B-DIRECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-DIRECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.247.556

Publication

23/01/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111

Ondememingsnr : 0872.247.566 Benaming (voluit) : B-DIRECT GRIFFIE

14 JAN, 21314

DENDERM9WE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Molenstraat 34

9140 TEMSE

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING.

Uit een akte verleden voor ons, Meester Lucas NEIRINCKX geassocieerd notaris, te Temse, op 20 december 2013, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Sint-Niklaas op 3 januari 2014, boek 596, blad 52 vak 19. Ontvangen : 50 E. (Get) V. Vertongen, adviseur.

Blilkt dat

de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "B-DIRECT", waarvan de zetel gevestigd is te 9140 Temse, Molenstraat, 34,

De Vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden voor Notaris Lucas Neirinckx, geassocieerd Notaris te Temse, op 25 februari 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 maart daarna, onder nummer: 2005-03-14/0039482.

De statuten werden tot op heden niet gewijzigd.

Is samengekomen om over het volgende te beslissen :

EERSTE BESLISSING: Kennisname van de uitkering van een tussentijds dividend

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 18 december 2013 werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van zeventigduizend euro (EUR 70.000,00) uit de beschikbare reserves. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houden met de bestaande vennotenstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van drieënzestigduizend euro (EUR 63.000,00).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de vennoten het dividend niet in speciën wensen te ontvangen, doch dat zij de intentie hebben om de vordering, die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap hebben, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing dcor het vastklikken van de laste reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten beiope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013.

TWEEDE BESLISSING: Verslagen

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, krijgt de vergadering kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 6 december 2013, en van het verslag de dato 25 november 2013, van Marc Luyten Bedrijfsrevisor BVBA, vertegenwoordigd door de heer Marc Luyten, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2280 Grobbendonk, Parklaan, 12, zoals voormeld, door de zaakvoerder aangesteld om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura. De vennoot verklaart een kopij van dit verslag ontvangen te hebben.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor gedateerd op 25 november 2013, luidt als volgt: BESLUIT:

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, Marc Luyten Bedrijfsrevisor BVBA, vertegenwoordigd door Marc Luyten bedrijfsrevisor, dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA B-direct middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van EUR 70.000 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbetastingen .Het totale netto dividendbedrag zal EUR 63.000 bedragen ;

- het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de Vergoeding voor de inbreng in natura;.

-de beschrijving van de inbreng in natura , voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 63.000 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

-indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 463 nieuwe aandelen van de BVBA B-direct, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van EUR 63.000 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

463 nieuwe aandelen aan de heer Riské Burt, voornoemd

-door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 63.000 teneinde het te brengen van EUR 20.000 op EUR 83.000 ;

Wij maken voorbehoud omwille van het feit dat dit rapport afgeleverd wordt onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness opinion" is.

Grobbendonk, 25 november 2013

Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA

Vertegenwoordigd door

Marc Luyten

Bedrjfsrevisor"

DERDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde drieënzestigduizend euro (EUR 63.000,00) om het van twintigduizend euro (EUR 20.000,00) te brengen op drieëntachtigduizend euro (EUR 83.000,00) door de uitgifte van vierhonderd drieënzestig (463) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WiB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor. ViERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de vennoot, die aanvaardt, de vierhonderd drieënzestig (463) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ViJFDE BESLISSING : vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drieënzestigduizend euro (EUR 63.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieëntachtigduizend euro (EUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

ti

u

83.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd drieënzestig (663) aandelen zonder vermelding van waarde.

ZESDE BESLISSING: Wiiziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieëntachtigduizend euro (EUR 83.000, 00) en wordt vertegenwoordigd door zeshonderd drieënzestig (663) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/zeshonderd drieënzestigste (1/663Ste) van het maatschappelijk kapitaal',

ZEVENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent het de Notarisassociatie Lucas Neirinckx en Els De Block, te Temse, voormeld, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffe van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

ACHTSTE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Deze besluiten werden eenparig goedgekeurd. VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

De notaris (get) Lucas Neirinckx, geassocieerd notaris. Samen neergelegd met dit uittreksel :

- de expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 24.08.2011 11441-0456-009
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 27.07.2010 10354-0022-009
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 26.08.2009 09647-0390-009
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 18.08.2008 08579-0242-009
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 18.07.2007 07425-0029-009
21/04/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.04.2006, NGL 19.04.2006 06113-4852-011
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 25.08.2015 15477-0596-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 30.08.2016 16542-0020-011

Coordonnées
B-DIRECT

Adresse
MOLENSTRAAT 34 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande