B.D.N. BART DE NIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.D.N. BART DE NIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.637.754

Publication

26/06/2014
ÿþNod Warà 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

f' na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 7 JUNI 2014

Griffie

IMIVM~WMVV~1~1~11811~VMI

<14124 6*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0859.637.754

Benaming (voluit) ; B.D.N. BART DE NIL

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kruishoutemsesteenweg 147 - 9750 Zingem

Onderwerpen) akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Valerie GOEMINNE te Ronse op zestien juni tweeduizend en veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder.

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato één april tweeduizend en veertien met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

TWEEDE BESLISSING: uitkering dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een dividend voor een bruto bedrag van negenenvijftig duizend euro (¬ 59.000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent zijnde vijfduizend negenhonderd euro (¬ 5.900,00), in totaal drieënvijftig duizend honderd euro (¬ 53.100,00) netto.

DERDE BESLISSING: Kennisname van het revisoraal rapport

De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedriifsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato achttien april tweeduizend en veertien, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"6.BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA B.D.N. BART DE NII. door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Bart DE NIL en een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Saskia VAN PARIJS naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat: 1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheng van 10 %.

2, De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze: methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de' fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

c.. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens hef bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v, de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het instituut van de Bedrlfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 53.100, 00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 18 april 2014

Getekend

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLISSING: Kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde drieënvijftig duizend honderd euro (¬ 53.100,00) om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op éénenzeventig duizend zevenhonderd euro (¬ 71.700,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zef worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng wordt beslist om de fractiewaarde van de aandelen van de inbrenggenietende vennootschap te verhogen en geen nieuwe aandelen te creëren.

De huidige fractiewaarde van de aandelen van de inbrenggenietende vennootschap bedraagt op heden ¬ 100,00 zodat deze na kapitaalverhoging gebracht zal worden op ¬ 385,4839

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drieënvijftig duizend honderd euro (¬ 53.100,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op EENENZEVENTIG DUIZEND ZEVENHONDERD (¬ 71.700,00) vertegenwoordigd door tweehonderd drieënzeventig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, doch met fractiewaarde.

ZESDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing van de zaakvoerder bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertien september tweeduizend en vijf, onder nummer 05128669 tot overbrenging van de zetel, beslist de vergadering artikel twee (2) van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9750 Zingem, Kruishoutemsesteenweg 147.

De zetel mag naar iedere andere plaats overgebracht worden krachtens beslissing van de zaakvoerder, die zorgt voor de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad."

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf (5) van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Het kapitaal is vastgesteld op eenenzeventig duizend zeven honderd euro (71.700,00 ¬ ), verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde."

Artikel negen (9) van de statuten wordt als volgt aangepast:

"Artikel 9. Werking  Blieenroepinq - Beraadslaging:

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand december om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering zal gehouden worden in de maatschappelijke zetel of op een in de oproepingsbrieven aan te duiden plaats.

De oproepingsbrieven voor alle algemene vergaderingen bevatten de dagorde. Zij geschieden per aangetekende brief ten minste vijftien dagen voor de datum van de vergadering verzonden.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen besohouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft, mits hij zelf of de gevolmachtigde de voorziene formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

De vennoten kunnen mits eenparigheid schriftelijk alle besluiten van de algemene vergadering nemen, overeenkomstig de voorschriften die het Wetboek van Vennootschappen daartoe voorziet, met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moten worden verleden,

De verslagschriften van de algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en de vennoten die het verlangen. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden. De afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Zo de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan ze niet overdragen. Zijn beslissingen worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars van één aandeel, of is de eigendom ervan gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan hebben de zaakvoerders het recht de uitoefening ervan te schorsen tot één enkele persoon aangewezen is als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap."

ZEVENDE BESLISSING: Volmachticoordinatie

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, na lezing te hebben gehoord van de gecoördineerde tekst van de statuten zoals deze voortvloeit uit de hierboven genomen beslissingen, deze goed te keuren.

Deze gecoördineerde tekst van de statuten zal samen met een expeditie dezer neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

ACHTSTE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Valerie GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;



Voor. Luik R - vervnlo

"'behouden - gecoördineerde tekst van de statuten;

aan het - revisoraal verslag

Belgisch - verslag van de zaakvoerder

Staatsblad



Op de laatste biz, van Luik B vernielden ° Recta " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 16.01.2014 14009-0494-012
20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 17.12.2012 12667-0113-012
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.12.2011, NGL 20.12.2011 11643-0204-012
27/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 22.12.2010 10641-0220-012
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 21.12.2009 09899-0190-012
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 22.12.2008 08866-0035-012
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.12.2007, NGL 31.12.2007 07855-0103-012
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 26.12.2006, NGL 28.12.2006 06938-1934-012
16/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 26.12.2005, NGL 02.01.2006 06002-2543-013
03/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 27.12.2004, NGL 28.12.2004 04887-2263-012

Coordonnées
B.D.N. BART DE NIL

Adresse
KRUISHOUTEMSESTEENWEG 147 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande