BABOCO BOUWCOÖRDINATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BABOCO BOUWCOÖRDINATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.553.930

Publication

24/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303956*

Neergelegd

20-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): BABOCO BOUWCOÖRDINATIE (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Aalter, Wingenestraat 49 bus B000

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 19 juli 2012, ter registratie aangeboden, dat:

1. Mevrouw SPEYBROUCK, Martine, Rachel Maria, geboren te Zwevegem, op 24 april 1949, echtgenote van de Heer Noël Baekelandt, wonende te 8530 Harelbeke, Zwevegemsestraat 171.

2. de Heer BAEKELANDT, Steven Ronny, geboren te Kortrijk, op 10 oktober 1971, echtgescheiden, wonende te 9880 Aalter, Wingenestraat 49/B000.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "BABOCO BOUWCOÖRDINATIE .

Zetel : te 9880 Aalter, Wingenestraat 49/B000

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

- werfleider en coordinatie van bouwwerken;

- veiligheidscoordinator bij bouwwerken;

- de aanneming van alle metsel- en betonwerken en de aanneming van tegelzetten;

- aankoop en verkoop, klein- en groothandel, fabriceren en verwerken van allerlei bouwmaterialen, evenals het oprichten, herstellen en verhandelen van allerleid gronden en gebouwen, alsook het uitvoeren van alle werken in verband met de bouwsector en dit alles in de ruimste zin van het woord;

- aankoop en verkoop, klein- en groothandel, import en export, leveren en plaatsen van tegelvloeren, mozaiek en faiencen, arduin;

- aankoop en verkoop, klein- en groothandel, import en export van andere wand- en vloerbedekkingen en de plaatsing ervan, het bouwen van stellingen, het voegen en reinigen van gevels, slopingswerken van gebouwen en kunstwerken;

- het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer;

Benevens alles wat hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

In het algemeen zal de vennootschap alle bewerkingen en verhandelingen van onroerende, roerende of financiële aard mogen verrichten die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

0847553930

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken en voor zover de wet dit niet verbiedt.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni, om elf uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze dokumenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van

Luik B - Vervolg

de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Tenzij de algemene vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningwijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningkosten, het regelmatig betaalde en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel tot 31 december 2013.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de eerste zaterdag van de maand juni van het jaar 2014.

3. De oprichters benoemen Mevrouw Martine Speybrouck, voornoemd, als

gewone zaakvoerder.

De duur van dit mandaat is onbepaald.

De zaakvoerder zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. De oprichters geven bij deze volmacht aan de Heer Steven Baekelandt, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het Rechtspersonenregister en/of Ondernemingslokket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 05.02.2016 16040-0036-013

Coordonnées
BABOCO BOUWCOÖRDINATIE

Adresse
WINGENESTRAAT 49, BUS B000 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande