B & C° GROUP SERVICES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & C° GROUP SERVICES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.696.741

Publication

18/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



19 3315

Oudenaarde

06 UT 2014

Griffie

Ondememingsnr ; oeff Eige. d

Benaming

(voluit) ; B & C° GROUP SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9550 Herzele (Sint Antelinks), Mutsaardstraat 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard De Lafonteyne, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001  RPR Dendermonde 0812.317.491, op 26 februari 2014, neergelegd ter Registratiekantoor Wetteren, dat er door:

1. De heer GEERTS Robert Edmond Emile, bestuurder, NN 62.02.07-425-02, identiteitskaart N° 591-1156745-25, geboren te Herzele op zeven februari negentienhonderd tweeënzestig, ins. huwelijk met mevrouw GALLE Godelieve, nagenoemd, wonende te 9550 Herzele (Sint Antelinks), Mutsaardstraat 47. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan geschreven huwelijks-contract, niet gewijzigd.

2. Mevrouw GALLE Godelieve, bestuurder, NN 59.07.04-244-51, identiteits-kaart N° 5916286603-38, géboren te Oornbergen op vier juli negentien-honderd negenenvijftig, echtgenote van de heer GEERTS Robert, voornoemd, wonende te 9550 Herzele (Sint Antelinks), Mutsaardstraat 47.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan geschreven huwelijks-contract, niet gewijzigd.

3. De heer BORGERS Carl Paul Ivo, jurist, NN 57.01.30-455-43, identiteitskaart N° 5915639065-72, geboren te Sint Truiden op dertig januari negentienhonderd zevenenvijftig, " in huwelijk met mevrouw DRAYE Anne-Mie, hoogleraar, wonende te 3020 Herent, Winkselsesteenweg 80. "

- Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen met gemeenschap van aanwinsten blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Eric Talion te Geetbets op negenentwintig oktober negentienhonderd tachtig, niet gewijzigd.

4. De heer MESKENS Geert, bestuurder, NN 63.11.21-343-39, identiteitskaart N° 5910015354-33 geboren te Vilvoorde op eenentwintig november negentienhonderd drieënzestig, feitelijk gescheiden, wonende te 9700 Oudenaarde, Ronseweg 66, bus 109. Gehuwd onder het

wettelijk stelsel bij gebrek aan geschreven huwelijkscontract, niet gewijzigd. "

5. De heer DE CAMPENEERE Geert, bediende, NN 63.12.22-165-97 , identiteitskaart N° 591-0710835-24, geboren te Zottegem op tweeëntwintig december negentienhonderd drieënzestig, gehuwd met Carla Simoens, wonende te 9620 Zottegem, Jules Matthijsstraat 6. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan geschreven huwelijkscontract, niet gewijzigd.

6. De heer SCHOPS Johan, bediende, NN 60.08.23-145-93, identiteitskaart N° 591-207577981, geboren te Heusden (Limburg) op drieëntwintig augustus negentienhonderd lestig, uit de echt gescheiden, wonende te 3530 Houthalen, Stationsstraat 38 - 2.1.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad'

"

7. 1 e heer HIJSSELINCKX Filip Denis, NN 66.03.09-291-70, identiteitskaart N° 5918539 78-91, geboren te Geraardsbergen op negen maart negentienhonderd zesenzéstig, in huw met mevrouw Carine Barbé, wonende te 9403 Ninove (Neigem), Kantonstraat 30.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan geschreven huwelijkscontract, niet gewijzigd; een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam

" B & C° GROUP SERVICES ", waarvan de zetel gevestigd is te 9550 Herzele (Sint-Antelinks), Mutsaardstraat 47.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

import - export, fabricatie, distributie en service van medische en andere apparatuur en

materialen.

Beheer, verstrekken van administratieve diensten, marketing, commerciële en logistieke

ondersteuning

Verwérven en beheren voor eigen rekening van een onroerend en roerend patrimomium

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap kan alle verrichtingen doen van welke aard ook, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel. Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere voren van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of onder elke andere vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van haar eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken.

Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het bestaat uit een vast en een veranderlijk gedeelte.

Het gaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO

" (18.600,00 ¬ ), verdeeld in ZESHONDERD aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Zij vertegenwoordigen elk éénlzeshonderdste deel van het kapitaal.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE18 0017 1786 6865 bij de BNP Paribas Fortis-Agentschap Herzele, zoals blijkt uit een door voormelde financiële ineelling op negentien februari tweeduizend en veertien afgeleverd bankattest.

De inschrijvers hebben verklaard en erkend dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vier en twintig duizend euro (24.000,00 EUR.) Het vast gedeelte van het kapitaal is aldus volledig volgestort

Aandelen en hun overdracht

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in ,aandelen op naam zonder nominale waarde. Elk aandeel is voorzien van een volgnummer.

Elk aandeel moet minstens voor één vierde worden volgestort.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele an-dere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappe-lijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op ecir deel van de winst.

Een met het vast gedeelte van het kapitaal overeenstemmend aantal aandelen moet te allen tijde onderschreven zijn.

Buiten de hierna bedoelde aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven, onder meer, in het kader van de

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. t r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

opneming van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschrijvingen. Het bestuursorgaan van de vennootschap, omschreven in het artikel 21 van de statuten, bepaalt de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen.

De vennoten die voor de uitvoering van hun stortingen binnen de vastgestelde termijnen in gebreke blijven, zijn van rechtswege en zonder ingebrekestelling verplicht een interest van zeven percent te betalen vanaf de datum waarop het bedrag eisbaar is en dit onverminderd het recht van de vennootschap om in rechte de inning van het gehele verschuldigde saldo of de vernietiging van de inschrijving of de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot te vorderen.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

De algemene vergadering van de vennoten kan bij gewone meerderheid van de stemmen beslissen over de uitgifte van obligaties, al dan niet van hypothecaire aard, door de vennootschap. Ze stelt de rentevoet en de modaliteiten van de emissie vast en regelt de werking van de vergadering van de obligatiehouders.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.

De aandelen zijn op naam; ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar. Deze laatste heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht, behoudens verzet vanwege de blote eigenaar; in dat geval wordt het stemrecht opgeschort. Zonder afbreuk te doen aan de dwingende wettelijke bepalingen, kunnen de aandelen slechts het voorwerp uitmaken van een overdracht die voorafgaandelijke goedkeuring heeft genoten van de

raad van. bestuur.

Indien, binnen de drie maanden te rekenen vanaf de verzending van de aanvraag tot goedkeuring, de raad van bestuur haar goedkeuring geweigerd heeft of indien ze geen andere ovememer heeft voorgesteld, dan kan de aandelenoverdracht geschieden zoals voorgesteld en met inchtname van de dwingende wettelijke bepalingen zoals voorzien door artikel 366 van het Wetboek van vennootschappen.

Een overdracht van aandelen tussen vennoten is slechts toegelaten voor zover de ovememer aandelen van dezelfde categorie verkrijgt.

Vennotën

Zijn vennoot:

1. de ondertekenaars van de oprichtingsakte

2. de rechtspersonen of fysieke personen, door het bestuursorgaan waarvan sprake in artikel 21 als vennoot aanvaard.

Wordt de aanvaarding geweigerd, dan hoeft het bestuursorgaan haar beslissing niet te verantwoorden.

Om als vennoot te worden aanvaard, moet de aanvrager bij toepassing van artikel 6 ten minste op één aandeel inschrijven tegen de voorwaarden vastgesteld door het bestuursorgaan en op elk aandeel ten minste één vierde storten. De aanvaarding houdt iaa dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met de huishoudelijke reglementen.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het aandelenregister, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van Vennootschappen.

Einde van het lidmaatschap

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap ingevolge hun:

a) uittreding;

b) uitsluiting;

c) faillissement, kennelijk onvermogen;

d) ontbinding gepaard gaand met vereffening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Steatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Register van aandelen

De vennootschap moet in haar zetel een register bijhouden, waarvan de vennoten ter plaatse

inzage kunnen nemen en waarin voor ieder van hen wordt aangetekend:

1° de maatschappelijke benaming en zetel, vorm en ondernemingsnummer van de

rechtspersoon;

2° de datum van toetreding, uittreding of uitsluiting;

3° het aantal aandelen waarvan hij houder is, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen,

de terugbetalingen en de overgangen en overdrachten van aandelen, met opgave van de

datum;

4° de stortingen op aandelen en de gelden die voor uittreding, gedeeltelijke terugneming van

aandelen en voor terugneming van stortingen worden aangewend.

De bestuursorgaan is belast met de inschrijvingen.

De inschrijvingen geschieden op grond van documenten met bewijskracht; die gedagtekend en

ondertekend zijn. Zij vinden plaats in de volgorde van hun datum van voorlegging.

Van die inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan, de houders van aandelen.

De certificaten kunnen niet worden aangewend als bewijs tegen de vermeldingen in het

aandelenregister.

De uittreding van een vennoot wordt ingeschreven in het aandelenregister naast de naam van de

uittredende vennoot. Weigert het bestuursorgaan de uittreding vast te stellen, dan wordt de

opzegging ontvangen door de griffier van het vredegerecht van de zetel van de vennootschap.

Uittreding of terugneming van aandelen

Een vennoot mag mits een opzegtermijn van drie maanden alleen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden of verzoeken om een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen. Die terugneming of uittreding is evenwel alleen toegestaan in zoverre ze niet voor gevolg heeft het maatschappelijk kapitaal te verminderen tot een bedrag dat kleiner is dan het vaste gedeelte door de statuten vastgesteld of het aantal vennoten tot minder dan drie te herleiden.

Een vennoot kan alleen met instemming van het bestuursorgaan uittreden of aandelen of stortingen terugnemen.

De vennoten kunnen slechts uittreden te rekenen vanaf een periode van twee jaar met ingang vanaf de oprichting

Uitsluiting van vennoten

Iedere vennoot kan om gegronde redenen of om elke andere in de statuten vermelde oorzaak uitgesloten worden. De redenen kunnen in een huishoudelijk reglement worden opgenomen. De uitsluiting wordt uitgesproken door het bestuursorgaan.

De vennoot van wie de uitsluiting wordt gevraagd, moet worden uitgenodigd zijn opmerking binnen een maand na de verzending van een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting schriftelijk kenbaar te maken aan het orgaan van de vennootschap dat de uitsluiting moet uitspreken. Als hij erom verzoekt in zijn schriftelijke opmerkingen, moet de vennoot worden gehoord.

Elke beslissing tot uitsluiting moet met redenen omkleed zijn.

De beslissing tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door het bestuursorgaan. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt in het register van de vennoten overgeschreven. Een eensluidend afschrift van de beslissing wordt binnen de vijftien dagen per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot verstuurd.

Terugbetaling van aandelen

De uittredende, uitgesloten of terugnemende vennoot heeft recht op de tegen-waarde van zijn

aandelen, berekend op de wijze voorzien in het huishoudelijk reglement.

Inning van de waarde van de aandelen

op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

In geval van faillissement en kennelijk onvermogen van een vennoot hebben zijn schuldeisers of vertegenwoordigers recht op de uitkering van de waarde van zijn aandelen overeenkomstig artikel 15.

Rechten van de vennoten

De vennoten en de rechthebbenden of rechtverkrijgenden van een vennoot kunnen geenszins de vereffening van de vennootschap eisen, noch de zegels laten leggen op het vermogen van de vennootschap of daarvan een inventaris vorderen. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en aan de beslissingen van de algemene vergaderingen.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minimaal drie leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn. herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Raad van bestuur

De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt de raad door het oudste Iid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen, te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als éénieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen vóór de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Openvallen van een bestuurdersmandaat

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders een voorlopige vervanger benoemen uit de lijst van bestuurders voorgesteld door de vennoten van de betreffende categorie.

De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

Bevoegdheden

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

Bevoegdheden tot delegeren

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één o£ meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen directeur, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De raad van. bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

Vertegenwoordiging van de vennootschap

Afgezien van. bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door één bestuurder die gedelegeerd bestuurder is.

Voor de overige rechtshandelingen en verrichtingen zal de vennootschap vertegenwoordigd kunnen worden door twee bestuurders, samen optredend.

Algemene vergadering.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om zeventien uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 31 van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóbr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht. Als de vergadering bij een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht voorzover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter van de raad van bestuur en, zo deze afwezig of verlet zijn, door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen of bij gebrek aan een dergelijke aanwijzing, door de oudste bestuurder aanwezig op de vergadering, met dien verstande evenwel dat de voorzitter een vennoot moet zijn.

De voorzitter wijst de secretaris aan die weliswaar geen vennoot hoeft te zijn.

De vergadering wijst onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

Volmachten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

, f [

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

. " e

R

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht door een andere vennoot met stemrecht laten vertegenwoordigen.

Vennoten rechtspersonen mogen evenwel, ongeacht de voorgaande bepaling, worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, bestuurders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

ls binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Bôekjaar.

Flet boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van

ieder jaar.

Winstverdeling

Op de nettowinst van de vennootschap wordt vijf percent afgenomen voor de vorming van de

wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder

voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de décharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding om gelijk welke reden en op gelijk welk tijdstip geschiedt de vereffening box de zorgen van het bestuursorgaan, tenzij de algemene vergadering besluit de vereffening aan één of meer vereffenaars toe te vertrouwen.

De vereffenaar(s) beschikt(ken) over de meest uitgebreide bevoegdheden toe-gekend door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennoot-schappen. In voorkomend geval zal de vergadering de emolumenten van de vereffenaar(s) vaststellen.

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld. '

OVERGANGS -en SLOTBEPALINGEN :

A. Eerste boekjaar.

}let eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging ter griffe van het uittreksel van de oprichtingsakte

en. eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

B. Eerste jaarvergadering.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

ro

I. r r

Voor-

'behouden

" aan het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De eerste jaarvergadering wordt gehouden de Iaatste zaterdag van de maand juni tweeduizend vijf ien}om zeventien uur.

C. Benoeming van de raad van bestuur - Bezoldiging .

De eerste algemene vergadering, waarop het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigd is, verklaarde als bestuurders te benoemen voor onbepaalde tijd:

1. Mevrouw GALLE Godelieve, NN 59.07.04-244-51, voornoemd, wonende te Herzele (Sint Antelinks), Mutsaardstraat 47.

2. De heer BORGERS Carl Paul Ivo, NN 57.01.30-455-43, voornoemd, wonende te 3020 Herent, Winkselsesteenweg 80.

3. De heer MESKENS Geert, NN 63.11.21-343-39, wonende te 9700 Oudenaarde, Ronseweg 66, bus 109.

4. De heer DE CAMPENEERE Geert, NN 63.12.22-165-97, wonende te 9620 Zottegem, Jules Matthijsstraat 6.

5. De heer SCHOPS Johan, NN 60.08.23-145-93, wonende te 3530 Houthalen, Stationsstraat 38 - 2.1.

6. De heer HXJSSSELINCKX Filip Denis, NN 66.03.09-291-70, voornoemd, wonende te 9403

" Ninove (Neigem), Kantonstraat 30.

die verklaard hebben de hun verleende opdracht te aanvaarden.

Benoeming van een voorzitter en van een gedelegeerd bestuurder - bezoldiging.

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich geldig te verenigen met het

oog de benoeming van de voorzitter en de gedelegeerd bestuurders.

Met eenparigheid van stemmen besliste de raad te benoemen:

1) tot voorzitter van dezelfde raad :

de heer Borgers Carl, voornoemd, hier aanwezig; en die verklaart het hem verleende mandaat te

aanvaarden.

2) tot gedelegeerd bestuurders van zelfde raad jaar :

- de heer Meskens Geert, voornoemd,

- mevrouw Galle Godelieve, voornoemd,

die verklaarden het hen verleende mandaat te aanvaarden.

Benoeming van commissaris/sen.

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, uitgaande van het voor de oprichting opgestelde financieel plan, blijkt dat de vennootschap die met haar bedrijf start, voor het eerste boekjaar de drempelbedragen vernield in artikel 12, §2, van de Wet van 17 juli 1975, berekend volgens de artikelen 11 en 12 van het eerste Koninklijk Besluit van 12 september 1983. niet zal overschrijden. Dientengevolge werd geen commissaris benoemd en is artikel 166 Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte oprichting dd. 26-02-2014; volmacht

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001 RPR Dendermonde 0812.317.491.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B & C° GROUP SERVICES

Adresse
MUTSAARDSTRAAT 47 9550 SINT-ANTELINKS

Code postal : 9550
Localité : Sint-Antelinks
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande