AZOLLA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AZOLLA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.429.446

Publication

01/08/2014
ÿþMod Word 11.1

(n\r) ~ ~ri', In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ * - ---

De algemene vergadering van Azolla BVBA stemt éénparig in met het voorstel om Moore Stephens Audit BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1, bus 96, Buro & Design Center, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0453.925.059, te herbenoemen als. commissaris van de vennootschap teneinde de controle van de jaarrekening en het jaarverslag te verzorgen en een verklaring te verstrekken over het getrouw beeld van de jaarrekening voor wat betreft de boekjaren eindigend op 31 december 2014, 2015 en 2016. Het bedrijfsrevisorenkantoor Moore Stephens Audit BV CVBA duidt de heren Frans Verscheiden en Emiel De Smedt aan als vaste vertegenwoordiger.

Het mandaat neemt dus van rechtswege een einde op de algemene vergadering te houden in 2017. Het ereloon van deze controleopdracht bedraagt 5.150 EUR (excl. BTW) per jaar (jaarlijks indexeerbaar).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

*19198135*

11111

Vh1FFIE RECHTBANK VAN - KOOPHANDEL GENT

2 3 1ULI 20144

AFDELING DZligtRMONQF

Oridernemingsnr : 0477.429.446

Benaming

(voluit) : AZOLLA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Industrielaan 8, 9320 Erembodegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen va nde algemene vergadering van 16 juli 2014

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 22.07.2013 13342-0151-032
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 31.07.2012 12356-0496-031
24/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in

*12078690"

VANGRIF ~'S.7 Pt4""..# " 3AN1a

t 2 APR. 2612

DENDF-t~ ~º%;t,~=.~E

-- -~--~~i~

Ondernemingsnr : 0477429446

Benaming

(voluit) : AZOLLA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9320 Erembodegem (Aalst), Industriezone Zuid III, Industrielaan 8. (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME - STATUTENWIJZIGINGEN - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld voor Meester Sophie MAQUET, Geassocieerde Notaris te Brussel, op zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf.

Geregistreerd acht bladen 1 renvooien op het 2de Registratiekantoor van Jette. Op 29 maart 2012. Boek 36 blad 27 vak 19. Ontvangen Vijfentwintig euro (25). De eerstaanwezend inspecteur ai. (getekend) W. ARNAUT.

Dat de naamloze vennootschap "Partners in Coating", afgekort "PinC", met maatschappelijke zetel te 9320 Erembodegem (Aalst), Industriezone Zuid Ili, Industrielaan 8. Hier, overeenkomstig artikel 13 van haar statuten, vertegenwoordigd door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden, namelijk:

. de naamloze vennootschap "BLUE CAPITAL", met maatschap-pelijke zetel te 1851 Humbeek, Nieuwenroodsesteenweg 56 (RPR Brussel  KBO 0834.793.183  61W BE 834.793.183), met als vaste vertegenwoordiger de heer Wim Karel Jozef SCHALLEY, geboren te Mol op vier maart negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 1851 Humbeek, Nieuwenroodsesteenweg 56;

. en de heer Wim Karel Jozef SCHALLEY, geboren te Mol op vier maart negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 1851 Humbeek, Nieuwenroodsesteenweg 56;

Die verklaart op te treden in haar hoedanigheid van enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AZOLLA", met maatschappelijke zetel te 9320 Erembodegem (Aalst), Industriezone Zuid III, Industrielaan 8, de volgende beslissingen heeft genomen :

I. DE OVERDRACHT, ALS GEVOLG VAN HAAR ONTBINDING ZONDER VEREFFENING, VAN DE GEHEELHEID VAN HET VER-MOGEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "GENERAL COA-TINGS" (hierna de "overgenomen vennootschap") AAN HAAR ENIGE AANDEELHOUDER, DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "AZOLLA" (hierna de "overnemende vennootschap") - MET EEN FUSIE DOOR OVERNAME GELIJKGESTELDE VERRICHTING

A. VOORAFGAANDE FORMALITEITEN

De enige vennoot overhandigt aan ondergetekende notaris de documenten die meegedeeld en gratis ter

beschikking gesteld werden overeenkomstig artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk :

a) Het fusievoorstel

Dit voorstel werd in het Nederlands gezamenlijk opgesteld op eenentwintig november tweeduizend en elf (goedgekeurd op eenentwintig november tweeduizend en elf door de bestuursorganen van de twee vennootschappen). Het werd opgesteld onder de vorm van een onderhandse overeenkomst en bevat de door artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven vermeldingen.

Dit voorstel werd door elk van beide betrokken vennootschappen op vier januari tweeduizend en twaalf neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde, hetzij de Rechtbank van Koophandel binnen wiens ambtsgebied de maatschappelijke zetel van elk van beide betrokken vennootschappen gevestigd is.

De vermeldingen van deze neerleggingen werden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zestien januari tweeduizend en twaalf, onder nummer 12012400 voor de ovememende vennootschap en onder nummer 12012401 voor de overgenomen vennootschap.

b) Andere documenten (...)

B. OVERDRACHT VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

a) Beslissing tot overdracht

De enige vennoot verklaart strikt overeenstemmende beslissingen te willen nemen met de beslissingen tot

ontbinding zonder vereffening en van de overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap, genomen door de buitengewone algemene vergadering van haar enige aandeelhouder, namelijk onderhavige overnemende vennootschap, ingevolge het proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris op heden,

...... : voorafgaand aan dezer,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap heeft van rechtswege, overeenkomstig artikel 682, 3° van het Wetboek van Vennootschappen, de overdracht ten algemene titel van de geheelheid van het vermogen van de ontbonden overgenomen vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, aan de ovememende vennootschap tot gevolg.

Deze verrichting van overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening, is gelijkgesteld met een fusie door overname, overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze overdracht gebeurt op basis van de tussentijdse cijfers van de overgenomen vennootschap afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf om vierentwintig uur.

Aile vanaf een juli tweeduizend en elf om nul uur door de overgenomen vennootschap gestelde verrichtingen op boekhoudkundig vlak geacht worden gesteld te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, en de eruit voortvloeiende wijzigingen in het vermogen van de overgenomen venncotschap, zowel actief als passief, zijn in het voor- of nadeel van de overnemende vennootschap.

Bijgevolg wordt overdracht in de boekhouding van de overnemende vennootschap elk actief en passiefbestanddeel dat het vermogen van de overgenomen vennootschap vormt overgedragen tegen hun waarde op dertig juni tweeduizend en elf om vierentwintig uur, met uitzondering van de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen die geannuleerd zullen worden als tegenprestatie voor de schrapping bij de overdracht van haar vermogen van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de overgenomen vennootschap vertegenwoordigen en in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

Het eventueel overblijvend saldo tussen de boekhoudkundige waarde van de aandelen van de overgenomen vennootschap en het overgedragen boekhoudkundig netto-actief zal geboekt worden op de rekening "uitzonderlijk resultaat" of "uitzonderlijke lasten" van de ovememende vennootschap .

De modaliteiten van de overdracht worden hierna sub c) gepreciseerd.

b) Afwezigheid van toekenning van aandelen

De enige vennoot stelt vast dat, in toepassing van de artikelen 682 laatste lid en 726, 1° van het Wetboek van Vennootschappen, geen aandelen van de overnemende vennootschap toegekend mogen worden aan de overnemende vennootschap zelf, in ruil voor de aandelen die zij bezit in de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening.

Bijgevolg geeft de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening, geen aanleiding tot de creatie ncch de toekenning van aandelen van de overnemende vennootschap noch tot de betaling van een opleg in geld of onder een andere vorm.

c} Verwezenlijking van de overdracht

De enige vennoot neemt kennis van het feit dat onderhavige vennootschap, in haar hoedanigheid van enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, blijkens haar buitengewone algemene vergadering op heden gehouden, voorafgaand aan dezer, heeft:

vastgesteld dat de overnemende vennootschap titularis van aile aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vertegenwoordigen geworden is;

- beslist de overgenomen vennootschap te ontbinden zonder vereffening en heeft vastgesteld dat deze ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap van rechtswege de overdracht ten algemene titel van haar gehele vermogen aan haar enige aandeelhouder, zijnde de overnemende vennootschap, tot gevolg heeft, overeenkomstig artikel 682, 1° en 3° van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot verzoekt ondergetekende notaris de overdracht ten algemene titel van de geheelheid van het vermogen, actief en passief, niets uitgezonderd noch voorbehouden, van de overgenomen vennootschap aan onderhavige overnemende vennootschap vast te stellen, en de modaliteiten van de overdracht te akteren. (...)

VERNIETIGING VAN HET REGISTER VAN AANDELEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De enige vennoot overhandigt aan ondergetekende notaris het register van de aandelen op naam van de overgenomen vennoot-schap; elke pagina van dit register zal vernietigd worden door een stempel met vette inkt met de woorden "vernietigd, akte van 2710312012",

d) Doelwijziging

De enige vennoot beslist dat, als gevolg van onderhavige fusie, het maatschappelijk doel van onderhavige overnemende vennootschap gewijzigd wordt als volgt:

Artikel 4 : vervangen door:

"De vennootschap heeft tot doel:

"- het verlenen van adviezen en prestaties op het gebied van bedrijfsorganisatie, sociale wetgeving, personeelsselectie en -administratie, tewerkstellingsmaatregelen en subsidies, inrichten van seminaries;

"- de consultancy betreffende de bouw- en de scheikundige nijverheid en de promotie van scheikundige producten, de applicatie ervan, en van spitstechnologische technieken betreffende de bouw- en scheikundige nijverheid;

"- deelname aan het bestuur van andere vennootschappen.

"De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met al het voorgaande en dit in de meest ruime zin van het woord.

"Zij zal dit doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

"Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen stellen, onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen van alle onroerende goederen, toetreden tot vennootschappen, in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

"De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doe! vergemakkelijken.

"In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. De vennootschap is verbonden door de handelingen die verricht zijn door haar zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, behoudens in het geval dat ze kan bewijzen dat een derde ervan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs."

e) Te verlenen kwijting

De enige vennoot beslist dat ter gelegenheid van de goedkeuring door de gewone algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die opgesteld za! worden na de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap, eveneens bij afzonderlijke stemming beslist zal worden over de te verlenen kwijting aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de opdracht die zij uitvoerden gedurende de periode die verlopen is tussen de datum van de sluiting van het laatste boekjaar waarvan de jaarrekening werd goedgekeurd en de datum van de effectieve overdracht.

f) Inwerkingtreding

De enige vennoot stelt vast dat de overeenstemmende beslissingen door beide bij de fusie betrokken vennootschappen werden genomen met betrekking tot de overdracht ten algemene titel aan de overnemende vennootschap van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening en dat bijgevolg de fusie In werking treedt. (...)

Il. MACHTEN

De enige vennoot verleent alle machten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de over voorgaande onderwerpen genomen beslissingen.

Bovendien verleent de enige vennoot een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap met de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten", met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110 (RPR Antwerpen  KBO 0451.657.041 -- BTW BE 451.657.041), afzonderlijk handelend en met maoht van indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, de algemene vergadering of personen belast met het dagelijks bestuur, evenals alle juridische en/of administratieve formaliteiten met betrekking tot de kruispuntbank van ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale en sociale administraties, en alle overige openbare of private administraties. (...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Sophie MAQUET - Geassocieerde Notaris. Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte.

M1

Er r 'e Voor-

behouden aan het k Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2012
ÿþ Mod Word I 1.3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar 0477.429.446 Benaming

(voluit} AZOLLA

íve;kort! .

nnii~w0124uuiiiui00n

`

+12

F

3'

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

- 4 JAN 2012

DENUERMONDE

Rechtsvoren . Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk

Zetel : Industrielaan 8 - 9320 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : f=usievoorstel

Neerlegging onderhands voorstel dd, 21 november 2011 houdende voorstel tot geruisloze fusie tussen Azolla BVBA, met maatschappelijke zetel 9320 Aalst, Industrielaan 8 Industriezone Zuid III, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer 0477.429.446 en General Coatings NV, met maatschappelijke zetel te 9320 Aalst, Industrielaan 8 Industriezone Zuid til, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer 0449.605.391.

Partners in Coating NV

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

Wim Schalley

Op de laatste bil. van l.r.rik R vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de Inslllrntenterenrre notaris hefij van de Persufointeni bevoegd de rechtspersoon ten aanren van dercio£I te vertegenwoGrdryen

Verso . Naam en handtekening.

06/01/2012
ÿþ Mad Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor 111*11121111,11121 R

behou{

aan h

Beigis

Staatst





~.~._.-  --......._.~_.~

~RlFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 .. 12. 2hq1

Dm,irmERMONDE



Ondememingsnr : 0477.429.446

Benaming

(voluit) : Azolla

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Industrielaan 8, 9320 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 22 december 2011:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist de Burg. CVBA Moore Stephens Verschelden,

bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Frans Verschelden en Emiel De Smedt, belast met de controle van " de jaarrekening, te benoemen als commissaris voor een periode van 3 jaar tot de algemene vergadering, te houden in 2014.

Zaakvoerder

Partners in Coating NV

Vast vertegenwoordigd door

Wim Schatley

Bijlagen bij liet $elgisrlr Staatsblad-=-0610112012 _ Annexes dn Moniteur beoge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende urnen#erende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/12/2011
ÿþOndernemingsnr : 0477.429.446

Benaming

(voluit) : AZOLLA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrielaan 8 - 9320 Aalst

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 1 juli 2011:

De algemene vergadering beslist om Blue Capital NV, vast vertegenwoordigd door Dhr. Wim Schalley, met ingang van heden te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist daarop om Partners in Coating NV, vast vertegenwoordigd door Dhr. Wim Schalley, reet ingang van heden te benoemen tot zaakvoerder voor onbepaalde duur. De algemene vergadering beslist tevens dat dit mandaat onbezoldigd zal worden uitgeoefend tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Partners in Coating NV

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

Dhr. Wim Schalley

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v=trrt akté:77 '; _,,m.IK

1 i5i

~I~IIaIIIWIVIq~INI

*11180961*

Bijingén bir hël Bëlgiscli Sfàál§blïd -11rI2/2h1I = Annexes dü 1Vlbmfeur rtièlgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.06.2011, NGL 28.07.2011 11340-0004-020
22/07/2011
ÿþ~  ,

mod 2.1

n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I





" HiiiiIIH NIIas,s*IIIIIIY IID













C47742443

pen.;.TAltic,`, L'ic_,ZLLI

~1'~Ftr~él

Rech1zvorrn : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . Industrielaan $

9320 Aalst

Cildern~: m e{que : Kapitaalverhoging - Kapitaalvermindering - coördinatie statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hubert Van de Steene, te Denderleeuw, op 24 juni 2011, neergelegd ter registratie, dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen :

1. Kapitaalverhoging

Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met 305.015,00 EUR door incorporatie van overgedragen resultaat, om hei kapitaal te brengen van 3.781.585 EUR op 4.086.600 EUR, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

2. Kapitaalvermindering

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal werd verminderd met 4.068.000 EUR tot 18.600 EUR door aanrekening ten belope van 3.781.585 EUR op het werkelijk gestort kapitaal zoals bedoeld in artikel 184 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen (W.l.B.1992) en ten belope van 286.415 EUR op het geïncorporeerde overgedragen resultaat, en dus door terugbetaling aan elk van de 40.772 bestaande aandelen van een bruto-bedrag van: 99,77 EUR.

Deze kapitaalvermindering geschiedde zonder vernietiging " van aandelen maar met vermindering` naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen.

Deze terugbetaling zal, overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen slechts plaats hebben twee maanden na de bekendmaking van deze beslissing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad ;'en op voorwaarde dat er door de eventuele schuldeisers van de vennootschap binnen die termijn geen zekerheid wordt geëist zoals bedoeld in artikel 317 van voormelde wet.

3. Coordinatie statuten

De statuten werden in overeenstemming gebracht met de genomen beslissingen inzake de kapitaalverhogiüg en - vermindering, met opdracht aan ondergetekende notaris Van de Steene om deze neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS HUBERT VAN DE STEENE TE DENDERLEEUW

Samen hiermee neergelegd :

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

01/07/2011 : DEA007592
01/09/2010 : DEA007592
03/08/2009 : DEA007592
18/07/2008 : DEA007592
17/07/2007 : DEA007592
05/10/2006 : DEA007592
31/07/2006 : DEA007592
26/07/2006 : DEA007592
02/08/2005 : AAA007592
30/07/2004 : AAA007592

Coordonnées
AZOLLA

Adresse
INDUSTRIELAAN 8 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande