BACKYARD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BACKYARD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.887.374

Publication

01/03/2013
ÿþVoort

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Litll-'FIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 0 FEB. 2013 DENDERMONDE

Creic

I/IIIIUIIJJ~u~~~uni1111

Ondernemingsnr:0504.887.374

Benaming (voluit) : BACKYARD

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwe Baan 99

9111 Sint-Niklaas (Belsele)

Onderwerp akte : RECHTZETTING

Tekst :

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 12 februari 2013, blijkt'

hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BACKYARD.

2. Zetel : 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Nieuwe Baan 99.

3, Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het,

uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten : De heer Henri Adolf Marcus Hélène VERBRAEKEN, wonend te 9111 Sint-Niklaas (Belsele),! Nieuwe Baan 99 die op zijn inbreng nog 12.214 euro dient te volstorten, en de heer Paul-Henri Maria Filip; VERBRAEKEN, wonend te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Nieuwe Baan 101 die op zijn inbreng die nog 124 euro: dient te volstorten.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door; 100 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna. Het eerste boekjaar zal lopen tot 31 december 2013.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige; provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal; jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal? bereikt

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel; van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal: krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het; overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te! benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, de heer Henri Verbraeken, voornoemd.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de: meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en; bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn: voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en! in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur! overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

10. Commissarissen : -

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

mod 1 f.1

Voorbehouden

aan het , Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het beheer van een roerend en onroerend patrimonium, omvattende zowel immateriële en materiële, het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, verhuur van handelsfondsen, dit alles in de breedste zin;

- het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica;

- het waarnemen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, bedrijfsleider, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen;

- het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

- het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, bouwen, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen en verkopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen of patrimoniumvennootschappen, de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen, alsook het optreden ais syndicus, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden; - de teelt van snijbloemen, planten, bloemen en zoden voor verkoop of om te verplanten;

- kleinhandel in tuinbouwproducten en  benodigdheden voor particulier gebruik;

- stedenbouwkundige en tuin- en landschapsarchitectuur;

landschapsverzorging en het uitvoeren van studies en het verlenen van adviezen inzake stedenbouwkundige planning en landschapsarchitectuur,

- het snoeien van bomen, heggen en struiken.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel,

De vennootschap kan tot verwezenlijking van haar doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, alsook aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan aile financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doei verband houden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven,

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 19.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2014.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan de heer Dirk De Vieeschhauwer, wonend te 9170 Sint-Gillis-Waas, Houtvoortstraat 26, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 6.262,00 euro voor de vennootschap in oprichting bij ING België.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301070*

Neergelegd

13-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0504887374

Benaming (voluit): BACKYARD

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9111 Sint-Niklaas, Nieuwe Baan 99

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 12 februari 2013, blijkt hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VEPACOM.

2. Zetel : 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Nieuwe Baan 101.

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten : De heer Paul-Henri Maria Filip Verbraeken, wonende te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Nieuwe Baan 101, die op zijn inbreng nog 12.276,00 euro dient te volstorten, en de heer Henri Adolf Marcus Hélène Verbraeken, wonende te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Nieuwe Baan 99, die op zijn inbreng nog 124 euro dient te volstorten.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna. Het eerste boekjaar zal lopen tot 31 december 2013.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, de heer Paul-Henri Verbraeken, voornoemd.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

10. Commissarissen : -

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

- het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en

ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie,

promotie en informatica;

- het waarnemen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, bedrijfsleider, manager of gemandateerde in

ondernemingen en vennootschapppen;

- het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, onderverhuren, valoriseren, bouwen, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen en verkopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen of patrimoniumvennootschappen, de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen, alsook het optreden als syndicus, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- het beheer van een roerend en onroerend patrimonium, omvattende zowel immateriële en materiële, het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, verhuur van handelsfondsen, dit alles in de breedste zin;

- alle verrichtingen met betrekking tot kunst, antiek en brocante in de ruimste zin zoals onder meer kopen en verkopen, huren en verhuren, houden, bewaren, restaureren of laten restaureren, opslaan of vervoeren van kunstwerken, dit zowel voor eigen rekening als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van haar doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, alsook aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand mei om 17.30 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2014.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan de heer De Vleeschhauwer Dirk, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Houtvoortstraat 26, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 6.200,00 euro voor de vennootschap in oprichting bij ING België.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 26.06.2015 15213-0219-010
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.03.2016, NGL 27.06.2016 16217-0411-010

Coordonnées
BACKYARD

Adresse
NIEUWE BAAN 99 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande