AUTOSCHADEBEDRIJF DE BEULE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOSCHADEBEDRIJF DE BEULE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.091.534

Publication

08/02/2012
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (vottedsg adres): Gentsesteeriweg 197 - 9240 Zele

Onderwerp(en) ai, : Oprichting

: Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op drieëntwintig

januari tweeduizend en twaalf, dat tussen de nagenoemde personen een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht met navolgende statuten:

oprichters:

" 1. De heer DE BEULE Jean-Pierre, wonende te Zele, Hendrik Consciencestraat 5, nationaal nummer 560228-09165.

2. De heer DE BEULE Kristof, wonende te Zele, Kouterbosstraat 21/1001, nationaal nummer 810910-121-82. naam: Autoschadebedrijf De Beule

zetel: Zele, Gentsesteenweg 197

doe: Het plaatslagen en pistoolschilderen van koetswerk en van alle autovoertuigen, de inkoop en verkoop van nieuwe en tweedehandse voertuigen, van alle wisselstukken, het vervaardigen en herstellen van alle carrosseriewerk, het ondernemen van aile activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de vorenberoepen hoofdactiviteit of die zelfs enig nut kunnen hebben bij de uitoefening van dezelfde.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alles nijverheids-, handels-, financiële roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben door middel van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke andere manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschapen borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. maatschappellik kapitaal: achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd' aandelen zonder nominale waarde, die elkeen één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op dit kapitaal wordt voor inbreng toegezegd door beide oprichters, als volgt:

1.- De heer Jean-Pierre DE BEULE, voornoemd, vijftig aandelen hetzij voor negenduizend driehonderd euro

2.- De heer Kristof DE BEULE, voornoemd, vijftig aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro

Op het geplaatst kapitaal werd in speciën gestort door elkeen van de oprichters ten belope van één/derde of twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) op rekening nummer 393-0236781-93 bij ING op naam van de vennootschap in oprichting. Het bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) is vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel beschikbaar voor de vennootschap.

duur: onbepaald vanaf de oprichting

bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

boekjaar: van een januari tot een en dertig december en voor het eerste boekjaar vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot eenendertig, december tweeduizend en twaalf

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves, De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

jaarvergadering: op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur, en voor de eerste maal in tweeduizend en dertien

benoeming: thans wordt de heer Kristof DE BEULE tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap met bezoldigd mandaat.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel.

P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Piod WoRI t{,{

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iRIFFj!E RECH i ieA.NiE VAN KOOPHANDEL

111

*ito33,ja1"

2 6 JAN 2012

DEf1iDEDE

rar#tc

O:nderrieri;-iiffln r (84,3" o5-4 " 534

Benaming tvoet Autoschadebedrijf De Beuie

ty,?ticortti .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor;

behouden aan het Belgisch

Staatsblad Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en nandtekening

23/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AUTOSCHADEBEDRIJF DE BEULE

Adresse
GENTSESTEENWEG 197 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande