B PRINTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B PRINTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.770.653

Publication

09/10/2013
ÿþ çe __" .-,el tJioE Warct 1 LI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

3 0 SEP. 2013

RE ANK VAN

KOO>~~~L TE GENT

t

Iuu1§~~u~ua~E~

53289

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : p5313 . . 653

Benaming

(voluit) : "B PRINTING"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Aalter, Kraenepoelpad, 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Virginie Daems, geassocieerd notaris te Zedelgem,. vervangende notaris Heike Laloo te Brugge, wettig belet, op 27 september 2013, waarvan huidig uittreksel werd' opgemaakt vóór registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er; tussen: 1) de heer BRAEM Bruno Philip Patricia Dirk, geboren te Brugge op 28 juni 1983, echtgenoot van" mevrouw T'Hooft Sophie Lucie Raphaël, wonende te 9880 Aalter, Kraenepoelpad 34 en 2) de heer BRAEM. Stanny Robert Annie Arthur, geboren te Brugge op 17 september 1973, echtgenoot van mevrouw Laloo Heike Nathalie isabelle, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat 34, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "B PRINTING", met zetel te 9880 Aalter, Kraenepoelpad, 34. Deze zetel mag overgebracht worden naar iedere andere plaats in België bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake. De vennootschap mag bij beslissing van het bestuursorgaan exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agent- schappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 'EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het maatschappelijk kapitaal wordt als volgt ingeschreven:

- door de heer Bruno Braem voornoemd voor honderd tachtig aandelen zonder nominale waarde,

- door de heer Stanny Braem voornoemd voor zes aandelen zonder nominale waarde,

Zij samen honderd zes en tachtig aandelen zonder nominale waarde, zij voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Er werd gestort:

- door de heer Bruno Braem: achttienduizend euro (18.000,00 EUR),

- door de heer Stanny Braem: zeshonderd euro (600,00 EUR).

Zij samen achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op een en dertig december van elk jaar, Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 27 september 2013 en zal worden afgesloten op 31 december 2014. Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen gaat de vennootschap over tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte en dit_ metingang van één september tweeduizend en dertien, evenals de verbiintenissen nog aan te gaan voor het neerleggen van de akte-oprichting conform artikel 68 van het wetboek van vennootschappen.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste tien ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze: afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst. De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo geschiedt overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen,; vennoten of niet, Ze worden benoemd door de algemene vergadering die hun aantal en de duur van hun= mandaat bepaalt, overeenkomstig de bepalingen voorzien voor statutenwijziging. Als niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Bruno Braem voornoemd, aanwezig en die aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

; iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het '

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN'OF IN DEELNEMING MET DERDEN

- Verkoop van drukwerk aan bedrijven zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, al of niet als commissionair ;

Aanbieden van prepress activiteiten, mailings en andere marketinggerichte acties ;

Ontwikkeling, ondersteuning en verkoop van tablet-publishing ;

Ontwikkeling, ondersteuning en verkoop van web-publishing ;

Trading in de meest ruime zin ;

Het verrichten van raadgevende diensten in de organisatie, het beheer en de communicatie van

ondernemingen en organisaties ;

Management-activiteiten ;

Il. VOOR EIGEN REKENING

- Het leveren van alle mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doel, waaronder het patrimoniumbeheer ;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of ankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere Toerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

- Het aankopen, ruilen, verkopen, renoveren, huren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen,

ronden en domeinen, en, meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van aile mogelijke financieringsverrichtingen. Zij zal alle mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening, als opdrachtgever of als algemene aannemer, en, eventueel de onroerende goederen kunnen veranderen en opwaarderen; verkavelingen kunnen onderzoeken en inrichten, met inbegrip van de aanleg van ;wegen en rioleringen, verbintenissen kunnen aangaan als bouwadviseur (bouwkundig onderzoek en onderzoek met betrekking tot de diverse technische uitrustingen van de gebouwen); alle materialen kunnen kopen; alle ondernemingsovereenkomsten kunnen ondertekenen die noodzakelijk zouden zijn ;

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De diensten beschreven in de wet van 13 april 1995 op de handelsagentuur worden uitdrukkelijk uitgesloten evenals de activiteiten die betrekking hebben op de activiteiten bedoeld in artikel 3§2 van de wet van 22 maart 1993 met betrekking tot het statuut van en het toezicht op de kredietinstellingen en of de daarmee verbonden activiteiten, alsook activiteiten in de verzekeringssector.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het uithangbord van de zaak is "B PRiNTING" genaamd.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van juni om veertien uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten verte2enwoordiien. Schriftélijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

wordt uitgebracht elk punt van-de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen'; gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Schriftelijke algemene vergadering.

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2, Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt,

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Volmacht

De vennootschap aldus opgericht zijnde stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan: de heer De Coster Roland, boekhouder-fiscalist, wonende te 9880 Aalter, Weibroekdreef, Sb, om alle verrichtingen te doen,

verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de inschrijving van de vennootschap in de

kruispuntbank voor ondernemingen te bekomen, alsook de formaliteiten voor aanvraag BTW-nummer te

volbrengen, met recht van indeplaatsstelling.

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD: de expeditie van de oprichtingsakte.

Daems Virginie

Geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
B PRINTING

Adresse
KRAENEPOELPAD 34 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande