AUDIOMATIK

Société en commandite simple


Dénomination : AUDIOMATIK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.746.753

Publication

05/02/2014
ÿþVoor-behoudei aan het Belgisch Staatsbia

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 l .JAN. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANIM..i EGENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : a.-k )..:s

Benaming

(voluit); AUDIOMATIK

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

" Zetel : Edgard Tinelstraat-54, 9040 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op woensdag tweeëntwintig januari 2014 zijn de hierna vernielde personen als oprichters samengekomen om een gewone commanditaire vennootschap op te richten:

1. Dhr. Houthave Thomas, wonende te Edgard Tinelstraat 54, 9040 Gent, gecommanditeerde vennoot,

2. Mevr. Peters Jet, wonende te Edgard Tinelstraat 54, 9040 Gent, commanditaire vennoot.

De gewone commanditaire vennootschap zal als naam dragen: "AUDIOMATIK".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9040 Gent, Edgard Tinelstraat 54.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 22 januari 2014.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000 euro en is verdeeld in 10 gewone aandelen, met vermelding van de nominale waarde per aandeel. Dhr. Houthave Thomas brengt 900 euro in speciën in met betrekking tot 9 aandelen, mevr. Peters Jet brengt 100 euro in speciën in met betrekking tot 1 aandeel.

Een overdracht van aandelen Is mogelijk mits inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen tezake,

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Aan- en verkoop van klank-, licht- en videomateriaal;

- Import en export van klank-, licht- en videomateriaal;

- De verdeling, distributie, productie en creatie van producten die te maken hebben met muziek en diverse

artistieke creaties, dit in de meest ruime zin van het woord. Deze omschrijving is aanwijzend, doch niet

beperkend;

- De compositie, de aanpassing, de aankoop en de verkoop, het onderhoud, de publicatie, de distributie van

muziek van alle genres en in elke vorm;

- Inrichten en organiseren van alle mogelijke evenementen, feesten, vieringen, incentives voor bedrijven en

happenings in de meest uitgebreide zin;

- Optreden als tussenpersoon in de handel en het fungeren als tussenpersoon bij het boeken van artistieke

aangelegenheden in binnen- en buitenland;

- Verwerking van audiovisueel materiaal met inbegrip van (doch niet beperkt tot) de realisatie, productie en

postproductie van audiovisuele dragers en multimedia.

- Activiteiten en prestaties als DJ (diskjockey) en LJ (lightjockey);

- Huren en verhuren van aile mogelijke materialen, toestellen, machines, toebehoren en dit in de meest

ruime zin;

- Podiumbouw erg concerten in het algemeen;

- Alle mogelijke promotie en publiciteitsactiviteiten;

- Overige ondersteunende activiteiten voor de uitgevoerde kunsten.

In het algemeen mag de vennootschap aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de rechtstreekse verwezenlijking van haar doel zowel in België als in het buitenland en dit zowel voor eigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

rekening als voor rekening van derden. De vennootschap zal alle roerende, onroerende, burgerrechtelijke,' industriële, commerciële en financiële handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Daarenboven mag de vennootschap, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, Inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen, beroepsverenigingen of vennootschappen, bestaande of op te richten, zowel ln België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bestand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd In adviseren en/of besturen en/ of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap kan optreden, als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, bestuurders en/of aandeelhouders alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake. Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt van tweeëntwintig januari tweeduizend en veertien tot éénendertig december tweeduizend en veertien. De vennootschap neemt alle verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd, de heer Houthave Thomas, gecommanditeerde vennoot. De duur van het ambt van statutair zaakvoerder is niet beperkt. Hij neemt vrij besluiten naar eigen inzicht. De stille vennoot of commanditaire vennoot kan en zal zich niet mengen in het dagelijks bestuur.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders zal elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend en vijftien om achttien uur.

Het overlijden, het ontslag, de faling of de onbekwaamverklaring van de gecommanditeerde vennoot/vennoten of één van hen of de zaakvoerder, stelt geen einde aan de vennootschap.

Het saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene kosten, de noodzakelijke provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt het resultaat uit van het boekjaar van de vennootschap. Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van de overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste één/twintigste worden voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering die er zal over beslissen onder voorstel van de zaakvoerders.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de invereffeningsstelling gedaan door een of meer vereffenaars. Is of zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. Na betaling van alle schulden en vereffening kosten of na de consignatie van de bedragen welke nodig zijn om hen te betalen, verdelen de vereffenaars het saldo onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Opgemaakt te Gent, op 22 januari 2014.

Dhr. Houthave Thomas, statutair zaakvoerder, gecommanditeerdé vennoot.

Mevr. Peters Jet, commanditaire vennoot.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte dd. 22/01/2014

k

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso z Naam en handtekening

Coordonnées
AUDIOMATIK

Adresse
EDGARD TINELSTRAAT 54 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande