BAERT EN ZONEN

Divers


Dénomination : BAERT EN ZONEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 412.408.465

Publication

13/06/2014
ÿþMod Word 11.1

ILSOH-771:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRiF FIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-3 JUNI 2014

AFDELleggigDERMONDE

ll

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0412.408.465

Benaming

(voluit) : Baert en Zonen

(verkort) :

Rechtsvorm: Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Herderstraat 6, 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging vaste vertegenwoordiger van de statutaire zaakvoerder

Bij besluit van de zaakvoerder d.d. 27 mei 2014 heeft Elecsima BVBA, statutaire zaakvoerder van Baert & Zonen Comm.VA het volgende beslist

"1,0e zaakvoerder ontslaat met onmiddellijke ingang Legus NV, met zetel te 1831 Diegem, Culliganlaan 2C, Park Lane en ondememingsnummer 0829.029.009 als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap in de uitoefening van haar mandaat als statutair zaakvoerder van Baert & Zonen Comm.VA., met zetel te 9240 Zele, Herderstraat 6 en ondernemingsnummer 0412.408.465 (RPR Dendermonde).

2.0e zaakvoerder benoemt met onmiddellijke werking Danny Baert BVBA, met zetel te 9240 Zele, Kamershoek 109, als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap in de uitoefening van haar mandaat als statutair zaakvoerder van Baert & Zonen Comm.VA, met zetel te 9240 Zele, Herderstraat 6 en ondernemingsnummer 0412.408,465 (RPR Dendermonde),

Aan Baert & Zonen Comm.VA zal tevens worden meegedeeld dat Danny Baert BVBA in haar hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van Elecsima BVBA op haar beurt vast vertegenwoordigd zal worden door de heer Danny Baert, met adres te 9240 Zele, Kamershoek 109",

_ .

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/04/2014
ÿþMod Word 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

RI rrlE CCHTEANK

VAN KOOPHANDEL

2 7 MAART 20t4

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsar : 0412.408.465

Benaming

(voluit) : BAERT EN ZONEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op Aandelen

Zetel : Herderstraat nummer 6 te 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN DE STATUTAIRE ZAAKVOERDER - BENOEMING VAN EEN STATUTAIRE ZAAKVOERDER - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - VOLMACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Commanditaire vennootschap op Aandelen "Baert en Zonen", met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Herderstraat 6, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen (Dendermonde) onder het nummer 0412.408.465, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU -- Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zesentwintig maart tweeduizend veertien, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste Beslissing

Wijziging van de eerste paragraaf van artikel 13 van de statuten van de vennootschap

De vergadering beslist artikel 13 van de statuten van de vennootschap te wijzigen en als volgt te vervangen:

" ARTIKEL 13 - BESTUUR - ZAAIVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één beherende vennoot tot statutair zaakvoerder aangesteld, natuurlijke persoon of rechtspersoon. Personen die geen vennoot zijn kunnen niet worden benoemd tot zaakvoerder."

Tweede beslissing

Ontslag van de statutaire zaakvoerder "Legus NV"

De vergadering beslist het vrijwillig ontslag te aanvaarden van de statutaire zaakvoerder, Legus NV, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Park Lane, Cullinganlaan 2C ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0829.029.009, vast vertegenwoordigd door GLG Consult BVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te Kampenstraat 15, 9552 Borsbeke ingeschreven in het rechtspersonenregister (Oudenaarde) onder het nummer 828.852.132, vast vertegenwocrdigd door de heer Geert Gijsels.

Derde beslissing

Benoeming van de statutaire zaakvoerder "Elecsima BVBA"

De vergadering beslist Elecsima BVBA, met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Herderstraat 6 ingeschreven in het rechtspersonenregister (Dendermonde) onder het nummer 0817.670.111, vast vertegenwoordigd door Legus NV, voornoemd, vast vertegenwoordigd door GLG Consult BVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te Kampenstraat 15, 9552 Borsbeke ingeschreven in het rechtspersonenregister (Oudenaarde) onder het nummer 828.852,132, vast vertegenwoordigd door de heer Geert Gijsels, met onmiddellijke ingang te benoemen tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

Vierde beslissing

Wijziging van artikel 13 van de statuten naar aanleiding van het besluit genomen onder punten 2 en 3

hierboven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist paragraaf 4 van artikel 13 van de statuten van de vennootschap te schrappen,' teneinde artikel 13 aan te passen aan de voorgaande beslissingen. Aldus luidt artikel 13 van de statuten vanaf heden als volgt.

"ARTIKEL 13  BESTUUR  ZAAKVOERDER.

De vennootschap wordt bestuurd door één beherende vennoot tot statutair zaakvoerder aangesteld, natuurlijke persoon of rechtspersoon. Personen die geen vennoot zijn kunnen niet worden benoemd tot zaakvoerder,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Het beëindigen van het mandaat van een zaakvoerder, om welke reden ook (hierin ook begrepen zijn overlijden, ontbinding of faillissement), heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien het mandaat van de enige zaakvoerder wordt beëindigd, dan wordt deze opgevolgd door de opvolger-zaakvoerder aangeduid door de vennoten in overeenstemming met de volgende procedure: de vennoot, die de meeste aandelen bezit, moet de algemene vergadering bijeenroepen binnen de maand na het beëindigen van de functie van zaakvoerder, om in zijn vervanging te voorzien.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELECSIMA, waarvan de maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Herderstraat 6, gevestigd is en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0817.670,111, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door een maatregel, welke zich hiertegen verzet.

De duur van het ambt van statutaire zaakvoerder is niet beperkt. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluid end besluit van de algemene vergadering.

Vijfde beslissing

Volmachten

De algemene vergadering geeft een volmacht aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr. Dirk Van Gerven, Mr, Olivier Van Raemdonck en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan het bevoegde ondernemingsloket teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonen register, het Ondernemingsloket en de BTW administratie, teneinde alle noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet gelimiteerd, de geconsolideerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de volmachtdrager in naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vóór registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2013
ÿþRechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Herderstraat 6, 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

"

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders dd. 31 mei 2013:

Wordt herbenoemd als commissaris van de vennootschap: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van, een CVBA 'VGD Bedrijfsrevisoren'. Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Jurgen Lelie,< kantoorhoudende te 9240 Zele, Spinnerijstraat 12, aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van' voormeld mandaat. Dit mandaat geldt voor de duur van drie jaar hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in 2016. De mandaatvergoeding wordt vastgesteld op 11.000 EUR, indexgebonden en exclusief BTW en onkosten.

Deze beslissingen worden met unanimiteit van stemmen getroffen.

Voor eensluitend akkoord

Legus NV

Vertegenwoordigd door GLG Consult BVBA

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Geert Gijsels

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III IIIIIIIIIIIII011111

*13164935*

Ondernemingsnr : 0412.408.465

Benaming

(voluit) : Baert en Zonen

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 21.06.2013 13203-0081-041
25/01/2013
ÿþOndernerningsnr : 0412.408.466

Benaming

(voluit) : BAERT EN ZONEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op aandelen

Zetel : Herderstraat 6, 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger van de statutair zaakvoerder - volmachten

Uittreksel uit de besluiten van de statutair zaakvoerder van 20 december 2012: De statutair zaakvoerder verklaart de volgende besluiten te hebben genomen.

1.Kennisname van de wijziging van vaste vertegenwoordiger van de statutair zaakvoerder.

De statutair zaakvoerder verklaart kennis te hebben genomen van het besluit van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Legus NV, met maatschappelijke zetel gevestigd te Culliganlaan 2C, Park Lane, 1831 Diegem en ingeschreven bij de Kruispuntbank der Ondernemingen (Brussel) onder het nummer 0829.029.009, om met ingang van 20 december 2012 haar vaste vertegenwoordiger de heer Danny Baert BVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9240 Zele, Kamershoek 109, ingeschreven de Kruispuntbank der Ondernemingen (Dendermonde) onder het nummer 0829.197.669, vast vertegenwoordigd door Danny Baert, te vervangen door GLG Consult BVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te Borsbekestraat 41, 9551 Herzele en ingeschreven bij de Kruispuntbank der Ondernemingen (Gent) onder het nummer 828.852.132 vast vertegenwoordigd door de heer Geert Gijsels.

2.De statutair zaakvoerder verleent volmacht aan Elke Janssens, Olivier Van Raemdonck en ieder andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde aile noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de statutair zaakvoerder van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De Lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Olivier Van Raemdonck Lasthebber

Op de laatste b z, van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

OVANNK

KOOP lAT` L E

14 JAN. 2013

DENDERMONDE

Griffie

03/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.04.2011, NGL 24.05.2011 11125-0361-038
23/02/2011
ÿþ ~ ---~~ iM1( I~i I Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. ~ .~.I . ~.~_-.,K

GRI~I'Ï1= CH~AN

VAN KOpRHAn. DEL

- a oZ. MI

DENaeklMONDE



" 11029936*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0412.408.465

Benaming

(voluit) : Baert en Zonen

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Herderstraat 6, 9240 Zele

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van de commissaris

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de vennoten ter vervanging van de algemene vergadering van 27 januari 2011:

1. De algemene vergadering neemt kennis van het verzoek van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRANT THORNTON, Lippens & Rabaey", met zetel te Gent (B-9000 Gent), Lievekaai 21, ingeschreven in de Kruispuntbank voor. Ondernemingen onder het nummer 0431.161.436, vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Defoer en de heer: Bart Meganck, bedrijfsrevisoren, tot herroeping van hun mandaat als commissaris van de Vennootschap en de benoeming van een andere commissaris en dit wegens een belangenconflict dat is gerezen.

De algemene vergadering besluit, op vraag van "GRANT THORNTON, Lippens & Rabaey BV CVBA", tot het ontslag van "GRANT THORNTON, Lippens & Rabaey BV CVBA" als commissaris van de Vennootschap, met onmiddellijke ingang, en dit wegens de voormelde redenen.

De algemene vergadering besluit daaropvolgend om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", met zetel te Brussel (B1090 Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te Brussel onder het nummer 0875.430.443, vertegenwoordigd door de heer Jurgen Lelie, bedrijfsrevisor, in de hoedanigheid van commissaris te benoemen en dit met onmiddellijke ingang.

De benoeming is geldig voor drie jaar en zal eindigen na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2013 (boekjaren 2010 t.e.m. 2012), die zal warden bijeengeroepen teneinde uitspraak te doen over de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2012.

2. Volmacht voor administratieve formaliteiten

De algemene vergadering beslist om volmacht te geven aan Meester Charlotte Tomme, Meester Virginie Ciers of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, alsook aan het ondememingsloket van de handelskamers, allen individueel handelend, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie. van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijsagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan. daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

18/01/2011 : DE028668
14/12/2010 : DE028668
24/11/2010 : DE028668
24/09/2010 : DE028668
14/06/2010 : DE028668
07/04/2010 : DE028668
06/07/2009 : DE028668
19/06/2009 : DE028668
12/06/2008 : DE028668
05/10/2007 : DE028668
14/09/2007 : DE028668
10/07/2007 : DE028668
05/07/2006 : DE028668
28/06/2006 : DE028668
30/06/2005 : DE028668
05/07/2004 : DE028668
01/07/2004 : DE028668
27/01/2004 : DE028668
26/09/2003 : DE028668
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.08.2015, NGL 21.08.2015 15442-0519-041
26/06/2003 : DE028668
25/06/2003 : DE028668
29/06/2002 : DE028668
04/07/2001 : DE028668
01/07/2000 : DE028668
01/01/1993 : DE28668
01/01/1988 : DE28668
04/10/1986 : DE28668
01/08/1986 : DE28668
25/04/1986 : DE28668
01/01/1986 : DE28668
19/06/1985 : DE28668
09/03/1985 : DE28668
08/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BAERT EN ZONEN

Adresse
HERDERSTRAAT 6 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande