BACKSPACE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BACKSPACE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.314.508

Publication

20/08/2014
ÿþMaa word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KOOPHANDEL GENT

0 8 AUG. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0458.314.508

Benaming

(voluit) : BACKSPACE in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : SINT-JORISGILDE 53

9200 DENDERMONDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Blijkens akte verleden voor notaris Carline Heiremans, met standplaats te Zele, op achtentwintig december tweeduizend en twaalf, dragende volgende melding van registratie:

"geregistreerd te Dendermonde I op 9 januari 2013, drie bladen, geen verzending, reg. 5, boek 125, blad 08, vak 18. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) M. Kindermans" werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BACKSPACE" vroegtijdig in vereffening gesteld en werd mevrouw Vanwambeke Griet aangesteld tot vereffenaar onder de opschortende voorwaarde van bevestiging van haar benoeming door de Rechtbank van Koophandel.

Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied Dendermonde, provincie Oost-Vlaanderen van 07 maart 2013 werd de benoeming van voornoemde mevrouw Vanwambeke Griet tot vereffenaar van onderhavige vennootschap bevestigd.

Conform het Wetboek van Vennootschappen heeft de vereffenaar op 30 juni 2013 een pian tot verdeling van de activa onder de schuldeisers neergelegd.

Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, vakantiekamer, van 18 juli 2013 verleende de Rechtbank haar akkoord met dit plan van verdeling van de activa van de vennootschap onder de schuldeisers.

De vereffenaar heeft alle activa van de vennootschap verdeeld en de nodige bedragen ter beschikking gesteld van de vennoot, conform het door de Rechtbank goedgekeurde verdelingsplan,

De bijzondere algemene vergadering, gehouden op 5 augustus 2014, stelt vast dat:

-de vennoot voldoende ingelicht is omtrent de rekeningen van de vennootschap en de betreffende stavingsstukken hieromtrent. Bijgevolg verzaakt de vennoot aan de verplichting om de rekeningen en de stavingsstukken een maand voor de vergadering neer te leggen op de zetel van de vennootschap;

-dat de vereffenaar alle activa van de vennootschap heeft verdeeld en alle bedragen ter beschikking heeft gesteld van de vennoot conform het door de Rechtbank goedgekeurde vereffeningsplan, zodat de vereffening van de vennootschap thans volledig is afgesloten.

De vergadering ontslaat de vereffenaar met ingang vanaf heden uit zijn functie en verleent kwijting over het door hem gevoerde beleid.

Zodoende houdt de vennootschap met ingang van 5 augustus 2014 op te bestaan,

Overeenkomstig artikel 195, 1° van het Wetboek van Vennootschappen worden de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar bewaard op de woonplaats van de vereffenaar, m.n. te 9200 Dendermonde, Sint-Jorisgilde 53.

bvba Accountantskantoor Dekeyser, lasthebber, voor wie tekent

Cathy Dekeyser

Zaakvoerder

Tegelijk ,hiermee neergelegd: notulen bijzondere algemene vergadering dd. 05108/2014, verslag vereffenaar d.d. 30f0612013, eenzijdig verzoekschrift en goedkeuring van het verdelingsplan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111

aai1 o+

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 18.07.2013 13314-0529-012
02/04/2013
ÿþMod Word 11.1

[Lgall ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



FiLL*U BANK

VAN KOOPHANDEL

2 1 MRT 2013

DEN DWeeiONIDE

1Ii11i~u~~~~iiWiiui1mue

1 51160

Ondernemingsnr : 0458.314.508

Benaming

(voluit) : BACKSPACE

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9200 Dendermonde, Sint Jorisgilde 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - benoeming van een vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Caroline Heiremans, met standplaats te Zele op achtentwintigste december tweeduizend en twaalf, geregistreerd 3 bladen, geen verzending, te Dendermonde I, op 9 januari 2013, reg. 5, boek 125, blad 08, vak 18. Ontvangen: 25,00 euro. De E.A. Inspecteur, getekend: M. Kindermans, dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BACKSPACE, met maatschappelijke zetel te Dendermonde, Sint Jorisgilde 53.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op 25 Juni 1998, gepubliceerd in de bijlage van het belgisch Staatsblad op 16 juli 1996, onder nummer 1996-07-16/665.

BTW BE 0458.314.508 RPR Dendermonde

6. Besluiten

De vergadering neemt vervolgens, bij afzonderlijke stemming, de volgende besluiten.

1. Voorafgaande verslagen

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 september 2012.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoren uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor worden hier aangehecht

Het besluit van de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, luidt als volgt

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA Backspace met zetel te 9200 Dendermonde, Sint-Jorisgilde 53, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2012 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 88.128,17 EUR en een noetto-actief (eigen vermogen) van 82.949,49 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuiteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2012 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA BACKSPACE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare,17 december 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg.Ven.CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

2. Ontbinding

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf heden haar

invereffeningstelling uit.

3. Bevestiging ontslag van de zaakvoerder ten gevolge van de ontbinding en verlenen van kwijting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap bevestigt de algemene vergadering het ontslag van' mevrouw Griet Vanwambeke, zaakvoerder. Er wordt aan de zaakvoerder kwijting verleend voor haar uitgeoefend mandaat.

4. Benoeming van een of meer vereffenaars

De vergadering besluit een enkele vereffenaar te benoemen en stelt in die functie aan : mevrouw Griet Vanwambeke, hier aanwezig die verklaart te aanvaarden. De vereffenaar zal pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel de benoeming bevestigd heeft.

Hierna «de vereffenaar» genoemd.

5. Bevoegdheden

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, bepaald bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de daden stellen, bepaald bij artikel 187, zonder om de machtiging van de algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval die is vereist en onder meer (het bedrijf of) de handel van de vennootschap voortzetten tot de tegeldemaking, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk vervreemden, inbreng doen van aile activa en passiva, van een of meer bedrijfstakken van de vennootschap in andere vennootschappen en de als vergoeding voor die inbrengen ontvangen aandelen verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap volgens de verhoudingen die ten tijde van die inbrengen zullen worden bepaald.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, met of zonder kwijting opheffing verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzet of andere beletsels.

De vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Hij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen in geval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheid in de verwoording van de goederen en rechten die door hem in andere vennootschappen zouden worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij kan, op zijn verantwoording, voor speciale en bepaalde verrichtingen, een door hem bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden voor een door hem bepaalde termijn overdragen aan een of meer lasthebbers.

Aile akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

6. Volmacht

-De algemene vergadering verleent volmacht aan mevrouw Griet Vanwambeke, voornoemd, om het verzoekschrift in te dienen bij de rechtbank van koophandel, teneinde haar benoeming tot vereffenaar te laten bevestigen.

-De vergadering verleent bijzondere volmacht aan bvba Accountantskantoor Dekeyser, vertegenwoordigd door Cathy Dekeyser, Sint Annastraat 22, 8510 Marke, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve sluitingsformaliteiten en schrapping van de onderneming bij de KBO te verzekeren. Stemming

Elk van deze besluiten wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR EENSLUIDEND AFSCHRIFT

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y9 937.. behouden

" aan het ` Belgisch Staat§blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/12/2012 : DE052386
28/08/2012 : DE052386
22/06/2011 : DE052386
10/06/2010 : DE052386
09/06/2009 : DE052386
14/08/2008 : DE052386
03/09/2007 : DE052386
06/07/2006 : DE052386
12/07/2005 : DE052386
20/07/2004 : DE052386
10/07/2003 : DE052386
05/07/2002 : DE052386
13/07/2000 : DE052386

Coordonnées
BACKSPACE

Adresse
SINT-JORISGILDE 53 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande