AXSMATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AXSMATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.849.602

Publication

27/11/2012
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16 NOV. 2012

ti,RMONDE

*12191940*

i i IV



1

Vi ICI

behi

aal

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Soo. 8 Lje:à " G O 2

Benaming

(voluit) : AXSMATE

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9230 Wetteren, Schoorstraat 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Geertrui VAN der PAAL te GAVERE, op 9111/2012.

Dat

De Heer DE VALCK Michaël Jan Johanna Maria, geboren te Wetteren op tien oktober negentienhonderd

zevenenzestig (NN 671010 335 66), wonend te 9230 Wetteren, Schoorstraat 42.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht met

BENAMING ; AXSMATE

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : te 9230 Wetteren, Schoorstraat 42

DOEL :

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als

voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, ais vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair.

" het uitvoeren van alle activiteiten op gebied van informatica, IT-technologie en bedrijfsautomatisatie, in de ruimste zin van het woord, evenals alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerde activiteiten op gebied van studie en onderzoek, ontwikkeling, productie, commercialisatie, marketing, adviesverlening, management, beheer, bestuur, opleiding, zonder dat voorgaande opsomming beperkend is en waaronder onder meer:

" het ontwikkelen en commercialiseren van computersystemen bestaande uit hardware en/of software, gericht op bedrijfskundige toepassingen en aanverwante gebieden in de meest ruime zin van het woord, alsmede de toepassing van elektronische computertechnieken in de industriële bedrijvigheid;

" inzonderheid het ontwikkelen en ter beschikking stellen van een elektronisch platform voor het beheer van toegang tot infrastructuur, toestellen en/of informatie, dit alles in de meest ruime zin

" het uitwerken van systemen voor en het verlenen van alle daarmee gepaard gaande diensten. zowel van technische als van administratieve aard, adviesverlening, aile bijstand en alle ondersteunende activiteiten, in de ruimste zin, teneinde het hoofd te bieden aan de commerciële, industriële, logistieke en administratieve noden van particulieren, private, openbare en andere instellingen en ondernemingen met het oog op de verbetering, de modernisering en de expansie van hun aotiviteiten en bedrijvigheden;

" het ter beschikking stellen van elektronische opslagruimte en databases voor diverse doeleinden, al dan niet gepaard gaande met de gegevensverwerking;

'alle activiteiten van een computeradviesbureau, daaronder onder meer begrepen: het verlenen van advies over computers en hun configuratie en toepassing van de bijhorende programmatuur, het analyseren van behoeften en problemen van de gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing: de activiteiten van systeem integrato ren;

.de realisatie van programma's en gebruiksklare systemen, daaronder onder meer begrepen; het

analyseren, ontwerpen en implementeren van softwaretoepassingen, het analyseren, ontwerpen, programmeren, en installeren van gebruiksklare systemen, inclusief automatisatiesystemen zoals bijvoorbeeld systemen van automatische data identificatie, daaronder mede begrepen ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard en speciale programmatuur, het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's, het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

" de handel in (zowel groot- en kleinhandel als import en export, inclusief commissiehandel en e-commerce), de huur en verhuur, de distributie, de fabricage en assemblage, het onderhoud en de herstelling van alle elektronisch materiaal bestemd voor informaticatoepassingen, gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, waaronder hardware en/of software voor computers, onderdelen, randapparatuur, communicatieapparatuur, beveiligingsapparatuur, open- en sluitsystemen, benodigdheden en accessoires, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zljndel Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge " 'X .het ontwikkelen, kopen, verkopen, In licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateri le duurzame activa, dit alles in de ruimste zin van het woord en inzonderheid in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap;

" het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries. workshops, zowel open opleidingen als in oompany-trainingen, en publicaties, dit alles in het algemeen en In het bijzonder op het gebied van Informatietechnologie, management en bedrijfsbeheer, dit alles in de ruimste zin van het woord en inzonderheid in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat te begunstigen,

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, Zij kan zich ten gunste van de bedrijvigheden. vennootschappen of verenigingen, al dan niet met rechtspersoonlijkheid, waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of als vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stelten.

Zij meg de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan die bepalingen voldoet.

DUUR : on bepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénihonderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op al deze kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de Heer Michaël DE VALCK, voornoemde oprichter.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6837481-27 bij KBNP PARIBAS FORTIS Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 30 oktober 2012 afgeleverd bankattest, dat aan ondergetekende notaris is overhandigd, en hetwelk in het dossier van de vennootschap zal bewaard worden.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volgestort is ten belope van het wettelijk vereiste minimum.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twee/derden,

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). BESTUUR:

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd

De Heer Michaël DE VALCK, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getrofefen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor emstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Voor-

..,behou den aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder' handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

JAARVERGADERING : op de tweede vrijdag van juni om 11 uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

BOEKJAAR : het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar aanvangen op 9 november 2012 en eindigen op 31 december 2013. VOLMACHT TOT VERVULLEN FORMALITEITEN

De oprichter geeft volmacht aan de bvba Accountants Tax & Management Consultants, Keiberg 17 bus 1 te 13-9230 Massemen (Wetteren), met ondernemings- en BTW-nummer BE 0889.750,712, bij vertegenwoordiging I¬ d bij het Instituut van Accountants en Belastingsconsulenten (I.A.B,), en voor de heer KENNOF Toon, Bedrijfsrevisor IBR --Accountant IAB, Keiberg 17 bus 2 te B-9230 Massemen (Wetteren), om alle documenten inzake B.T.W., A.O.I.F. en Belastingadministratie, Bezwaarschriften, Akkoorden, Ondernemingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen, Sociaal secretariaat en Kas voor Sociale Verzekering van zelfstandigen in te vullen, te ondertekenen, te verdedigen en er ook akkoorden mee af te sluiten bij de betreffende diensten en voor het vervullen van alle nodige formaliteiten inzake het ondememingsloket, het vestigingsattest (vroegere Kamer van Ambachten en Neringen), de aanvraag, doorhaling en wijziging van het ondememingsnummer bij het ondememingsloket, de aanvraag van het BTW- of Nationaal nummer, de vervulling van alle nodige fiscale en administratieve formaliteiten.

Alsook om :

Ter gelegenheid van grondige verificaties en/of andere toezichten uitgevoerd in hoofde van de voornoemde lastgever door de diensten van de Administratie van de Ondernemings- en Inkomensfiscaliteit, door de Administratie van de BTW, Registratie en Domeinen (sector BTW) enfof door de Administratie van de Directe Belastingen

-voornoemde lastgever te vertegenwoordigen, te verdedigen, en in zijn/haar naam en voor hem/haar voorlegging te doen van alle door gemelde diensten, gevraagde stukken en te antwoorden op alle mondelinge en schriftelijke vragen van de controlerende ambtenaren;

-correctie-opgaven, de akkoorden en andere stukken geldig te ondertekenen;

Alle door voormelde lastgever bij voormelde diensten in te dienen stukken geldig en bindend te

ondertekenen. Dit geldt inzonderheid voor

-de in te dienen periodieke BTW-aangiften, periodieke intracommunautaire opgaven en de jaarlijkse

klanten listing;

-de aangiften Inzake Directe Belastingen.

Dit zowel voor de vennootschap ais voor de natuurlijke personen die met de vennootschap verbonden zijn.

Deze volmacht geldt zowel voor reeds uitgevoerde handelingen en toezichten, als voor deze nog in de toekomst

te verrichten.

Deze volmacht is geldig tot bij de schriftelijke herroeping door de lastgever en vervangt en vernietigt alle

voorgaande die met dezelfde doeleinden mochten gegeven zijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Door Notaris Geertrui VAN der PAAL, GAVERE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AXSMATE

Adresse
SCHOORSTRAAT 42 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande