B-BALANCED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-BALANCED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.935.022

Publication

20/01/2014
ÿþMnd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aC REFFIE RECHTBANK _ VAN KOOPHANDEL



0 9 JAN, 2014

DENDERMONDE

G.;ff;e-





Ondernemingsnr : s J1s o .

Benaming

(voluit) : B-BALANCED BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Prinses Josephine-Charlottelaan 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, meester Frank MULLER, notaris te Stekene, op 1 januari 2014, nog te registreren, blijkt dat

1. De heer VERHELST Alexander Margareta Roland, geboren te Waasmunster op 7 februari 1985, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Klapdorp 1.

2. Juffrouw LETEN Karolien Maria Felix, geboren te Sint-Niklaas op 26 mei 1987, wonende te 9170 Sint-

Gillis-Waas, Klapdorp 1.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "B-

BALANCED BVBA".

II. STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt B-BALANCED BVBA,

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Prinses Josephine-Charlottelaan 53.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen.

1. Het uitbaten van thermen, badhuizen, sauna, fitness, welness en beautyfarm te begrijpen in de ruimste zin, hierin begrepen aankopen, verkopen, vertegenwoordiging van aile aanverwante producten alsmede het geven van opleidingen.

2. Kinesitherapie en alle activiteiten die ermee verband houden, het ter beschikking stellen van alle nodige middelen, ruimten, installaties en materiële voorwaarden tot verwezenlijking van haar doel. Het aankopen, het huren, het invoeren en verkopen van alle apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten alsook het aanschaffen van infrastructuur die nodig of nuttig is om de genoemde activiteit uit te oefenen.

3. Alle activiteiten die behoren tot de zogenaamde horecasector, en in het bijzonder het inrichten en uitbaten van één of meer restaurants of spijshuizen, herbergen, tavernen, bars, drankhuizen, koffiehuizen en hotels, met de verkoop van alle waren die in dergelijke gelegenheden verkocht worden en hierbij aansluitende activiteiten van tafelhouder (traiteur); met inbegrip van het aannemen en organiseren van feesten, recepties en banketten.

4. In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen:

- alle diensten inzake informatica en computerservices in de ruimste zin;

- het verlenen van adviezen, van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, rechtstreeks of

onrechtstreeks op het gebied van verkoop, trading, inkoop marketing en negotiatie in het bijzonder;

- het voeren van management- en consultancy-opdrachten, participatie onder de vorm van

organisatiestudies, expertises, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen en dit in de ruimste zin;

- het voeren van interim-management bij bedrijven;

- het begeleiden van Algemene Directies in het dagelijks bestuur, de operationele leiding en het doorvoeren

van reorganisaties van bedrijven;

- het geven van opleiding, sessies en consultancy in bedrijven en managementscholen;

- het uitvoeren, begeleiden en realiseren van beheersdaden, bestuursmandaten en overige

managementtaken ten behoeve van derden in de meest ruime zin;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- nationale en internationale consultancy, projectsturing en alle mogelijke diensten aan ondernemingen, voornamelijk of het vlak van verkoop marketing, trading en negociatie;

- audits van bedrijven;

- het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau;

- het leveren van diensten en materialen in het kader van verkoop, marketing, trading en negociatie;

- het organiseren van studiedagen, seminaries, de organisatie van opleiding van personeel, alsook de volledige service daarvoor nodig;

- het verstrekken van diensten op het gebied van bedrijfsorganisatie,bedrijfsbegeleiding, marktstudies, commerciële en export-import organisatie en negociatietechnieken;

- de functie van vereffenaar van andere vennootschappen;

- participatie in binnen-en buitenlandse bedrijven;

5. De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting. De vennootschap heeft ook  voor eigen rekening  het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 tot doel. Ze zal daarenboven als doel het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met uitzondering van diie vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990,

Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze,

De vennootschap mag alle leningen en krediietopeningen toestaan en kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (EUR 18.600,00),

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om zestien (16) uur van ieder

jaar,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde,

worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de

vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de

commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen

moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet

vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris

kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken

zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s),

J11.OVERGANGS BEPALI NG E N

1. Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zat gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a, het aantal zaakvoerders vast te steilen op twee;

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4 "





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



b. te benoemen tot deze functie:

* De heer VERHELST Alexander Margareta Roland, voornoemd en

* Juffrouw LETEN Karolien Maria Felix, voornoemd;

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen

verzet,

c. ingeval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, te benoemen tot vervangend zaakvoerder: mevrouw Beatrijs Van Maele, nationaal nummer 58.03.31 132-80, wonende te 9250 Waasmunster, Oudeheerweg-heide 110.

d. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

e. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden,

f, geen commissaris te benoemen,

Volmacht

De verschijners stellen voor onbepaalde duur aan als bijzondere gevolmachtigden de Commanditaire Vennootschap WVG Consult, te 9100 Sint-Niklaas, Ankerstraat 114/2 of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Van Goethem Wouter, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Ankerstraat 114/2, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Frank MULLER te Stekene op 1 januari 2014. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van akte.

FRANK MULLER

NOTARIS

Potenlaan 55

9190 Stekene

Tel. 03 777 77 77

Fax 03 779 91 17

Op de laatste bfz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B-BALANCED

Adresse
PRINCES JOSEPHINE-CHARLOTTELAAN 53 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande