B-ADVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-ADVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.741.339

Publication

02/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

31-03-2015

Griffie

*15305613*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627741339

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

B-Advice

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden door Henk DEKIERE, Notaris te Oostrozebeke op 27 maart 2015, ter registratie, blijkt dat

De heer VANDERBEKEN Bert Jacques, geboren te Kortrijk op 8 november 1985, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Onderbergen 29/C,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht, genaamd 'B-Advice'. Er blijkt verder uit de akte dat:

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Onderbergen 29/C.

2. Onder voorbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving en regelgeving met betrekking tot de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor rekening van een in België gevestigde kredietinstelling en aanvaard door de Belgische toezichtinstanties en van elk mandaat toegekend of toe te kennen door een kredietinstelling aan de vennootschap BVBA ARS & PARTNERS of aan elke andere vennootschap waarvan zij participaties bezit, direct of indirect, zal de vennootschap tot doel hebben:

-het verlenen van adviezen van algemeen management,

-de vennootschap mag voor eigen rekening alle roerende en onroerende goederen, materiaal en inrichting kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen,

In geval een bepaalde dienstverlening zou onderworpen zijn aan de voorafgaande vervulling van voorwaarden voor de toegang tot een beroep, zal de vennootschap deze dienst niet aanbieden dan na vervulling van de gestelde voorwaarden.

Daarnaast heeft de vennootschap tot doel voor eigen rekening:

-beheer van eigen onroerende goederen;

-het verwerven en beheren voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, aankoop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze;

-het verwerven voor eigen rekening van participaties onder welke vorm ook, hetzij in de oprichting, omvorming en controle van om het even welke Belgische of buitenlandse industriële, commerciële, industriële of andere vennootschappen;

-het beheer van vennootschappen, management en bedrijfsbeheer, het verlenen als bedrijfsconsulent van adviezen van bedrijfseconomische, technische, financiële of juridische aard; -het verrichten van alle andere activiteiten die dienen tot verwezenlijking van het doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap mag voor eigen rekening alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of

Onderwerp akte :

Onderbergen 29 Bus C 9000 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Deze opsomming is niet beperkend doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

3. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Door de heer Bert VANDERBEKEN werd ingeschreven op alle honderd (100) aandelen, waarop twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd volstort.

4. Het boekjaar begint jaarlijks op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

5. De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de eerste zaterdag van juni om 16.00 uur.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, zal de heer Bert VANDERBEKEN te 9000 Gent, Onderbergen 29/C optreden als vast vertegenwoordiger. Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

7. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALING

- het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging ter griffie en wordt afgesloten

op 31 december 2016,

- de eerste jaarvergadering zal worden gehouden op eerste zaterdag van juni in het jaar 2017, om

16.00 uur.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Als niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld, voor onbepaalde duur,

De heer Bert Vanderbeken voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

VOLMACHT KBO  ONDERNEMINGSNUMMER

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Accountantskantoor VAN MAELE te 8210 Loppem, Autobaan 22.00.01 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de KBO voor het bekomen van het enig ondernemingsnummer, voor het vervullen van de formaliteiten inzake de Belasting op de Toegevoegde Waarde, voor het verwezenlijken van de inschrijving bij het Sociaal Verzekeringsfonds,....

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Henk DEKIERE,

Notaris te Oostrozebeke

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte

Coordonnées
B-ADVICE

Adresse
ONDERBERGEN 29, BUS C 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande