AURANTIUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AURANTIUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.391.014

Publication

16/07/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INMI~IIVI~I~IIIIII IflYll I N

1 09950*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

-- 5 JUl.1 2013

Ondememingsnr ; 0534.39t014

Benaming (voiuit) : Aurantius

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 25 - 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders - delegatie van bevoegdheden

Tekst :

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 25106/2013

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om mevrouw Van Huile Vincence, wonende Leeuwerikstraat 39 te 9840 De Pinte, te ontslaan als zaakvoerder vanaf heden.

De vergadering beslist om te benoemen als zaakvoerder vanaf heden voor onbepaalde duur:

1. VIANEL Comm.V., met zetel Leeuwerikstraat 39 te 9840 De Pinte, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw VAN HULLE Vincence, wonende Leeuwerikstraat 39 te 9840 De Pinte

2. LA BOURIANE Comm.V., met zetel Voortstraat 44 te 2890 Sint-Amands, met als vaste vertegenwoordiger de heer PEETERS Kurt, wonende Voortstraat 44 te 2890 Sint Amands

Overeenkomstig de statuten zullen de zaakvoerders gezamenlijk het bestuur van de vennootschap voeren , en is elke zaakvoerder afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen.

VIANEL Comm.V., vast vert door VAN HULLE Vincence

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz, van Cuik- `vérmeiií-ên : -lkécfo Naïm én tibéd nigfiéid v rïde lnstfurnentérende notaris, hëlzi) van de perso(a)n(én

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/05/2013
ÿþ111111111111111,,1111,1

i

Mod Wond il.;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Q1P2i=-1 ~ 7:=C1-Mr-. _.itiI.c I

VAN IaOOi-'t-iANC'ËL

10 MEI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : S 3ti 3g 0.14

Benaming Aurantius

(voluit) : (verkort) :





Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 25, 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Christiane Denys, Notaris met standplaats te Zele, op 8 mei tweeduizend en dertien neergelegd voor registratie, blijkt dat een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht, als volgt:

Vennoten:

Mevrouw VAN NULLE Vincence, rijksregisternummer 780315-204-35, identiteitskaartnummer 591-002477848 , geboren te Blankenberge op 15 maart 1978, echtgenote van de heer DHONT Stephaan, wonende te 9840 De Pinte, Leeuwerikstraat 39.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden op 22 augustus 2007 voor notaris Ingrid Evenepoef, te Ninove.

naam: Aurantius

Maatschappelijke zete1:9240 Zele, Markt 25

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het optreden (bemiddelen en afsluiten van zaken) in naam en voor rekening van de naamloze vennootschap ING BELGIE te Brussel als gevolmachtigd agent voor bank-en beleggingsdiensten, en als gevolmachtigd subagent voor verzekeringsdiensten,

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan kunnen bevorderen

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

in het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00) Het wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder nominale waarde.

b) Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de (elke) inschrijver op aandelen verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen.

c) Mevrouw Van Huile Vincence, voornoemd, verklaarde in te schrijven op 200 aandelen voor een bedrag van 20.000,00 E door een inbreng in geld te doen van 20.000,00 E

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd warden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de :

rechtspersoon. "

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Tot gewone zaakvoerder voor onbeperkte duur werd met eenparigheid benoemd:

Mevrouw Van Huile Vincence, voornoemd

Zijn mandaat wordt bezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend veertien.

De comparant verklaarde dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 'I april tweeduizend en dertien Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

bestemming van het resultaat:

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht,

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmacht:

Comparanten gaven volmacht aan de heer Bart Deprins, erkend boekhouder-fiscalist, wonende Luipegem 32A, 2660 Bornem, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen bij de Kruispuntenbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge







VOOR ANALYSTISCH UITTREKSEL Notaris Christiane Denys

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 27.07.2015 15341-0544-014
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 26.08.2016 16469-0316-014

Coordonnées
AURANTIUS

Adresse
MARKT 25 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande