B-PIT

Société en commandite simple


Dénomination : B-PIT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.553.545

Publication

29/01/2014
ÿþ Mad Word 11.1

i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

2 Q 1n, 2014

RECt-iGrj~le:. v,'., :'I

Kr)OPH,nr+t+- :1 ' - - -> ' "

i

V beh aai Bel Staa

Ondernemingsnr : 4Ç44 ,553 , S

Benaming

(voluit) : B-PIT

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUGSESTEENWEG 324, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst: Uit de onderhandse akte d.d. 15 januari 2014, geregistreerd te Gent 7, vier bladen geen verzendingen, op 15 januari 2014, boek 6/78 blad 11 vak 26, ontvangen 50 ¬ , blijkt dat er tussen de heer Bram Vandekerckhove, wonende te 9000 Gent, Brugsesteenweg 324, hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot; en de heer Sam Vandekerckhove, wonende te 8450 Bredene, Polderstraat 95, stille vennoot wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap met als naam "B-PIT" (Comm V. B-PIT) waarvan de statuten als volgt worden vastgesteld:

1, De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Brugsesteenweg 324;

2. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

3. Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt tweeduizendvijfhonderd euro (2.500

EUR), vertegenwoordigd door (100) aandelen, die elk één/honderdste (11100 ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volg verbinden:

De heer Bram Vandekerckhove voornoemd voor een bedrag van 2.375 euro;

De heer Sam Vandekerckhove voornoemd voor een bedrag van 125 euro;

Als vergoeding voor deze inbrengen ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen:

- De heer Bram Vandekerckhove: 95 aandelen

- De heer Sam Vandekerckhove. 5 aandelen

4. Het boekjaar gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op het einde van het boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van

de vennootschap opgesteld, de balans opgemaakt en de boekhouding afgesloten.

5, De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

6, De vennootschap heeft als doel

" Het uitoefenen van management, consulting en beheersactiviteiten; deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van PR, communicatie, marketing, human resources, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur;

" het aanbieden van een kwalitatieve communciatie in de meest brede zin (creatief en strategisch), de uitbouw van het bedrijf of de organisatie/project. Het geven van trainingen, lezingen en vormingen. Het ontwikkelen en vermarkten van vernieuwende en duurzame producten in de brede communicatiesector.

" Het optreden als manager, onderhandelaar, makelaar, adviseur, management-consultant, marketingconsultant, agent, public-relations- en promotie-adviseur of  agent; het verschaffen van professionele bijstand, het beheer en verwerken van administratie, boekhouding, personeels-, financieel en commercieel beheer, het uitvoeren of laten uitvoeren van alle daarop betrekking hebbende taken en verrichtingen; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt; het organiseren van seminaries en cursussen;

" De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere rechtspersonen dewelke op de één of andere wijze banden hebben met voormelde specialisaties.

" De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), onder andere met het oog op het eerlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

oor

~be ou,en aan het Belgisch Staatsblad



Zij zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op haar doel. Zij zal de haar beschikbare middelen mogen beleggen volgens het principe van 'de goede huisvader'.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

7, Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, beherende vennoten,

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur, De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Aile handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn/haar bevoegdheid.

Hij/ zij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

OVERGANGSBEPALINGEN:



~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge 1) Eerste boekjaar;

Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent en zal eindigen op 30 september 2015

De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie alle verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting sinds 01 januari 2014 zijn aangegaan, waaronder ook diegene tot aan die neerlegging aangegaan door de zaakvoerder(s) van de vennootschap aangezien zij alle te aanzien zijn als verricht voor rekening van de vennootschap in oprichting.

De eerste Jaarvergadering zal gehouden worden op de voorlaatste zaterdag van maart 201e.

2) Benoeming:

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Bram Vandekerckhove voornoemd, die

verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Bram Vandekerckhove,

Zaakvoerder.



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B-PIT

Adresse
BRUGSESTEENWEG 324 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande