AVS-IVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AVS-IVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 865.402.722

Publication

13/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

U1113W

ModWoitXll.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt

q13.1.1L HFICHTBANK velty rUUPTL'

- 4 FM 2014

DENDERMONDE

Griffie

UI

Ondernemingsnr : 0865402722

Benaming

(voluit) : AVS4NVEST

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Massemsesteenweg I - 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering - Rechtzetting publicatie naam - Afschaffing nominale waarder der aandelen Kapitaalverhoging door inbreng in natura (regime artikel 537 W16) Aanpassing statuten aan genomen beslissingen

Er blijkt tilt een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR 'TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op dertig januari.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden der aandeelhouder(s) van de Naamloze Vennootschap "AVS-INVEST', met maatschappelijke zetel te 9230-Wetteren, Massemsesteenweg 1,, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0865.402.722 en met als B7W-nummer BE-0865.402.722.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op 18 mei 2004,, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 juni daarna onder het nummer 04081699, en' waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 17 uur 15 onder Voorzitterschap van de heer Joris Goen, nagenoemd. Gezien de beperkte samenstelling van de vergadering wordt geen verder bureau gevormd. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd zoals nagemeld, de volgende aandeelhouders, die verklaren eigenaars te zijn van het na hun identiteitsgegevens/verschijningsformule vermelde aantal aandelen:

1. de heer GOEN Joris Frans Alex, geboren te Lubbeek op zeventien oktober negentienhonderd ' zesenvijftig, echtgenoot van nagenoemde mevrouw Brigitte Gorré.

Houder van 22 aandelen,

2, mevrouw GORRé Brigitte Elisabeth Maurits, geboren te Turnhout op veertien maart negentienhonderd negenenvijftig, echtgenote van voornoemde heer Joris Go en.

Houdster van 22 aandelen.

De echtgenoten Goen-Gorré wonen te 9230-Wetteren (Massemen), IVIaelbroekstraat 14 en zijn gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden, up verklaard.

3. "JBCC", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te Maelbroekstraat 14-9230 Wetteren (Massemen), ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde; met als ondernemingsnummer 0.436.191.281, hier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar: zaakvoerder, genoemde heer Joris Goen,

Houdster van 18 aandelen.

TOTAAL 62 aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van 62.000,00 euro°

vertegenwoordigend.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren:

I. Dat huidige algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende dagorde

0) Bevestiging van afschaffing aandelen aan toonder en van invoering van aandelen op naam en van een

aandelenregister.

1) Rechtzetting publicatie naam van de vennootschap.

2) Afschaffing nominale waarde van de aandelen van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

3) Kennisname dividenduitkering; kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

4) Bijzonder verslag van het bestuursorgaan omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

5) Verslag door de heer José Haustraete, bedrijfsrevisor, optredend namens de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een vennootschap onder firma "Audit Decrad" omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura,

6) Voorstel om onder de voorwaarden van artikel 537 WIB te stemmen over een kapitaalverhoging met een bedrag van 675.000,00 euro om het kapitaal te brengen van 62.000,00 euro op 737.000,00 euro, door inbrengen in nature van:

-een deel van ais schuld geboekte te betalen dividenden aan genoemde heer Goen, genoemde mevrouw Gorré en genoemde vennootschap JBCC, te weten na inhouding van 10 procent roerende voorheffing, zoals blijkt uit gemeld proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering de dato 26 december laatst, te weten in hoofde van de heer Goen ten belope van 239.516,13 euro (afgerond), in hoofde van mevrouw Gorré ten belope van 239.516,13 euro (afgerond) en in hoofde van genoemde vennootschap JBCC ten belope van 195,967,74 euro (afgerond) mits aanmaak voor de inschrijving te doen door de heer Goen van 15 aandelen, voor de inschrijving te doen door mevrouw Gorré van 15 aandelen en voor de inschrijving te doen door genoemde vennootschap JBCC van 13 aandelen, nieuwe aandelen met telkens dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, en die zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar

7) Inschrijving, volstorting, toekenning van de aandelen vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

8) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen ais volgt

-schrapping van de tekst van artikel 5 van de statuten en vervanging ervan door volgende tekst "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd zevenendertigduizend euro (¬ 737.000,00), verdeeld in honderd en vijf (105) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk een/honderd en vijfde (1/105de) in het kapitaal?

-schrapping van de eerste zin van artikel 7 van de statuten en vervanging ervan door volgende tekst ; "De aandelen van de vennootschap zijn op naam.

Er wordt op de zetel een aandelenregister gehouden met de juiste aanduiding van elke vennoot, van het getal hem toebehorende aandelen en van de gedane stortingen

De eigendom van de aandelen op naam wordt bewezen door de inschrijving in gezegd register.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van effecten."

II. De voorzitter zet vervolgens uiteen

-dat aile bestaande aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn zoals voormeld;

-dat aile aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en bestuiten met eenparigheid van stemmen.

De bestuurders, zijnde genoemde vennoten, in hun beide hoedanigheden van bestuurders én vennoten, hebben  al dan niet vertegenwoordigd als gemeld - verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en desgevallend in de statuten van de vennootschap.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend,.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde.

De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde, waaronder kapitaalverhoging die het gevolg is van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, van het verlaagd tarief van 10 procent van de roerende voorheffing hebben kunnen genieten.

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen:

0) Bevestiging van afschaffing aandelen aan toonder en van invoering van aandelen op naam en van een aandelenregister.

De vergadering beslist dat aile aandelen van de vennootschap voortaan op naam zullen zijn en niet langer aan toonder. De vergadering stelt vast dat de aandelen van de vennootschap nooit werden gedrukt en bijgevolg steeds aandelen op naam geweest zijn niettegenstaande de bepalingen dienaangaande in de tekst van de statuten van de vennootschap. De vergadering verklaart dat een aandelenregister bestaat dat wordt voorgelegd naar aanleiding van het verlijden dezer aan ondergetekende notaris en de aanwezige aandeelhouders/bestuurders.

1) Rechtzetting publicatie naam van de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat bij de bekendmaking van de oprichtingsakte in het Belgisch Staatsblad bij materiële vergissing de naam van de vennootschap werd vermeld/opgegeven als "AVS-IvEsr in plaats van de werkelijke naam van de vennootschap "AVS-INVESr. De aandeelhouders verzoeken door ondertekening van onderhavige akte tot rechtzetting van deze materiële vergissing,

2) Afschaffing nominale waarde van de aandelen van de vennootschap.

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen van de vennootschap af te schaffen waardoor het kapitaal voortaan verdeeld is in 62 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één/tweeënzestigste in het kapitaal.

3) Kennisname dividenduitkering; kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

4,- 's Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van

; i de bijzondere algemene vergadering de dato 26 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een

tussentijds bruto-dividend van 750.000,00 euro, waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd

is, hetzij 75.000,00 euro, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend als volgt:

- aan genoemde heer Goen, een netto-dividend van 239.516,13 euro (afgerond);

- aan genoemde mevrouw Gorré, een netto-dividend van 239.516,13 euro (afgerond);

- aan genoemde vennootschap MBCC', een netto-dividend van 195.967,74 euro (afgerond).

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 26 december tweeduizend dertien.

4) Verslag van het bestuursorgaan met het oog op kapitaalverhoging door inbreng in nature.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van bedoeld verslag en de leden van de vergadering erkennen, al dan niet vertegenwoordigd als gemeld, elk afzonderlijk daar een afschrift van ontvangen te hebben én zelfde verslag te aanvaarden en goed te keuren.

5) Bedrijfsrevisoraal verslag.

Verslag van de in de agenda genoemde bedrijfsrevisor, omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura opgesteld op 17 december 2013.

De vergadering ontslaat van voorlezing van gemeld verslag en de leden van de vergadering verklaren, al dan niet vertegenwoordigd ais gemeld, een afschrift van zelfde verslag ontvangen te hebben, waarna de besluiten van dit verslag voorgelezen worden die letterlijk luiden als volgt:

"BESLUIT

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een V.OF "Audit Decrad", hier vertegenwoordigd door José Haustraete dat:

-de raad van bestuur de aandeelhouders uitnodigt om uiterlijk per 31 maart 2014  op basis van het persbericht dd. 14.11.2013  in december 2013 definitief te beslissen tot de uitkering van dividenden en kapitaalverhoging via authentieke akte te laten vaststellen bij de nv "AVS-1NVESr en die kapitaalverhoging te laten gebeuren via een inbreng in nature van de schuldvorderingen van de aandeelhouders m.b.t. de dividenduitkering van 675.000 euro netto zijnde 750.000 euro bruto min 75.000 nl. 10 % roerende voorheffing over het volledig bedrag van het toegekende bedrag van het toegekende bruto-dividend.

-het bestuursorgaan van de nv verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebracht bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura.

-de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

-de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenstemt met de vergoeding voor een bedrag van 675.000 euro zodat de inbreng niet overgewaardeerd is

-indien alle aandeelhouders besluiten om te ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal op te nemen zal als vergoeding voor deze inbreng 43 nieuwe aandelen van de nv "AVS-1NVEST', zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een waarde van 675.000 euro worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen ais volgt worden toebedeeld:

-aan Goen Joris : 15 nieuwe aandelen

-aan Gorré Brigitte ; 15 nieuwe aandelen

-JBCC bvba ; 13 nieuwe aandelen

-door inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 675.000 euro ten einde het te brengen van

62.000 euro op 737.000 euro.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat elle aandeelhouders

van de vennootschap hun door de raad van bestuur voorgestelde premie intentie in 2013 daadwerkelijk en

definitief uitvoeren nl. dividenden uitkeren voor 750.000 euro bruto en het netto bedrag van 675.000 euro op te

nemen in kapitaal uiterlijk 31.12.2013.

Wil willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess

opinion" is.

. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van

Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura binnen de voorwaarden van artikel 637

Wetboek inkomstenbelastingen en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgesteld te Wetteren 17 december 2013 maar afgeleverd op 19 december 2013 na ontvangst van het

bijzonder verslag van de zaakvoerder.

"Audit Decrad" bv ovv V.O.F.

José Haustraete, zaakvoerder, bedrijfsrevisor

tHanciteKeningr

Dit verslag wordt aanvaard en goedgekeurd.

6) Kapitaalverhoging . De vergadering besluit het kapitaal te verhogen zoals vooropgesteld onder het zesde agendapunt.

7) Inschrijving in natura

Op het kapitaal wordt ingeschreven tegen de hoger gestelde voorwaarden door de huidige enige

aandeelhouders, genoemde heer Goen, genoemde mevrouw Gorré en genoemde vennootschap `JBCC', door

I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Skaatsbiad

inbrengen in natura van een deel van de in de agenda vermelde als schulden geboekte te betalen dividenden

aan genoemde aandeelhouders, na inhouding van 10 procent roerende voorheffing, zoals blijkt uit het gemelde

proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering de dato 26 december laatst, te weten élk voor voormelde

netto ontvangen dividenden.

Volstorting

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat de nieuwe aandelen, waarop aldus werd ingeschreven,

volgestort zijn, elk aandeel ten belope van honderd procent (100 %), hetzij in totaal zeshonderd

vijfenzeventigduizend euro (¬ 675.000,00).

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de inbreng worden de 43 nieuwe aandelen toegekend als volgt:

- aan genoemde heer Goen : 15 aandelen;

- aan genoemde mevrouw Gorré : 15 aandelen;

- aan genoemde vennootschap '..IBCC` 13 aandelen.

Het betreft aandelen op naam. Al deze aandelen zijn volledig volstort.

Deze aandelen geven dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst

vanaf het lopende boekjaar.

De vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door

inbrengen in natura daadwerkelijk werd gerealiseerd.

Het bestuursorgaan krijgt de opdracht om het aandeelhouderregister aan te passen.

De vergadering wordt verdergezet rekening houdend met de bijkomende aandelen die elk recht geven op 1

stem,

8) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen,

-De algemene vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen zoals voorgesteld in het

achtste agendapunt.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd:

-uitgifte akte

-verslag van de raad van bestuur

-verslag van de bedrijfsrevisor

-coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recta : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 11.07.2013 13315-0188-011
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 12.06.2012 12180-0470-011
30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 16.05.2011 11118-0476-011
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.05.2010, NGL 01.06.2010 10142-0498-011
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 29.05.2009 09184-0202-012
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.05.2008, NGL 10.06.2008 08226-0008-012
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.05.2007, NGL 01.06.2007 07183-0008-013
14/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 14.05.2005, NGL 10.06.2005 05242-0408-010
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16331-0332-013

Coordonnées
AVS-IVEST

Adresse
MASSEMSESTEENWEG 1 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande