw DEMOLDER Simone Georgette Camilla,; samenwonende te 9800 Deinze, Pontstraat 96.

b) De heer DE CLERCQ Christophe, geboren te Gent op eenendertig mei negentienhonderd; achtenzeventig, ongehuwd, wonende te 9800 Deinze, Peter Benoitlaan 63.

4. Kapitaal: Het kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00, verdeeld in 186 aandelen op naam, zonder nominale;; waarde. De oprichters hebben als volgt ingeschreven:

- De heer Piet De Clercq, voornoemd, schrijft in op 96 aandelen. - De heer Christophe De Clercq, voornoemd, schrijft in op 90 aandelen.

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd aldus ingeschreven. Comparanten verklaren dat elk aandeel voor één/derde werd volstort, hetzij in totaal ¬ 6.200,00 door;; storting in geld door hen uitgevoerd. Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van:; ¬ 6.200,00 voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van;; Vennootschappen, gedeponeerd werd bij KBC Bank (attest afgeleverd op 03/08/2011).

5. Boekjaar: van 1 januari tot 31 december.

6. Reserves: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering:: gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve;: tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het`; netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen; beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal,;; ; vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en;i verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen. Het;; batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het;; maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

7. Zaakvoerders: Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd: 1/ de heer Piet DE CLERCQ, voornoemd, wonende te 9800 Deinze, Pontstraat 96

2/ de heer Christophe DE CLERCQ, voornoemd, wonende te 9800 Deinze, Peter Benoitlaan 63 die aanvaarden en bevestigen dat de aanvaarding van hun taak hen niet verboden is, inzonderheid: q krachtens het Koninklijk Besluit nummer tweeëntwintig van vierentwintig oktober negentienhonderd;; vierendertig.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er;

;` anders over beslist li

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

8. Vertegenwoordiging:

a). Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte.

b) Zijn er meerdere zaakvoerders, dan is iedere statutaire zaakvoerder individueel bevoegd om de vennootschap in alle akten en in rechte te vertegenwoordigen.

Indien één of meerdere niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd, vertegenwoordigt elke niet-statutaire zaakvoerder de vennootschap alleen optredend jegens derden en in rechte, ter uitzondering van handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan tienduizend euro (¬ 10.000,00), per verrichting.

9. Commissarissen: geen.

10. Doel: De vennootschap heeft als doel: zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het uitoefenen van hiernavermelde activiteiten en het uitbaten van volgende ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

1.Groot- en kleinhandel in alle ondernemingsmaterialen van metselwerken, waterbouwkundige werken, bijzondere grondwerken, draineringswerken, alle bouwwerken, voegwerken, restauratiewerken, arduin en marmerbewerkingen, timmerschrijnwerk en metalen schrijnwerk, glaswerken, alle metaalconstructies, kortom alle bouwmaterialen in de meest ruime zin;

2. Uitbaten van een onderneming voor waterbouwkundige werken;

3. Uitbaten van een onderneming voor alle grond- en draineringswerken;

4.Uitbaten van een onderneming voor alle grondwerken;

5.Uitbaten van een onderneming voor alle ruwbouw en algemene bouwwerkzaamheden in de meest ruime zin;

6.Uitbaten van een onderneming voor slopingswerken;

7.Uitbaten van een onderneming voor voegwerken, dakbedekkingen en isolatie tegen vochtigheid 8.Uitbaten van een onderneming voor alle vloerbedekking en muurbekleding en alle glaswerken; 9.Uitbaten van een onderneming voor elke metaalconstructie;

10.Uitbaten van een onderneming voor alle bouwwerken in de meest ruime zin;

11.Groot  en kleinhandel als tussenpersoon in de meest ruime zin;

12.Groot- en kleinhandel in geboorteartikelen in de meest ruime zin;

13.Groot- en kleinhandel in geschenkartikelen in de meest ruime zin;

14.Groot- en kleinhandel in textielartikelen in de meest ruime zin;

15.Het bedrukken en bewerken in geboorteartikelen en geschenkartikelen;

16.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële verrichtingen en operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaalondernemingen.

17.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in

de meest ruime zin, met uitzondering van adviesverlening inzake beleggingen en geldplaatsingen; 18.Het waarnemen van alle bestuuropdrachten, het uitoefenen van opdrachten in functies.

19. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en

aanverwante immateriële duurzame activa.

20.De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort "onderneming in de handel".

21.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

22.Onderneming van restaurateur of traiteur- banketaannemer.

23.Onderneming van brood- en banketbakker.

24.Onderneming van productie van verse kant- en klaarmaaltijden die vlees bevatten. 25.Detailhandel in brood- , banketbakkerswerk en suikerwerk.

26.De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

27.De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

28.De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante, of aanvullende activiteiten; ze kan verder hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/ of administratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoço)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

mod 21

29.De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, aile1 roerende goederen verpanden, alle onroerende goeden met hypotheek bezwaren.

30.De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij best geschikt zou achten.

De algemene vergadering der aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

11. Jaarvergadering, toelating, uitoefening stemrecht: De gewone algemene vergadering van i aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand mei om twintig uur dertig (20u30). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden ter maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. Er zijn geen toelatingsvoorwaarden voor de algemene vergadering, behoudens de mogelijkheid voor de zaakvoerder(s) de toelatingsvoorwaarden in de oproepingen te vermelden. Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijke uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

Overgangsbepalingen:

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten volgende beslissingen genomen:

1. Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op dinsdag zeven mei tweeduizend dertien om twintig uur dertig (20u30).

3. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: mevrouw DE BOEVER Greet, geboren te Deinze op achttien januari negentienhonderd vijfentachtig, ongehuwd, wonende te 9800 Deinze, Oostkouterlaan 111, die aanvaardt en bevestigt dat de aanvaarding van haar mandaat haar niet verboden is.

Haar mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstaande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

4. Bijzondere volmacht: Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FERROFISK", woonstkeuze doende te 9800 Deinze, Kanstanjelaan 4B, om de vennootschap in orde te stellen met:

1. De aanvraag van alle papieren en alle inschrijvingen in de noodzakelijke diensten, om de vennootschap te kunnen laten fungeren;

2. Volmacht te geven om het voeren van de boekhouding, opstellen van de balans, BTW-aangiften te doen en belastingsaangifte op te stellen;

3. Volmacht te geven controles bij de openbare diensten te voeren zoals bij de BTW, de belastingsdiensten en andere openbare diensten en besluiten te mogen treffen en eveneens de bezwaarschriften op te lossen.

5. Overname verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn gesteld vanaf één juli tweeduizend en elf.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan voornoemd artikel 60, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor ontledend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris L. Vermeulen

Tesamen neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij hët BéIgisch St átsbIad = 07/0312011- Annexes du 1VIóniteur bèlgë

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ATTEMO

Adresse
PETER BENOITLAAN 63 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande