AUDENAERT AGRO MACHINERY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUDENAERT AGRO MACHINERY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.491.704

Publication

22/04/2015
ÿþmoù 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hendekensstraat 9

9960 Assenede

Onderwerp akte :OPRICHTING:

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zelzate, op 08

april 2015, blijkt dat:

1. 10I- De heer AUDENAERT Luc Petrus Irma, geboren te Eeklo op 18 juni 1960, nationaal nummer 60,06,18-195.82, echtgenoot van mevrouw Van Den Bossche Griet Andrea Juliana Hilda, wonende te 9930 Zomergem, Dekenijstraat 35.

2°I- De heer AUDENAERT Dirk Henri Maria, geboren te Kaprijke op 5 juli 1965, nationaal nummer 65.07.05-153.44, echtgenoot van mevrouw Mestdag Catherine Maria Emma, wonende te 9971 Kaprijke (Lembeke), Beekstraat 35.

3°I- De heer AUDENAERT Bart Robert Ane1e, geboren te Eeklo op 18 augustus 1985, nationaal nummer 85.08.18-115.22, echtgenoot van mevrouw De Weweire Petra Ranold Irène, wonende te 9960 Assenede, Hendekenstraat 9.

2. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "AUDENAERT AGRO MACHINERY",

3. Zetel: 9960 Assenede, Hendekenstraat 9

4. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het kapitaal is voor één/derde (1/3) deel volstort in geld.

Derhalve dienen navermelde personen nog volgende bedragen te volstorten:

1° De heer Bart Audenaert, voornoemd, voor een

bedrag van elfduizend honderdzestig euro : ¬ 11.160,00

2° De heer Luc Audenaert, voornoemd, voor

een bedrag van zeshonderdtwintig euro: ¬ 620,00

3° De heer Dirk Audenaert, voornoemd, voor

een bedrag van zeshonderdtwintig euro: ¬ 620,00

Samen: twaalfduizend vierhonderd euro: ¬ 12.400,00

5. Boekjaar: één oktober tot dertig september van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 30 september 2015.

6. reserves  verdeling winst-vereffeningssaldo: Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

7, Externe vertegenwoordigingsmacht: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen aile handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. teder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in rechte als eiser en verweerder.

Ingeval er twee of meer zaakvoerders worden benoemd vormen deze een college waarbij de besluitvorming:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

121. 1111

*1505855

Onciememingsnr: ©G 21 4 5 I " 07 Benaming (voluit) :AUDENAERT AGRO MACHINERY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

a) bij unanimiteit gebeurt indien het college van zaakvoerders uit twee zaakvoerders bestaat

b) bij gewone meerderheidsbeslissing indien het college van zaakvoerders uit meer dan twee zaakvoerders bestaat.

8. Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de ; coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- De constructie, de installatie, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de in- en uitvoer, de commercialisatie en distributie van melkinstallaties, koeltechnische installaties, airconditioning, sanitaire installaties en toebehoren; de constructie, installatie, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de in- en uitvoer, de commercialisatie, de distributie van land- en tuinbouwmachines; het uitvoeren van loonwerk; het onderhoud en de herstelling van land- en tuinbouwmachines, motorvoertuigen en koetswerk; de service en verkoop van allerhande wisselstukken, onderdelen en onderhoudsproducten.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in ver band met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium.

- Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieendernemingen.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden }} aan het

0,4 Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- De vennootschap kan zowel;in België als in het buitenland alle co n nerciële,-industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks óf onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk-verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

- Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig, of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 287 van

het Wetboek van Vennootschappengesteld zijn.

9. Jaarvergadering in de vennootschapszetel op de eerste vrijdag van de maand maart om negen uur.

10. benoeming zaakvoerder

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

- De heer Bart Audenaert, voornoemd, wonende te 9960 Assenede,

Hendekenstraat 9.

11. Volmacht: Volmacht met recht van indeplaatsstelling aan burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE DEYNE, VERHOEYE, accountants en belastingsconsulenten", met maatschappelijke zetel te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, om voor de vennootschap en in haar naam aile formaliteiten te vervullen welke ingevolge de oprichtingsakte noodzakelijk zijn, zoals de inschrijving bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, de registratiecommissie, de kruispuntbank voor ondernemingen en het doorvoeren van wijzigingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zelzate)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 03.03.2017, NGL 15.03.2017 17063-0498-013

Coordonnées
AUDENAERT AGRO MACHINERY

Adresse
HENDEKENSSTRAAT 9 9960 ASSENEDE

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande