AUTO FISHER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTO FISHER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.346.667

Publication

23/01/2013
ÿþ ,, Mai Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : © 5042 3y 6 Geq--

i3enaming

(voluit) : AUTO FISHER

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Willem Lambertstraat 27 bus 9, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Tussen ondergetekenden wordt het volgende uiteengezet en overeengekomen:

1. De Heer Jakubas Artur, Willem Lambertstraat 27 bus 9, 1930 Zaventem, ongehuwd, geboren te Swidnica op 911211983

2. De Heer Jakubas Andrzej, Grodziszcze 76a, 58-112 Grodziszcze (Polen), gehuwd, geboren te Dzierzoniow op 10/7/1958

hierna ook wei" oprichters" genoemd,

gaan over tot de oprichting van een Vennootschap onder Firma onder de naam "Auto Fisher" waarvan de

zetel zal gevestigd zijn te Willem Lambertstraat 27 bus 9, 1930 Zaventem met hiernavolgende statuten.

De statuten van deze vennootschap luiden als volgt:

Artikel 1 - Naam.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen wordt een vennootschap opgericht op 09/01/2013 onder de vorm van een Vennootschap onder Firma met ais handelsbenaming "Auto Fisher", voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "vennootschap onder firma" of de afkorting daarvan "V_O,F "

De activiteiten nemen een aanvang vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verworven.

Artikel 2 - Zetel.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Willem Lambertsraat 27 bus 9, 1930

Zaventem.

De zaakvoerder(s) is (zijn) gemachtigd om bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in

het buitenland op te richten.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland:

Alle handelingen te stellen die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met de aan- en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel van alle autovoertuigen, moto's, bussen, bestelwagens en vrachtwagens in zijn geheel of in wisselstukken en de uitbating van een garage in de breedste zin van het woord,begrijpende onder meer herstelling en verkoop van banden, koetswerk en alle andere onderdelen, vervoer, depanneren, takelen, leveren van aangepaste toebehoren, verkoop van brand- en smeerstoffen, evenals de huur en de verhuur van personen- en bedrijfswagens;

Handelsbemiddeling en adviesverlening ten behoeve van particulieren en ondernemingen bij alle voormelde handelingen;

Het waarnemen van aile bestuuropdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

De vennootschap kan haar activiteiten uitoefenen voor eigen rekening, in samenwerking met derden of voor rekening van derden

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haardoel die van aard zijn de Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11IOJAN. 2013

Griffie

be'

á

St

sta

11Iluh1I,~~ii11i~ iii

111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

4^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend;

De vennootschap mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Ze mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap;

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle lenin-gen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is om de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Artikel 39 van het Wetboek van

Vennootschappen, betreffende de wijzen waarop een vennootschap eindigt, is niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts geldig ontbonden worden door een vergadering van de vennoten die met eenparigheid van stemmen moet beslissen tot ontbinding.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten en de vennootschap zal verdergezet worden door de overige vennoten. Zo dit maar één vennoot meer mocht zijn, moet er binnen het jaar een nieuwe vennoot aangesteld worden. Indien dit niet is gebeurd, houdt de vennootschap op te bestaan.

Artikel 5 - Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.000 (tweeduizend) euro en is geheel onderschreven door de oprichters die de verbintenis aangaan om dit kapitaal te volstorten. Het is vertegenwoordigd door 200 (tweehonderd) aandelen. De kapitaalinbreng van de vennootschap gebeurt in speciën door storting op een rekening op naam van de vennootschap en de oprichters verklaren:

De Heer Jakubas Artur schrijft in op 150 (honderd vijftig) aandelen en betaalt hiervoor de som van 1.500 (duizend vijfhonderd) euro;

De Heer Jakubas Andrzej schrijft in op 50 (vijftig) aandelen en betaalt hiervoor de som van 500 (vijfhonderd) euro.

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 6 - Overdracht.

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun aandelen in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Ingeval van overlijden van één der vennoten, kan de participatie niet overgaan naar zijn erfgenamen. De aandelen van de overleden vennoot zullen door de bestaande vennoten worden overgenomen. De vergoeding die zij hiervoor aan de erfgenamen moeten betalen zal overeenkomen met de werkelijke waarde van de aandeleni op het moment van overlijden. Bij gebreke aan overeenstemming tussen de partijen wordt de werkelijke waarde van de aandelen vastgesteld door een deskundige, aangesteld in gemeenschappelijk akkoord tussen de partijen. De afkoop van de participatie moet in elk geval tot stand komen binnen de twaalf maanden na het overlijden van de vennoot.

Artikel 7 - Bestuur en vertegenwoordiging,

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De benoeming van de zaakvoerders gebeurt door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Hetzelfde geldt ingeval van ontslag.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

De vennoten die tevens oprichters zijn, worden benoemd als zaakvoerder en ze dragen allemaal de titel van vennoot-zaakvoerder van de vennootschap. Alle vennoot-zaakvoerders hebben elk afzonderlijk het recht om in naam van en voor rekening van de vennootschap daden van beheer te stellen en beschikken elk afzonderlijk over de maatschappelijke handtekening van de vennootschap. Voor het stellen van daden van beschikking beslissen de vennoot zaakvoerders als een college.

De benoeming van vennoten die geen oprichters zijn, gebeurt door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen en dragen de titel van vennoot-zaakvoerder vanaf de datum van benoeming. Worden benoemd als zaakvoerders van de vennootschap:

1. de Heer Jakubas Artur, wonende Willem Lambertstraat 27 bus 9, 1930 Zaventem

2. de Heer Jakubas Andrzej, wonende Grodziszcze 76a, 58-112 Grodziszcze (Polen),

Wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger voor de vennootschap: de Heer Jakubas Artur, Willem

Lambertstraat 27 bus 9, 1930 Zaventem.

De dagelijks technische leiding moet steeds toevertrouwd worden aan een vennoot-zaakvoerder of aan een, werkend vennoot. Is belast met de dagelijks technische leiding van de vennootschap: de Heer Jakubas Andrzej, Grodziszcze 76a, 58-112 Grodziszcze (Polen) en de Heer Jakubas Artur, Willem Lambertstraat 27 bus 9, 1930 Zaventem. Er worden geen commissarissen voorzien.

Artikel 8 - Boekjaar-jaarrekening,

Het boekjaar begint op 01 januari om te eindigen op 31 december. Ieder jaar op 31 december zullen de

inventaris en de jaarrekening opgemaakt worden.

Het eerste boekjaar loopt bij wijze van overgangsmaatregel van de oprichtingdatum tot 31 december 2014 .

Artikel 9  Algemene vergadering.

Op de laatste maandag van de maand juni om 19 uur op de zetel van de vennootschap zal een statutaire algemene vergadering der vennootschap worden gehouden ter goedkeuring van de resultaten van het afgelopen boekjaar en om gezamenlijk belangrijke beslissingen te nemen.

De eerste jaarvergadering zal, bij wijze van overgangsmaatregel, gehouden worden in het jaar 2015.

De vennoten worden voor hun prestaties vergoed door'

a)een maandelijkse vergoeding onder het statuut de zelfstandigen, in onderlinge overeenkomst te bepalen en volgens de aard van hun werkzaamheden in de vennootschap

b)de verdeling van de netto-winst van het verlopen boekjaar te bepalen op de statutaire algemene vergadering: er kan beslist worden tot een reservering van het geheel of een deel van de winst voor het aanleggen van reserves ofwel tot een uitkering van het geheel of een deel van de winst aan de vennoten volgens de verhouding van hun kapitaalsinbreng zoals hierna vermeld

C)enkel de vennoten zijn gemachtigd om op de algemene vergadering te verschijnen. Bij afwezigheid mogen ze zich bij volmacht te laten vertegenwoordigen door een medevennoot.

De vennoten zullen in de winsten en in de verliezen van de vennootschap delen evenredig ten aanzien van hun kapitaalinbreng.

Iedere vennoot-zaakvoerder heeft het recht om een algemene vergadering bijeen te roepen. Daartoe moet hij de alle andere vennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de algemene vergadering in de post heeft afgegeven. Deze brief moet tevens de dagorde vermelden.

iedere algemene vergadering benoemt de voorzitter, bij onenigheid wordt de .algemene ver-gadering voorgezeten door de oudste aanwezige vennoot-zaakvoerder.

Tenzij het Wetboek van Vennootschappen anders voorziet, worden de beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid. Wanneer de meerderheid der vennoten-zaakvoerders niet aanwezig is op de eerste algemene vergadering, dan zal een tweede algemene vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten-zaakvoerders is.

1

t _

Voorbehouden `aegehet Bdrgisch Staatsblad

Artikel 10 - Ontbinding.

De ontbinding van de vennootschap zal door iedere vennoot kunnen aangevraagd worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dit geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door de aandelen van de uittredende vennoot over te nemen zoals bepaald in artikel 6 bij het overlijden van een vennoot.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden worden geregeld door de wetsbepalingen uit het Wetboek van Vennootschappen.

Het vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Bij ontbinding van de vennootschap en na de afhandeling van de vereffening wordt het eventueel batig saldo verdeeld onder de vennoten in evenredigheid tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 11 - Onbekwaamverklaring.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden

om deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet dan in zijn vervanging.

Artikel 12 - Beslaglegging.

In geen geval en om geen enkele reden zullen de vennoten, hun weduwen of erfgenamen, de zegels mogen

laten leggen op de goederen of de waarden van de vennootschap.

Opgemaakt bij onderhandse akte te Zaventem op 09/01/2013 in vier exemplaren waarvan één exemplaar voor de registratie bestemd is en de overige voor de vennoten en iedere vennoot verklaart één exemplaar te hebben ontvangen.

Jakubas Artur Jakubas Andrzej

Vennoot-Zaakvoerder Vennoot-Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vandeetelegeontvangen op

i II







0 9 APR. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van %fi-Mandel Brussel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0502.346.667

Benaming

(voluit) : AUTO FISHER

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 1930 Zaventem, Willem Lambertstraat 27 bus 9 :;: .

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING ;_" ,

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Charlotte VAN CAUWELAERT, te Zaventem, op 31 maart 2015, ter registratie aangeboden, dat de vennoten van de Vennootschap onder Firma "AUTO FISHER", met zetel te 1930 Zaventem, Willem Lambertstraat 27 bus 9, de volgende beslissingen hebben genomen:

* De vergadering stelt vast dat de vennootschap werd opgericht met een maatschappelijk kapitaal van TWEEDUIZEND EURO (2.000,000, volledig volstort, vertegenwoordigd door TWEEHONDERD aandelen.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met ZESTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (16.600,00¬ ) om het kapitaal te brengen van TWEEDUIZEND EURO (2.000,00¬ ) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00¬ ) door de creatie van duizend zeshonderd zestig (1.660) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde.

* Na kennisname van het verslag van de zaakvoerders inzake de uitbreiding van het maatschappelijk doel

en van de aangehechte staat van activa en passiva, beslist de vergadering het doel van de vennootschap uit te

breiden door toevoeging van volgende activiteiten aan de tekst van de huidige doelsomschrijving:

- handelsbemiddeling in motorfietsen en delen en toebehoren van motorfietsen;

- detailhandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen;

- handelsbemiddeling en groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen;

- onderhoud en reparatie van motorvoertuigen;

- handel in aanhangwagens, opleggers en caravans;

handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment;

- groothandel in machines voor de mijnbouw, de bouwnijverheid en de weg- en waterbouw; - niet-gespecialiseerde groothandel;

- arbeidsbemiddeling;

- algemene reiniging van gebouwen;

overige reiniging van gebouwen en industriële reiniging;

- andere reinigingsactiviteiten;

vertalers en tolken.

* Na kennisname van verslag van de zaakvoerders dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, van de eraan aangehechte staat van activa en passiva van 31 december 2014 evenals van het verslag opgemaakt door mevrouw Julia VAN ROMPUY, extern accountant, kantoor houdend te 2590 Berlaar, Liersesteenweg 145, beslist de vergadering om de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het doel blijven ongewijzigd (met inbegrip van de hierboven aangenomen doelsuitbreiding).

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ), ingevolge voormelde beslissing tot kapitaalverhoging. De reserves blijven onaangeroerd, evenals aile actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de vennootschap onder Firma.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer te weten 0502.346.667.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2014 en waarvan een exemplaar werd aangehecht aan het verslag van de extern accountant.

Aile verrichtingen die sedert één januari tweeduizend vijftien werden gedaan door de Vennootschap onder Firma worden verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Overeenkomstig de voorgaande beslissing tot omzetting van de vennootschap in een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid stelt de algemene vergadering de statuten van de Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid vast als volgt

1) RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2)NAAM : "AUTO FISHER",

3) ZETEL : 1930 Zaventem, Willem Lambertstraat 27 bus 9

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- ais in buifenland:

- Alle handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de aan- en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel van alle autovoertuigen, moto's, bussen, bestelwagens en vrachtwagens in zijn geheel of in wisselstukken en de uitbating van een garage in de breedste zin van het woord, begrijpende onder meer herstelling en verkoop van banden, koetswerk en alle andere onderdelen, vervoer, depanneren, takelen, leveren van aangepaste toebehoren, verkoop van brand- en smeerstoffen, evenals de huur en de verhuur van personen en bedrijfswagens;

- Handelsbemiddeling in motorfietsen en delen en toebehoren van motorfietsen;

Detailhandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen;

Handelsbemiddeling en groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen;

- Onderhoud en reparatie van motorvoertuigen;

- Handel in aanhangwagens, opleggers en caravans;

- Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment;

Groothandel in machines voor de mijnbouw, de bouwnijverheid en de weg- en waterbouw;

- Niet-gespecialiseerde groothandel;

- Arbeidsbemiddeling;

Algemene reiniging van gebouwen;

- Overige reiniging van gebouwen en industriële reiniging;

Andere reinigingsactiviteiten;

- Vertalers en tolken.

Handelsbemiddeling en adviesverlening ten behoeve van particulieren en ondernemingen bij alle voormelde handelingen;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, et uitoefenen van opdrachten en functies;

De vennootschap kan haar activiteiten uitoefenen voor eigen rekening, in samenwerking met derden of voor rekening van derden.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben, Ze mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doei van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen, Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijvigheden, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is om de uitoefening van haar doel te bevorderen.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénfduizend achthonderdzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

7) BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

~

Werden benoemd tot gewone zaakvoerders voor onbepaalde duur : deheer JAKUBAS Artur, wonende te 1930 Zaventem, Willem Lambertstraat 27 bus 9 en de heer JAKUBAS Andrzej, wonende te. Grodziszcze 76a,58-112 Grodziszcze (Polen).

8) BESTUURSBEVOEGDHEID EN VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee of meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij ieder afzonderlijk het bestuur kunnen voeren.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

10) ALGEMENE VERGADERING ; De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de laatste maandag van de maand juni om 19u00 in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld in de oproepingsbrief. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2016.

11) WINSTVERDELING: De netto-winst van het boekjaar wordt .bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar, zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

12) ONTBINDING EN VEREFFENING Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.ln geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

* De zaakvoerders van de vennootschap onder firma, zijnde :

-de heer JAKUBAS Artur, voornoemd;

-en de heer JAKUBAS Andrzej, voomoemd;

bieden hun ontslag aan als zaakvoerder, te rekenen vanaf heden.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het boekjaar 2014 geldt als

kwijting voor de uittredende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens dat boekjaar.

* De algemene vergadering benoemt in de functie van niet-statutair zaakvoerders, te rekenen vanaf heden

en voor een onbepaalde duur:

-de heer JAKUBAS Artur, voornoemd;

-en de heer JAKUBAS Andrzej, voornoemd;

beiden hier aanwezig en aanvaarden deze functie.

* De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders met de mogelijkheid tot delegeren teneinde over te gaan tot de uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Charlotte VAN CAUWELAERT

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

- verslag van de zaakvoerders, verslag van de extern accountant, staat activa en passiva;

- de gecoördineerde statuten;

Voor-,k ehoudbn aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 31.08.2016 16564-0408-009

Coordonnées
AUTO FISHER

Adresse
STEENWEG OP AALST 111 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande