AZELCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AZELCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.968.165

Publication

28/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

1 9 NU 2013

DENDERMONDE

Ondernemingsnr: S. c:M$. /iG

Benaming

(voluit) : AZELCO

(verkort) :

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9240 Zele, Dommekensstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Christiane Denys, Notaris niet standplaats te Zele, op 14 maart 2013 neergelegd voor registratie, blijkt dat een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht, ais volgt:

Vennoten:

a) de naamloze vennootschap "JUTIMMO" met zetel te 9240 Zele, Dommekensstraat 8, opgericht bij akte verleden voor Notaris Désiré De Naeyer, te Gent, op negentien augustus negentienhonderd en één, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op negenentwintig augustus daarna, onder het nummer 4152.De statuten werden verschillende malen gewijzigd en voor de laatste maal ingevolge akte verleden voor Notaris Christiane Denys, te Zefe, op drieëntwintig april tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad de dato dertien mei nadien onder nummer 0070012.

Belasting op de Toegevoegde Waarde - plichtige onder het nummer 400.190.722 ondernemingsnummer 0400.190.722. B ) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " S2P BELGIUM" met zetel te 9140 Temse, Coventis Business Qenter, Stokhoetstraat 10A, opgericht bij akte verleden voor Notaris Lucas Neirinckx te Temse op 18 december 2012, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad de dato vier januar nadien onder nummer 13002297.

Belasting op de Toegevoegde Waarde - plichtige onder het nummer 508.644.937 ondernemingsnummer 0.508.644.937.

Naam: Azelco

Maatschappelijke zetel: 9240 Zele, Dommekensstraat 8

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Het produceren van een duurzame en composteerbare drager van de plantpluggen.

- Het vervaardigen en de handel van alle natuurlijke of synthetische textielvezels en textielproducten,

behandeling en verwerking juteweefsel.

Het vervaardigen en de handel van aile verpakkingsartikelen bestaande geheel of gedeeltelijk uit papier, textiel of plastische stoffen.

Zij kan zowel in het binnen- als in het buitenland en zowel rechtstreeks als onrechtstreeks of als tussenpersoon, de uitoefening van aile activiteiten als holding, patrimonium-, handels-, beheers-, en managementvennootschap, in de meest ruime zin met inachtneming van eventuele wettelijke reglementeringen uitoefenen;

Alle verrichtingen met betrekking tot de verwerving, de uitbreiding, verbouwing, verfraaiing of renovatie van onroerende goederen van welke aard ook, of van onroerende zakelijke rechten, met inbegrip van huur, verhuur, en het in leasing geven of nemen van deze goederen.

Alle verrichtingen die betrekking hebben op de verwerving en het oordeelkundig beheer van alle soorten van roerende goederen of waarden, met inbegrip van beleggingsfondsen, opties, futures of andere bestaande of in de toekomst op de markt komende financiële instrumenten;

Aile verrichtingen met betrekking tot huur, verhuur, leasing of renting, of enige andere vorm van gebruiksrecht op materiële of immateriële vaste activa van lichamelijke of onlichamelijke aard en het toestaan of opnemen van aile contracten van uitbating, franchising, handelsagentuur of handelsvertegenwoordiging;

Het verwerven, exploiteren of commercialiseren, huren of verhuren, leasen of renten of ten gelde maken van octrooien, merken of licenties, en het In concessie nemen of in concessie geven van aile soorten van materiële of immateriële activa;

Het verlenen van advies en bijstand en het uitvoeren van alle studie en onderzoeken in aile domeinen waarin zij competent is zoals marketing, promotie, research en ontwikkeling, design, handels- en productie, secretaciaal,, bedrijfs_e___ _fi_r]ancieel_beheer,__personeelsbeheer,_adrrlinistratieve prgartisatieen l,T,_n. omgeving, Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

inrichting, planning, bestuur van ondernemingen, en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het optreden als adviseur, commissionair, organisator of tussenpersoon in de reclame, promotie, mediabeleid, events, voorlichting, public relations, markt- of opinieonderzoek, en dit zowel in de commerciële als in de non-profit sector.

De invoer en uitvoer van goederen en diensten in de ruimste betekenis van het woord. Het nemen van participaties of belangen in bestaande of nog op te richten ondernemingen zijnde vennootschappen, verenigingen of stichtingen, het waarnemen van bestuursmandaten of mandaten als vereffenaar of bewindvoerder, of van alle andere vormen van mandaten of opdrachten met betrekking tot bestuur, advies, toezicht en controle, van opdrachten met betrekking tot interim management, of het ter beschikking stellen van personen voor het waarnemen van de hiervoor vermelde taken of opdrachten;

Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn alles in de meest uitgebreide zin genomen;

Het waarnemen van alle opdrachten of tussenkomsten als verrichtingen van roerende en onroerende aard. De vennootschap kan voorschotten of leningen toestaan aan haar bedrijfsleiders of vennoten of zich voor

hen borg stellen, of kan dit doen aan of ten voordele van derden in het kader van haar maatschappelijk doel.

Zij kan alle burgerlijke, industrieel, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten

die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel of die de verwezenlijking hiervan kunnen vergemakkelijken of hiertoe kunnen bijdragen.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen of toelichten, of uitbreiden met inachtneming van de wettelijke bepalingen terzake.

De vennootschap zal zich onthouden van het verlenen van diensten als bedoeld in artikel zesenveertig van de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs.

- Het oprichten en het verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie over vennootschappen en ondernemingen, alsmede het doen financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, met name van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden.

De vennootschap is ook bevoegd tot het verstrekken van leningen tot het verkrijgen van aandelen of certificaten van aandelen in haar eigen kapitaal.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal;

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde.

b) Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de (elke) inschrijver op aandelen verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen.

c) - JUTIMMO nv, voornoemd, verklaart in te schrijven op VIJFENZESTIG 65,-) aandelen voor een bedrag van ZESDUIZEND VIJFHONDERD EURO (6.500) door een inbreng in geld te doen van 6.500,00¬

- S2P BELGIUM bvba voornoemd, verklaart in te schrijven op HONDERDEENENTWINTIG (121,-) aandelen voor een bedrag van TWAALFDUIZEND HONDERD EURO (12.100) door een inbreng in geld te doen van 12.100,00¬

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één venncot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.Tot gewone zaakvoerders voor onbeperkte duur worden met eenparigheid benoemd:

- De Heer ROBERT M. TEEPEN, wonende te Nederland, 6082 AR Buggenum, Dorpstraat 62b;

- De heer FILIP HAEGENS, nationaal nummer 59052507759, wonende te Zele, Stationstraat 11,

Hun mandaat wordt bezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand juni om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.De

eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig

december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig deoember tweeduizend en veertien.

Bestemming van het resultaat:

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

Volmacht:

Comparanten geven volmacht aan de hierna genoemde personen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van VERHEYDEN EN Co , Accountant - Verheyden & Co bvba, Accountants & Belastingconsulenten, Sint-Gillislaan 6/2, 9200 Dendermonde

- De Heer Geert Heyvaert

- De Heer Luc Sanders

VOOR ANALYSTISCH UITTREKSEL

Notaris Christiane Denys

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte,

c

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-thouden aan het Belgisch Staatsblad

03/06/2015
ÿþMad Wosd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0523.968.165

Benaming

(voluit) : AZELCO

(verkort) :

UI

111

GRIFFIE RECHTBANK VAN KC)nPHANDEt. GENT

2 1 MEI 2015

AFDELINGUNÉtERMONDE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Dommekensstraat 8, 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel, ontslag zaakvoerder

"Volgens artikel 3 van de statuten wordt door de zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar "Coventis Business Center, Stokthoekstraat 10A te 9140 Temse" en dit met ingang van 13/5/2015.

Dhr Filip Haegens, wonende te 9240 Zele, Stationstraat 11, neemt ontslag als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 20/512015."

Filip Haegens

zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Go Eaatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ve, genwoordigen

Verso Naam en handtekening

23/12/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AZELCO

Adresse
STOKTHOEKSTRAAT 10A 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande