BACO-MEAT GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BACO-MEAT GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.436.749

Publication

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.12.2013, NGL 30.12.2013 13704-0313-013
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.12.2012, NGL 21.12.2012 12675-0600-013
14/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302633*

Neergelegd

12-04-2011



Griffie

0835436749

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9230 Wetteren, Molenweg 7

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op 8 april 2011, akte welke eerlang zal worden geregistreerd op het tweede registratiekantoor te Gent, dat :

De heer BACKX Chris, geboren te Wetteren op één februari duizend negenhonderdtweeënzeventig, rijksregister nummer 720201-365-64, wonende te 9230 Wetteren, Molenweg 11, ongehuwd.

Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming BACO-MEAT GROUP met zetel te 9230 Wetteren, Molenweg 7.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen

rekening :

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

" De productie, het verwerken, het versnijden, het behandelen, het verpakken en het conserveren van alle vleesproducten;

" Alle handelingen betreffende de vleesverwerkende nijverheid;

" Import, export, aan- en verkoop van alle handelsgoederen welke zonder verdere bewerking kunnen doorverkocht worden;

" Verkopen aan de toog van eetwaren die ter plaatse verbruikt worden, en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten, zoals snackbars, pittabars, sandwichbars, hamburgertenten en dit alles in de ruimste zin van het woord;

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : BACO-MEAT GROUP

" Kleinhandel in algemene voedingswaren;

" Uitbating van een snackbars, pittabars en pizerria s;

" Uitbating van herbergen, cafés, snackbars, met bediening van kleine snacks, en andere instellingen die rechtstreeks en/of onrechtstreeks met ontspanning te maken hebben, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement;

" De vennootschap mag zijn eigen personeel verhuren en ter beschikking stellen van andere vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Reiniging van lokalen en gebouwen;

" Inpakbedrijf;

" De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger;

" Het aannemen, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, zo privaat als openbaar, zo geheel als gedeeltelijk van alle prestaties met betrekking tot aan- en verkopen van handelsgoederen zoals hierboven gemeld. Zij mag tevens alle diensten presteren die verband houden met wat voorafgaat en dit alles in de ruimste zin van het woord.

Zij mag tevens alle handelingen stellen zoals:

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, vruchtgebruik, opstalrechten, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

" Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht evenals het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoelt door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(18.600 EUR)

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de 100 aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00) per stuk, als volgt:

- door BACKX Chris, voornoemd, voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) of voor 100 aandelen ,

Op elk ingetekend aandeel is gestort ten belope van meer dan één/vijfde, zij voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00)

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede donderdag van december. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde

lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Als statutaire zaakvoerder wordt benoemd : De heer BACKX Chris, voornoemd.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een juli en eindigt op dertig juni van

ieder jaar.

Winstverdeling

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en

afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten voorzien.

1. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op dertig juni tweeduizend twaalf.

2. Eerste Jaarvergadering.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de tweede donderdag van december 2012 om 14 uur.

3. Herneming van verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting:

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, herneemt de vennootschap die verbintenissen welke namens de vennootschap in oprichting werden aangegaan en dit vanaf 1 januari 2011.

4. Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

De heer Backx Chris, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Romain Van

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bever, zaakvoerder van de BVBA Boekhoudkantoor Van Bever, met maatschappelijke zetel te 9230 Wetteren, Mozen 2, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

-uitgifte van de akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 10.12.2015, NGL 10.12.2015 15686-0220-013

Coordonnées
BACO-MEAT GROUP

Adresse
MOLENWEG 7 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande