AUTOGLAS SEVEN SKY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOGLAS SEVEN SKY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.464.141

Publication

22/08/2013
ÿþt Y }

Voor-

behoude aan het Selgisct

Staatsble

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1101111.tM1111111111~n

Ondernemingsar : 0536.464.141 .

Benaming

(voluit) : AUTOGLAS SEVEN SKY

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Vaartstraat 155 bus D - 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

VEREECKE Diana, wonende te 2540 Hove, Veldkantvoetweg 17, NN 610915 278 34 neemt vanaf 01/08/2013 ontslag als zaakvoerder. Zij bekomt door de Bijzondere Algemene Vergadering van 01/08/2013; volledige décharge over haar mandaat van afgelopen periode.

Voor eensluidend afschrift.

Een Zaakvoerder,

MORIS Guido

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te /afwerpen, op

12 AUG. 2013 Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2013
ÿþ Mod Wei 11.1

In dé bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Weergelee ter griffie van de' F.éd blink

van Koophandel fe Antwerpen, op

0 5 JUl.i 2013

Griffie

11111111111,1.!IIIIJIiIi11111111

Vr beha aar Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : { \ t Lt -44,4

Benaming

(voluit) : AUTOGLAS SEVEN SKY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vaartstraat 155 bus D, 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Karl Van Looy, notaris te Antwerpen, op 3 juli 2013, te registreren, blijkt dat:

1° De heer MORtS Guida Leo Eduard, geboren te Martset op 22 augustus 1955, wonende te 2520 Ranst, Vaartstraat 155 bus D, intekenend op drieënnegentig (93) aandelen, mits een intekenprijs negenduizend driehonderd euro (9,300,- ¬ ), volstort voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,- ¬ ), en nog te volstorten voor drieduizend honderd euro (3,100,- ¬ ).

2° Mevrouw BAGHERI Najmeh, geboren te Teheran (Iran) op 5 februari 1977, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Reynaertpark 23, intekenend op drieënnegentig (93) aandelen, mits een intekenprijs negenduizend driehonderd euro (9.300,- ¬ ), volstort voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,- ¬ ), en nog te volstorten voor drieduizend honderd euro (3,100 ¬ ).

Tussen hen hebben opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming AUTOGLAS SEVEN SKY. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap is gevestigd te 2520 Ranst, Vaartstraat 155 bus D. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s)

De vennootschap heeft tot doel:

De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export , alsmede de plaatsing en reparatie van autoglas, autoruiten en zonnedaken,

De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export van nieuwe en occassie auto-onderdelen,

Het opnemen van mandaten als bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen, mits het aanduiden van een vaste vertegenwoordiger voor deze mandaten, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en aile aandelen zijn in geld volstort ten belope van twee/derde hetzij tezamen twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,- ¬ ), zoals blijkt uit het bankattest dat afgegeven is aan ondergetekende notaris en door hem bewaard wordt. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de gelden geschiedde bij de KBC Bank te Sint-Niklaas overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,- ¬ ) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het hem overhandigd bankattest.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

Met éénparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd, de heer MORIS Guido, voormeld, Mevrouw BAGHERI Najmeh, voormeld en mevrouw VEREECKE Diana Simone Gilbert, geboren te Mortsel op vijftien september negentienhonderd eenenzestig, wonende te 2540 Hove, Veldkantvoetweg 17, die aanvaardt. Zij zijn bevoegd de vennootschap alleen optredend de vennootschap te verbinden. Het mandaat van de heer MORIS Guida, voormeld en Mevrouw BAGHERI Najmeh, voormeld is bezoldigd en het mandaat van mevrouw VEREECKE Diana, voormeld, is onbezoldigd behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Y.~

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het berëiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni te achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden opgenomen in de statuten om toegelaten te worden op de algemene vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Om één enkele persoon als eigenaar van het effect aan te wijzen, dienen de oneer-deelde eigenaars een gemeenschappelijk Lasthebber aan te stellen die als zodanig zal optreden. Zo dit niet in der minne kan gebeuren worden de rechten geschorst totdat de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij, een lasthebber zal hebben aangeduid.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien

De eerste gewone algemene vergadering za! gehouden worden in tweeduizend vijftien

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen van de uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt, na de eventuele gelijktrekking van vennoten zoals in voorgaand lid bepaald, onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel,

Comparanten verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf één juli tweeduizend dertien door de oprichters, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, bekrachtigt en overneemt, onder opschortende voorwaarde van de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van een uittreksel uit huidige akte conform artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Comparanten erkennen er door ondergetekende notaris op gewezen te zijn op de bepalingen van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en in het bijzonder op het gegeven dat de vennootschap in oprichting is tot op het ogenblik dat voormelde neerlegging conform artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, en dat, indien iemand een verbintenis is aangegaan of aangaat voor de vennootschap in oprichting, de vennootschap die verbintenis binnen de twee maanden na de neerlegging conform artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, als voormeld, van het uittreksel van huidige akte dient over te nemen.

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan de Fiduciaire Bofis, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Deurne, P. van Isackerlaan 21-23, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders Mevrouw Devos Ingrid of Op de Beeck Erie of één van hun aangestelden om alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij het ondernemingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administraties alsmede bij eventuele andere belastingadministraties op te treden en formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van openbaarmaking: afschrift, uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-laehoudhn aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AUTOGLAS SEVEN SKY

Adresse
REYNAERTPARK 23 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande