B-CABLES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : B-CABLES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.830.192

Publication

08/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 18.03.2014, NGL 30.04.2014 14114-0346-029
09/07/2014
ÿþ m o d 1 1 .1

rt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11J1)11131,1110111 11 Il

GRIFFIE -VAN

KOOPHANDEL GENT

30 JUNI 2014

AFDELIN DipIDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

"

Ondernemingsnr : 0447.830.192

Benaming (voluit) : B-Cabl es ;.

(verkort);

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Mosten 3

9160 Lokeren

n! 0 derwero akte :Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren opi zeventien juni tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene! I! vergadering van de naamloze vennootschap "B-CAB LES", met zetel te 9160 Lokeren, Mosten 3, lZj E 17/3, nummer 3504, RPR Dendermonde BTW BE 0447.830,192 (vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Paul Plies te Hamme op tien juli negentienhonderd tweeënnegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één augustus daarna onder nummer! !i 920801-269, verschillende keren gewijzigd en voor het laatst blijkens proces-verbaal vani !; buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Vincent Lesseliers te Beveren op 13 mei 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 mei 2013 onder numrner!

13083876), met éénparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen: :L

!: EERSTE BESLISSING : Vaststelling van de belaste reserves

De bijzondere algemene vergadering van de venncotschap is op 18 december 2013! overgegaan tot vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn! goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap,

Deze reserves zijn opgenomen in de balans van de vennootschap, afgesloten op 301 september 2012, goedgekeurd door de eerstvolgende jaarvergadering van maart 2013.

TWEEDE BESLISSING: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de; bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen minstens drie miljoen euro: l! bedraagt (3.000.000,00 EUR) bedraagt.

DERDE BESLISSING: Beslissing tot ultkering van een tussentilds dividend !!

Op zelfde vergadering van 18 december 2013 werd beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds bruto dividend voor een bedrag van drie miljoen euro (3.000.000,00i EUR), toebedeeld aan de aandeelhouders overeenkomstig hun aandelenbezit. De vergadering steltj vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op dei Vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.Elk van de aandeelhoudersi afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willenj inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerendej voorheffing ten bedrage van tiert procent (10%) van het tussentijdse dividend.

!! VIERDE BESLISSING: VersIao van de bedriifsrevisor

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de heer Wim Bossuyt, commissaris bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, dei toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding van 12 juni 2014.!

;. De aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren voorafgaand aan deze .1

beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben! genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

De conclusies van het verslag van de heer Wim Bossuyt, bedrijfsrevisor en commissaris,1 handelend voor CVBA Auditas bedrijfsrevisoren, luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in nature tot kapitaalverhoging in de NV B-Cables met zetel te 9160 Lokeren,: Mosten 3, RPF? DENDERMONDE 0447.830.192, bestaat uit de vordering van de vennoten ingevolge;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor" -' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

de dividenduitkering ten bedrage van bruto 3.000.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De totale inbrengwaarde zal bijgevolg 2.700.000,00 EUR bedragen en deze inbreng wordt vergoed door 143 aandelen van de NV B-Cables zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten ais de bestaande aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen zullen dan als volgt worden toegekend:

de heer Alain Verbrugge 284.210,53 EUR 15 aandelen;

de heer Olivier Verbrugge 909.473,66 EUR 48 aandelen;

de heer Didier Verbrugge 1.207.894,74 EUR 64 aandelen;

de heer Nicolas Verbrugge 298.421,05 EUR 16 aandelen;

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zal het kapitaal dus 3.070.000,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 190 + 143 = 333 aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

- dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in nature uitgevaardigd door het Instituut van de Bedriffsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van hef aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

- dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 12 juni 2014

CVBA Auditas Bedresrevisoren, Commissaris

vertegenwoordigd door Wim Bossuyt Bedresrevisor.

Het verslag van de commissaris zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal

worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING: Verslag van het bestuursorgaan

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren

Het verslag van het bestuursorgaan zal niet een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING: Beslissing tot kapitaalverhoging,

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde twee miljoen zevenhonderd duizend euro (2.700.000,00 EUR) om het van driehonderd zeventig duizend euro (370.000,00 EUR) te brengen op drie miljoen en zeventig duizend euro (3.070.000 EUR) door de uitgifte van honderd drieënveertig (143) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal warden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouder van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris.

ZEVENDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoginq

a) Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoginq

Zijn vervolgens tussengekomen, aile aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd ais gezegd, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t, ..z

mod 11.1

hebben ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de commissaris.

Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders negentig procent (90%) van deze schuldvordering, zijnde twee miljoen zevenhonderd duizend euro (2.700,000,00 EUR) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

b) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, wordt aan alle aandeelhouders, die aanvaarden, de honderd drieënveertig nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan aandeelhouder onder 1., de heer Alain Verbrugge : vijftien (15) nieuwe aandelen, hetzij voor tweehonderd vierentachtig duizend driehonderd en tien en drieënvijftig cent (284.310,53¬ )

- aan aandeelhouder onder 2., de heer Olivier Verbrugge ; achtenveertig (48) nieuwe aandelen, hetzij voor negenhonderd en negen duizend vierhonderd drieënzeventig euro en achtenzestig cent (909.473,68 E);

- aan aandeelhouders onder 3 de heer Didier Verbrugge : vierenzestig (64) nieuwe aandelen, hetzij voor één miljoen tweehonderd en zeven duizend achthonderd vierennegentig euro en vierenzeventig (1.207.894,74 E);

- aan aandeelhouder onder 4., de heer Nicolas Verbrugge ; zestien (16) nieuwe aandelen, hetzij voor tweehonderd achtennegentig duizend vierhonderd éenentwintig euro en vijf cent (298.421,05 ¬ ),

c) Dividendenoolitiek in de toekomst

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren,

ACHTSTE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van twee miljoen zevenhonderd duizend euro (2.700,000 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drie miljoen en zeventig duizend euro (3.070.000 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd drieëndertig aandelen (333) aandelen zonder vermelding van waarde, waarbij elk aandeel één/driehonderd drieëndertigste deel van het kapitaal vertegenwoordigt.

NEGENDE BESLISSING: Wiiziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5: KAPITAAL.

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen en zeventig duizend euro (3.070.000,00) EURO.

Het is verdeeld in driehonderd drieëndertig (333) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/driehonderd drieëndertigste deel van het kapitaal."

TIENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De algemene vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

ELFDE BESLISSING: Machten aan het bestuursoroaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake,

TWAALFDE BESLISSING

De vergadering bevestigt de herbenoeming als commissaris van : CVBA "Auditas Bedrijfsrevisoren" met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348, en als vaste vertegenwoordiger, de heer Wim Bossuyt, revisor, en dit voor een duur van 3 jaar, met ingang bij de jaarvergadering van 2014,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Vincent Lesseliers

Te 9120 Beveren

Neergelegde stukken:

- expeditie van de akte;

- verslag bederevisor met betrekking tot inbreng In nature

- verslag bestuursorgaan;

- coördinatie statuten.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-s

behouden

aan het

,

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: BQ.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE r)l'rCi"if ~:a1~ i`'ir

VAN KOC3PE-1AND7r1

2k MEI 2013

nENtre;gmoitiDE



11111q111411111;111111111

ber



Be Sta

Ondernemingsnr : 0447.830.192

Benaming (voluit) : B-CABLES

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :: Mosten 3

9160 Lokeren

Onderwerp akte :Statutenwijziging - inkoop eigen aandelen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op dertien mei tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "B-CABLES", met zetel te 9160 Lokeren, Mosten 30, RPR Dendermonde - BTW BE 0447.830.192, met éénparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen :

Eerste besluit.

Beslissing met éénparigheid van stemmen tot de verkrijging van maximum drieëntwintig (23) aandelen eigen aan de vennootschap.

Voorafgaandelijk beslist de vergadering tot aanpassing van de regeling met betrekking tot de inkoop van eigen aandelen opgenomen in artikel 5 van de statuten, Daarin staat vermeld dat het aandelenpakket dat door de vennootschap wordt verworven, 10% van het geplaatst kapitaal niet mag overtreffen. Vermits artikel 620 §1, 2° Wb. Venn thans voorziet dat het aandelenpakket niet hoger mag zijn dan 20 % van het geplaatst kapitaal, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen om in artikel 5 van de statuten, het percentage van 10 % te brengen op 20% zoals thans wettelijk voorzien,

De aandelen mogen worden aangekocht voor maximum achtentwintigduizend tweehonderdzestig euro zevenentachtig cent (28.260,87 EUR) per aandeel, hetzij een maximum aankoopprijs van in totaal zeshonderd vijftig duizend euro (650.000,00 ¬ ).

Overeenkomstig artikel 620 Wetboek van vennootschappen, met het oog op de vernietiging van deze aandelen zal de verkrijging onder volgende voorwaarden gebeuren:

a) De fractiewaarde van de verkregen aandelen, met inbegrip van deze welke de vennootschap eerder heeft verkregen en die zij in portefeuille houdt, mag niet hoger zijn dan 20 % van het geplaatste kapitaal.

b) De inkoop gebeurt mits een prijs gelijk aan de eigen vermogenswaarde waarbij de verkrijging slechts kan plaatsvinden door middel van bedragen vatbaar voor uitkering overeenkomstig artikel 617 Wetboek van Vennootschappen.

c) De inkoop van deze aandelen brengt de onmiddellijke aanleg met zich mee van een onbeschikbare reserve "verwerving eigen aandelen" ter grootte van de aankoopprijs van de ingekochte aandelen en dit vanuit de beschikbare en belaste reserves en/of overgedragen winsten, gevolgd door de onmiddellijke vernietiging van de verworven aandelen door aanrekening op de onbeschikbare reserve "verwerving eigen aandelen" die aldus afgeboekt wordt.

Tweede besluit.

En onmiddellijk  na hetgeen voorgaat - beslissing met éénparigheid van stemmen tot de realisatie van de inkoop van 23 volgestorte aandelen toebehorend aan de heer Verbrugge Alain Marie Angele Albert Ghislain, geboren te Sint-Niklaas op zevenentwintig september negentienhonderd zesenveertig, wonende te Luxemburg (Groot- Hertogdom), L-1150 Luxemburg, route d'Arlon 72. Afstand door de overige aandeelhouders ieder afzonderlijk van de aan hen aangeboden mogelijke inkoop van aandelen mits voorgaande modaliteiten.

Vaststelling dat de aandelen toebehorend aan de heer Verbrugge voornoemd volledig volgestort zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hekij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013

Voor-Veh ,uc an e aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De aankoop gebeurt mits de prijs van achtentwintigduizend tweehonderd zestig euro zevenentachtig cent (28.260,87 EUR) per aandeel, hetzij een totale aankoopprijs van zeshonderd vijftig duizend euro (650.000,00 ¬ ).

Rekening houdend met een roerende voorheffing van 25 % of 152.511,74 ¬ op de inkoopbonus van 610.046,95 ¬ (650.000 ¬ bruto minus fiscaal kapitaal 39.953,05 E), wordt netto uitbetaald 497,488,26 E.

De uitbetaling aan de heer Verbrugge Alain gebeurt enerzijds door compensatie tot aanzuivering van zijn schuld in rekening courant groot 16.845,15 ¬ (stand op 30/9/2012) en anderzijds door uitbetaling bij middel van overschrijving binnen de maand te rekenen van heden.

Aansluitend beslissing door de vergadering tot vermindering van het aantal aandelen met 23 stuks in hoofde van de heer Alain Verbrugge om deze aandelen te vernietigen door schrapping in het aandelenregister, zodat het totaal aantal aandelen van de vennootschap van 213 naar 190 aandelen herleid wordt, met verhoging van de fractiewaarde van de resterende aandelen.

Opdracht aan de raad van bestuur tot de boekhoudkundige verwerking van voorgaande besluiten. Derde besluit.

Vaststelling met éénparigheid van stemmen van de realisatie van de inkoop van eigen aandelen en beslissing om in artikel 5 van de statuten het aantal aandelen aan te passen, rekening houdend met het aantal ingekochte en vernietigde aandelen.

Artikel 5 van de statuten wordt aldus gewijzigd en zal voor de toekomst luiden:

'Artikel 5: KAPITAAL.

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd zeventigduizend (370.000, 00 EURO).

Het is verdeeld in honderd negentig (990) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdnegentigste deel van het kapitaal.

INKOOP VAN EIGEN AANDELEN.

Behoudens regelmatige kapitaalvermindering kan de vennootschap haar eigen aandelen slechts verkrijgen met goedkeuring van de algemene vergadering, beslissend met inachtneming

van de bijzondere meerderheids- en aanwezigheidsvereisten bepaald in het Wetboek van

vennootschappen.

Zodanige inkoop mag niet tot gevolg hebben dat het eigen vermogen minder bedraagt dan het

maatschappelijk kapitaal vermeerderd met de niet beschikbare reserves en dat de

vennootschap daardoor een aandelenpakket verwerft waarvan het kapitaalaandeel twintig ten

honderd (20%) van het geplaatst kapitaal overtreft; voor het overige wordt verwezen naar het

Wetboek van Vennootschappen."

Vierde besluit.

Beslissing om de statuten aan te passen aan de recente wetgeving en schrapping van verouderde

bepalingen in:

- artikel 1: schrapping tweede alinea

- artikel 2: toevoeging zetel van vennootschap

- artikel 4: vervanging van de verwijzingen naar het burgerlijk wetboek naar verwijzingen naar het

Wetboek van Vennootschappen

- artikel 6, 7, 9, 28, 33 en 34: vervanging van de verwijzingen naar de vennootschapswet naar

verwijzingen in het Wetboek van Vennootschappen.

Vijfde besluit.

Opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten uit te werken en te

ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Vincent Lesseliers

Te 9120 Beveren

Neergelegde stukken: expeditie van de akte en gecoördineerde tekst van de statuten.

Nagen bij liët BéTgiscli Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 19.03.2013, NGL 29.04.2013 13109-0278-033
12/12/2012
ÿþOndernemingsnr : 0447.830.192

Benaming

(volat : B-CABLES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Mosten 3 - 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering dd. 30.09.2012 en uit de notulen van de Raad van Bestuur dd. 30.09.2012:

1. Het ontslag van de Heer Didier Verbrugge als Bestuurder en Voorzitter van de Raad van Bestuur met ingang vanaf 1 oktober 2012 wordt aanvaard. Er wordt zonder voorbehoud decharge verleend voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

2. De benoeming als Bestuurder en Voorzitter van de Raad van Bestuur van de BVBA "REMVIC", ondernemingsnummer 4838.094.589, met maatschappelijke zetel in België, Mosten 3, te 9160 Lokeren, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder de Heer Didier Verbrugge, met ingang van 1 oktober 2012, wordt aanvaard.

3. Verlenging van alle drie bestuurdersmandaten: BVBA "OPTICAL", gedelegeerd-bestuurder, BVBA "REMVIC", voorzitter Raad van Bestuur, de Heer Alain Verbrugge, bestuurder, voor een periode van zes jaar, uiterlijk tot de gewone algemene vergadering van het jaar 2018.

Voor eensluidend uittreksel.

Mal Word 11 1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vr

ttle_ ('1 t3rai~lkt

V x[~C}ça{faiklJ,~I

0 3 DEC. 2012

I DENDERMONDE

11IIl11§u1guu1nneuiuu11

Griffie

c

Bijlagen-bij het-Belgisch- Staatsblad 12112/2012 - AEi nexes dü M'óïiitëür bêlgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de ,nstrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 20.03.2012, NGL 29.03.2012 12074-0007-035
13/01/2012
ÿþ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

X1]011186*



GRIFFIE E mt f ANK

VAN KOOPHANDEL

- 2. 01. 2012

DEN® MONDE



Ondernemingsnr : 0447.830.192

Benaming (voluit) : B-CÂBLES

(verkort) : $

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Mosten 3

9160 Lokeren

Onderwerp akte :NV: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op drieëntwintig december tweeduizend en elf, nog ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "B-CABLES", met zetel te 9160 Lokeren, Mosten 30 (opgericht bij akte verleden voor notaris Pau! Flies te Hamme op tien juli negentienhonderdtweeënnegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één augustus daarna onder nummer 920801-269; de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Paul Flies te Hamme op negenentwintig december negentienhonderddrieënnegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig januari negentienhonderdvierennegentig onder nummer 940125-523; de statuten werden vervolgens nogmaals gewijzigd bij akte verleden voor notaris Paul Flies te Hamme op eenendertig december negentienhonderdzevenennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig januari negentienhonderdachtennegentig onder nummer 980127-480; vervolgens werden de statuten nogmaals gewijzigd bij akte verleden voor notaris Paul Flies te Hamme op zesentwintig maart negentienhonderdnegenennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien april daarna onder nummer 990414-434; de statuten werden voor het laatst ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden te overstaan van notaris Paul Files te Hamme op zevenentwintig maart tweeduizend, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien april daarna onder het nummer 20000419-174), RPR Dendermonde  BTW BE 0447.830.192, met éénparigheid van stemmen, ondermeer volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit  Wijziging aard aandelen

De vergadering besluit de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam, hetzij gedematerialiseerde effecten mogelijk te maken.

Alle aandelen zijn aan toonder en alle aandelen zijn gedrukt. Ze worden neergelegd bij het bureau. De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen in uitvoering van voorgaand besluit deze aandelen aan toonder te vernietigen en deze in te schrijven in een aandelenregister, welk register vervolgens zal bewaard worden op de zetel van de vennootschap.

In uitvoering van voorgaand besluit wordt artikel tien van de statuten aangepast als volgt:

ARTIKEL 10  AARD VAN DE AANDELEN

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen van de wet. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

a) Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

b) De gedane stortingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordtgen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

c) De overdrachten en de overgangen van aandelen, met hun datum, gedagtekend en ondertekend

door de overdrager en de overnemer, in geval van overdracht onder de levenden en door de

voorzitter van de raad van bestuur en door de rechtverkrijgenden, in geval van overgang wegens

overlijden.

Er dient eveneens een register te worden gehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en

obligaties.

Bij de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

Alle effecten dragen een volgnummer.

Tweede besluit  Schrapping verplichting deponering aandelen

De vergadering beslist de verplichting de schrappen tot deponering van de aandelen om aan de

algemene vergadering te kunnen deelnemen; de vierde alinea van artikel drieëntwintig wordt

bijgevolg geschrapt.

Derde besluit  coördinatie statuten

De algemene vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de

statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

Alle besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vincent Lesseliers,

Notaris te Beveren.

Neergelegde stukken: - gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/11/2011
ÿþr

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffïe;vari;de áktë c.;

" 11173696111

b

E

St

11. 2(111

Griffie

Ondernemingsnr : 0447.830.192

Benaming

(voluit) : B-CABLES

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Mosten 3 - 9160 Lokeren

Onderwerp akte : ONTSLAGEN I BENOEMINGEN

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 01.10.2011: Met unanimiteit van stemmen werden volgende besluiten genomen:

1.Het ontslag van de heer Olivier Verbrugge, wonende in België, Nauwstraat 39 te 9111 Belsele, als', bestuurder en gedelegeerd-bestuurder van de vennootschap met ingang van heden wordt aanvaard.

2.Aan de heer Olivier Verbrugge, wonende in België, Nauwstraat 39 te 9111 Belsele, wordt decharge verleend voor de uitoefening van zijn mandaat als bestuurder en gedelegeerd-bestuurder tot op heden.

3.De N.V. 'OPTICAL', met maatschappelijke zetel in België, Franklin Rooseveltlaan 347 N, 9000 Gent, ondernemingsnummer 0456.362.036, vertegenwoordigd bij bijzondere volmacht door de heer Alain Verbrugge, voorzitter van de Raad van Bestuur, wordt benoemd tot bestuurder,met ingang van heden uiterlijk tot de algemene vergadering van het jaar 2016.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur dd. 01.10.2011:

Met unanimiteit van stemmen werden volgende besluiten genomen:

`OPTICAL' N.V. wordt als gedelegeerd bestuurder van 'B-CABLES' N.V. benoemd, met ingang van heden uiterlijk tot de gewone algemene vergadering van het jaar 2016.

Dhr. Didier Verbrugge

Voorzitter Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

30/08/2011
ÿþYod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0447.830,192

Benaming

(voluit) : B-CABLES

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MOSTEN 3 9160 LOKEREN

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER - VOORZITTER

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 11-08-2011

AANWEZIGHEIDSLIJST DER AANDEELHOUDERS: ALAIN VERBRUGGE-OLIVIER VERBRUGGE - DIDIER VERBRUGGE - NICOLAS VERBRUGGE

MET UNANIMITEIT VAN STEMMEN WERD VOLGEND BESLUIT GENOMEN

Benoeming van Auditas Bedrijfsrevisoren, Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een CVBA (Lidnr. B 364), Maatschappelijke zetel: Tabaksvest 87  2000 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Wim Bossuyt, als commissaris voor een periode van drie ;aar, tot de algemene vergadering die zich zal uitspreken over het boekjaar afgesloten op 30.09.2013.

VOOR EENSLUITEND UITTREKSEL

DHR OLIVIER VERBRUGGE DHR DIDIER VERBRUGGE

GEDELEGEERD BESTUURDER BESTUURDER

u i V

IIii NII II 1 11 0 u







*11132080*

iFiii-rEie tir1EVK

VAN KOOPHANDEL

10" 08. 2011

DENDEGRe _ .ONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de taaiste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 15.03.2011, NGL 28.04.2011 11096-0230-034
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 04.02.2015, NGL 10.03.2015 15059-0545-029
29/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 16.03.2010, NGL 24.03.2010 10073-0171-035
30/11/2009 : GE194690
30/07/2009 : GE194690
16/07/2009 : GE194690
02/07/2008 : GE194690
18/06/2007 : GE194690
04/05/2006 : GE194690
09/12/2005 : GE194690
20/05/2005 : GE194690
10/05/2005 : GE194690
07/07/2004 : GE194690
20/04/2004 : GE194690
16/06/2003 : GE194690
22/04/2002 : GE194690
14/04/1999 : BG076136
03/10/1998 : BG76136

Coordonnées
B-CABLES

Adresse
MOSTEN 3 - IZ E 17/3, NUMMER 3504 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande