AVANI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AVANI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.304.943

Publication

13/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

111p,i Werd 11.1

In de bijlagen bij hei Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- Z -01-1312

RECHTBANK VAN

KOOPHANISMI.PE GENT

Ondernemingsnr : 0 $  1 9 I-©4 ' . L1

Benaming

(voluit) : AVANI VOF

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Keistraat 28, 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen:

1. Robin Dhondt, wonende te Keistraat 28, 9830 Sint-Martens-Latem, enerzijds en

2. Cynthia Cornelis, wonende te Keistraat 28, 9830 Sint-Martens-Lalem, anderzijds

wordt besloten om per 01/01/2012 een vennootschap onder firma op te richten.

STATUTEN:

Artikel 1: Naam

Er wordt een Vennootschap Onder Firma opgericht onder de benaming: 'AVANI VOF'

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9830 Sint Martens-Latem, Keistraat 28. De zetel mag niet worden verplaatst zonder de toestemming van alle vennoten.

Artikel 3: Doel

Het doel van de vennootschap is -voor zover de vereiste vestigingsvoorwaarden werden voldaan- in. binnen- en buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden volgende handelingen te verrichten:

"Klanten leren beter communiceren met elkaar en beter teren luisteren naar zichzelf."

Gaande van corn municatieadvies, het creëren, bedenken en realiseren van communicatie en publicitaire uitingen in alle mogelijke vormen en media, het inrichten van seminaries en exposities, hel geven van advies aangaande computer soft- en hardware, het publiceren van geschriften, communicatie trainingen en coaching aan particulieren, bedrijven en onderwijsinstanties wat betreft het luik "klanten beter leren communiceren met elkaar."

En gaande van lichaamsverzorgingen, lichaamsverzorgingadvies en - workshops, zen- en meditatieve trainingen, het geven en aanleren van massagetechnieken, hel aan- en verkopen van verzorgingsproducten en het uitbaten van gezondheidsbevorderende concepten (sauna, infraroodcabine etc...), wat betreft het luik `klanten beter leren luisteren naar zichzelf."

De importexport, groot- en kleinhandel in alle mogelijke goederen en diensten.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

111111111110,11111)M1111111

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien mag de vennootschap alle roerende en onroerende financiële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden en/of nog op te richten vennootschappen verband houden en/of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen.

Zij mag onder iedere vorm deelnemen in alle bestaande en/of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stelten en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen, en aval verlenen voor leningen, kredietopeningen, andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. In hel algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doei in België als in het buitenland.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht op 01/01/2012 voor onbepaalde duur.

De artikelen 1865, 54 en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter en hetgeen bepaald is in de artikelen 8 en 9 kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten mei inachtneming van de vereisten voor statuulwijziging.

Artikel 5: Kapitaal- Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd euro (500,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, elk met een fractiewaarde van een duizendste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

door mijneer Robin Dhondt: tweehonderd eenenvijftig euro (251 EUR)

door mevrouw Cynthia Cornelis: tweehonderd negenenveertig euro (249 EUR)

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

aan mijneer Robin Dhondt: tweehonderd eenenvijftig (251) aandelen

aan mevrouw Cynthia Cornelis: tweehonderd negenenveertig (249) aandelen

Artikel 6: Bestuur van de Vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Mijneer Robin Dhondt en mevrouw Cynthia Cornelis worden tot zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap. Hun mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. De zaakvoerders beschikken over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van lening, is evenwel hel eenparig akkoord vereist van alle vennoten. Het mandaat van mijneer Robin Dhondl is bezoldigd. Het mandaat van mevrouw Cynthia Cornelis is onbezoldigd.

Artikel 7: Overdracht van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle vennoten. Indien de overdracht door de andere vennoten geweigerd wordt, zullen zij zelf de participatie moeten inkopen. De overdracht geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van hel Burgerlijk Wetboek. De verkoopprijs van de participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een onafhankelijke deskundige. de afkoop moet in elk geval tot stang komen binnen de drie maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld. Bij niet-betaling t:errere de gestelde termijn kan de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen de ontbinding van de venrvsôtfii; vragen.

Mjlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Artikel 8: Overlijden

behouden Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennolen hiermee hun akkoord betuigen.

aan het Bij gebreke aan akkoord is de procedure voorzien in artikel 7 tweede lid eveneens van toepassing. Worden de erfgenamen niet tijdig betaald, kunnen zij eveneens de ontbinding van de vennootschap vragen. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Belgisch

Staatsblad



Artikel 9: Boekjaar

Het boekjaar gaat in één januari op (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12) van ieder jaar.Het eerste boekjaar gaat in op één januari 2012 (01(01/2012) en zal afgesloten worden op eenendertig december 2012 (31(12/2012). Ieder jaar zal een inventaris en jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 10: Winstverdeling.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal worden beslist door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

Artikel 11: Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding ais deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 12: Jaarvergadering  bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 10u ten maatschappelijke zetel. tedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijéénroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post moet afgegeven zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door mijneer Robin Dhondt of in zijn afwezigheid door mevrouw Cynthia Cornelis. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Artikel 13: Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Aldus opgemaakt te Sint Martens-Laten op 20 december 2011.

Robin Dhondt Cynthia Cometis

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AVANI

Adresse
KEISTRAAT 28 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande