AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE, AFGEKORT : A.T.S.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE, AFGEKORT : A.T.S.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.287.061

Publication

09/10/2014
ÿþ~

MadWdd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GR{l-i"l I-CLC BANK VAN

KOOPHANDEL GENT

3 o SEP. 201V

AFDELING DEN MONDE

Ondememingsnr : 0418.287.061

Benaming

(voluit) : AUTÔMOTIVE TECHNICAL SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9320 Aalst, Industrielaan 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING TER PUBLICATIE VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING

Overeenkomstig artikels 677 en 743 van het Wetboek van vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van Automotive Technical Service, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 9320 Aalst, Industrielaan 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het' ondernemingsnummer BTW BE 0418.287.061 (hierna "AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE") , een voorstel tot partiële splitsing opgesteld waarin wordt voorgesteld dat de terreinen en de gebouwen, de inrichting en het meubilair, samen met 35.000,00 EUR aan.liquide middelen, zal worden afgesplitst en ingebracht in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid G&E BUILDINGS (hierna "G&E BUILDINGS").

Ten gevolge van de partiële splitsing zeen deel van het vermogen van AUTOMOTIVE TECHNICAL; SERVICE, met inbegrip van de rechten en plichten, aan de nieuw op te richten vennootschap G&E BUILDINGS worden overgedragen. De beschrijving van de overdracht wordt hierna bepaald.

De wenselijkheid van de vooropgestelde partiële splitsing is gebaseerd op onderstaande zakelijke overwegingen:

De activiteit van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE NV is tot op vandaag tweeledig; enerzijds is er het: operationele gebeuren en anderzijds het beheer van het vastgoed.

De opdeling van de activiteiten is wenselijk ten einde de continuïteit van de vennootschap te verzekeren. De vastgoed activiteit zal worden afgesplitst (partiële splitsing) uit AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE NV naar de vennootschap G&E BUILDINGS BVBA.

Een herschikking waarbij het onroerend goed wordt afgezonderd van de operationele activiteit is sterk; aangewezen. Deze herschikking zal leiden tot een efficiënter beheer en een betere transparantie, zowel voor de aandeelhouders als voor toekomstige klanten, projecten en partners. De vooropgesterde reorganisatie zal toelaten dat de operationele activiteit enerzijds en het beheer van het onroerend patrimonium anderzijds zich: onafhankelijk kunnen ontwikkelen. Dit zou dan moeten leiden tot een verhoogde efficiëntie voor beide' bedrijfstakken.

Bovendien leidt de afspritsing ertoe dat de vennootschap haar activiteiten verder autonoom kan ontplooien zonder belast te zijn met de financiële investeringen in het vastgoed.

Bijkomend biedt deze reorganisatie waarbij het onroerend goed wordt afgezonderd van de operationele activiteit de aandeelhouders van de vennootschap het voordeel het onroerend goed te vrijwaren van de risico's verbonden aan de bedrijfsuitoefening.

' De voorliggende herstructurering zat geen negatieve impact hebben op de tewerkstelling bij de bij de, verrichtingen betrokken vennootschappen.

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verder willen we benadrukken dat er geen fiscale motieven aan de grondslag van de reorganisatie liggen. De reorganisatie brengt geen fiscale voordelen met zich mee.

Op basis van .het voorgaande blijkt ontegensprekelijk dat de verrichting is ingegeven door zakelijke overwegingen waardoor zij met belastingneutraliteit kan worden doorgevoerd.

De Raad van Bestuur van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE stelt daarom het volgende voor.

1.Rechtsvorm, naam, doel en maatschappelijke zetel van de splitsende vennootschap en van de op te richten vennootschap.

1.1.De splitsende vennootschap: AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE

AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE is een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 9320 Aalst, Industrielaan 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het ondememingsnummer BTW BE 0418.287.061.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Charles Meert, destijds te Erpe, op 18 mei 1978, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 7 juni nadien onder nummer 15203.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Frederic Caudron, te'Aalst-Erembodegem, op 12 juni 2009, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch staatsblad op 13 juli 2009 onder nummer 2009-07-13/0098455.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt "De vennootschap heeft tot doel:

-Voor eigen rekening of voor rekening van derden : het bouwen van koetswerken, alle aanhangwagens en vrachtwagens, de constructie van onderdelen voor aanhang- en vrachtwagens, herstellingswerken aan aanhang- en vrachtwagens, alsmede aan autovoertuigen en industriële machines.

De invoer en uitvoer, de handel, zowel in het groot als in het klein van aanhangwagens, opleggers, autovoertuigen en industriële machines, alsmede van onderdelen en wisselstukken van autovoertuigen en allerhande industriële en commerciële materialen.

-De vennootschap mag aile bewerkingen doen van commerciële of financiële aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Zij kan aldus rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in, of het beheer voeren over alle ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven en waarvan het voorwerp in innige samenhang met de hare staat, ook door het verlenen van haar borgstelling of van zakelijke waarborgen.

-De vennootschap kan haar activiteit uitoefenen in België en in het buitenland op de wijze die zij geschikt zal achten."

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd drieëntwintigduizend negenhonderd zesenveertig komma zesenzeventig euro (123.946,76 EUR) en wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één vijfhonderdste (11500e) van het maatschappelijk kapitaal.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet ieder jaar gehouden worden op de tweede vrijdag van december om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld:

-BVBA Advice Management & Projects, vertegenwoordigd door vaste vertegenwoordiger de heer Erik De Smet, bestuurder;

-BVBA IMMO Management & Consulting, vertegenwoordigd door vaste vertegenwoordiger de heer Guy De Smet, bestuurder.

1.2.De op te richten vennootschap: G&E BUILDINGS

De vennootschap G&E BUILDINGS zal een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn met maatschappelijke zetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Industrielaan 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De activiteiten die zullen voorzien worden in de doelomschrijving van G&E BUILDINGS zijn:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

- de samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

- het stellen van alle handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen, het verkavelen, het beheren, het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van rechten op onroerende goederen en gebouwen, het in opstal of erfpacht geven of nemen van onroerende goederen, evenals het in vruchtgebruik of concessie geven of nemen van onroerende goederen. Dit alles zonder als aannemer van werken in onroerende staat op te treden.

- de exploitatie van eert bouwonderneming; het oprichten van gebouwen, zowel woningen, kantoren als nijverheids- en handelsgebouwen, hetzij als bouwheer voor eigen rekening, hetzij als bouwpromotor met het oog op de verkoop, hetzij door coördinatie in de bouw in samenwerking met onderaannemers.

- alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- het coördineren en begeleiden van bouwwerken, projectmanagement in de meest ruime zin (planning, financieel, veiligheid, kwaliteit, ontwerp, onderhoud, bouw, ...).

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt; daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet) verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

- de vennootschap kan geldleningen ( kennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

- de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- het verstrekken van adviezen en opleiding met betrekking tot projectmanagement, veiligheids-, milieu- en kwaliteitssystemen.

- het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancyactiviteiten in de meest ruime zin van het woord. Het verlenen van adviezen van financiële, technische of administratieve aard.

- het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruime zin van het woord.

- het uitvoeren van zoekopdrachten en marktonderzoeken.

- het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen.

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in de handel.

- zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optredend als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals onder meer de'aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen) met het oog op het vertonen van haar zaakvoerder(s) in geld of in natura.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de ondernemingen te begunstigen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteits- attesten.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.Ruilverhouding

2.1. Partiële afsplitsing naar G&E BUILDINGS

Gezien het in casu een partiële splitsing betreft, waarbij de terreinen en de gebouwen, de inrichting en het meubilair, samen met 35.000,00 EUR aan liquide middelen, van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE overgaan naar G&E BUILDINGS, zonder dat AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE ophoudt te bestaan, dienen de bestaande aandelen van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE niet te worden ingeruild.

De Raad van Bestuur van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE stelt voor dat in ruil voor deze afsplitsing, de aandelen van de nieuw op te richten vennootschap G&E BUILDINGS worden uitgereikt aan de aandeelhouders van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE volgens de huidige verhouding, zijnde 1 aandeel van de op te richten vennootschap G&E BUILDINGS voor 1 aandeel van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE.

Op basis van het huidig aandeelhouderschap van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE zullen 500 aandelen van G&E BUILDINGS toegekend worden aan De Smet Investments NV (496 aandelen), aan de heer Erik De Smet (2 aandelen) en aan de heer Guy De Smet (2 aandelen), overeenkomstig hun huidige aandelenbezit in AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE.

Er zal geen opleg in geld worden toegekend aan de aandeelhouders van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE .

3.Wijzewaarop de aandelen in G&E BUILDINGS worden uitgereikt.

Eij de oprichting van G&E BUILDINGS zullen de aandeelhouders van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE als oprichters worden aangeduid. Het aantal aandelen, dat aan de oprichters zal worden toegekend, zal bepaald worden op basis van dezelfde verhouding als deze van hun participatie in AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE op het ogenblik van de partiële splitsing.

Deze aandelen zullen worden verdeeld en ingeschreven in het register van aandelen van G&E BUILDINGS, door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) van G&E BUILDINGS.

4.Datum van winstdeelname  Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De uitgereikte aandelen van G&E BUILDINGS zullen recht geven te delen in de winst van de datum van oprichting.

5.Boekhoudkundige datum -- Datum vanaf welke de handelingen van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van G&E BUILDINGS.

Alle handelingen die AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE vanaf 1 juli 2014 heeft verricht met betrekking tot het afgesplitste vermogen zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van G&E BUILDINGS, in zoverre de wetgeving dit toelaat.

6.Rechten toegekend aan de aandeelhouders van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Daar de aandeelhouders van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE geen speciale rechten hebben en AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE geen effecten andere dan aandelen heeft uitgegeven, is deze bepaling niet van toepassing.

7.Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurderslzaakvoerder(s) van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurderslzaakvoerder(s) van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE of G&E BUILDINGS.

g.Opmaak bijzondere verslagen in het kader van de partiële splitsing.

Aangezien de aandelen van de nieuw op te richten vennootschap G&E BUILDINGS worden uitgegeven aan de aandeelhouders van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE, evenredig aan de rechten die zij hebben in het kapitaal van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE, zijn de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van

" 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen niet van toepassing (artikel 745, laatste lid en artikel 746, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen).

De Raad van Bestuur van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE dient dan ook geen bijzonder verslag in toepassing van artikel 745 van het Wetboek van vennootschappen op te maken omtrent de partiële splitsing. Evenmin dient de Raad van Bestuur van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE een bedrijfsrevisor aan te wijzen om een bijzonder verslag op te maken in toepassing van artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen omtrent de partiale splitsing.

9.De bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in het artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag.

Aangezien geen bedrijfsrevisor wordt aangesteld voor de opmaak van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag (zie hoger onder punt 8), wordt dienaangaande dan ook geen bezoldiging vastgesteld.

10.Beschrijving en verdeling van de aan G&E BUILDINGS over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen.

10.1. Partiële afsplitsing naar G&E BUILDINGS

Alle activa, passiva, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente schuld of verplichting, van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE betreffende haar terreinen en gebouwen, haar inrichting en meubilair samen met 35.000,00 EUR aan liquide middelen, zullen worden afgesplitst aan de op te richten vennootschap G&E BUILDINGS op basis van de situatie per 30 juni 2014, zoals opgenomen in bijlage. Een overeenkomstig deel van het kapitaal en de reserves van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE zal eveneens overgedragen worden aan G&E BUILDINGS.

De af te splitsen activa kunnen als volgt samengevat worden:

EUR

Terreinen & gebouwen 46.221,21

Installaties, machines & uitrusting 11.386,12

Meubilair 2.532, 00

Liquide middelen 35.000,00

Totaal der activa 95.139,33

De totale boekhoudkundige waarde per 30 juni 2014 van de af te splitsen activa bedraagt 95.139,33 EUR. Er is geen af te splitsen vreemd vermogen.

Bijgevolg bedraagt de boekhoudkundige waarde per 30 juni 2014 van het netto-actief dat zal worden afgesplitst 95.139,33 EUR.

Voorzover de in de splitsingsbalans omschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle vermogensbestanddelen waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan G&E BUILDINGS voor zover deze vermogensbestanddelen betrekking hebben op de afgesplitste bestanddelen, dit gelet op de bepalingen van artikel 744 van het Wetboek van vennootschappen.

In afwijking van de bepalingen van artikel 744 van het Wetboek van vennootschappen zullen de vermogensbestanddelen waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toebehoren aan AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE, voor zover deze vermogensbestanddelen betrekking hebben op de activiteiten die geen verband houden met de afgesplitste bestanddelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

10.2. SplitsingNerdeling eigen vermogen.

Het eigen vermogen van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE per 30 juni 2014 kan als volgt worden samengevat:

EUR

Kapitaal 123.946, 76

Wettelijke reserves 12.394,68

Beschikbare reserves 2.110.151,74

Onbeschikbare reserves 104.944,39

Totaal der passiva 2.351.437,57

De afgesplitste vermogensbestanddelen zullen als volgt aangerekend worden op het kapitaal en de

reserves: r TOEVOEGING IN G&E BUILDINGS

BEHOUD IN AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE EUR

EUR

-Kapitaal 118.931, 87 5.014, 89

-Wettelijke reserve 11.893,19 501,49

Beschikbare reserves 2.024.774,85 85.376,89

- Onbeschikbare reserves 100.698,33 4.246,06

Eigen Vermogen 2.256.298,24 95.139,33

Het maatschappelijk kapitaal van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE zal ingevolge de partiële splitsing dan ook 118.931, 87 EUR bedragen.

Het maatschappelijk kapitaal van G&E BUIDLINGS zou slechts 5.014,89 EUR bedragen.

Er wordt dan ook voorgesteld om bij G&E BUILDINGS beschikbare reserves te incorporeren ten belope van 13.535,11 EUR zodat het wettelijk vereiste minimumkapitaal van 18.550,00 EUR wordt bereikt.

YLY

11. .Bodemattesten

Overeenkomstig artikel 2, 19° b van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming ("Bodemdecreet"), wordt onderhavig splitsingsvoorstel beschouwd als een overeenkomst betreffende de overdracht van grond. Uit artikel 101 Bodemdecreet volgt dat de inhoud van de eventuele bodemattesten moet opgenomen worden in dit splitsingsvoorstef.

Het beschikbare bodemattest wordt in bijlage aan onderhavig splitsingsvoorstel gehecht en maakt er integraal onderdeel van uit. Het betreft het bodemattest met betrekking tot de volgende onroerende goederen:

Gemeente Afdeling Ligging Sectie Perceel

Aalst '12 INDUSTRIEL B B/1011/L

De inhoud van het bodemattest luidt als volgt:

1. Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 01.01.2013

Afdeling 41342 AALST 12 AFD/EREMBODEGEM 2 AFD/

Straat + Nr.: INDUSTRIEL 33

Sectie: B

Nummer: 1011/00L000

Verder 'deze grond' genoemd.

2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

r

r

a Voor,, behouden aan het Belgisch Staatsblad

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond nog verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er een beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 20.03.1996 en de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1. Historische verontreiniging

DATUM: 20.03.1996 "

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Automative Technical Service N.V.

AUTEUR: Mica BVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. Opmerkingen

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be,

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www ovam. be/grondverzet

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5.Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage.

12. Goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering en neerlegging ter griffie  Kosten.

Dit voorstel tot partiële splitsing zal door de Raad van Bestuur van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE worden neergelegd ter griffe van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde.

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE en de oprichtingsvergadering van G&E BUILDINGS, waarop dit voorstel tot partiële splitsing ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na deze neerlegging worden gehouden.

Indien het voorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE.

BVBA Advice Management & Projects BVBA IMMO Management & Consulting

Bestuurder Bestuurder

Vertegenwoordigd door Vertegenwoordigd door

Erio De Smet Guy De Smet

Vaste vertegenwoordiger Vaste vertegenwoordiger

Tegelijk hiermee neergelegd: het voorstel tot partiële splitsing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.12.2013, NGL 31.12.2013 13701-0546-031
13/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.02.2013, NGL 12.02.2013 13031-0483-030
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 06.01.2012, NGL 11.01.2012 12005-0248-031
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 14.02.2011, NGL 14.02.2011 11030-0100-031
12/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.01.2010, NGL 08.03.2010 10061-0547-031
13/07/2009 : DE048670
30/01/2009 : DE048670
18/01/2008 : DE048670
05/06/2007 : DE048670
02/02/2007 : DE048670
03/02/2006 : DE048670
17/02/2005 : AA048670
20/04/2004 : AA048670
26/06/2003 : AA048670
15/03/2002 : AA048670
11/01/2001 : AA048670
29/06/2000 : AA048670
08/04/1999 : AA048670
13/02/1999 : AA048670
19/12/1997 : AA48670
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 13.01.2016, NGL 14.01.2016 16012-0283-031
12/01/1994 : AA48670
01/01/1989 : AA48670

Coordonnées
AUTOMOTIVE TECHNICAL SERVICE, AFGEKORT : A.T…

Adresse
3DE INDUSTRIEZONE, INDUSTRIELAAN 33 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande