AUTO'S MARC & ZOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTO'S MARC & ZOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.953.252

Publication

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 27.08.2014 14493-0400-013
30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 26.08.2013 13470-0220-013
02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 27.09.2012 12584-0245-012
31/01/2011
ÿþOndernemingsnr : Q1 d~ rJ

Benaming

(voluit) : AUTO'S MARC & ZOON

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9881 Aalter (Bellem), Museumstraat 5

Onderwerp akte : BVBA Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frits GUISSON te Aalter, op 17 januari 2011, nog te registreren, blijkt dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

- rechtsvorm en naam: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AUTO'S MARC & ZOON". - zetel: 9881 Aalter (Bellem), Museumstraat 5.

- oprichters:

1. de Heer MARTENS Marc Emiel, geboren te Deinze op 27 februari 1958, echtgenoot van Mevrouw DE CLERCQ Carine, wonende te 9881 Aalter (Bellem), Museumstraat 5;

2.Mevrouw DE CLERCQ Carine Irma Cyrille, geboren te Hansbeke op 2 februari 1960, echtgenote van de Heer MARTENS Marc, wonende te 9881 Aalter (Bellem), Museumstraat 5;

3. de Heer MARTENS Tom Albert Anna, geboren te Gent op 26 juli 1979, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijk samenwonen te hebben afgelegd, wonende te 9881 Aalter (Bellem), Vaart-Zuid 7.

- kapitaal: ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Gans het kapitaal is onderschreven en op alle aandelen is ingeschreven middels inbreng in geld, als volgt:

-voornoemde Heer MARTENS Marc, voor ¬ 6.400,00, volstort ten belope van ¬ 2.133,34 en waarvoor hem 64 aandelen worden toegekend;

-voomoemde Mevrouw DE CLERCQ Carine, voor ¬ 6.100,00, volstort ten belope van ¬ 2.033,33 en waarvoor haar 61 aandelen worden toegekend;

-voornoemde Heer MARTENS Tom, voor ¬ 6.100,00, volstort ten belope van ¬ 2.033,33 en waarvoor hem 61 aandelen worden toegekend.

-duur: Onbepaald vanaf oprichting.

-doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in België als in het buitenland:

-De aan- en verkoop, huur- en verhuur, in- en uitvoer en distributie zowel rechtstreeks als via tussenpersonen van allerlei motorvoertuigen in de meest ruime zin, zowel nieuw als tweedehands, onderdelen, bijhorigheden en nevenproducten evenals van vloeibare brandstoffen voor motorvoertuigen, producten uit een bijhorende shop.

-De uitbating van een werkplaats voor onderhoud en herstelling, nazicht, omvorming of verbetering, het wassen en reinigen van motorvoertuigen en koetswerken, alsmede het leveren van allerlei diensten die hiermee verband houden, zoals laten schouwen, depanneren, takelen enzovoort.

-Het oprichten of doen oprichten, huren, verhuren, bouwen, verbouwen van gebouwen, valoriseren, verkavelen en bouwrijp maken van gronden.

-Het verwerven van participaties in eender welke vomi in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen en coordineren van de ontwikkeling n investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

-Het financieren van de aankopen van immateriele, onroerende of roerende goederen, het aanvaarden en waarnemen van agentschappen en vertegenwoordigingen op commissie (met uitzondering van bank- en verzekeringsagentschappen); het optreden ais tussenpersoon in de handel.

-Het verlenen van administratieve, financiele, technische, commerciele, consultancy, bedrijfsorganisatorische en managementdiensten en adviezen aan derden; het waarnemen van bestuursopdrachten.

-Het verlenen van trainingen, opleidingen, seminaries en cursussen.

-Het verlenen van zowel persoonlijke als zakelijke, roerende en onroerende waarborgen ten voordele van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111.

hlo0 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

1 9 JAN. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEl. TE GENT

11111

*11016314R

Vo beho

aan

Belç Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Zij mag deelnemen op welke wijze ook aan alle ondernemingen, privaatpublieke samenwerkingen, en handelszaken, die haar doel nastreven of dit kunnen bevorderen, zowel in binnen- als in buitenland.

Tot het bereiken van dit doel mogen alle onroerende, roerende, handels-, nijverheids- en financiële verrichten (waaronder leasing) gedaan worden.

Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming en aanduiding zijn niet beperkend, doch enkel van indicatieve aard.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

-bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door 1 of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan 1 werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan 1 werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

- jaarvergadering: Jaarlijks op de 3de zaterdag van de maand juni, om 14.00 uur en voor de eerste keer in 2012;

- boekjaar: Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar; het eerste eindigend op 31 december 2011.

-Reserves, winstverdeling en verdeling van saldo: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst.

Van de nettowinst wordt 5 % voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die 1/10de van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten-oprichters volgende beslissingen genomen:

a.Benoeming van de zaakvoerders:

Worden als zaakvoerders aangesteld:

-de Heer MARTENS Marc;

-Mevrouw DE CLERCQ Carine;

- de Heer MARTENS Tom,

allen voornoemd, voor onbepaalde duur en onbezoldigd.

b.Retroaktiviteit:

De vennoten-oprichters beslissen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen dat alle verrichtingen die vanaf 2 november 2010 tot heden in naam van de vennootschap in oprichting werden verricht en in het kader van haar maatschappelijk doel, worden geacht te zijn gesteld voor rekening, in naam en voor risico van de hierbij opgerichte vennootschap.

c. Volmachten:

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan "ABOFISC BULTINCK" BVBA, te 9850 Nevele, Leo Lovaertstraat 25, vertegenwoordigd door de Heer BULTINCK Danny,

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijvng van de vennootschap in het handelsregister of de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Frits GUISSON

Notaris

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 14.10.2015 15648-0427-013

Coordonnées
AUTO'S MARC & ZOON

Adresse
MUSEUMSTRAAT 5 9881 BELLEM

Code postal : 9881
Localité : Bellem
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande