AVISODES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVISODES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.011.887

Publication

06/01/2014
ÿþVoorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

ee

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

. na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

KQOPHÁNDELK

24 DEC, 2013

DENDEUIONDE

INI J 111ff Jl Il I~~NN~III~IIIVY

*190D6259*

Ondernem ingsn r . 0861, 011.887

Benaming (voluit) : AVISODES

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DE CAUWERSTRAAT 55

9100 SINT-NIKLAAS

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op dertien december tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist :

1.,

de tekst van artikel twee van de statuten integraal te schrappen, zodat de concrete vestiging van de zetel van de vennootschap uit de statuten wordt geschrapt en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt één van de agenda. Het adres van de zetel wordt behouden te Sint-Niklaas, De Cauwerstraat 55.

2.:

het huidige boekjaar te verlengen tot en met dertig september tweeduizend en veertien, zodat in de toekomst het boekjaar zal [open van één oktober tot en met dertig september.

3.:

de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen van de eerste woensdag van de maand juni om achttien uur naar de eerste woensdag van de maand maart om achttien uur.

4.:

de tekst van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en de tekst van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de navolgende tekst.

Tevens beslist de vergadering om in de volledige tekst van de statuten de expliciete verwijzingen naar een welbepaald wetsartikel te vervangen door een meer

algemene verwijzing naar de wettelijke bepalingen terzake.

STATUTEN

ARTIKEL EEN : BENAMING :

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprake-'lijkheid. Haar naam luidt "AVISODES".

ARTIKEL TWEE : DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en

_ ..... .._ voor_eigenrekening:

Op de laatste blz. van Luik s vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.7

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De productie, creatie en realisatie van opnames, reportages en programma's op het gebied van multimedia zowel audio, video en/of fotografie. De ontwikkeling, aan-en verkoop, het huren en verhuren, alsmede het herstellen en installeren van computerprogramma's, materiaal, componenten, deelsystemen en systemen op het gebied van de informatica, multimedia, micro-elektronica en elektronica, bevattende zowel hard- als software, dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord en, meer specifiek op het gebied van digitale audio, video, digitale beeldvorming en andere multimedia toepassingen. Het leveren en onderhouden van gegevens- en informaticabestanden. Het componeren, arrangeren en uitvoeren van muziekcreaties. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, commercieel, technisch, administratief beheer en advies.

De bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in mede-beheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

alhet bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

blhet waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen;

clhet ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

d/het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe

producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, kortom tussenpersoon in de handel;

Het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, met uitzondering van de activiteiten van vastgoedmakelaar, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Het verwerven door inschrijving, aankoop of anderszins, het vervreemden en beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening.

De vennootschap mag eveneens ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen, tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i,i

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ARTIKEL DRIE : ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP :

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer-'der(s), bekend te maken in de Bijla-'gen tot het Belgisch Staats-'blad, mits naleving van de taalwetgeving aan-'gaande de vennoot-'schappen.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploi-'tatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

ARTIKEL VIER : DUUR :

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbin-+ding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslis-'sing van de algemene vergade-'ring, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

ARTIKEL VIJF : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegen-'woordigd door honderd zesentachtig aandelen, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

ARTIKEL ZES : AANDELEN :

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de aandeelhouders, het aantal aandelen dat zij bezitten, alsook de aantekening van de gedane stortingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL ZEVEN : OVERDRACHT VAN AANDELEN WANNEER DE VEN-NOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT :

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of

een gedeelte ervan, over te dragen aan wie hij het wenst.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt

ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking

nagelaten heeft betreffende de uitoe-'fening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze

aande-'len.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplich~'ting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort. In afwijking van het vorenstaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennootschap erft, de lidmaatschapsrechten uit.

i

Voor-

- behouden

aan het.

Belgisch

Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ARTIKEL ACHT : OVERDRACHT VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOT-'SCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT :

De aandelen van een vennoot mogen niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden, dan met goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, op de hierna bepaalde wijze.

Deze toestemming is evenwel niet vereist indien de aandelen worden overgedra-Igen of overgemaakt :

1. aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater;

2. aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3. aan de medevennoten.

De aandeelhouder die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, aan een andere dan de hiervoren genoemde personen, zal deze wens moeten te Kennen geven aan de zaakvoer'der(s) en een overnemer voorstellen. Zo ook zullen de erfgena-'men of legatarissen van aandelen, andere dan de hiervoren genoemde personen, moeten bekend maken of zij aandeelhouders wensen te worden dan wel of zij de afkoop vragen van de aande-Ilen. Door de zaakvoerder(s) zal een algemene vergadering samengeroepen worden, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de erfgenamen. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten. Ingeval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij. De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbende van de overleden vennoot.

ARTIKEL NEGEN :

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register van aandel-'en. Deze melding wordt gedateerd en ondertekend door de overdrager en de overnemer, of bij overdracht door overlijden, door een zaakvoerder en de begunstigde.

De overdracht van aandelen geldt ten aanzien van de vennoot-lschap en van derden, vanaf haar inschrijving in gemeld regis-+ter.

ARTIKEL TIEN :

De hierboven beschreven regels inzake overdracht onder leven-iden zijn van toepassing bij overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL ELF

Zolang de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden vennoot niet als vennoot aanvaard zijn, zoals hiervoren bepaald, zullen zij geen rechten kunnen doen gelden tegenover de vennootschap.

Zij zullen zich in geen geval mogen mengen in het bestuur van de vennoot-schap. ARTIKEL TWAALF :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten overstaan van de vennootschap.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

De lidmaatschapsrechten worden bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL DERTIEN :

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, het Kennelijk onvermogen of de ontzetting van één der vennoten.

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels leggen op de goederen van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

ARTIKEL VEERTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Werd tot statutair zaakvoerder benoemd, de heer Bonnaerens Johan, wonende te Sint-Niklaas, De Cauwerstraat 55, onder bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet. Zijn mandaat is bezoldigd.

In geval van overlijden van de zaakvoerder of in geval van permanente onmogelijk voor de zaakvoerder om zijn mandaat uit te oefenen, zal dit mandaat van rechtswege worden uitgeoefend door mevrouw Van Puymbroeck Hilde, wonende te Sint-Niklaas, De Cauwerstraat 55, die dan als statutair zaakvoerder zal worden beschouwd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoer-Tders steeds hun handteke-ming moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

ARTIKEL VIJFTIEN :

Iedere zaakvoerder heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-'lijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-ihouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur vormen.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, voeren deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ARTIKEL ZESTIEN : ALGEMENE VERGADERINGEN :

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de EERSTE

WOENSDAG VAN DE MAAND MAART OM ACHTTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben : bespre'king van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boekjaar, de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoer'der(s).

ARTIKEL ZEVENTIEN :

ledere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden ` "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor : de vergadering op de zetel toekomen.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels voorzien door de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s) telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergadering van vennoten moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De notulen van de vergaderingen zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten; de expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten warden.

De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen van die besluiten kennis nemen.

ARTIKEL ACHTTIEN : INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en ein~'digt op dertig september daarna.

EIK jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der ven-nootschap afgeslo-zten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande

uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

ARTIKEL NEGENTIEN :

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor..

4 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders ver-ideeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boeklaar het netto aktief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TWINTIG :

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG :

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelf-'de vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG :

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien verklaren de verschijners zich te willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde : expeditie akte statutenwijziging en de gecoördineerde statuten.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge











Dirk Smet,s







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 20.06.2013 13197-0493-011
06/09/2012
ÿþMod Ward 17,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flhIlihlI II IIVIIIII II III III

*12151186*

Oncle" nemrngsr:r 0861.011.887 BetiaR7irrr

AVISODES

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 8 AUG. 2012

DENDE'RefiEDNDE

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Sigarenmaaksterstraat 1 - 9100 Sint-Niklaas

wijziging zetei

De zaakvoerder beslist, overeenkomstig artikel twee van de statuten, dat de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel van de vennootschap per 1 juli 2012 wordt overgebracht naar :

De Cauwerstraat 55  9100 Sint-Niklaas

(get.) Johan Bonnaerens ,

zaakvoerder

ue laatste blz ., d^, 1i4e03',1911,,p .l . f;rt'rrjE s van de pers'Cr(olr ,c r

" ttl de recl?t:Ne'" rsr" : " , r . ';-,-/.r ,..:n tterrf.", t'er;e+.srmvoordEgeli

 'i ilíinUt~Yc , k_K

r -

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 11.06.2012 12162-0227-011
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 27.06.2011 11213-0469-011
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 04.06.2010 10151-0583-011
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 04.06.2009 09192-0228-011
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 05.06.2008 08194-0023-012
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 14.06.2007 07232-0253-012
06/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 01.06.2005, NGL 03.06.2005 05205-4820-014

Coordonnées
AVISODES

Adresse
DE CAUWERSTRAAT 55 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande