AXAMED

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AXAMED
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 859.966.564

Publication

20/05/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Mod Wafd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f-1RIFFIF RFC:F-ITI=tANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 8 MEI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

I11111111,1.11.111j1.11,1.1e11111111

Ondernemingsnr : 0859.966.564

Benaming

(voluit) ; AXAMED

(verkort) :

BíjTagen b fTiet Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 58

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 24 april 2014, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "AXAMED", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 58, RPR Dendermonde ondernemingsnummer 0859.966.564, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: AANPASSING STATUTEN AAN RECENTE VENNOOTSCHAPSWETGEVING

De vergadering beslist artikel 29 van de statuten aan te passen aan de nieuwe vereffeningsprocedure, als volgt: "De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als reohtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig de terzake geldende bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen dewelke hen door het Wetboek van Vennootschappen worden toegekend, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit." TWEEDE BESLUIT: AANPASSING STATUTEN AAN DE AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de nieuwe aandeelhoudersovereenkomst, evenals de verwijzing naar de oude aandeelhoudersovereenkomst te schrappen:

artikel 6 der statuten wordt gewijzigd, ais volgt:

"Ingeval van verhoging van het kapitaal bepaalt de raad van bestuur de koers en de vaarwaarden van uitgifte van de nieuwe aandelen.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven moeten eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd, dit alles volgens de modaliteiten van het Wetboek van vennootschappen en van de aandeelhoudersovereenkomst.

De aandelen die niet werden onderschreven overeenkomstig het voorgaande zullen opnieuw aangeboden warden aan de aandeelhouders, die hun voorkeurrecht volledig hebben uitgeoefend, in evenredigheid tot hun aandelenbezit. Er zal op dezelfde wijze worden gehandeld, volgens de voorschriften vastgesteld door de Raad van Bestuur, totdat het kapitaal volledig onderschreven is of totdat geen enkele aandeelhouder nog aanspraak maakt op dit recht.

De aandelen die niet onderschreven werden door de aandeelhouders overeenkomstig de voorgaande alinea's, zullen slechts kunnen worden onderschreven door niet-aandeelhouders mits deze:

1/ een verbonden vennootschap is in de zin van artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen met één van de huidige aandeelhouders en een verbonden vennootschap blijft;

2/ partij wordt bij de bestaande aandeelhoudersovereenkomst;

3/ zich ertoe verbindt om alle erin opgenomen verplichtingen en voorschriften, van toepassing op de bestaande aandeelhouders, respecteert door de ondertekening van de Akte van Aanvaarding.

- artikel 9bis der statuten wordt gewijzigd, als volgt:

ÿ "De overdracht van aandelen van de vennootschap tussen aandeelhouders en derden worden beperkt en beheerst door de bestaande aandeelhoudersovereenkomst en de daarin opgenomen overdrachtsbeperkingen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

inclusief maar niet beperkt tot een beding van tijdelijke onvervreemdbaarheid (Stand-still periode), voorkooprechten, volgrechten en  plichten en verkoopoptierechten en deadlock procedure.

Elke persoon of vennootschap die aandelen van de vennootschap heeft verworven van een aandeelhouder met miskenning van de rechten van partijen zoals bepaald in de voormelde aandeelhoudersovereenkomst, zal niet worden erkend als aandeelhouder van de vennootschap, niettegenstaande zijn/haar rechten ten aanzien van de ; aandeelhouder van wie hij/zij de aandelen heeft verworven.

Elke overdracht uitgevoerd in strijd met het bepaalde in de aandeelhoudersovereenkomst is nietig en ressorteert ten vopzichte van de andere partijen geen enkel gevolg en zal evenmin in het aandeelhoudersregister van de vennootschap worden ingeschreven.

Bovendien is de inbreukmakende aandeelhouder een forfaitaire schadevergoeding per inbreuk verschuldigd aan de vennootschap gelijk aan vijftig duizend euro (¬ 50.000,00), onverminderd het recht van de andere partijen om de werkelijk geleden schade te vorderen."

artikel 10 der statuten wordt gewijzigd, als volgt,

"De samenstelling, benoeming en vergoeding van bestuurders van de vennootschap en de vergaderingen en de , besluitvorming (quorum- en meerderheidsvereisten) en rapportering van de raad van bestuur van de ; vennootschap worden beperkt en beheerst door de bestaande aandeelhoudersovereenkomst betreffende de = vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden natuurlijke of ' rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die = volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig het bepaalde in het wetboek van vennootschappen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet,

Wanneer één of meer bestuurders wegvallen wegens overlijden, ontslag of om een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders samen het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval gaat de algemene vergadering bij haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over.

De aldus benoemde bestuurder wordt benoemd voor de nog resterende termijn van de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders,"

DERDE BESLUIT: WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

De vergadering beslist dat de jaarvergadering van de vennootschap voortaan zal gehouden worden op de ; derde maandag van de maand juni om 08.00 uur,

De vergadering beslist dienvolgens artikel 20 der statuten op te heffen en te vervangen door de volgende tekst: "De besluitvorming van de algemene vergadering van de vennootschap wordt beperkt en beheerst door de ; bestaande aandeelhoudersovereenkomst betreffende de vennootschap.

De gewone jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om acht uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeen geroepen wanneer aandeelhouders die éénivijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De gewone en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproeping, en bij gebreke hiervan, op de maatschappelijke zetel.

De toelatingsvoorwaarde en oproepingen gebeuren conform de wettelijke bepalingen."

VIERDE BESLUIT: MACHTIGINGEN

De vergadering verleent elke machtiging aan de notaris om de gecoordineerde tekst van de statuten, alsook het ; uittreksel van deze notulen op te maken, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van ; Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 24 april 2014, '

- de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/05/2014
ÿþ~w

µad Word;1,5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

CRl lE RECHTBANK VAN

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

KOOPHANDEL GENT

D 8 MOS 2414

AFDELING DENDERMONDE

tsritfie

Ondernemingsnr : 0859.966.664

Benaming

(voluit) : AXAMED

(verkort) :

BíjTagen Tiifliet Bë gisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 58

(volledig adres)

Onderwerp akte : RAAD VAN BESTUUR

Er blijkt uit de notulen van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "AXAMED", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 58, RPR Dendermonde, ondernemingsnummer 0859.966.564, gehouden te Sint-Niklaas op 29 november 2013 dat de bestuurders met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen hebben genomen:

1) Benoeming voorzitter

De bestuurders duiden de heer Bart Vanderschrick aan tot voorzitter van de raad van bestuur.

2) Benoeming gedelegeerd bestuurder

De bestuurders beslissen geen gedelegeerd bestuurder aan te duiden.

3) Benoeming directeurs

De bestuurders benoemen 2 directeurs:

- de bvba Roduc Rehab (te Sint-Niklaas, Strodekkerstraat 1  ondernemingsnummer 0407.066.636) met als vaste vertegenwoordiger, de heer Hubert Duchesne.

- de heer Chris De Vuyst, wonende te Velzekestraat 84, 9620 Velzeke Zottegem

Dit voor dezelfde duur als het mandaat van de bestuurders, zijnde tot onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019.

Tot de bevoegdheden van deze directeuren, welke elkeen alleen kunnen handelen binnen deze beperkte opsomming, behoort na vermelde opsomming welke strikt dient te worden geïnterpreteerd:

* het stellen van garantie, zekerheid, aval, of borgstelling in hoofde van de vennootschap en/of de entiteiten die tot dezelfde groep behoren tot maximaal 25.000 euro;

* verwerving door de vennootschap en/of de entiteiten die tot dezelfde groep behoren als de vennootschap van materiële en immateriële vaste activa binnen het goedgekeurde budget/met een waarde van maximaal 25.000 euro.

* het stellen van alle dagelijkse bestuursdaden mbt de werking van de vennootschap waarbij engagementen worden genomen tot levering, betaling, prijsvorming, ...: Zo ook het ondertekenen van contracten tussen de vertegenwoordigde vennootschap en de financiële instellingen, contracten voor elektronisch betalingsverkeer, edm; het ondertekenen van contraoten tussen de vertegenwoordigde vennootschap en de toeleveranciers. Voor alle contracten die de vennootschap aangaat met een looptijd van langer dan 2 jaar dient vooraf goedkeuring verkregen te worden van de Raad van Bestuur, Voor contacten met een jaarvolume van meer dan 100.000,-euro is er een signateringsplicht van de directeuren aan de Raad van Bestuur. Voor contracten met een jaarvolume van meer dan 250.000,- euro dient vooraf goedkeuring verkregen te worden van de Raad van Bestuur,

* in ontvangst nemen en ondertekenen van alle stukken van alle inspecties, administraties of overheidsinstanties, evenals van aile publieke dienstverleningsorganen zoals postbedrijven, telecombedrijven, nutsbedrijven, ,..

* optreden als vertegenwoordiger bij alle bovenstaande instellingen en administraties;

* in ontvangst nemen van cheques en betalingen ten gunste van de vertegenwoordigde vennootschap;

* invullen en tekenen van arbeidsovereenkomsten van personeel tot het niveau van management team-leden en met gelijkblijvende arbeidsvoorwaardenpakket passend binnen FTE budget

Verder mag de heer Herman Vuye, wonende steenweg 172, 9810 Nazareth, geboren 18 juli 1962 offertes tekenen naar klanten toe.

4) Betalingsbevoegdheid

Alle betalingen voor en in naam van de vennootschap dienen door 2 personen getekend te worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In geval van een bedrag onder of gelijk aan 75.000 euro is de handtekening van een directeur en de finance manager van de vennootschap vereist.

Boven het bedrag van 75.000 euro moet minstens 1 van de 2 handtekeningen die zijn van de vaste vertegenwoordiger van Alpheios International bv of van de manager finance van Aipheiso International bv.

5) Diverse

-Thierry Balcaen zal aanblijven voor het opmaken van de aangiftes en jaarrekeningen in samenwerking met de

finance manager van de vennootschap

-De bestuurders nemen het post acquisitie plan, welke Alphelos International bv heeft opgemaakt, door en

keuren het goed.

6) Volmacht

Aan Mevrouw Caroline Vanden Bussche, juriste, wonende te Deurle, Burggraaf de Spoelbergdreef 4 met' mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt hierbij door elk van de bij de betrokken vennootschappen volmacht gegeven om deze notulen ais ook mogelijke statutenwijzigingen van de Vennootschap neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en aile andere handelingen te verrichten die noodzakelijk zijn ten aanzien van deze statutenwijzigingen.

Caroline Vanden Bussche

Lasthebber

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- Notulen van de raad van bestuur dd. 29 november 2013

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

BijTagen bij 1ïët }Iélgisa Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/09/2014 : DEA010254
03/12/2013 : DEA010254
02/12/2014 : DEA010254
30/08/2013 : DEA010254
09/10/2012 : DEA010254
10/07/2012 : DEA010254
03/06/2011 : DEA010254
19/07/2010 : DEA010254
04/06/2010 : DEA010254
31/05/2010 : DEA010254
02/04/2015 : DEA010254
21/01/2010 : DEA010254
15/04/2015 : DEA010254
17/07/2009 : DEA010254
07/08/2008 : DEA010254
30/05/2008 : DEA010254
28/06/2007 : DEA010254
31/05/2005 : DEA010254
14/06/2004 : DEA010254
04/07/2003 : DEA010254
09/09/2015 : DEA010254
08/03/2016 : DEA010254
27/06/2016 : DEA010254
01/03/2018 : DEA010254

Coordonnées
AXAMED

Adresse
INDUSTRIEPARK-WEST 58 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande