BAEL DIMITRI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAEL DIMITRI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.275.134

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.03.2014, NGL 02.04.2014 14081-0268-014
12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 11.06.2013 13162-0369-014
17/05/2011
ÿþ~od 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a

GRIFFIE RECHTBANK

0 5. 05. 2011

DEN DERMONDE

Voor- i 1J111.1111j11319111J II

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad





Griffie

f

'v

Ondernemingsnr : 0833.275.134

Benaming

(volui) : BAEL DIMITRI

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : GROENDAL 157 - 9420 ERPE-MERE

" Onderwerp akte : Quasi inbreng

Neerleggen van:

- bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 11/03/2011

- verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 1/03/2011

BAEL Dimitri

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te venegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2011
ÿþ Mod 2.1

Voor- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van , ; : w

VAN KOOPHANDEL



31. 01. 2011







DEiVDERmONDE













Griffie



Ondernemingsnr : ~333 2.43- _434 BAEL DIMITRI

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groendal 157 - 9420 Erpe-Mere

Onderwerp akte : Oprichting  statuten - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden op 21 januari 2011 voor notaris Marc Boeykens, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dael-Boeykens, geassocieerde notarissen", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Ledebergplein 16, 0479.734.581 RPR Gent, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd váór registratie, dat:

De heer Dimitri BAEL, geboren te Aalst op 8 augustus 1978, (identiteitskaart nummer 590.9922592.03), en zijn echtgenote mevrouw Evelyne Vital Marie Louise TROCH, geboren te Aalst op 8 juni 1986 (identiteitskaart nummer 590.6722803.50), beiden wonend te 9420 Erpe-Mere, Vijverstraat 17 bus 3, gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge de bepalingen van hun huwelijkscontract verleden voor notaris Daniel Meert te Erpe-Mere (Erpe), op 5 oktober 2010, ongewijzigd gebleven tot op heden, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht heeft waarvan de statuten onder meer volgende beschikkingen bevatten:

Rechtsvorm, naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zij draagt de naam «BAEL DIMITRI».

Zetel: 9420 Erpe-Mere, Groendal 157.

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

1. Het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, het aanleggen van parkings en inritten, het leggen van stoepdalen en betonklinkers, het plaatsen van afsluitingen, omheiningen, vangrails en veiligheidsinrichtingen, het leggen van kabels en diverse leidingen, grond- riolering- en draineringswerken.

2. Het aanleggen van terrassen en opritten.

3. Het bouwrijp maken van terreinen, grond en drainage van bouwterreinen.

4. Algemene onderneming voor het optrekken van gebouwen, metsel- en betonwerken, de ruwbouw en het onderdak zetten, de bekisting en het ijzervlechtwerk, restauratiewerken en renovatiewerken van gebouwen en monumenten; slopingswerken van gebouwen alsook en invoegen en reinigen van gevels, leggen van vloeren, aanbrengen van chape, pleisterwerken alsook plafonneer- en cementeerwerken, voegwerken.

5. Bouw van niet-metalen kunstwerken.

6. Uitvoering van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden.

7. Algemene coördinatie, adviesverlening, toezicht en opvolging van bouwprojecten.

8. Algemene projectontwikkeling, meer betaald in eigen naam of in samenwerking met derden het aankopen en renoveren van onroerende goederen..

9. Het aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, bouw, verbouwing, restauratie, onderhoud en afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

10. Het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen.

11. Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

managementadvies en aanverwante verrichtingen op het gebied van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben;

12. Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan;

13. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten.

14. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

15. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

16. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

17. Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichting, aankopen, of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

18. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De uitvoering van het maatschappelijk doel kan zowel in België als in het buitenland uitgevoerd worden en dit zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van een andere persoon.

Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volstort in speciën tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen, op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

door de heer Dimitri Bael, voornoemd, ten belope van honderd veertien (114) aandelen door mevrouw Evelyne Troch, voornoemd, ten belope van zes (6) aandelen;

Totaal: honderd twintig (120) aandelen

Ieder van de hierboven ingeschreven aandelen zonder vermelding van waarde die elk 11120 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, werd volgestort tot beloop van één derde, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, afgeleverd door BNP Paribas Fortis, agentschap Mere, op 19 januari 2011, welk attest door ondergetekende notaris in zijn dossier zal worden bewaard, waarbij vastgesteld is dat het bedrag van ¬ 6.200,00 op een bijzondere rekening ten name van de onderhavige vennootschap gedeponeerd werd.

Raad van bestuur, omvang van bevoegdheid, wijze van uitoefening en controle:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op 1 juni van ieder jaar om negentien uur, zelfs indien deze dag een zaterdag, een zondag of wettelijke feestdag is, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering: Elke vennoot kan schriftelijk, per fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht eik punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard)) of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Zolang de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt zullen de vennoten echter persoonlijk dienen aanwezig te zijn en zich niet kunnen laten vertegenwoordigen door de andere vennoot op de algemene vergadering.

In geval zij niet kunnen persoonlijk aanwezig zijn, kan er wel een beroep gedaan worden op de procedure van de schriftelijke besluitvorming.

Stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Boeklaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Verdeling na vereffening: Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot reeds bezit. Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: de heer Dimitri Bael, voornoemd. . Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Benoeming van een commissaris

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

Overname verbintenissen

Er werd door de oprichters verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 21 januari 2011 en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Volmacht

Bijzondere volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GHYSEL EN DE LOMBAERDE", accountancy en fiscaliteit, te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1099, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve oprichtingsformaliteiten te verzekeren, zo onder meer voor de inschrijving in de KBO, aanvraag van het BTW-nummer en bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Marc Boeykens

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie akte.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BAEL DIMITRI

Adresse
GROENDAL 157 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande